2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vallahi oturup ağlayacaktim ben normal dogumdan cok korkuyorum sezeryanda korkutuyir daha once hic ameliyat vs olmadim iğneden bile çok korkarim ki hergün kan sulandirici igne vuruluyorum
İnşallah kolay geçer doğumun normal doğum icin sanırım yürüyüş,pilates filan iyi geliyor dun buraya atilan doktoru takip ettim de çatır çatır doğurtuyor normal doğumu

Uslupsuz.bir şekilde korkutmuş evet. Sakinleş, her şey inşallah güzel.olacak

Ayy temmuz annelerini okudum baya bi beni bi korku sardi ya rabbim

Niye.ne oldu

Aynen kuzum ya ama işte önden bir erken doğum olunca acaba diyorduk şimdilik vaktini bekleyecek gibi çok şükür

Ben ki 2 erken doğum yasadim, 32.haftakara geldim, inşallah daha ilerili haftaları da.gormek.nasip olur diyorum. Hepimiz.zamaninda sağlıkla doğuralim minnoslari

İnşallah kolay geçer doğumun normal doğum icin sanırım yürüyüş,pilates filan iyi geliyor dun buraya atilan doktoru takip ettim de çatır çatır doğurtuyor normal doğumu
Yürüyorum nerdeyse hergün ama havalar dehşet sicak bu ara malesef
Emzirme dogum zorlugu vs derken gözüm korktu

Ah inşallah İnşallah. Hepimiz için her şey her zaman çok çok iyi olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım. eşimle konuştuk özelden iyi bir hastaneden devam edeceğiz artık. Haftaya çarşambadan itibaren. Araya bayram girmeseydi daha iyi olacaktı ama işte

Evet önceki doktorum hiç bahsetmemişti. Hatta bugün onu aradım konuştum. Baya rahatlattı. Burda şimdi daha iyi bir doktora gideceğiz haftaya. Ona göre bir şeylere karar vereceğiz artık.
Bazı doktorlar sanki bu durumdan zevk alıyor gibiler saçma sapan tavırlar anlamsız gerginlikler falan. Benim ebem 36. Haftaya geldikten sonra korkma artık bebeğine hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle demişti. Artık erken doğum zamanlarını geçtik çoğumuz. Kaldı ki belkide fiziksel olarak farklıdır bebeğin nerden bilebilir ki bunu. eşimin soyadı Kocabaş gerçekten kafaları büyük bana bebeğin kafası ileri de deseydi doktor normal diyecektim. Bence öyle bak çünkü bu kadar korkunç olsaydı devlet hastanesindeki doktor çoktaaan uyarırdı seni.
Üzme, üzülme sakın bebeğinde sende gayet sağlıklısınız inşaAllah

Yürüyorum nerdeyse hergün ama havalar dehşet sicak bu ara malesef

Emzirme dogum zorlugu vs derken gözüm korktu

Amaaaaan yuDuk yüzdük kuyruğuna geldik

Kac milyon anne her gün doğum.yapip emziriyor, merak etme biz de arada doğurur emzirirken aradan çıkarız

Takilma bayrama cnm, maşallah sevgi ile sağlık ile geliyor minnoşun

Dopru söylüyorsun aslında annemle konuşurken annemde dedi seninde kafan minicik doğduğunda falan diye. Yok yok içim çok rahatladım hem burası beni rahatlattı hem kendi doktorum.

Amaaaaan yuDuk yüzdük kuyruğuna geldik

Kac milyon anne her gün doğum.yapip emziriyor, merak etme biz de arada doğurur emzirirken aradan çıkarız
Bayadır gelmiyordum ama sen yine modundasın maşallah
çokta haklısın aslında var ya gereksiz stres yapıyoruz herkesin yaptığı kimilerinin defalarca yaptığı bir şeyi becerememekten veya sonuçlarından korkuyoruz saçma bir durum gerçekten ama insan kendine yeniliyor bazen

Dopru söylüyorsun aslında annemle konuşurken annemde dedi seninde kafan minicik doğduğunda falan diye. Yok yok içim çok rahatladım hem burası beni rahatlattı hem kendi doktorum.
Öyleyse çok sevindim gerçekten
Üzülmek bize yakışmıyor zaten hep gülelim evlatlarımızla inşaallah

