2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Depend de alivereyim dursun posetini attim adini unuttum ya hasta bezi gibi ama asiri büyük olmayan ondan aldim bir pakette. Bebek bezi dönüşlerini atmistim buraya ekran resimlerini sleepy aldım dı 1 paket baska almadim benim hafiza cok guclu değil ay fotolarıda bilgisayara attım bakmam lazım
Ahh sen de mi hic bu kadar çok değildi ilk defa uyutmadı beni.
Ayy bende 35ten sonra birakayim o zaman

Magnorm zaten bi halta yaramiyor bacim

Ayy bende birakicam artik muz maden suyu diyerek gideriz

Kiz niye vazgectin kii iphone 11 i kaptın nasilsa

Manzara mükooo uçan böcekler geldi aklima
Ahahaha kızzz kaptım valla da üniversite de 50 dk çocuğun kafasini olcemeyince biz artik delirdik bu nasil cihaz ki göremiyor basımda 7 tane asistan filan esim destekledi gel özelde ol filan indirim isteriz dedi anacigim haciya gitmeden altin verdi bana bende onu bozdururum en fazla dedim napım kafam rahat dogurayim ay
Ahahajaj yemeyi cok severim tatlıyı cok severim tika basa yesem de uzerine o tatlıyı yerim Allahim diyorum bana saglik ver yiyeyim

8 sene oldu daha gomecem bende neyse bunun gobegiyle bir gömüyüm bari

Benimkilerde taki kutusunda

Sağol canım aynen işime yaradı bu durum aynen benimkide zıplıyor benide zıplatıyor bende öyle duşa girdiğimin haddi hesabı yok klima devamlı açık ama klima altında bile su gibi oluyorum devamlı.
Daha o evrelere gelmedik ama birkaç haftaya aynı olurum

Sleepy i biz çok kullandık ama 4 numaradan sonra biraz saçmalıyor. Kızda şimdi molfix kullanıyorum sleepy den iyi bunda direk molfix mi alsam

Sleepy i biz çok kullandık ama 4 numaradan sonra biraz saçmalıyor. Kızda şimdi molfix kullanıyorum sleepy den iyi bunda direk molfix mi alsam
Elime sleppy natural prima pamper air molfix pure soft yendioğan geçti hepsi bir numara en küçük boyut sleepy aralarında en yumuşak molfixi beğendim tabi bebeğim hangisini beğenir bilmiyorum

Merhaba hanımlar
Neler aldınız neler almadınız neler gerekli olmazsa olmaz ya da neler gereksiz sizce. Hazırlıklarınız ne aşamada
Özellikle doğal ürünlerde tercihleriniz neler oldu

Bende ya çok seviyorum Amin amin inşallah şu şeker muhabbeti biter de kendimi cafelere atıp tatlılar yerimmm. Evde yaparım of of.

Az kaldı diye motive etmek istiyorum ama yanımda olsan sarılıp ağlardım sinirden
Valla hicte etmiyorum az kaldi diye motive benim durum zaten icler acisi dua ediyorum artik 42yi bulmasin diye oturup iyi bi agıt yakiyorum sonra kendime geliyorum kaldigim yerden devam..uzaksiniz bana yoksa iyice bi ağlaşırdık

Devlete sordumdu 36 . Haftadan sonra dedi nst başlar
Devlette oyle aynen zaten 36 yi bitirmelik oluyorum ben gitmeye bayram girdi iste araya o kotu oldu .. 38dede alttan bakar biraz bastir hoca dicem kizda oyle bastircam diye aninda 3 cm acilma yapmisti darisi buna elinin ayari kacsa bi keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…