2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Su an için bebeğin iyi zaten, erken premature hastalarını çoktan geçti, ille de yoğun bakım gerektiren bir durumu yok, doktor olasılık için demiştir hastanede olsun diye. Evet her hastanede olursa güzel olur ama 47 haftalık bebek yoğun bakımlık olmuyor ki nornal şartlarda, stres yapma

Ya öyle bir konuştu ki anlatamam. Eşimle odadan bi çıktık şok geçirmiş şekilde. Yani anlamsız bir biçimde korkuttu bizi. Erken doğumdan tut yoğunbakıma kadar ne varsa saydı. Bin pişman olduk gittiğimize. Biz hani sadece iyi mi değil mi nasıl boyu kilosu diye gidelim görürsek bir renkli ultrasondan bakalım dedik. Adam bizi strese soktu gönderdi

Doktor gercekten cok gereksiz konusmus. Aen zayif bi kizsin esin de oyleyse zaten tombul bebek siza sans olurdu genetik diye bisey var. Sancilar vs olabilir bu haftalarda. Ama duzenli degil acilma yok su nisan kanama yok. Dogum yok.ortada. ola ki 2 hafta durdu bayram sonrasi 37 de dogdu. Dogsun. Bence cok guzel bi hafta
Bi cok kadin 37 de sancisi baslayip normal doguruyo zaten. Ben bebekte gerilik okdugunu dusunmuyorum. Zaten artk asagi ilerledijleri ve cok buyudukleri icin ultrason da saglikli olcum yapmiyo. O yuzden o doktora bi daha gitme canini da hiiic sikma. Almila inci 2700 3200 arasi dogar gor bak

Tabi kide ilk çocuğum da da bana böyle iblis denk gelmiş neler neler demişti. Rahat olun kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyin

Ay fena halsizim ben yiyorum içiyorum hiçbir şey enerji vermiyorpilim bitik kaç gündür

Ayy temmuz annelerini okudum baya bi beni bi korku sardi ya rabbim

Kaç kilo aldınız hamilelikte
Ben 6kilo aldım bu zamana kadar. İlk 4ay 5kilo aldım sonra hep sabit kaldım geçen hafta gittiğimde +1 kilo almışım. Onunda 700gramı bebeğe gitmiş. Ama ben zaten kilolu hamile kaldım ne kadar az alsam o kadar iyi. İlk oğlumda 20ye yakın almıştım ağrıdan yürüyemiyordum bu daha kolay geçiyor

Tamamdır canım bakayım sağol

Ay fena halsizim ben yiyorum içiyorum hiçbir şey enerji vermiyorpilim bitik kaç gündür
benimde öyle birde çabuk öfkeleniyorum meğerse kan değerlerim baya düşmüş git baktır canım sende

Ay inşallah canım aslında benimde içim rahat ama işte. yok yok töbe ettik gitmem bir daha. Eşim zaten benden daha panikte iyice panik oldu. Geldiğimizde beri adam kendinde değil resmen kaç defa konuştum ama yok ruh gibi. Neyseki haftaya daha iyi hastaneye gideceğim kontrol için. Ama doğumu nerde yapacağım bilmiyorum.
Tabi kide ilk çocuğum da da bana böyle iblis denk gelmiş neler neler demişti. Rahat olun kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyin
Valla niye böyle bu doktorlar anlamıyorum cidden.

Kuzum sakin ol üzme kendini 37hafta kötü bir hafta değil ki hem ayrıca her doktor bir ölçüm yapmıyor ultrasonda illaki rakamalar farklıdır bu zamana kadar diğer doktorun hiç böyle birşeyden bahsetmemişti sanırım? Birde 36da doğum yaptım ben yoğunbakıma faln almadılar önemli olan bebeğin ciğerlerinin gelişmesi nefes alabilmesi. 40haftada doğan bebekte yoğunbakıma girebilir. Üzme lütfen kendini daha bişey belli değil farklı bir doktora gözük bence

Evet önceki doktorum hiç bahsetmemişti. Hatta bugün onu aradım konuştum. Baya rahatlattı. Burda şimdi daha iyi bir doktora gideceğiz haftaya. Ona göre bir şeylere karar vereceğiz artık.

benimde öyle birde çabuk öfkeleniyorum meğerse kan değerlerim baya düşmüş git baktır canım sende
Benim sinir de tavan çocuğuma bile sabrim kalmadı sürekli soru sorma konuşma dönemindeyiz Bi hallerdeyim

korkudan bakamıyorum sonra rüyamda kabus görüyorum zaten normal doğumdan tırsıyorum. normal doğum yapıp epidural alan var mı?
Vallahi oturup ağlayacaktim ben normal dogumdan cok korkuyorum sezeryanda korkutuyir daha once hic ameliyat vs olmadim iğneden bile çok korkarim ki hergün kan sulandirici igne vuruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…