Oh iyi evde temizlenecek dip bucak o zaman
Valla ben çatalla ezip azcık süt koyup blender dan geçiriyorum. Sonra kalan sütü ekleyip içiyorum. Ekstra bir şey katmıyorum içine.
7.2 kilo aldım 35+1 deyim
Hepinize çok teşekkür ederim.Valla içim rahatlıyor şurada.
Biraz önce bitliste ki kendi doktorumu aradım onunla görüştüm o da baya rahatlattı beni. Çok güzel konuştu. Kilosuna falan gayet iyi dedi. Gerilik içinde doşum kanalına girmeye çalıştığı için bpd ölçümleri doğru sonuç vermez önemli olan hc ve ac ölçüsü dedi. Onlarda 1 hafta geride olması sorun değil hiç takma kafana dedi. İçim daha rahat.
Asıl kötü haber manavgatta hiç bir hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesi yokmuş. Her hastaneye sorduk. Haftaya muayene için başka doktora gideceğiz. Bakalım o ne diyecek. Bitlisteki doktorum sonuçları ona da göndermemi istedi. O da ordan takip edecekmiş. Daha iyiyim. Yani şu anda hastane olarak nereye gideceğim bilmiyorum onu araştırıyoruz şimdi.
Ya öyle bir konuştu ki anlatamam. Eşimle odadan bi çıktık şok geçirmiş şekilde. Yani anlamsız bir biçimde korkuttu bizi. Erken doğumdan tut yoğunbakıma kadar ne varsa saydı. Bin pişman olduk gittiğimize. Biz hani sadece iyi mi değil mi nasıl boyu kilosu diye gidelim görürsek bir renkli ultrasondan bakalım dedik. Adam bizi strese soktu gönderdiSu an için bebeğin iyi zaten, erken premature hastalarını çoktan geçti, ille de yoğun bakım gerektiren bir durumu yok, doktor olasılık için demiştir hastanede olsun diye. Evet her hastanede olursa güzel olur ama 47 haftalık bebek yoğun bakımlık olmuyor ki nornal şartlarda, stres yapma
Doktor gercekten cok gereksiz konusmus. Aen zayif bi kizsin esin de oyleyse zaten tombul bebek siza sans olurdu genetik diye bisey var. Sancilar vs olabilir bu haftalarda. Ama duzenli degil acilma yok su nisan kanama yok. Dogum yok.ortada. ola ki 2 hafta durdu bayram sonrasi 37 de dogdu. Dogsun. Bence cok guzel bi haftaKızlar moralim çok bozuk hemde çok. Ağlayarak çıktım doktordan.
İlk önce sabah devlete gittim. Doktor covid olduğu için yokmuş. Neyse dedik özele gidelim hem bebişi görürüz. Geldik özele. Doktor o lada çok inceledi baktı ki anlatamam. Sonuç olarak karın çevresi 1 hafta geri baş çevresi 2 hafta. 2390gr olmuş. Doktor zayıf dedi. Şekere bağlı olarak bazı gebelerde bebek geriliği oluyor dedi. Çok sıkı takip gerekli falan dedi. En fazla 37 ye kadar durur diyor. O kadar olumsuz konuştu ki. Yenidoğan yoğunbakım ünitesi olan hastanelere bakın dedi. Ya çok üzgünüm. Yani hiç bir şey gelmiyor elimden
Nst de sancılsrım çıkıyor zaten. 60 70 kaç tane sancı çıktı. Anlamıyorum hiç bir şey.
Tabi kide ilk çocuğum da da bana böyle iblis denk gelmiş neler neler demişti. Rahat olun kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyinOh iyi evde temizlenecek dip bucak o zaman
Valla ben çatalla ezip azcık süt koyup blender dan geçiriyorum. Sonra kalan sütü ekleyip içiyorum. Ekstra bir şey katmıyorum içine.
7.2 kilo aldım 35+1 deyim
Hepinize çok teşekkür ederim.Valla içim rahatlıyor şurada.
