2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yani 3 takım yeterli demişti ebe gebe okulundaki ama bez 1 paket çok olur sanırım dimi
Aynen bende gittim 1 paket çok olabilir. Şimdi paket var paket var 20 yeter en fazla bence. Arkadasım bi günde yenidoğan için 12 bez değiştirdiğim oluyordu demişti. İki gün kalsak bile yeter ya inşallah

Aman napim, akışa biraktim, benimki deli işi iste, adım üzerimde delirella milyonlar bir şekilde bunu her gün yapıyor, biz de ucundan tutarız artık :)

Hep mi stres olacağız, yüzümüz gülsün biraz

Öyleyse çok sevindim gerçekten
Üzülmek bize yakışmıyor zaten hep gülelim evlatlarımızla inşaallah
Hastane çantasına bebek bezi koydunuz mu? Ben babyturco almayı düşünüyorum fikriniz var mı? Nasıl bir marka yerli diye tercih etmek istedim size de danışayım dedim
Ay bakalım haftaya nasıl bir aksiyon yaşatacaklar bana canım ben 15 adet bez koydum. Babyturco aldım hep. Geçen eşimle açıp inceledik baya güzel duruyordu hafif yumuşacık. Araştırdım memnun kalanda var kalmayanda. Sleepy içinde geçerli bu ama burda mesela Sleepy için çok okudum sızdırıyor falan diye.

Terbiyesiz ya. Sanane Allah Allah. İnsanların sinirini bozmak için özellikle dünyaya gelmiş gibiler. Kız keşke ağzının payını verseydin

Büyüklerin çoğu kulaktan duyma bilgilerle cahilce değerlendiriyor. Biz daha şanslıyız türlü türlü kaynak var internette tabi nereye hangi kaynağa bakıcağımızda önemli ama en azından kulaktan dolma şeyler değil şurası da önemli tabi ne kadar okusam da tecrübe kısmını es geçmemeye çalışıyorum bir o kadar da tecrübelilerin yorumlarına dikkat ederim güvenirsem
burda da sorarım kafama takılırsa çok da iyi oluyor.

Ay neler neler gerçekten ben lohusa kanını bebeğin damağına süren duydum ya mantıklı gelenleri yapmayı düşünüyorum bende senin dediğin gibi

Valla bende araştırıyorum soruyorum o şekilde uyguluyorum

Valla bende sonradan dedim keşke şunu deseydim diye de hep sonradan dank ediyor

Aynen bende gittim 1 paket çok olabilir. Şimdi paket var paket var 20 yeter en fazla bence. Arkadasım bi günde yenidoğan için 12 bez değiştirdiğim oluyordu demişti. İki gün kalsak bile yeter ya inşallah
Maşallah bee 12 bez nedir
Aman napim, akışa biraktim, benimki deli işi iste, adım üzerimde delirella milyonlar bir şekilde bunu her gün yapıyor, biz de ucundan tutarız artık :)

Hep mi stres olacağız, yüzümüz gülsün biraz
Ahahahah en güzeli annemde bana gamsız der herşeyi takınca ne değişiyor sanki
Bu değişik adama gitme de bir daha Ay buna sevindim işte içime sinmişti böyle daha çok sindi

Eklentiler

• 16571357128506266873921911044925.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 64
  • 16571357395291639951927513347019.webp
    35 KB · Görüntüleme: 65
çok haklısın canım en yakın arkadaşım doğum yaptı inan sormadım kaç kilo kaç cm sütün varmı şu nasıl bu nasıl diye. Doğumdan öncede sonrada o sormadan akıl fikir vermedim yani ama bizim insanımız yoldan geçen bebeklere bile karışıyorlar

Valla bende sonradan dedim keşke şunu deseydim diye de hep sonradan dank ediyor
Haha genelde öyle olur.
Maşallah bee 12 bez nedir

Ahahahah en güzeli annemde bana gamsız der herşeyi takınca ne değişiyor sanki

Bu değişik adama gitme de bir daha Ay buna sevindim işte içime sinmişti böyle daha çok sindi
Yok tövbeliyim. Güzel bir hasTaneye Gideceğiz. Eşimde istediğin yerde doğum yap dedi. Sanırım özelde doğum yapacağım. Haftaya net karar vermiş olurum. Zaten gün geldi artık. Evde doğurmayacağıma göre illa bir yerde doğum olacak
Yok korkmuyorum ben Lady Luck cığım korkmuş
Kız anaaaaa neden korkmuş. Pek heyecanlı

Hastane çantasına bebek bezi koydunuz mu? Ben babyturco almayı düşünüyorum fikriniz var mı? Nasıl bir marka yerli diye tercih etmek istedim size de danışayım dedim
Bi yane dogumhaneye verilcek kiyafetlerin icine koydum 10 tane de ayri paket yaptim prima premium care aldim 1 ve 2 beden 1er paket sonra molfixe falan gecerim bez stoğu yaomadim alerji falan olursa elimde patlar diye
Amiiin insallah valla ben 3. Düşügumde suni sanci aldim agzima etti saatlerce aglamistim
Ahahah o niye korkmuş
Aslinda hem dogumdan daha cok göğüs ucu yarasindan ve süt gelme probleminden birinin kv si taciz ediyomus surekli sütün yok diye kimseyle papaz olmak istemem ama ben evden falan kovarim bana oyle yapan olursa oturup simdiden bunlari dusunuyorum şaka gibi

Kiz anaaaaaaağ bacim benim canim çok tatli korkuyom napayim ben bir başak burcuyum plansiz şeylerden geriliyorum

12 mi bende 11 koymustum 1 tane daha koyayim bari o nasil bi döt kız masallah yapar mi o kadar

Ahahaha ooh iyi demiş valla insanın güvendiği bir yer olması önemli yaa 3 tane hastane 5 tane doktor değiştirdim ben toplam
Bi yane dogumhaneye verilcek kiyafetlerin icine koydum 10 tane de ayri paket yaptim prima premium care aldim 1 ve 2 beden 1er paket sonra molfixe falan gecerim bez stoğu yaomadim alerji falan olursa elimde patlar diye
Aaa alerji meselesi de var dimi onu hiç düşünmemiştim güzel fikir oldu bu bana teşekkür ederim

Ay bıraaaaak ona daha çooook var o zaman dert edersin gereken cevabı veririz susarlar susmazlarsa daha çok konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…