Hemencik kalk doparlanyoksa kalır öyle. Ya allah de başla gerisi geliyor xaten. Bebek doğacak anam halledin şu işlerinizi ben geriliyorum bak
2 hafta önce benim de açlık 50 çıkmıştı. Nasıl bayılmamışım anlamadım.
Ya nerede listesi bende bir bakmak isterimCalla benDelirella cimin listesini kopyaladim 2 cocuk dogurmuş arkadaşim temiz içerikli olan markalari belirtti icinden bi iki sey cikardi gerek yok diye onlari aldim
Ben şampuan bakım ürünlerini falan mustela aldım, deterjanı minoris, biberonu avent, ıslak mendilde water wipesBende erteleye erteleye bugüne geldim
Kıyafet değilde diğer ürünler hakkında merak ediyorum aslında yavaştan almaya başlamam lazım
Benimde son gidisimden sonra 2 hafta olucakti bayram tatili girdi araya bayramdan sonra gel dedi kaldi oyle bakalim 18inden sonra haftada1 e dusmesi lazim bizim burdaki doktorun hastasi cok fazla oluyor eger bi sorun gormezse 38de cagirir direk.. aynen saglikla hayirlisiyla 38 39larda gelsin bask bisey istemiyorum.. molfix bezden gecmem ne tasma, ne sizma yapiyodu prima ile başa baştı o siralar simdi nasil bilmem en son 5 numara almisim kiza biraktik o zmn bezi yarisi kalmisBeni 2haftada bir çağırıyor ben ayda bir geliyordum bu defa açlık şekeri göreyim 10. gün kontrole gel dedi. Sabah konuştuk nst de istedi. Beni 32den sonra alacaktı bayramda heyecan çıkartırım diye korkuyor bence
Yok yok bu defa 38 gibi sağlıkla gelsin yeterhurma adacayi falan hep 35+0dan sonra diye duydum
Bak ilk 3 numarası güzeldi hiç sorun yaşamadım ama 4 te arkadaşlarda denk geldim sızdırma ve içindeki madde de toparlanma falan oldu. 5te de bana oldu ara ara. Bide çok sarkıyor bir çişle yeri öpüyor bez
Mustela ve avent markasını biliyorum kızımda kullanmıştım güzellerdi ıslak mendil yerine pamuk ve su kullanmıştım diğerlerini bilmiyorum bakayım bende teşekkür ederim.Ben şampuan bakım ürünlerini falan mustela aldım, deterjanı minoris, biberonu avent, ıslak mendilde water wipesburdan arkadaşların önerileriyle aldım hepsini içerikleri temiz ürünler
Eline sağlık sayende muzlu buzlu süt bizimde aklımıza düştüGünaydın, bugün aç ve enerjisiz uyandım bende. Alarmı kapattım hazırlanacaktım yürüyecek halim yok ve muzlu süt diyerek uyandımdün CipisS bahsedince buzluktaki muzları düşünerek uyumuştum sabahın 6buçuğunda muzlu süt yaptım blenderla iyi geldi işyerine de yazdım bugün rahatsızım evden çalışacağım diye
Bende e bebekten baby me nin temizleme pamuğunu aldım evde onu, dışarda ıslak mendili kullanırım diye düşünüyorumMustela ve avent markasını biliyorum kızımda kullanmıştım güzellerdi ıslak mendil yerine pamuk ve su kullanmıştım diğerlerini bilmiyorum bakayım bende teşekkür ederim.
Evet dışarıda ıslak mendil daha pratik oluyorBende e bebekten baby me nin temizleme pamuğunu aldım evde onu, dışarda ıslak mendili kullanırım diye düşünüyorum
Kız yok ben harici hep öyle yapıyormuş herkes geliyor 32 den sonra.Ama sen risklisin bi sorun gormese cagirmazdi senide
Kalk kalk besmele çek koyul işe. Minnoş minnoş ütele hepsini pek datlı oluyor.Valla ani bir doğum olsa dımdızlak kalcam herşeyimiz tam ama ne ütülendi ne bişey duruyor öyle
Olayın benden çıkması pekiEline sağlık sayende muzlu buzlu süt bizimde aklımıza düştü
Ahahajja cok tatlısın ya güldürüyorsun beniDevlette oyle aynen zaten 36 yi bitirmelik oluyorum ben gitmeye bayram girdi iste araya o kotu oldu .. 38dede alttan bakar biraz bastir hoca dicemkizda oyle bastircam diye aninda 3 cm acilma yapmisti darisi buna elinin ayari kacsa bi keske
Ay ben 7 sene once Erzurum’da tum detaylarini gördüm özelde çocuğumun 750 tl ye de miss gibi dogum yaptı idim hey gidi devletin cihazları anladim da ozelin nasil kötü olurBende şeker yok cok sukur ama tadi zaten aşiri sekerliydi midemi bulandiriyodu o benim şekerinden
Hesap makinasi gibi cihaz desene ben burda ortadogu diye ozel bi hastaneye kan sulandirici raporu cikarmaya gittim onlarin cihazi bile berbatti bizim doktorunki uzay mekiği gibi bebegin her uzvunu net goruyosun gecen bi bebegi çiş yaparken yakalamiş videosunu atmişti
Kendi adıma söylüyorum hem bebekle uğraşıp hem bez yıkama ile uğraşamam.Yıkanabilir bez düşünen var mı aranızda
72 çıktı açlık kan şekerimde verdi ya bu ay devletin verdiği demir hapını içmeye çalıştım o da düzensiz ondan oldu herhalde birde imom tarzı desteklerin içinde de demir var günlük ihtiyacı karşılayan sanırım yetersiz geliyor bilemiyorum ama hiç enerjim yok bu aralar değerlerimdenmiş demekki eski kan ilacıma döneceğim galiba
YaaaEline sağlık sayende muzlu buzlu süt bizimde aklımıza düştü
Evet ya baktıkça içim bir tuhaf oluyor minnacık kıyafetler pek tatlılarKız yok ben harici hep öyle yapıyormuş herkes geliyor 32 den sonra.
Kalk kalk besmele çek koyul işe. Minnoş minnoş ütele hepsini pek datlı oluyor.
Hiç öyle düşünmemiştim doktordan rica edeyim bilgilendirme için teşekkür ederim canım72 açlık için o kadar da kötü değil. Beslenme şeklin de etkiler şekeri. Karma hamilelik vitaminleri, mevcut değeri korumaya çalışırken düşen değeri yükseltmez ne yazık ki. Mutlaka ilave destek alinmali ama hapla olmaz o iş, demir ignesi talep edin ki depolar dolsun. Hap, uzun dönemde ise yarar, şu an hap yetersiz kalır.
Özel muayeneler bile bazen özel hastaneden daha iyi olabiliyor.Ahahajja cok tatlısın ya güldürüyorsun beniAllahta seni güldürsün istediğin vakit doğruver
Ay ben 7 sene once Erzurum’da tum detaylarini gördüm özelde çocuğumun 750 tl ye de miss gibi dogum yaptı idim hey gidi devletin cihazları anladim da ozelin nasil kötü olurbenim gittigim yerin de cihazları iyi şükür inşallah sıkıntısız atlatırız doğum süreçlerini
Rica ederim cnm, benim de b vitamini depom boşalmışti iğne ile hemen toparladıHiç öyle düşünmemiştim doktordan rica edeyim bilgilendirme için teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?