Selam tatlı anneler doğum tarihi belli olanlar olmuştur belki sezaryen olacaklarda bizimki biraz acele ediyor 3300 gr olmuş şuanlık tarih 18 Temmuz görünüyor
Rabbim hepimizi korusun
Biri soda der kalktım kahvaltı sonrası açtım. Soğuk ya ondan yoksa sevmem. Takıntılı değilim muzlu süte fln da akşam eşime soyliyim de gelirken muz getirsin nasıl yapiliyodu muzu blender dan geçirip mi tarif verin bari yapmadım hiç genelde icersem dışarda hazır gelince
10 kilo aldım ben toplamda. Haziran başından beri aynı kilodayım,bu hafta da 1 kilo vermiş görünüyorum. Sebebini anlamıyorum var mı benim gibi birileri?
10 kilo aldım ben toplamda. Haziran başından beri aynı kilodayım,bu hafta da 1 kilo vermiş görünüyorum. Sebebini anlamıyorum var mı benim gibi birileri?
Selam tatlı anneler doğum tarihi belli olanlar olmuştur belki sezaryen olacaklarda bizimki biraz acele ediyor 3300 gr olmuş şuanlık tarih 18 Temmuz görünüyor
Rabbim hepimizi korusun
Yanlis anlama oyle seyler yaziyorsun ki hangi devirde yasiyoruz diye dusunuyorum. Yasadiklarin normal seyler degil, sen de normallestirme. Normal bir hayati sana luks kilmislar, kaderine boyun egmissin. Senin eşin konusunda 3 sayfa yazabilirim. Ama ne yazarsam yazayim sen bu adamla olmaya devam edeceksin, bir sey degismeyecek, sadece moralini bozmus olucam, seni uzmus olucam. Ne diyeyim yazik. Umarim bir gun icinde bulundugun sartlar degisir.