2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Trendyol kurulu degil, acamiyorum ama ben omzuma normal muslin atardim arabada fln emzirirken.
Biri Muslin bezin baglamali olanı, bahsettigin sekilde, diğer ise penye Kumaş gibi sıkıca saranlardan

Penye olandan al canım, müslini en fazla yenidoğan zamanında kullanırsın çünkü ilerleyen aylarda elleri ayakları durmuyor bebislerin açıyorlar örtüsü sürekli. Ama penye açılmaz hemde işlevsel pusetede takıyorsun. Ben banduu sanırım markanın ismi ondan alacağım

Ne guzel erkenden bezden kesilir iste mantikli geldi su zmanda hemde

Bana da öyle geliyor ama kolay açılır mı bebe hareket edince bilemedim
Bastan onunla emzirmeye alisirsan bebek acmaya calismiyo genelde. Ama.digerine gire kolay acilir tabiki cunku her yeri acik. Digeri de dar gibi geldi bana. Yani sanmam icinde 1 yasinda cocuk emzirebilesin. Ha o benim.dobilikligimden de kaynakli olabilir bilemiyorum

Aynen öyle deniliyor. Siz daha tecrübelisiniz tabi daha iyi bilirsiniz. Korkmayın Herşey yolunda gider inşallah

Bavullamayı bırakın ben daha birşey almadım bile
İyi rahatmışsınız valla. Ben tez canlıyım hayatta dayanamam herşeyim önceden hazır olmalı. Kendi çantamdaki stick rezene çayını bile şimdiden koydum ki doğumdan sonra hem benim hem bebenin gaz sancısı olmasın. Hemen her gün bi düşünüyorum eksik var mı çantada diye

Pek rahat edilcek gibi durmuyo oda ya insan catlar icinde en iyisi muslin arada bi nefes almaya

Dopru söylüyorsun aslında annemle konuşurken annemde dedi seninde kafan minicik doğduğunda falan diye. Yok yok içim çok rahatladım hem burası beni rahatlattı hem kendi doktorum.
Kafa olayı tamamen genetik. Genelde Türk ırkının fiziksel kafası büyük. Ama Türkiye'de bir çok farklı ırk birbirine girmiş durumda biliyorsun. Bana doktorum bebek için kocakafagillerden ama sen de öylesin zaten dedi (Babasının da kafası büyük) Doğumda seni biraz ıkındırabiliriz haberin olsun dedi o kadar. Buna göre senin doğumun muhtemelen daha kolay olur. Çünkü Cezayir'deki doktor da kafası küçük doğumun kolay olur demişti demek ki yanlış ölçmüş o, çünkü benden küçük kafalı bir şey çıkmasınin imkanı yok pek

Valla ben banndu diye bi markadan penye aldim cok guzel sevdim
Amaaan o doktora kalsan yaşamak haram bize suan ben bi ara psikolojimi bozcak derecede takmiştim bu dogal işlerine ama yok anam olmuyor tek kurtuldugum sey deterjanlar oldu valla organik kullaniyorum birde tüm granit teflon ne varsa attim çelik demirdöküm kullaniyorum gerisini yapamam ay

Pek rahat edilcek gibi durmuyo oda ya insan catlar icinde en iyisi muslin arada bi nefes almaya
Ya bi sure sonra alisiyosun zaten sadece omuzdan memeyi ortcek ortu ortuyosun bitiyo. Ilk.basta kabus yoksa bi de esas kucuklukleri zaten sonbahar kis. Nereye cikarcaz bebeleri

aynen bende yapamadım birçok kişinin bence psikolojisini bozmuş olabilir

Sen de mi banduu diyorsun bir bakayım yahu

ya üstteki daha rahat gibi görünüyor alttaki görünce boğazımı sıkıyorlarmış gibi hissetmiştim daha önce görmüştüm dee ben hepsini müslin alıcam inşallah kışın çok gezemem zaten iki katlı puset örtüsü görmüştüm trendyolda o da kışın daha mantıklı olabilir.

bebek için bulaşık deterjanı aldınımız gerek varmı ya biberon emzik falan için herhalde lazım olur. Incıa gördüm %100 doğal hem uygun var mı bir fikriniz acaba

aynen bende yapamadım birçok kişinin bence psikolojisini bozmuş olabilir
Kesinkikke bozmuştur insan kendini daha cok dinliyor ya o kutao yuzunden
Sen de mi banduu diyorsun bir bakayım yahu
Ben begendim kalitesi guzel yikadim ütüledim pusete takicam arabamiz bugun geldi yarin açariz silerim bi puseti onu da gecirip strecleyim diyorum tozlanmasin diye some başak burcu problems
bebek için bulaşık deterjanı aldınımız gerek varmı ya biberon emzik falan için herhalde lazım olur. Incıa gördüm %100 doğal hem uygun var mı bir fikriniz acaba
1 tane cam biberon aldim deterjani gerek gormedim suan ilk bi kaynatirim zaten tarihi falan gecerse gerek bile olmaz belki

Kızlar benim bebiş yemek yedikçe hareketleri yavaşlıyor yani devamlı çıkacak gibi hareket edince karnımın acıktığını hissediyorum hemen kalkıp birşeyler atıştırıyorum bebiş sanki rahatlıyor aç mı doğacak bu çocuk ben yemeyi çok seviyorum bu ara iştahım aşırı açık sanırım bebişimizde yemek yemeyi sevecek ben yedikçe kıpraşıyo ben 5 kilo doğmuşum eşimde 4 bakalım bizim ki ne olacak

Maşallah sizin ortalamadan 4,5 falan olur bebiş herhalde sağlıkla gelsin ben de bazen çok yatıyorum öğlene kadar kalkmıyorum yataktan, uyandırıyor vura vura acıkıyor sanırım

Maşallah sizin ortalamadan 4,5 falan olur bebiş herhalde sağlıkla gelsin ben de bazen çok yatıyorum öğlene kadar kalkmıyorum yataktan, uyandırıyor vura vura acıkıyor sanırım
Hepimizinki inşallah. Evet aşırı acıktırıyor sanki acıktıkça vuruyor yedikten sonra rahatlıyoruz oda bende Ya hastaneye yanımıza mama almalımıyız yani sezeryan olanların 2-3 güne süt düzeni oturuyormuş vs diyorlar ya napmak lazım bilemedim.

Ben normal istiyorum olursa tabi. Ama dediğin gibi canım süt gelmezse hemen nasıl olur bilmiyorum yani hemşireler falan illaki müdahale ederler bebek aç kalmasın diye, yine de daha tecrübeli biri görüp de cevaplasın bu soruyu hiç mamaya gerek kalmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…