2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar
Neler aldınız neler almadınız neler gerekli olmazsa olmaz ya da neler gereksiz sizce. Hazırlıklarınız ne aşamada
Özellikle doğal ürünlerde tercihleriniz neler oldu
Erteleye bildigim kadar erteledim bugun yapicam eksik alisverisimi neler koycagim degilde suan eksik olanlarimi alicam elim aza varmaz benim ne bulursam koyarim yine

Merhaba hanımlar
Neler aldınız neler almadınız neler gerekli olmazsa olmaz ya da neler gereksiz sizce. Hazırlıklarınız ne aşamada
Özellikle doğal ürünlerde tercihleriniz neler oldu
Calla ben Delirella cimin listesini kopyaladim 2 cocuk dogurmuş arkadaşim temiz içerikli olan markalari belirtti icinden bi iki sey cikardi gerek yok diye onlari aldim

Sleepy i biz çok kullandık ama 4 numaradan sonra biraz saçmalıyor. Kızda şimdi molfix kullanıyorum sleepy den iyi bunda direk molfix mi alsam
Bende molfix alicam o sleepyi hic kullanmadim kizimdada vardi nedense hic hosuma gitmiyordu birakana kadar molfix kullandim hep bundada devam

He bi sor bakalım. Şekeri de etkiliyormuş. Ben o yüzden bıraktım
Bende şeker yok cok sukur ama tadi zaten aşiri sekerliydi midemi bulandiriyodu o benim şekerinden
Hesap makinasi gibi cihaz desene ben burda ortadogu diye ozel bi hastaneye kan sulandirici raporu cikarmaya gittim onlarin cihazi bile berbatti bizim doktorunki uzay mekiği gibi bebegin her uzvunu net goruyosun gecen bi bebegi çiş yaparken yakalamiş videosunu atmişti

benim arkadasım 4 kilo doğurdu hem de dikişsiz ama yurtdışında doğurdu kızcağız orda bekliyorlarmış anneyi
ben inanıyorum olabileceğine ama okuduğum makalelere göre çok büyük ihtimalle yırtık olabiliyormuş yani sabır ve güzel bir yönlendirme ve olacaksa da çok az bir kesi yapılabilir dua edelim olmasın birde nefes teknikleri vs teknik öğrenmek lazım çünkü bebek kafası çıktığında ıkınırsak yırtılma olabiliyormuş bilemiyorum o zamanki durum psikoloji Rabbim yardımcımız olsun kolay doğumlar nasip etsin inşallah

dün tahlil yaptırdım arkadaşlar açlık kan şekerim alt sınırın da altında çıktı kan değerlerim ferritin alt sınırın altında hcb, hct de öyle neden böyle oldu takviye imom alıyorum ama

Devlette oyle aynen zaten 36 yi bitirmelik oluyorum ben gitmeye bayram girdi iste araya o kotu oldu .. 38dede alttan bakar biraz bastir hoca dicem kizda oyle bastircam diye aninda 3 cm acilma yapmisti darisi buna elinin ayari kacsa bi keske
Ben her hafta giriyorum nst ye devlette. Doktorum da her hafta çağırıyor kontrol için.

Günaydın kızlar, bebişin herşeyini hazır eden arkadaşlar, enerjinizden birazda bana yollayın ya odasını kurduk öyle yatıp duruyorum hiç birşey yapmadım daha
Hemencik kalk doparlan yoksa kalır öyle. Ya allah de başla gerisi geliyor xaten. Bebek doğacak anam halledin şu işlerinizi ben geriliyorum bak
dün tahlil yaptırdım arkadaşlar açlık kan şekerim alt sınırın da altında çıktı kan değerlerim ferritin alt sınırın altında hcb, hct de öyle neden böyle oldu takviye imom alıyorum ama
2 hafta önce benim de açlık 50 çıkmıştı. Nasıl bayılmamışım anlamadım.

