Bavullamayı bırakın ben daha birşey almadım bileBen hazirim gidiyimde doguruyumpuseti arkamdan getirirsiniz
Kiz anaaaaaaağ bacim benim canim çok tatli korkuyom napayimben bir başak burcuyum plansiz şeylerden geriliyorum
MaşallahAhahaha ooh iyi demiş valla insanın güvendiği bir yer olması önemli yaa 3 tane hastane 5 tane doktor değiştirdim ben toplam
Aaa alerji meselesi de var dimi onu hiç düşünmemiştim güzel fikir oldu bu bana teşekkür ederim
Özelde doğur inşallah içine sinen bir yer olurdaHaha genelde öyle olur.
Yok tövbeliyim. Güzel bir hasTaneye Gideceğiz. Eşimde istediğin yerde doğum yap dedi. Sanırım özelde doğum yapacağım. Haftaya net karar vermiş olurum. Zaten gün geldi artık. Evde doğurmayacağıma göre illa bir yerde doğum olacak
Kız anaaaaa neden korkmuş. Pek heyecanlı
Ahhaha bencedevalla bende korkuyorum ama o çocuk bi şekilde çıkacak diye düşünüp kendimi teselli ediyorum beni en çok gerek ne zaman geleceğini bilmemek. Hemen panik atak olurum
Maşallaho zaman benim daha zamanım var doktor ve hastane için jsjsjsj
Şey biraz fazla mı geç olmuş sankiBavullamayı bırakın ben daha birşey almadım bile
Ben 1 epidural sezaryen 1 genel anestezili burun estetiği olmuş biri olaraktan tek derdim çıksın rahata ereyim eskiden canım tatlı idi yaş aldikca acı eşiğim yükleseldi sanırım elbette endişe korku var ama sonuç odaklı düşünüyorum kafamı oraya vermeye çalışıyorum bebek ve ben sağlıklı olayım da gerisi geçervalla bende korkuyorum ama o çocuk bi şekilde çıkacak diye düşünüp kendimi teselli ediyorum beni en çok gerek ne zaman geleceğini bilmemek. Hemen panik atak olurum
Bende başağım ama nefret ederim düzen ve plandanBaşak değilim ki plan severim, suprizddn hoşlanmamkafamız rahat olsun değil mi
Ay ne bileyim arada geliyorlarAy bıraaaaak ona daha çooook var o zaman dert edersin gereken cevabı veririz susarlar susmazlarsa daha çok konuşuruz
Aynen öyleBaşak değilim ki plan severim, suprizddn hoşlanmamkafamız rahat olsun değil mi
İste sanirim beni geren de o ne zaman gelecegini bilmemekvalla bende korkuyorum ama o çocuk bi şekilde çıkacak diye düşünüp kendimi teselli ediyorum beni en çok gerek ne zaman geleceğini bilmemek. Hemen panik atak olurum
Maşallah bee12 bez nedir
Ahahahah en güzeli annemde bana gamsız der herşeyi takınca ne değişiyor sanki
Bu değişik adama gitme de bir dahaAy buna sevindim işte içime sinmişti böyle daha çok sindi
Vala kızlar bende hayret etmiştim hemen yapmaya bilirler doğdukları gibi12 mi bende 11 koymustum 1 tane daha koyayim bario nasil bi döt kız masallah yapar mi o kadar
Aidin salih gerçek tıp yitik şifanin izinde diye bi kitap var doktor bir kadinin yazdigi kitap orda şey yaziyordu bebegi dogduktan itibaren çişe alistirabilirsiniz emzirdikten 3 4 dk sonra wcye götürüp su sesiyle ya da çişş diyerek miydi (bunu ben mi uydurdum şuan bilmiyorumVala kızlar bende hayret etmiştim hemen yapmaya bilirler doğdukları gibi28 güne kadar da yenidoğan oluyorlar Allah'tan daha uzun değil okadar bez wala paracıklar b*k yoluna gidicek ama iyi olsunlar da. Aynı arkadaşım üçaylıkken tuvalete alıştırmaya başlayan varmış bi video gönderdi bulamadım bilinç kazanıyormuş falan bazı belirtilerinden anlayıp götürüyormuşsun wcye açıp işettiriyordu ona daha çok şaşırdıydım
