Depend de alivereyim dursun posetini attim adini unuttum ya hasta bezi gibi ama asiri büyük olmayan ondan aldim bir pakette. Bebek bezi dönüşlerini atmistim buraya ekran resimlerini sleepy aldım dı 1 paket baska almadim benim hafiza cok guclu değil ay fotolarıda bilgisayara attım bakmam lazımBende depend i sıkar mi rahat edemem mi diye hasta bezini düşündüm. Kızda hasta bezi kullanmıştım çok rahattı. Bu sene ki bebeler bana çok aceleci geliyor yumurta dayanmadan harekete geçsem keskecanım sen bebek bezi araştırması yapmıştın sonuç ne oldu ne aldın
Ahh sen de miMide yanması, mide öz suyu ağzımdan tür atıyor su an yatamıyorum, leblebiyi yedim, az süt içtim oturuyorum. Geceler oyle uzun ki, sabah olsun da sabah uyuyayım diye bakıyorum valla
Aa gecmis olsun
Gececi mi senin bebis dez benimki gece yatarken daha hareketli
Ahahaha kızzz kaptım valla da üniversite de 50 dk çocuğun kafasini olcemeyince biz artik delirdik bu nasil cihaz ki göremiyor basımda 7 tane asistan filan esim destekledi gel özelde ol filan indirim isteriz dediAyy bende 35ten sonra birakayim o zaman
Magnorm zaten bi halta yaramiyor bacim
Ayy bende birakicam artik muz maden suyu diyerek gideriz
Kiz niye vazgectin kii iphone 11 i kaptın nasilsa
Manzara mükooo uçan böcekler geldi aklima
Ahahajaj yemeyi cok severim tatlıyı cok severim tika basa yesem de uzerine o tatlıyı yerimAynen öyle. O yüzden bende pek yorum yapmıyorum.
Geçmiş olsunÇok şükür bi mide yanmam yok. O da olsaydı zaten napardım bilmiyorum. Süt çok iyi geliyor akşamları yatmadan önce falan iç. Hahah bende bugün ilk defa deliksiz uyumuşum ya. Normalde katılırdım size gece gece lakin misler gibi uyumuşum devlet hiç bir şeyine doğru düzgün bakmıyor zaten. Bazen pişman oluyorum devleti tercih ettiğim için. Doğum videoları falan izleyip sonra temmuz ayı doğuranları okuyorum. Heycan basıyor beni. demeyin tatlı bence de. Eşime dün diyorum şu koltuğa bal dök onu bile yerim. O seviye de canım tatlı istiyor. O kadar uzak kaldım ki şekerden anlatamam.
Çok geçmiş olsun canımbu terleme olayı bende de başladı. Hatta geçen yazdım klimayı açtığımız halde terliyorum sıcak basıyor. Benim kız şükür geceleri uyuyor. Gündüzleri de belli saatleri var. Ama dün çok az hareket etti. Bakalım bugün de bi takip edeyim
Başlasın başlasın ben kendimi çok adapte ettim temmuzun 20 sine. Aşırı odaklıyım. Tüm enerjimi o tarihe yönlendiriyorum37 hafta olacak. Yeter bence. Eğer doğmazsa en geç 38 olsun
Hahah Allah seniay pek güzel oluyor ama serin serin. Akşam içebilsem bardak bardak içerim
Allah Allah sankim bende işe yarıuordu.
8 sene oldu daha gomecem bende neyse bunun gobegiyle bir gömüyüm bariInstagram hesabımdan paylaşınca ege dağlarında da var demişlerdi. Ama adaçayı çok lezzetli bu baya acı.
Ben annemin bahçesine gömmüştüm. Atsam atamadım, saklamak da istemedim. Öyle yok Mekke'ye, yok üniversitesite bahçesine gömmek falan da çok saçma geliyor, yoksa umreye giden bir abla ver gömeyim dedi de yok sağol dedimVücuttan çıkan parçalarin gömülmesi tavsiye edilir genelde rahmetli babam tırnaklarını bile çöpe atmaz gömermiş ben direkt çöpe atıyorum Ama göbek bağına bir kıyamadım onu gömdüm bahçeye
Ben ev disina gomerim heralde evden bi ciksinlar arkadaslari cagirir gitmezler ne varsa dibimde benimle iniyolar kiz giderdi oda gitmiyo artik belki ise yararBizimki de duruyor. Bu gidişle yastığına gömecem kendileri uyumayı hiç sevmiyor da
Benimkilerde taki kutusundaEvet aslında enteresan değil doğru, ben ameliyattan 1 gün önce yiyip içiyorsun hazırlık aşaması falan oluyor diye düşününce ilginç gelmişti hep.. Dr da öyle açıklamış bebek solunuma hazır hale gelmiş oluyor vücut rahim falan da doğum zamanı için hazır olmuş oluyor doğal süreç başladığında diye..
Ben de alıntı yaptım bikaç şey yazıp yazıp sildim sonra.. Neyse dedim yorum yapmıyorum bi faydası olmayacak olamayacak.. Çok üzücü
Kolay değil elbet hele de anne için, Allah sabır versin inş ama güçlü olun, şifalarnı biran önce bulurlar inş.. Benim kardeşimin bebeği de 1200 doğdu 7 aylık bile olmadan, 89 gün yattı küvezde o 89 günde söylediklerinizin hepsini tekrarlarıyla yaşadık bi iyi bi aksilikler falan derken kucağımıza aldık sonunda şimdi 2.5 yaşında bıcır bıcır koşuyor sağa sola maşallah yaşıtlarıyla aynı sağlıkla büyüyorlar, inş sizinkiler de en kısa sürede taburcu olup en güzel günlerinize kavuşacaksınız.. Dualarla..
