Yaa ne güzel yazmışsın canım, nice güzel yaşları olsun İnşallah yavrunun da
Ben de tam 35+3'te gittim pazartesi günü 2800 çıktı gayet normal demişti aslında ama bana da çok gelmiştiben normal düşünüyorum kafası büyük benimkinin de nasıl olacak bilmiyorum hayırla, sağlıkla alalım kucaklarımıza da İnşallah gerisi boş
İnşallah kalan sayılı günler de hayırla geçsin
Benim de 34+1 dikontrolde 2800 dediğinde 10 gün önde dedi Dr, yani nerdeyse tam seninkine denkgeliyor 10 gün ilerisi,.. 35+3 de 2800 tam iyi güzel zamanının kilosu demekki, en güzelibenim gebelik şekerinden ötürü suyum da fazla bebiş de önde biraz.. Amin inş dediğin gibi hayırla sağlıkla alırız kucağımıza
%100 katılıyorum belinde takılı olan şey düşüncesine, hissedilmese bile bilmek yetiyor aynı düşüncedeyimYa ne kadar uyuşuk olsam da belimde bi şey takılı olacak kötü geliyo bana da düşüncesibi de epidural herkeste tutmuyor falan demişlerdi tutmama ihtimali de varsa niye o iğneyi yiyim düşüncesi var kafamda ayrıca epidural olunca +2500 ekleniyormuş onu da bi düşünmedim değil
Valla bana böbrek ameliyatında takıldı takılırken ben baygındım ama çıkardıklarında normal kendimdeydim ve hiçbir acısı sızısı olmadı kuzum.Peki hiç anestezi almazsam çok mu ağrılı bir şeydir acaba sonda
Baya kendi için dil dökmüş anestezi uzmanı, bilmiyo olsak o an gaza gelip tamam deriz yani en azindan ben derdim%100 katılıyorum belinde takılı olan şey düşüncesine, hissedilmese bile bilmek yetiyor aynı düşüncedeyim
o kısmı bilmiyorum hiç tutup tutmama mevzusunu ama evet fazla para alınıyormuş, boşuna o kadar dil dökmemiş bana anestezi uzmanıeşimle de diyorduki biz olsak bu kadar ısrar etmeyiz kendi tercihi der geçeriz, kadın benim bebeğimi o an gör bak kaçırma falan çok duygulu bir süreç diyip durdu herkese karşı çok anaç biri demek ki falan demiştim tabi bilmiyoruz o sıra extra para olayını Hayırlısı tabi insan +2500 ü de bi düşünür elbet
Yaa teşekkür ederim içim rahatladı canımValla bana böbrek ameliyatında takıldı takılırken ben baygındım ama çıkardıklarında normal kendimdeydim ve hiçbir acısı sızısı olmadı kuzum.
Epidural oldum iğnesi korkulacak gibi degilHertürlü uyutuyorlar aslındabende sen gibiyim canım. Mesela epidural oluyoruz doğum esnasında panik yaptık uyuturlar demi direk. Ben belden yapılan iğneden falan korkmuyorum da o ortam sanırım işte beni ürkütüyor rabbim hepimize hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Belinde ne takılı olcakYa ne kadar uyuşuk olsam da belimde bi şey takılı olacak kötü geliyo bana da düşüncesibi de epidural herkeste tutmuyor falan demişlerdi tutmama ihtimali de varsa niye o iğneyi yiyim düşüncesi var kafamda ayrıca epidural olunca +2500 ekleniyormuş onu da bi düşünmedim değil
Epidral iğnesinden korkmuyorum da sadece o ortamda kesiliyor olduğumuzu bilmek korkutuyorEpidural oldum iğnesi korkulacak gibi degil
Tamamen uyumaktansa bence emin olun belden daha iyi zira uyanmak çok zor diğer türlü sarhos gibi ayılamıyorsun saatlerce ben ameliyata girdim 15dk gibi geldi esim dahi ne çabuk çıktın oldu. Bayılacak gibi oldum bi ara o sirada bana bi sakinleştirici verdiler ohhh kafa misssne verdiniz çok güzel geldi filan diyordum salak bir gülümsemeyle . Bebegin sesini duymak cok güzeldi ameliyatta tek hissettiğiniz şey sallantı sonda çok iğrenç çiş munasebeti ile takılıyor benim uyusturmadan once taktıklar bir sure nst de oylece durdum bunda uyusturunca takin diye özellikle direteceğim.bi de vajinusmuslu idim o sira düşünün çok korkak halimle takıldı ahh ahh bakalim bu dogum hikayemnasıl olacak
Aaa kiz benimki de poposunu itiyoİlk aylarda verdiklerimle sayarsak 9, hamilelik başlangıç kiloma göre 5 kilo aldım..
