2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bize de haber ver valla benim d emagnezyum bitti, almasam mı tekrar diye düşünüyorum kontrolüme daha cok var arada magnorm içerek mi idare etsem diye düşünüyorum
Ay vallahi idare edelim bence yarin sorunca burdan yazarim yine zaten benim doktorum surekli kullanma dedi sadece agri kramp oldukca kullan dedi degerlerim iyi oldugu icinkabal cekirdegi muz maden suyu bu 3ü bol magnezyumlu

Ay vallahi idare edelim bence yarin sorunca burdan yazarim yine zaten benim doktorum surekli kullanma dedi sadece agri kramp oldukca kullan dedi degerlerim iyi oldugu icinkabal cekirdegi muz maden suyu bu 3ü bol magnezyumlu
Benim doktor da magnezyumu gün aşırı al ama kasılman oldugu hissedersen her gün al demişti. Nst dr bisey cıkmadı ama yorulunca kasılıyo gibi oldugum için her gün içtim bu zamana ladar, bundan sonra bi bakayım bakalım her gün soda içiyorum ztaen

Valla ben hala kasilmanin çözemedim ne oldugunu ya bende olmadi ya da ben anlamiyorum

Mis gibi birkaç kontrole doğurursun kız tertemiz bu molfix de yenidoğan için farklı çeşit var mı hangisini almak lazım

Baby turco diğer bezlere göre küçük galiba yoksa 1 numara 3-4.5 kilo arasında kullanılır. 3 yıl geçti Asır gecmis gibi hangi no dan ne kadar kullandım aklımda değil ama temmuz annelerine bakıyorsan onlar hala 1 numaradalar canım.

Ay tvde bisey yok okuyacak kitaplarımda bitti netflixi de kapatmiştim yeminediyorum bdv bölümü okumaktan paranoyak bi insana dönüşcem sanirim kiz ben nasil kurtulcam çok pis bdv bagimlisi oldum ya

Kontrolde herşey yolundaydı kızlar çok şükür nst de temiz, rahim ağzı kapalı, tansiyon 10/5, açlık kan şekerimde 93 çıktı Ufukta bebek görünmüyor yani 1750gr olmuş ciğerimin köşesi

Masallah, daha erken annesi, beklesinler 1 ay daha :)

Kızlar moralim çok bozuk hemde çok. Ağlayarak çıktım doktordan.
İlk önce sabah devlete gittim. Doktor covid olduğu için yokmuş. Neyse dedik özele gidelim hem bebişi görürüz. Geldik özele. Doktor o lada çok inceledi baktı ki anlatamam. Sonuç olarak karın çevresi 1 hafta geri baş çevresi 2 hafta. 2390gr olmuş. Doktor zayıf dedi. Şekere bağlı olarak bazı gebelerde bebek geriliği oluyor dedi. Çok sıkı takip gerekli falan dedi. En fazla 37 ye kadar durur diyor. O kadar olumsuz konuştu ki. Yenidoğan yoğunbakım ünitesi olan hastanelere bakın dedi. Ya çok üzgünüm. Yani hiç bir şey gelmiyor elimden

Nst de sancılsrım çıkıyor zaten. 60 70 kaç tane sancı çıktı. Anlamıyorum hiç bir şey.

üzme kendini dicem ama elde değildir temmuz annelerinde okudu idim gece bu sebepten ötürü sezaryen olacaktı sanıyorum birisi.37 kotu bir hafta değil sağlıklıca alcaksin kucağına inanıyorum o zamana kadar kilosu toparlar

Canim dur stres yapma. Benim riskli gebelik uzmanı doktorum 1 hafta artı eksi çok bir bilgi vermez, olabilir der. Önemli olan düzenli geride ve fazla ileri olmaması. Seninki haftasina göre 200-300.gram az, çok fark.yok bence.

Ayrıca haftası çok iyi, arkadaşım 34.haftada 1700 kg da doğurdu preeklampsi vardı, maşallah canavar gibi kızı.su an. Kendini de bebegi de strese sokma

Bak ben ağustos başında 36 da sezeryana.girecegim,.Sen 37 diyorsun, sakin.ol

Cnm sakin ol 37 gayet iyi bir hafta, kilosuda toparlar 37 ye kadar merak etme stres yapma bebiş etkilenmesin

Bazı doktorlar öyle en kötüsünü öyle bir anlatıyor ki öyle bir senorya yazıyor ki duygusuzca. Lütfen panikleyip üzülmeyin hiç bir şey olmaz her şeyin bir tadevisi önlemi var güzel düşünün güzel olsun başka bir doktor dan da fikir alın isterseniz ama takılacak birşey olmadığını inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza aldığınızda göreceksiniz.

Bazi doktorlar cidden çok abartıyor benim sadece başını 2 hafta önde ölçtü diye abartti strese soktu cihazları yüzünden oda tabi.. kilosu az değil ki zayif nedir yani cidden üslubu hoş değilSakinleştireyim korkutmayayım diye düşünmek yok

İşte her matematik sorusu çözen doktor olmamalı biraz insanlık biraz vicdan olmalı. Sonuç olarakta sağlıklı bebek doğacak inşallah insanlara verdiği üzüntüyle kalacak

32.haftadayim +9 kg

Tekil gebeliklerde 12-15 kg diyor doktorlar burada. 25 ikiz gebelikler icin
öyle söylüyolar biliyorum ama teori ve pratik birbirini tutmuyor. zayıf hamile kalıp 30 kilo alan çok gördüm. hepsi de 1 yıl içinde geri eski haline döndü. üzülmesin zayıflar, toparlarlar. şişmanlar 25 kilo aldıysa üzülebilir ama bak

Son düzenleme:
ay bugün ayağım kaydı, az kalsın düşüyordum. ter aktı sırtımdan. ters hareket yaptım dengemi sağlayacağım diye. ama şükür bir şey olmadı.

biliyorsun riskli haftaları çok şükür grupça geride bıraktık. doktor biraz kapçık ağızlıymış biraz evham yaptırmış sana belli ki. ki onun söylediği gibi dahi olsa o zamana bebek 2500u geçmiş olur 37. haftaya. 2500 normal sağlıklı bir yenidoğan kilosu. hem doğunca öyle çabuk toparlıyorlar, birden boğum boğum oluyorlar ki şaşıyorsun, kolların ağrıyor, kas yapıyorsun taşırken. yazdıklarında canını sıkmanı gerektiren hiçbir şey yok. bu haftalarda kimi soksan kasılması çıkar. şahsen benim ilk gebeliğimde 50- 60 hep çıkıyordu. mütemadiyen. Maşallah Almila sağlıklı, hiçbir şeyi yok, sen de iyi ol. gönlünü ferah tut. gözlerine yazık ağlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…