2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ani bir doğum olsa dımdızlak kalcam herşeyimiz tam ama ne ütülendi ne bişey duruyor öyle

Bende erteleye erteleye bugüne geldim
Kıyafet değilde diğer ürünler hakkında merak ediyorum aslında yavaştan almaya başlamam lazım
Ben şampuan bakım ürünlerini falan mustela aldım, deterjanı minoris, biberonu avent, ıslak mendilde water wipes burdan arkadaşların önerileriyle aldım hepsini içerikleri temiz ürünler

Benimde son gidisimden sonra 2 hafta olucakti bayram tatili girdi araya bayramdan sonra gel dedi kaldi oyle bakalim 18inden sonra haftada1 e dusmesi lazim bizim burdaki doktorun hastasi cok fazla oluyor eger bi sorun gormezse 38de cagirir direk.. aynen saglikla hayirlisiyla 38 39larda gelsin bask bisey istemiyorum.. molfix bezden gecmem ne tasma, ne sizma yapiyodu prima ile başa baştı o siralar simdi nasil bilmem en son 5 numara almisim kiza biraktik o zmn bezi yarisi kalmis

Ben şampuan bakım ürünlerini falan mustela aldım, deterjanı minoris, biberonu avent, ıslak mendilde water wipes burdan arkadaşların önerileriyle aldım hepsini içerikleri temiz ürünler
Mustela ve avent markasını biliyorum kızımda kullanmıştım güzellerdi ıslak mendil yerine pamuk ve su kullanmıştım diğerlerini bilmiyorum bakayım bende teşekkür ederim.

Eline sağlık sayende muzlu buzlu süt bizimde aklımıza düştü

Mustela ve avent markasını biliyorum kızımda kullanmıştım güzellerdi ıslak mendil yerine pamuk ve su kullanmıştım diğerlerini bilmiyorum bakayım bende teşekkür ederim.
Bende e bebekten baby me nin temizleme pamuğunu aldım evde onu, dışarda ıslak mendili kullanırım diye düşünüyorum

Devlette oyle aynen zaten 36 yi bitirmelik oluyorum ben gitmeye bayram girdi iste araya o kotu oldu .. 38dede alttan bakar biraz bastir hoca dicem kizda oyle bastircam diye aninda 3 cm acilma yapmisti darisi buna elinin ayari kacsa bi keske
Ahahajja cok tatlısın ya güldürüyorsun beni Allahta seni güldürsün istediğin vakit doğruver
Ay ben 7 sene once Erzurum’da tum detaylarini gördüm özelde çocuğumun 750 tl ye de miss gibi dogum yaptı idim hey gidi devletin cihazları anladim da ozelin nasil kötü olur benim gittigim yerin de cihazları iyi şükür inşallah sıkıntısız atlatırız doğum süreçlerini

72 açlık için o kadar da kötü değil. Beslenme şeklin de etkiler şekeri. Karma hamilelik vitaminleri, mevcut değeri korumaya çalışırken düşen değeri yükseltmez ne yazık ki. Mutlaka ilave destek alinmali ama hapla olmaz o iş, demir ignesi talep edin ki depolar dolsun. Hap, uzun dönemde ise yarar, şu an hap yetersiz kalır.

Kız yok ben harici hep öyle yapıyormuş herkes geliyor 32 den sonra.

Kalk kalk besmele çek koyul işe. Minnoş minnoş ütele hepsini pek datlı oluyor.
Evet ya baktıkça içim bir tuhaf oluyor minnacık kıyafetler pek tatlılar bayram sonrası temizlikçi gelcek onu bekliyip yapalım diyor eşim benimde işime geliyor yatmaya devam ediyorum

Hiç öyle düşünmemiştim doktordan rica edeyim bilgilendirme için teşekkür ederim canım

Özel muayeneler bile bazen özel hastaneden daha iyi olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…