Benim oğlanın da duruyor evde göbek bağı, ne yapcam bilmiyorum arada gömeyim bi yerlere diyorum ama sonra vazgeçiyorum kaldı gitti öyle benim de takı kutusunun içinde bekliyor
Daha o evrelere gelmedik ama birkaç haftaya aynı olurumSağol canım aynen işime yaradı bu durumaynen benimkide zıplıyor benide zıplatıyor bende öyle duşa girdiğimin haddi hesabı yok klima devamlı açık ama klima altında bile su gibi oluyorum devamlı.
Sleepy i biz çok kullandık ama 4 numaradan sonra biraz saçmalıyor. Kızda şimdi molfix kullanıyorum sleepy den iyi bunda direk molfix mi alsamDepend de alivereyim dursun posetini attim adini unuttum ya hasta bezi gibi ama asiri büyük olmayan ondan aldim bir pakette. Bebek bezi dönüşlerini atmistim buraya ekran resimlerini sleepy aldım dı 1 paket baska almadim benim hafiza cok guclu değil ay fotolarıda bilgisayara attım bakmam lazım
Ahh sen de mihic bu kadar çok değildi ilk defa uyutmadı beni.
Ahahaha kızzz kaptım valla da üniversite de 50 dk çocuğun kafasini olcemeyince biz artik delirdik bu nasil cihaz ki göremiyor basımda 7 tane asistan filan esim destekledi gel özelde ol filan indirim isteriz dedianacigim haciya gitmeden altin verdi bana bende onu bozdururum en fazla dedim napım kafam rahat dogurayim ay
Ahahajaj yemeyi cok severim tatlıyı cok severim tika basa yesem de uzerine o tatlıyı yerimAllahim diyorum bana saglik ver yiyeyim
haha keke baksaydım kk ya bende 4.30 kocama tost yaptırdım bugun. Bu saaten sonra en fazla kaç kilo alabilirim acabaHahaha elimde ekmek arası peynir salatalıkla bu mesajı okuyor olmam
Vay be doktor olsun öğretmen olsun diye okullara gömen annelerden geldiğimiz noktaya bakBen ev disina gomerim heralde evden bi ciksinlar arkadaslari cagirir gitmezler ne varsa dibimde benimle iniyolar kiz giderdi oda gitmiyo artik belki ise yarar
Elime sleppy natural prima pamper air molfix pure soft yendioğan geçti hepsi bir numara en küçük boyut sleepy aralarında en yumuşak molfixi beğendim tabi bebeğim hangisini beğenir bilmiyorumSleepy i biz çok kullandık ama 4 numaradan sonra biraz saçmalıyor. Kızda şimdi molfix kullanıyorum sleepy den iyi bunda direk molfix mi alsam
Bende ya çok seviyorumDepend de alivereyim dursun posetini attim adini unuttum ya hasta bezi gibi ama asiri büyük olmayan ondan aldim bir pakette. Bebek bezi dönüşlerini atmistim buraya ekran resimlerini sleepy aldım dı 1 paket baska almadim benim hafiza cok guclu değil ay fotolarıda bilgisayara attım bakmam lazım
Ahh sen de mihic bu kadar çok değildi ilk defa uyutmadı beni.
Ahahaha kızzz kaptım valla da üniversite de 50 dk çocuğun kafasini olcemeyince biz artik delirdik bu nasil cihaz ki göremiyor basımda 7 tane asistan filan esim destekledi gel özelde ol filan indirim isteriz dedianacigim haciya gitmeden altin verdi bana bende onu bozdururum en fazla dedim napım kafam rahat dogurayim ay
Ahahajaj yemeyi cok severim tatlıyı cok severim tika basa yesem de uzerine o tatlıyı yerimAllahim diyorum bana saglik ver yiyeyim
Az kaldı diye motive etmek istiyorum ama yanımda olsan sarılıp ağlardım sinirdenBende hic uyuyamadim sag bacagim ve catımın sagı öldürdü beni parol ictim gece hafifledi biraz uyumusum.. gozumu salonda actim tavaf ediyorum her gece evi yoruldum iyice
Beni cok gec cagirdi doktor yaa ayiin 18inde giidcem nerden baksan yine 1 ay oluyor gideli salak mi neŞuan size nst den yazıyorumneyse ki sesleri kapatmak akıllarına gelmiş dirt dirt ötmüyoruz
Dogumdan sonra kim tutarrrBende ya çok seviyorumAmin amin inşallah şu şeker muhabbeti biter de kendimi cafelere atıp tatlılar yerimmm. Evde yaparım of of.
Devlete sordumdu 36 . Haftadan sonra dedi nst başlarBeni cok gec cagirdi doktor yaa ayiin 18inde giidcem nerden baksan yine 1 ay oluyor gideli salak mi ne
Valla hicte etmiyorum az kaldi diye motive benim durum zaten icler acisi dua ediyorum artik 42yi bulmasin diye oturup iyi bi agıt yakiyorum sonra kendime geliyorum kaldigim yerden devam..uzaksiniz bana yoksa iyice bi ağlaşırdıkAz kaldı diye motive etmek istiyorum ama yanımda olsan sarılıp ağlardım sinirden
Devlette oyle aynen zaten 36 yi bitirmelik oluyorum ben gitmeye bayram girdi iste araya o kotu oldu .. 38dede alttan bakar biraz bastir hoca dicemDevlete sordumdu 36 . Haftadan sonra dedi nst başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?