Bende çok zorlanıyorum bbu konudaönceki doğumum da suyum geldi hastaneye gittik nst bağlandı dr bak şuan kasılıyosun diyo sancın var diyo ben de yok o poposunu itiyo ya karnım yamuluyo o tarafa diyorum kasılma o işte diyo hala bebek olma ihtimalinden yanaydım, o kadar çözemedim
Ay o bölüm psikoloji bozar, bi gireyim dedim öncelerden neler var yarabbi hamile hamile hiç çekilmez orası başka uğraş bul
Çok geçmiş olsun canım, arkadaşlar yazmış gerekeni hepsine katılıyorum stresten uzak ol, aynı şeyleri tekrar tekrar yazmıyım sen de toparlamışsın zaten, sevindim üzme kendini inş herşey en güzel olacağına varsın.. Vardır bunda da bir hayır doğumu özele yönlendirici olduu vardır bir hikmeti..
Evet izlemiştim ben o kadını yabancı bi kadındı, bebek böyle durup dururken sağa sola dönüyor mızmızlanıyo gibi oluyo uykudan uyanır gibi, işte bu sinyaller tuvaletine işaret diyip alıyo bebeği tuvalete tutuyo ve yapıyo bebek de, aslında içgüdüsel olarak var bebeklerde falan diyordu bulabilirsem atayım buraya.. Denenebilir ama zor kaç aya kadar denicez her seferinde nasıl Gözlemicez hep gözümüz üstünde olmalı e evde abi olacak işler güçler olacak vs zor baya..
Temmuz annelerinde sinek ısırığı gibi biseydi hiç acimadi yazmişlar hep benim de heo dusundukçe icimi bi tuhaf eden şey epidural belinde iğne dusuncesi bile kötüYaa ben normalde bile epidural istemiyorum sırf o iğneden dolayı yani düşünün sancı falan korkutmuyor iğne korkutuyor ki normalde korkmam iğneden sırf belden diye bu korkubi de sonda olayı çok korkuttu beni detaylarını bilmiyorum ama birkaç kişi yazmış onlarda okuduğum için korktum araştırmadım daha da korkarsam diye bi de
Hastanelere zam gelmiş diyorlar ama bakalim ne dicek epidurale tüm hastanelerde ekstra aliyorlar bizimkinin epidural anestezi farki 1500 dü sanirim dogum da sezeryan 4750 1 gece tobb hastanesi şuan zamlanmistir kesin 2021 de sözleşme yaptik biz 2022 fiyatlari ne alemde acabaBelinde ne takılı olcakigne vurup uyusturcaklar sadece tutmama olayi hic duymamistim ama cok soylenti oluyor agizdan agiza mesela cok bas agrisi yapar filan derler hic bi sıkıntı yaşamamıştım.takili olan sey sonda bi hortum oda vajinada olcak cis için. Benim ücreti ne olcak bakalim bugün gidebilcem randevuya heyecanlıyım insallahguzel haberlerle gelirim fiyatta da anlaşmamız lazimmm indirim almam lazm yöneticisi bi tanidik %20 indirim muayeneye de alıyorum dogumda da almam lazm .epidural ekstra mi bakim ayy insallah altindan kalkacağım fiyata anlaşırız
Sıcaktan değil bizimkisi de uyuyamıyorum bende iki gündür rahat yatamiyorumGünaydiiin Offf saat 2 de uyuyup 7 de kalkmak nedir ya oyle bir sicak ki esmiyor kafam sırılsıklam uyandim
bende incia aldımbebek için bulaşık deterjanı aldınımız gerek varmı ya biberon emzik falan için herhalde lazım olur. Incıa gördüm %100 doğal hem uygun var mı bir fikriniz acaba
Çok su icince bende oyle oluyorum oturma odasina geldim uyuyayim diye cocugum tepiniyor bu seferde birakmiyor anasi azcik uyusunSıcaktan değil bizimkisi de uyuyamıyorum bende iki gündür rahat yatamiyorum
