Açıkçası onlara bakmadım çevremde deneyimleyen kişilerle irtibata geçtim o şekilde bir yol çizdim..Evde kendi üretip satanlara baktınız mı onlarda da çok güzel ürünler çıkıyor
Yanlis anlama oyle seyler yaziyorsun ki hangi devirde yasiyoruz diye dusunuyorum. Yasadiklarin normal seyler degil, sen de normallestirme. Normal bir hayati sana luks kilmislar, kaderine boyun egmissin. Senin eşin konusunda 3 sayfa yazabilirim. Ama ne yazarsam yazayim sen bu adamla olmaya devam edeceksin, bir sey degismeyecek, sadece moralini bozmus olucam, seni uzmus olucam. Ne diyeyim yazik. Umarim bir gun icinde bulundugun sartlar degisir.
Benimde 36+1oldu senin normal dogummu görünüyor ilk bebisinmi normalse doktorun hangi gün dedi tahmini aynıyız ya bende biliyim36 haftalık şuanda
Evet öyle sayfalar var bakıyorum bende ama henüz almadım dokusu kalitesi hakkında bir fikrim yok bayram sonrası almayı düşünüyorum alınca paylaşırım sizünledeAçıkçası onlara bakmadım çevremde deneyimleyen kişilerle irtibata geçtim o şekilde bir yol çizdim..
Dediğiniz sayfalar var mı İnstagramda
Normalde zayifsaniz 25 normal ya. Ben sisman hamile kaldim. Maksimum 7 kg ile tamamlamam gerekirdi. 14 aldim. 2-3 hafta kaldi, daha da almam insallah.Çok iyi maşallah ben 25 kilo aldım aylardır az yemeye dikkat ediyorum
Bende 55 ile başladım şimdi 64 kiloyum ama son aylarda daha çok alınıyor gibi geldi yani benim öyle oldu en azından inşallah daha da almamKaç kilo aldınız hamilelikte
Valla çook uzun zaman önce paylaşmisti rica edersen paylaşir silmediyse ben silmişim çünküYa nerede listesi bende bir bakmak isterim
Gönül ister ki o kimyasalli seyleri bebeklere sarmayalim ama gel gör ki bok temizlemekte sabir ister o da bende yokYıkanabilir bez düşünen var mı aranızda
34. Haftaya giriyorum 11 kg aldimKaç kilo aldınız hamilelikte
34 haftadayım 16 kilo almışım. Kilolu hamile kalanlardanım bendeKaç kilo aldınız hamilelikte
Kaç kilo aldınız hamilelikte
Normalde zayifsaniz 25 normal ya. Ben sisman hamile kaldim. Maksimum 7 kg ile tamamlamam gerekirdi. 14 aldim. 2-3 hafta kaldi, daha da almam insallah.
Tesekkür ederim daha iyiyim bugunKusura bakmayın ben pek sıkı takip edemiyorum forumu.. C vit hastaykrn 2 kez alabilirsin demişti dr açıkçası aile hekimlerinin yönlendirmelerini pek önemsemiyorum. Bir de aspirin zaten kullanıyordum hamileyken bi zararı yok zaten ama 34.haftaya kadar demişti dr. Şu an iyisinizdir umarım. Tekrar geçmiş olsun
34 haftalığım 8 kilo aldım.Kaç kilo aldınız hamilelikte
Kesinlikle sabır işiGönül ister ki o kimyasalli seyleri bebeklere sarmayalim ama gel gör ki bok temizlemekte sabir ister o da bende yok
Olsun ben hamililekte o frkı kapatanlardanum34 haftadayım 16 kilo almışım. Kilolu hamile kalanlardanım bende
50 ile başladım 75 şuan ve tek. Benimde kilo almam sakıncalı sağlığım açısından32.haftadayim +9 kg
Tekil gebeliklerde 12-15 kg diyor doktorlar burada. 25 ikiz gebelikler icin
Ben artık yemiyorum. Kendime hakim olmaya çalışıyorumBende 55 ile başladım şimdi 64 kiloyum ama son aylarda daha çok alınıyor gibi geldi yani benim öyle oldu en azından inşallah daha da almam
Bize de haber ver valla benim d emagnezyum bitti, almasam mı tekrar diye düşünüyorum kontrolüme daha cok var arada magnorm içerek mi idare etsem diye düşünüyorumBende oyle yapayim yarin kontrolüm var sorayim da doktoruma
Ben sleepy ve baby turco arasında kaldım. Sonra e bebekten gidip eşimle baby turco aldık 2 numara 68 liden iki tane. Cok yumusak güzel dokusu yorumlarda da pişik veya sızdırma yapmıyormus diye okudum hep herkes memnun. 1 numara almayın sakın ama 2 numarayı bile cok kullanamaz cunku bez cok kucuk avuc kadar 2 numarası,Sleepy i biz çok kullandık ama 4 numaradan sonra biraz saçmalıyor. Kızda şimdi molfix kullanıyorum sleepy den iyi bunda direk molfix mi alsam
Nerede yaptırdın tahlili aile hekimi veya saglık ocagında ise beklemiş kanda aclık sekeri düşük cıkabiliyor. Endokrin doktorum bu değere güvenmiyorum demişti. Şekerde hemen bakmak lazım. Ferritin de zaman gectikce hepimizde düşüyor demiri artırır belki doktorun.dün tahlil yaptırdım arkadaşlar açlık kan şekerim alt sınırın da altında çıktı kan değerlerim ferritin alt sınırın altında hcb, hct de öyle neden böyle oldu takviye imom alıyorum ama
Ayy maasallah hicbişey kalmamış ne heyecan vardır simdi sende. Saglıkla gelsin insallah biz daha 33+0 bugun oldukSelam tatlı anneler doğum tarihi belli olanlar olmuştur belki sezaryen olacaklarda bizimki biraz acele ediyor 3300 gr olmuşşuanlık tarih 18 Temmuz görünüyor
Rabbim hepimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?