- 27 Mayıs 2016
- 502
- 658
- 103
Aynen bende gittimYani 3 takım yeterli demişti ebe gebe okulundaki ama bez 1 paket çok olur sanırım dimi
Aman napim, akışa biraktim, benimki deli işi iste, adım üzerimde delirellaBayadır gelmiyordum ama sen yine modundasın maşallah
çokta haklısın aslında var ya gereksiz stres yapıyoruz herkesin yaptığı kimilerinin defalarca yaptığı bir şeyi becerememekten veya sonuçlarından korkuyoruz saçma bir durum gerçekten ama insan kendine yeniliyor bazen
Öyleyse çok sevindim gerçekten
Üzülmek bize yakışmıyor zaten hep gülelim evlatlarımızla inşaallah
Ay bakalım haftaya nasıl bir aksiyon yaşatacaklar banaHastane çantasına bebek bezi koydunuz mu? Ben babyturco almayı düşünüyorum fikriniz var mı? Nasıl bir marka yerli diye tercih etmek istedim size de danışayım dedim
Terbiyesiz ya. Sanane Allah Allah. İnsanların sinirini bozmak için özellikle dünyaya gelmiş gibiler. Kız keşke ağzının payını verseydinBugün pazarda kendime doğum için büyük beden iç çamaşırı alayım dedim teyzenin biri muhabbet etmeye çalışıyor ben de pek oralı olmadı elime aldım çamaşırı bakıyorum kadın demez mi yalnız senin biraz fazlan var hani o olmaz gibisinden dediabla ben hamileyim yakında dogurucam dedim ya insanlar ne hadsiz sanane dimi hamile de olmasam fazlaysam fazlayım bu senin beni gözünle taciz etmene haklı sebep verir mi asabımı bozdu saniyesinde
Büyüklerin çoğu kulaktan duyma bilgilerle cahilce değerlendiriyor. Biz daha şanslıyız türlü türlü kaynak var internette tabi nereye hangi kaynağa bakıcağımızda önemli ama en azından kulaktan dolma şeyler değil şurası da önemli tabi ne kadar okusam da tecrübe kısmını es geçmemeye çalışıyorum bir o kadar da tecrübelilerin yorumlarına dikkat ederim güvenirsemAynen canım benim kızım 2 yaşında kimsenin dediğine kulak asmadim tabi doğru tecrübeleri dikkate aldım aklımın almadığı hiç bir şeyi yapmadım. Kızım çok süt emiyordu kiloluydu herkes obez olacak çok emzirme dediler ebe olur mu tabi istediği zaman ver dediler saatli emzirme dim. Kafası uzun yamuk dediler kendiliğinden şekle girdi doğum sırasında olabiliyormuş yok bacaklarını bağla düzgün olsun kulaklarında tüy var VS vs bir sürü gül gibi de büyüttüm.
Ay neler neler gerçekten ben lohusa kanını bebeğin damağına süren duydum ya mantıklı gelenleri yapmayı düşünüyorum bende senin dediğin gibiAynen canım benim kızım 2 yaşında kimsenin dediğine kulak asmadim tabi doğru tecrübeleri dikkate aldım aklımın almadığı hiç bir şeyi yapmadım. Kızım çok süt emiyordu kiloluydu herkes obez olacak çok emzirme dediler ebe olur mu tabi istediği zaman ver dediler saatli emzirme dim. Kafası uzun yamuk dediler kendiliğinden şekle girdi doğum sırasında olabiliyormuş yok bacaklarını bağla düzgün olsun kulaklarında tüy var VS vs bir sürü gül gibi de büyüttüm.
Valla bende araştırıyorum soruyorum o şekilde uyguluyorumBüyüklerin çoğu kulaktan duyma bilgilerle cahilce değerlendiriyor. Biz daha şanslıyız türlü türlü kaynak var internette tabi nereye hangi kaynağa bakıcağımızda önemli ama en azından kulaktan dolma şeyler değil şurası da önemli tabi ne kadar okusam da tecrübe kısmını es geçmemeye çalışıyorum bir o kadar da tecrübelilerin yorumlarına dikkat ederim güvenirsem
burda da sorarım kafama takılırsa çok da iyi oluyor.
