2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Insalla

36 haftalık şuanda
Benimde 36+1oldu senin normal dogummu görünüyor ilk bebisinmi normalse doktorun hangi gün dedi tahmini aynıyız ya bende biliyimbenim doktorum hiç günden bahsetmiyor ki agrin kanaman olursa suyun gelirse hemen gelirsin dogum falan olmazsa 2 hafta sonra icin randevu alıp gelirsin dedi

Açıkçası onlara bakmadım çevremde deneyimleyen kişilerle irtibata geçtim o şekilde bir yol çizdim..
Dediğiniz sayfalar var mı İnstagramda
Evet öyle sayfalar var bakıyorum bende ama henüz almadım dokusu kalitesi hakkında bir fikrim yok bayram sonrası almayı düşünüyorum alınca paylaşırım sizünlede

Çok iyi maşallah ben 25 kilo aldım aylardır az yemeye dikkat ediyorum
Normalde zayifsaniz 25 normal ya. Ben sisman hamile kaldim. Maksimum 7 kg ile tamamlamam gerekirdi. 14 aldim. 2-3 hafta kaldi, daha da almam insallah.

Tesekkür ederim daha iyiyim bugun ben de aile hekimi bana c grubu ilac yazınca güvenimi yitirdim acıkcası

Bende oyle yapayim yarin kontrolüm var sorayim da doktoruma
Bize de haber ver valla benim d emagnezyum bitti, almasam mı tekrar diye düşünüyorum kontrolüme daha cok var arada magnorm içerek mi idare etsem diye düşünüyorum

Sleepy i biz çok kullandık ama 4 numaradan sonra biraz saçmalıyor. Kızda şimdi molfix kullanıyorum sleepy den iyi bunda direk molfix mi alsam
Ben sleepy ve baby turco arasında kaldım. Sonra e bebekten gidip eşimle baby turco aldık 2 numara 68 liden iki tane. Cok yumusak güzel dokusu yorumlarda da pişik veya sızdırma yapmıyormus diye okudum hep herkes memnun. 1 numara almayın sakın ama 2 numarayı bile cok kullanamaz cunku bez cok kucuk avuc kadar 2 numarası,

dün tahlil yaptırdım arkadaşlar açlık kan şekerim alt sınırın da altında çıktı kan değerlerim ferritin alt sınırın altında hcb, hct de öyle neden böyle oldu takviye imom alıyorum ama
Nerede yaptırdın tahlili aile hekimi veya saglık ocagında ise beklemiş kanda aclık sekeri düşük cıkabiliyor. Endokrin doktorum bu değere güvenmiyorum demişti. Şekerde hemen bakmak lazım. Ferritin de zaman gectikce hepimizde düşüyor demiri artırır belki doktorun.

Selam tatlı anneler doğum tarihi belli olanlar olmuştur belki sezaryen olacaklarda bizimki biraz acele ediyor 3300 gr olmuş şuanlık tarih 18 Temmuz görünüyor
Rabbim hepimizi korusun
Ayy maasallah hicbişey kalmamış ne heyecan vardır simdi sende. Saglıkla gelsin insallah biz daha 33+0 bugun olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…