Benim.ilk değil ama rahim mideyi yukarı içtikçe fenayim

Hahah ben de ac uyandim. Geri uyuyamadim. Kahvalti hazirlamaya da usendim kalkip sutle cikolatali gevreklerden yedim. Sonra da gunesin dogusunu izledim. What a nice day
Manzara efsane Ada ülkesinde yaşamanin avantajları
Bsnim cok sevdigim bi doktor. Tarama testlerini yaptirmaya gerek gormeyen bu doktordu iste. O yuzden yaptirmamistim. Kitabi var madalyon okumak lazim
Kürtaj düşünmeyene gereksiz zaten boşuna stres. Ben o yüzden ikisinde de bir tek detaylı ultrason yaptırdım o kadar. Cezayir'de zaten isteğe bağlı kürtaj yasal değil. Doktorun onay vermesini annenin hayatını riske atacak bir şey olması lazım. Hani düşünsem bir uçağa atlar gelirdim gerçi ama o kadar çok duyduk ki testi aşırı riskli çıkıp sapasağlam çocuk doğuran onun vebalini kaldiramam. Kimisi de ben o riski göze alamam diyor tercih meselesi.
Bizden biri aminosentez sıvısı sonucu bekliyordu labaratuvar bir sürü sorun çıkarmıştı ne oldu son durumu onun rumuzunu da unuttum kelebeklinbir şeydi sanki @Pembekelebek_8787 sen miydin?

Kizlar 34+0 olduk bu bitki caylarina, hurmaya bu hafta mi baslasam 35+0da mi ?

34 te sancin başlasa erken gelmeyecek mi? Bence 35 i bir gor

Vitaminin kan şekeri değeri ile ilgisi yok ki. Açlık şekerin kaç çıktı? Kan için demir için ilaç vermiş olmalı doktor ?

34 te sancin başlasa erken gelmeyecek mi? Bence 35 i bir gor

Vitaminin kan şekeri değeri ile ilgisi yok ki. Açlık şekerin kaç çıktı? Kan için demir için ilaç vermiş olmalı doktor ?
72 çıktı açlık kan şekerimde verdi ya bu ay devletin verdiği demir hapını içmeye çalıştım o da düzensiz ondan oldu herhalde birde imom tarzı desteklerin içinde de demir var günlük ihtiyacı karşılayan sanırım yetersiz geliyor bilemiyorum ama hiç enerjim yok bu aralar değerlerimdenmiş demekki eski kan ilacıma döneceğim galiba

Beni cok gec cagirdi doktor yaa ayiin 18inde giidcem nerden baksan yine 1 ay oluyor gideli salak mi ne
Beni 2haftada bir çağırıyor ben ayda bir geliyordum bu defa açlık şekeri göreyim 10. gün kontrole gel dedi. Sabah konuştuk nst de istedi. Beni 32den sonra alacaktı bayramda heyecan çıkartırım diye korkuyor bence
Valla hicte etmiyorum az kaldi diye motive benim durum zaten icler acisi dua ediyorum artik 42yi bulmasin diye oturup iyi bi agıt yakiyorum sonra kendime geliyorum kaldigim yerden devam..uzaksiniz bana yoksa iyice bi ağlaşırdık
Yok yok bu defa 38 gibi sağlıkla gelsin yeter hurma adacayi falan hep 35+0dan sonra diye duydum
Bende molfix alicam o sleepyi hic kullanmadim kizimdada vardi nedense hic hosuma gitmiyordu birakana kadar molfix kullandim hep bundada devam
Bak ilk 3 numarası güzeldi hiç sorun yaşamadım ama 4 te arkadaşlarda denk geldim sızdırma ve içindeki madde de toparlanma falan oldu. 5te de bana oldu ara ara. Bide çok sarkıyor bir çişle yeri öpüyor bez

Erteleye bildigim kadar erteledim bugun yapicam eksik alisverisimi neler koycagim degilde suan eksik olanlarimi alicam elim aza varmaz benim ne bulursam koyarim yine
Bende erteleye erteleye bugüne geldim
Kıyafet değilde diğer ürünler hakkında merak ediyorum aslında yavaştan almaya başlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…