Valla bende sonradan dedim keşke şunu deseydim diye de hep sonradan dank ediyorAy bakalım haftaya nasıl bir aksiyon yaşatacaklar banacanım ben 15 adet bez koydum. Babyturco aldım hep. Geçen eşimle açıp inceledik baya güzel duruyordu hafif yumuşacık. Araştırdım memnun kalanda var kalmayanda. Sleepy içinde geçerli bu ama burda mesela Sleepy için çok okudum sızdırıyor falan diye.
Terbiyesiz ya. Sanane Allah Allah. İnsanların sinirini bozmak için özellikle dünyaya gelmiş gibiler. Kız keşke ağzının payını verseydin
Maşallah beeAynen bende gittim1 paket çok olabilir. Şimdi paket var paket var 20 yeter en fazla bence. Arkadasım bi günde yenidoğan için 12 bez değiştirdiğim oluyordu demişti. İki gün kalsak bile yeter ya inşallah
Ahahahah en güzeli annemde bana gamsız der herşeyi takınca ne değişiyor sankiAman napim, akışa biraktim, benimki deli işi iste, adım üzerimde delirellamilyonlar bir şekilde bunu her gün yapıyor, biz de ucundan tutarız artık :)
Hep mi stres olacağız, yüzümüz gülsün biraz
Bu değişik adama gitme de bir dahaAy bakalım haftaya nasıl bir aksiyon yaşatacaklar banacanım ben 15 adet bez koydum. Babyturco aldım hep. Geçen eşimle açıp inceledik baya güzel duruyordu hafif yumuşacık. Araştırdım memnun kalanda var kalmayanda. Sleepy içinde geçerli bu ama burda mesela Sleepy için çok okudum sızdırıyor falan diye.
Ahahah o niye korkmuş
Ben bunu aldim canimMis gibi birkaç kontrole doğurursun kız tertemizbu molfix de yenidoğan için farklı çeşit var mı hangisini almak lazım
çok haklısın canım en yakın arkadaşım doğum yaptı inan sormadım kaç kilo kaç cm sütün varmı şu nasıl bu nasıl diye. Doğumdan öncede sonrada o sormadan akıl fikir vermedim yani ama bizim insanımız yoldan geçen bebeklere bile karışıyorlarHer türden insan var ülkemizde geçen de sağlık ocağında yeni doğum yapmış kadına ay sen onu emziriyor musun bak rengi sarı he bol bol emzir diyor yahu doktor musun sen düşünceli gibi gozukulen söylenen her söz lohusa veya hamile kadına dokunuyor kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor gerçekten
Haha genelde öyle olur.Valla bende sonradan dedim keşke şunu deseydim diye de hep sonradan dank ediyor
Yok tövbeliyim. Güzel bir hasTaneye Gideceğiz. Eşimde istediğin yerde doğum yap dedi. Sanırım özelde doğum yapacağım. Haftaya net karar vermiş olurum. Zaten gün geldi artık. Evde doğurmayacağıma göre illa bir yerde doğum olacakMaşallah bee12 bez nedir
Ahahahah en güzeli annemde bana gamsız der herşeyi takınca ne değişiyor sanki
Bu değişik adama gitme de bir dahaAy buna sevindim işte içime sinmişti böyle daha çok sindi
Kız anaaaaa neden korkmuş. Pek heyecanlı
Amaaaaan yuDuk yüzdük kuyruğuna geldik
Kac milyon anne her gün doğum.yapip emziriyor, merak etme biz de arada doğurur emzirirken aradan çıkarız
Takilma bayrama cnm, maşallah sevgi ile sağlık ile geliyor minnoşun
Bi yane dogumhaneye verilcek kiyafetlerin icine koydum 10 tane de ayri paket yaptim prima premium care aldim 1 ve 2 beden 1er paket sonra molfixe falan gecerim bez stoğu yaomadim alerji falan olursa elimde patlar diyeHastane çantasına bebek bezi koydunuz mu? Ben babyturco almayı düşünüyorum fikriniz var mı? Nasıl bir marka yerli diye tercih etmek istedim size de danışayım dedim
Amiiin insallah valla ben 3. Düşügumde suni sanci aldim agzima etti saatlerce aglamistimsıcaklarda eklendi tabi çoçuklar hep ilgi ister mümkün olduğunca babalara paslamak en iyisisoru sorma bakanı ilanı et
Rabbim korkularımızdan beri eğlesin inşallah bugun gebe okulundan bir arkadas doğum yapmış 41 haftada son dakika sezeryan olmuş makat geliş olduğu için ama ondan önce 6 cm açıklıkla gitmiş hastaneye adet sancısından daha az bir sancıydı dedi inşallah korktugumuz gibi değildir olmaz Rabbim kolay eylesin.