Hastane çantasına bebek bezi koydunuz mu? Ben babyturco almayı düşünüyorum fikriniz var mı? Nasıl bir marka yerli diye tercih etmek istedim size de danışayım dedim

Bugün pazarda kendime doğum için büyük beden iç çamaşırı alayım dedim teyzenin biri muhabbet etmeye çalışıyor ben de pek oralı olmadı elime aldım çamaşırı bakıyorum kadın demez mi yalnız senin biraz fazlan var hani o olmaz gibisinden dediabla ben hamileyim yakında dogurucam dedim ya insanlar ne hadsiz sanane dimi hamile de olmasam fazlaysam fazlayım bu senin beni gözünle taciz etmene haklı sebep verir miasabımı bozdu saniyesinde

Benim sinir de tavan çocuğuma bile sabrim kalmadı sürekli soru sorma konuşma dönemindeyiz Bi hallerdeyim
sıcaklarda eklendi tabi çoçuklar hep ilgi ister mümkün olduğunca babalara paslamak en iyisi soru sorma bakanı ilanı et
Vallahi oturup ağlayacaktim ben normal dogumdan cok korkuyorum sezeryanda korkutuyir daha once hic ameliyat vs olmadim iğneden bile çok korkarim ki hergün kan sulandirici igne vuruluyorum
Rabbim korkularımızdan beri eğlesin inşallah bugun gebe okulundan bir arkadas doğum yapmış 41 haftada son dakika sezeryan olmuş makat geliş olduğu için ama ondan önce 6 cm açıklıkla gitmiş hastaneye adet sancısından daha az bir sancıydı dedi inşallah korktugumuz gibi değildir olmaz Rabbim kolay eylesin.
Hastane çantasına bebek bezi koydunuz mu? Ben babyturco almayı düşünüyorum fikriniz var mı? Nasıl bir marka yerli diye tercih etmek istedim size de danışayım dedim
3 takım koydum bebek için hepsinin yanına 2 şer bez koydum çantaya biraz daha koymayı düşünüyorum

Ay sorma geçen de annemin tanıdığı biri öyle diyor bana pazarda bu teyzeler pazara pusulanmış demek ki
Biraz kilolu diyo anneme abla sanane diye çığlık atmak istedim o an ama işte anneme ayıp olmasın diye sustum annem de hamile o falan dedi. Yani velevki kilo da olabilir zor bir süreçten geçiyor olabilir kendimi yemeğe vurmuş olabilirim ama yooook herkes tek tip olacak hayır bunu söyleyen de zayıf biri olsa insan derki kendi öyle ya herkes öyle olsun istiyor sanırım der geçersin ama teyze sende şişkosun bee

Her türden insan var ülkemizde geçen de sağlık ocağında yeni doğum yapmış kadına ay sen onu emziriyor musun bak rengi sarı he bol bol emzir diyor yahu doktor musun sen düşünceli gibi gozukulen söylenen her söz lohusa veya hamile kadına dokunuyor kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor gerçekten

Ay öyle gerçekten. Çok haddini bilmez var sanki annesinden daha çok önemseyeceksin bebeği konuşuyorlar boş boş. Benimde kedim var hadi kayınvalidem falan tamam da karşı komşu hiç alakamız yok merhaba merhaba o bile o kediyi at çocukla olmaz diyo. Abla sananeeeeeğ
Ben sanki senden az düşünücem evladımı
Hayattaki tek başarısı çocuk doğurmak olan ne kendine nede başka birine birşeyler katamayan insanlar anneliği en iyi ben yaparım hissi ile yapıyor sanırım bunu, halbuki annelik iç güdüsel birşey ve herkes bir şekilde içindeki güçle anneliği miss gibi yaşıyor ama anlamıyorlar elbette

Aynen canım benim kızım 2 yaşında kimsenin dediğine kulak asmadim tabi doğru tecrübeleri dikkate aldım aklımın almadığı hiç bir şeyi yapmadım. Kızım çok süt emiyordu kiloluydu herkes obez olacak çok emzirme dediler ebe olur mu tabi istediği zaman ver dediler saatli emzirme dim. Kafası uzun yamuk dediler kendiliğinden şekle girdi doğum sırasında olabiliyormuş yok bacaklarını bağla düzgün olsun kulaklarında tüy var VS vs bir sürü gül gibi de büyüttüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…