Biraz önce bitliste ki kendi doktorumu aradım onunla görüştüm o da baya rahatlattı beni. Çok güzel konuştu. Kilosuna falan gayet iyi dedi. Gerilik içinde doşum kanalına girmeye çalıştığı için bpd ölçümleri doğru sonuç vermez önemli olan hc ve ac ölçüsü dedi. Onlarda 1 hafta geride olması sorun değil hiç takma kafana dedi. İçim daha rahat.
Asıl kötü haber manavgatta hiç bir hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesi yokmuş. Her hastaneye sorduk. Haftaya muayene için başka doktora gideceğiz. Bakalım o ne diyecek. Bitlisteki doktorum sonuçları ona da göndermemi istedi. O da ordan takip edecekmiş. Daha iyiyim. Yani şu anda hastane olarak nereye gideceğim bilmiyorum onu araştırıyoruz şimdi.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bundan sonra çok kilo almazsınız benceÇalışınca 30 haftaya kadar çok sık yeme dengeli beslenme durumu çok olmadı ama bebeğin kilosu iyiydi hep bakalım bundan sonra nolcak
Ben 6kilo aldım bu zamana kadar. İlk 4ay 5kilo aldım sonra hep sabit kaldım geçen hafta gittiğimde +1 kilo almışım. Onunda 700gramı bebeğe gitmiş. Ama ben zaten kilolu hamile kaldım ne kadar az alsam o kadar iyi. İlk oğlumda 20ye yakın almıştım ağrıdan yürüyemiyordum bu daha kolay geçiyorKaç kilo aldınız hamilelikte
Aynen kuzum ya ama işte önden bir erken doğum olunca acaba diyorduk şimdilik vaktini bekleyecek gibi çok şükürMasallah, daha erken annesi, beklesinler 1 ay daha :)
Tamamdır canım bakayım sağolgittim yazmadı kullandığını ikiye çıkart dedi rica ettim istedim üstelik daha vaktin var yetişir dedi. Daha önce kullandığım kan ilacını alacağım onu kullanırken böyle sıkıntılar yaşamadım.
Sağlık ocağında yaptırdım canım. Doktorun haklı olabilir. Evet İki katına çıkarttı
Zaten tok olsam da iki saat sonra şekerim düşebiliyor çok halsiz kalıyorum bayılcak gibi oluyorum tatlı bir şeyler yiyip içince anca kendime geliyorum
molfix pure soft çok yumuşak ona bakabilirsin canım
Bugün +4 çıktım hadi açtım diyelim tokken falan da mak. +5tir bu bile mucize geliyor banaKaç kilo aldınız hamilelikte
Ben dünden beri çıkamıyorum ordanAyy temmuz annelerini okudum baya bi beni bi korku sardi ya rabbim
Kızlar ya sanırım artık hamileliğe vücudum tepki vermeye başladı. Son zamanlarda hormonlar kan değerleri vs baya bozuluyor ya zaten. Az önce duş aldım uzanıyordum birden ani bir mide bulantısı geldi. Kendimi lavaboya zor attım. İstifradan sonra kendime gelebildim. Bir anda böyle yaşamak sanırım artık vücut tepki veriyor demek oluyor
benimde öyle birde çabuk öfkeleniyorum meğerse kan değerlerim baya düşmüş git baktır canım sendeAy fena halsizim ben yiyorum içiyorum hiçbir şey enerji vermiyorpilim bitik kaç gündür
Ay inşallah canımDoktor gercekten cok gereksiz konusmus. Aen zayif bi kizsin esin de oyleyse zaten tombul bebek siza sans olurdu genetik diye bisey var. Sancilar vs olabilir bu haftalarda. Ama duzenli degil acilma yok su nisan kanama yok. Dogum yok.ortada. ola ki 2 hafta durdu bayram sonrasi 37 de dogdu. Dogsun. Bence cok guzel bi hafta