3 takım koydum bebek için hepsinin yanına 2 şer bez koydum çantaya biraz daha koymayı düşünüyorum
Aslinda hem dogumdan daha cok göğüs ucu yarasindan ve süt gelme probleminden birinin kv si taciz ediyomus surekli sütün yok diye kimseyle papaz olmak istemem ama ben evden falan kovarim bana oyle yapan olursa oturup simdiden bunlari dusunuyorum şaka gibiAhahah o niye korkmuş
Kiz anaaaaaaağ bacim benim canim çok tatli korkuyom napayimHaha genelde öyle olur.
Yok tövbeliyim. Güzel bir hasTaneye Gideceğiz. Eşimde istediğin yerde doğum yap dedi. Sanırım özelde doğum yapacağım. Haftaya net karar vermiş olurum. Zaten gün geldi artık. Evde doğurmayacağıma göre illa bir yerde doğum olacak
Kız anaaaaa neden korkmuş. Pek heyecanlı
12 mi bende 11 koymustum 1 tane daha koyayim bariAynen bende gittim1 paket çok olabilir. Şimdi paket var paket var 20 yeter en fazla bence. Arkadasım bi günde yenidoğan için 12 bez değiştirdiğim oluyordu demişti. İki gün kalsak bile yeter ya inşallah
Ahahaha ooh iyi demiş valla insanın güvendiği bir yer olması önemli yaa 3 tane hastane 5 tane doktor değiştirdim ben toplamYok tövbeliyim. Güzel bir hasTaneye Gideceğiz. Eşimde istediğin yerde doğum yap dedi. Sanırım özelde doğum yapacağım. Haftaya net karar vermiş olurum. Zaten gün geldi artık. Evde doğurmayacağıma göre illa bir yerde doğum olacak
Aaa alerji meselesi de var dimi onu hiç düşünmemiştim güzel fikir oldu bu bana teşekkür ederimBi yane dogumhaneye verilcek kiyafetlerin icine koydum 10 tane de ayri paket yaptim prima premium care aldim 1 ve 2 beden 1er paket sonra molfixe falan gecerim bez stoğu yaomadim alerji falan olursa elimde patlar diye
Ay bıraaaaak ona daha çooook var o zaman dert edersin gereken cevabı veririz susarlar susmazlarsa daha çok konuşuruzAslinda hem dogumdan daha cok göğüs ucu yarasindan ve süt gelme probleminden birinin kv si taciz ediyomus surekli sütün yok diye kimseyle papaz olmak istemem ama ben evden falan kovarim bana oyle yapan olursa oturup simdiden bunlari dusunuyorum şaka gibi
Başak değilim ki plan severim, suprizddn hoşlanmamKiz anaaaaaaağ bacim benim canim çok tatli korkuyom napayimben bir başak burcuyum plansiz şeylerden geriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?