Okudum bende Sen diyince hatırladım wala ama oda bu işlerin nirvanasında bi iki bişeyini yaptım bıraktım ama haklı kadın her tarafımız kimyasal şurda bebek bezi in tarihi belli ne kadar yıl olduğu elimde üç çeşit bez var baktım baktım bazısı kazık gibi 24 saat popocuğunda kalacak ben adetliyken fenalık geliyor da bebişim Napacak die düşünüp içlendim sonra yıkanabilen bebek bezleri gördüm sanırım havlumsu pedleri var tam anlayamadım ama daha sağlıklı görünüyordu bende denemek istiyorum ama iki üç ayı atlatayım diye düşünüyorum en azından yılanabilen bebek bezleri daha iyidir sağlıklıdir kullan at bezlerden denemek lazımAidin salih gerçek tıp yitik şifanin izinde diye bi kitap var doktor bir kadinin yazdigi kitap orda şey yaziyordu bebegi dogduktan itibaren çişe alistirabilirsiniz emzirdikten 3 4 dk sonra wcye götürüp su sesiyle ya da çişş diyerek miydi (bunu ben mi uydurdum şuan bilmiyorum) tuvalete alistiriliyormuş bebek bezlerinin zararlarindan falan bahsediyordu da hatta şok olmuştum denicem ama
Tuvalet iletisimi. Ben yaptim ama duzenli diil. Her aksam dus incesi. Oglum klozetten hic korkmadi rahat alisti. Ama tam yapanlar hic bez kullanmio nerddyseVala kızlar bende hayret etmiştim hemen yapmaya bilirler doğdukları gibi28 güne kadar da yenidoğan oluyorlar Allah'tan daha uzun değil okadar bez wala paracıklar b*k yoluna gidicek ama iyi olsunlar da. Aynı arkadaşım üçaylıkken tuvalete alıştırmaya başlayan varmış bi video gönderdi bulamadım bilinç kazanıyormuş falan bazı belirtilerinden anlayıp götürüyormuşsun wcye açıp işettiriyordu ona daha çok şaşırdıydım
Ustteki. Digerini tisort gibi giy cikar zor.Evetttt
Gelelim gecenin benim için beyin yakan sorusuna, soru yine tecrübeli annelerimize
Emzirme ortusu bir Muslin battaniye gibi geniş olan var bir de aşağıdaki gibi puseti ve anneyi penye gibi saran model. Kullananlar hangisini kullandı acaba
Teşekkürler
Miujoy Organik Müslin Emzirme Ãrtüsü - Küçük Gezgin Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miujoy Organik Müslin Emzirme Ãrtüsü - Küçük Gezgin yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Zuppers Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü - Nil - Kese Çanta Hediyeli - Fiyatı, Yorumları
Zuppers Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü - Nil - Kese Çanta Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kasılma mi demek istediniz acaba arada oluyor bana yani bir aydır oluyor ara ara bi yerde toplanıyor hatta bi gün gündüzün geceye kadar çok rahatsızdım top gibi oldu ağrıdı ağırlaştı falan o gün hiç bitmeyecek sandım bugunde öğleden sonra bi kaç dakika sürdü. Vücudumuz doğuma alıştırıyor benim de ilk gebeliğim çok okurum gebe okuluna gittim flan vs böyle oluyormuş sizinkini de buna benzettim yarın doktorunuza da danışın inşallah erken gelmez merak etmeyin hayırlı bir vakitte kolaylıkla gelsinler inşallahMerhaba
Ben de bugün yalancı sancı denilen sancıdan çok hissettim, ağrı yoktu ama karnım top gibi oldu ve çok korktum. Daha 35 hafta bile olmadı, hem de bayram var, umarım 36 haftaya kadar en azından bekleyebilirim.
Henüz valizim hazır değil. Sabah toplayıp öğlen doktora gideceğim. Dua edin sağlıkla gelsin, hayırlısıyla zamanında gelsin, erken gelmesin.
Ne güzel tecrübe etmişsin canım kolay olmuş inşallah ikinci de tam olur biz de alıştırabiliriz ürkütmedenTuvalet iletisimi. Ben yaptim ama duzenli diil. Her aksam dus incesi. Oglum klozetten hic korkmadi rahat alisti. Ama tam yapanlar hic bez kullanmio nerddyse
Ustteki. Digerini tisort gibi giy cikar zor.