Ayyy bu kedi düşmanlığı ne zaman bitecek acabaAy öyle gerçekten. Çok haddini bilmez var sanki annesinden daha çok önemseyeceksin bebeği konuşuyorlar boş boş. Benimde kedim var hadi kayınvalidem falan tamam da karşı komşu hiç alakamız yok merhaba merhaba o bile o kediyi at çocukla olmaz diyo. Abla sananeeeeeğ
Ben sanki senden az düşünücem evladımı
Hayattaki tek başarısı çocuk doğurmak olan ne kendine nede başka birine birşeyler katamayan insanlar anneliği en iyi ben yaparım hissi ile yapıyor sanırım bunu, halbuki annelik iç güdüsel birşey ve herkes bir şekilde içindeki güçle anneliği miss gibi yaşıyor ama anlamıyorlar elbette
Belli olmuyor yaaa benim oğlum her memeden sonra kaka yapardı. Bazı bebek de 10 güne bir yapıyormuş. Sadece coş olunca bile yeterince beslenen bir bebeğin 5-6 bez kirletmesi lazım zaten. Ama ben ilk günler rahat 10 bez değiştiriyordum. O yüzden bez alırken 1 paket 70li 1 numara 2 paket de 2 numara aldım. Daha fazla stok yapmak da pek mantıklı değil kaç kg olacak kaç numaraya geçecek Prima premium care aldım ama hiç belli olmuyor bu işler cildine yarayacak mı alerji mi yapacak belli değil. Ben Şubat indirimlerinden aldım kullanamazsa ihtiyacı olan birijr veririm ama inşallah olur çünkü her şey o kadar pahalı ki benim de ihtiyacım var12 mi bende 11 koymustum 1 tane daha koyayim bario nasil bi döt kız masallah yapar mi o kadar
Göğüs ucu yarası için 2 hafta sonra falan 35+Lara gelince Lansinoh sürmeye başlarsın hiç bir şey çok olmaz inşallah. LLL nin sitesini gir doğru emzirme pozisyonlarını hatmet bir deBi yane dogumhaneye verilcek kiyafetlerin icine koydum 10 tane de ayri paket yaptim prima premium care aldim 1 ve 2 beden 1er paket sonra molfixe falan gecerim bez stoğu yaomadim alerji falan olursa elimde patlar diye
Amiiin insallah valla ben 3. Düşügumde suni sanci aldim agzima etti saatlerce aglamistim
Aslinda hem dogumdan daha cok göğüs ucu yarasindan ve süt gelme probleminden birinin kv si taciz ediyomus surekli sütün yok diye kimseyle papaz olmak istemem ama ben evden falan kovarim bana oyle yapan olursa oturup simdiden bunlari dusunuyorum şaka gibi
Çok güzel had bildiririm de bunu benim kendi annem bile yapabilir o kapasitede malesefGöğüs ucu yarası için 2 hafta sonra falan 35+Lara gelince Lansinoh sürmeye başlarsın hiç bir şey çok olmaz inşallah. LLL nin sitesini gir doğru emzirme pozisyonlarını hatmet bir de
Hadsizlere de ağzının payını verirsin hiç bir söylenileni kafana takma. Hep şunu düşün bebeğin midesi kendi yumruğu kadar. Zaten göreceksin o küçücük mideyi dolduracak kadar sütün zaten inşallah olur. İlla fışkırmasına gerek yok hatta yenidoğanken fışkırması bebek için zor oluyor çocuk tutmaya yetisemiyor yazık. Hatta sütü fışkıran anneler için özel emzirme pozisyonları bile var arkaya dayanarak falan.
Ben haftaya süt arttırıcı şeylere de başlamayı düşünüyorum vücut süt üretimine hazırlansın diye çemen otu tohumu acayip süt yapıyormuş içme suyuma katıp öyle içicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?