Bi cok kadin 37 de sancisi baslayip normal doguruyo zaten. Ben bebekte gerilik okdugunu dusunmuyorum. Zaten artk asagi ilerledijleri ve cok buyudukleri icin ultrason da saglikli olcum yapmiyo. O yuzden o doktora bi daha gitme canini da hiiic sikma. Almila inci 2700 3200 arasi dogar gor bak
Valla niye böyle bu doktorlar anlamıyorum cidden.Tabi kide ilk çocuğum da da bana böyle iblis denk gelmiş neler neler demişti. Rahat olun kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyin
korkudan bakamıyorum sonra rüyamda kabus görüyorum zaten normal doğumdan tırsıyorum. normal doğum yapıp epidural alan var mı?Ayy temmuz annelerini okudum baya bi beni bi korku sardi ya rabbim
Kuzum sakin ol üzme kendini 37hafta kötü bir hafta değil ki hem ayrıca her doktor bir ölçüm yapmıyor ultrasonda illaki rakamalar farklıdır bu zamana kadar diğer doktorun hiç böyle birşeyden bahsetmemişti sanırım? Birde 36da doğum yaptım ben yoğunbakıma faln almadılar önemli olan bebeğin ciğerlerinin gelişmesi nefes alabilmesi. 40haftada doğan bebekte yoğunbakıma girebilir. Üzme lütfen kendini daha bişey belli değil farklı bir doktora gözük benceKızlar moralim çok bozuk hemde çok. Ağlayarak çıktım doktordan.
İlk önce sabah devlete gittim. Doktor covid olduğu için yokmuş. Neyse dedik özele gidelim hem bebişi görürüz. Geldik özele. Doktor o lada çok inceledi baktı ki anlatamam. Sonuç olarak karın çevresi 1 hafta geri baş çevresi 2 hafta. 2390gr olmuş. Doktor zayıf dedi. Şekere bağlı olarak bazı gebelerde bebek geriliği oluyor dedi. Çok sıkı takip gerekli falan dedi. En fazla 37 ye kadar durur diyor. O kadar olumsuz konuştu ki. Yenidoğan yoğunbakım ünitesi olan hastanelere bakın dedi. Ya çok üzgünüm. Yani hiç bir şey gelmiyor elimden
Nst de sancılsrım çıkıyor zaten. 60 70 kaç tane sancı çıktı. Anlamıyorum hiç bir şey.
Beeenkorkudan bakamıyorum sonra rüyamda kabus görüyorum zaten normal doğumdan tırsıyorum. normal doğum yapıp epidural alan var mı?
Evet önceki doktorum hiç bahsetmemişti. Hatta bugün onu aradım konuştum. Baya rahatlattı. Burda şimdi daha iyi bir doktora gideceğiz haftaya. Ona göre bir şeylere karar vereceğiz artık.Kuzum sakin ol üzme kendini 37hafta kötü bir hafta değil ki hem ayrıca her doktor bir ölçüm yapmıyor ultrasonda illaki rakamalar farklıdır bu zamana kadar diğer doktorun hiç böyle birşeyden bahsetmemişti sanırım? Birde 36da doğum yaptım ben yoğunbakıma faln almadılar önemli olan bebeğin ciğerlerinin gelişmesi nefes alabilmesi. 40haftada doğan bebekte yoğunbakıma girebilir. Üzme lütfen kendini daha bişey belli değil farklı bir doktora gözük bence
Benim sinir de tavan çocuğuma bile sabrim kalmadı sürekli soru sorma konuşma dönemindeyizbenimde öyle birde çabuk öfkeleniyorum meğerse kan değerlerim baya düşmüş git baktır canım sende
Vallahi oturup ağlayacaktim ben normal dogumdan cok korkuyorum sezeryanda korkutuyir daha once hic ameliyat vs olmadim iğneden bile çok korkarim ki hergün kan sulandirici igne vuruluyorumkorkudan bakamıyorum sonra rüyamda kabus görüyorum zaten normal doğumdan tırsıyorum. normal doğum yapıp epidural alan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?