Evet o kasılmalardan braxton hicks deniyordu sanırım. Ama sanki bugün çok hissettim defalarca oldu, ilk gebeliğimde o kasılmalar artmıştı doğuma yakın. Çok korkuyorum.Kasılma mi demek istediniz acaba arada oluyor bana yani bir aydır oluyor ara ara bi yerde toplanıyor hatta bi gün gündüzün geceye kadar çok rahatsızdım top gibi oldu ağrıdı ağırlaştı falan o gün hiç bitmeyecek sandım bugunde öğleden sonra bi kaç dakika sürdü. Vücudumuz doğuma alıştırıyor benim de ilk gebeliğim çok okurum gebe okuluna gittim flan vs böyle oluyormuş sizinkini de buna benzettim yarın doktorunuza da danışın inşallah erken gelmez merak etmeyin hayırlı bir vakitte kolaylıkla gelsinler inşallah
Bana da öyle geliyor ama kolay açılır mı bebe hareket edince bilemedimTuvalet iletisimi. Ben yaptim ama duzenli diil. Her aksam dus incesi. Oglum klozetten hic korkmadi rahat alisti. Ama tam yapanlar hic bez kullanmio nerddyse
Ustteki. Digerini tisort gibi giy cikar zor.
Trendyol kurulu degil, acamiyorum ama ben omzuma normal muslin atardim arabada fln emzirirken.Evetttt
Gelelim gecenin benim için beyin yakan sorusuna, soru yine tecrübeli annelerimize
Emzirme ortusu bir Muslin battaniye gibi geniş olan var bir de aşağıdaki gibi puseti ve anneyi penye gibi saran model. Kullananlar hangisini kullandı acaba
Teşekkürler
Miujoy Organik Müslin Emzirme Ãrtüsü - Küçük Gezgin Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miujoy Organik Müslin Emzirme Ãrtüsü - Küçük Gezgin yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Zuppers Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü - Nil - Kese Çanta Hediyeli - Fiyatı, Yorumları
Zuppers Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü - Nil - Kese Çanta Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Üzme kendini canım bence şükretmelisin, bak tevafuk oldu mecburen özele gittiniz de önlem almanız gereken durumları öğrenmiş oldunuz. Yoksa doğuma kadar haberin olmayacaktı belki de böyle bi ihtimalden. 35 sonrası prematüre bile sayılmıyor. Zaten artık hepimiz riskli haftaları atlattık. Hala hastane ve doktor araştırmak için de yeterli vaktin var. Doktorun fazla incelemesi ve her ihtimali söylemesi bence iyi bir şey. Hani bunları söylerkenki tavrı serttiyse bilemem ama bana dedikleri normal geldi. Özellerdeki cihazlar daha gelişmiş oluyor devletteki ölçümlerden daha hassas ölçmüştür. Yenidoğan yoğun bakım ünitesini de söylemek zorunda. Çok çok daha erken doğup kuveze hiç girmeyen de var benim oğlum gibi 42. Haftada doğup kuveze giren de. Doktorun görevi eğer böyle bir ihtimal gördüyse aileyi uyarmak ve ona göre bir eylem planı oluşturmalarını sağlamak zaten. Zayıf da doğsa toparlanir kısa zamanda merak etme. Hepimiz sahidiz sen elinden gelenin fazlasını yaptın diyetine çok dikkat ettin bence o açıdan vicdanın çok rahat olmalı.Kızlar moralim çok bozuk hemde çok. Ağlayarak çıktım doktordan.
İlk önce sabah devlete gittim. Doktor covid olduğu için yokmuş. Neyse dedik özele gidelim hem bebişi görürüz. Geldik özele. Doktor o lada çok inceledi baktı ki anlatamam. Sonuç olarak karın çevresi 1 hafta geri baş çevresi 2 hafta. 2390gr olmuş. Doktor zayıf dedi. Şekere bağlı olarak bazı gebelerde bebek geriliği oluyor dedi. Çok sıkı takip gerekli falan dedi. En fazla 37 ye kadar durur diyor. O kadar olumsuz konuştu ki. Yenidoğan yoğunbakım ünitesi olan hastanelere bakın dedi. Ya çok üzgünüm. Yani hiç bir şey gelmiyor elimden
Nst de sancılsrım çıkıyor zaten. 60 70 kaç tane sancı çıktı. Anlamıyorum hiç bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?