2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de 34+1 dikontrolde 2800 dediğinde 10 gün önde dedi Dr, yani nerdeyse tam seninkine denkgeliyor 10 gün ilerisi,.. 35+3 de 2800 tam iyi güzel zamanının kilosu demekki, en güzeli benim gebelik şekerinden ötürü suyum da fazla bebiş de önde biraz.. Amin inş dediğin gibi hayırla sağlıkla alırız kucağımıza

İnşallah kalan sayılı günler de hayırla geçsin

%100 katılıyorum belinde takılı olan şey düşüncesine, hissedilmese bile bilmek yetiyor aynı düşüncedeyim
o kısmı bilmiyorum hiç tutup tutmama mevzusunu ama evet fazla para alınıyormuş, boşuna o kadar dil dökmemiş bana anestezi uzmanı eşimle de diyorduki biz olsak bu kadar ısrar etmeyiz kendi tercihi der geçeriz, kadın benim bebeğimi o an gör bak kaçırma falan çok duygulu bir süreç diyip durdu herkese karşı çok anaç biri demek ki falan demiştim tabi bilmiyoruz o sıra extra para olayını Hayırlısı tabi insan +2500 ü de bi düşünür elbet

Peki hiç anestezi almazsam çok mu ağrılı bir şeydir acaba sonda
Valla bana böbrek ameliyatında takıldı takılırken ben baygındım ama çıkardıklarında normal kendimdeydim ve hiçbir acısı sızısı olmadı kuzum.

CipisS ağız gevşekliğinin mesleği yok canım kızlar açıklama yapmış zaten bu durumda en önemlisi sabit gerilik olması bile değil vakit geçtikce o makasın artması. Arkadaşımın iki bebeği de 33ten sonra anne karnında gelişme göstermedi buna rağmen haftası beklendi ve şuan canavar gibiler kuvezde de kalmadılar. Ayrıca bu haftadan sonra her ölçümün sağlıklı olduğunu sanmıyorum bebeğin pozisyonu müsaade etmez olanla eksik yada fazla ölçüm olabilir.
M Mirune canim ayağın kaymış çok geçmiş olsun

Baya kendi için dil dökmüş anestezi uzmanı, bilmiyo olsak o an gaza gelip tamam deriz yani en azindan ben derdim damardan giriyo bi de bebeğinizi görün kaçırmayın falan tabi epiduralin çok rahat olduğunu söyleyen de az değil ama hayırlısı bakalım

Valla bana böbrek ameliyatında takıldı takılırken ben baygındım ama çıkardıklarında normal kendimdeydim ve hiçbir acısı sızısı olmadı kuzum.
Yaa teşekkür ederim içim rahatladı canım arastirmayacagim hiç sen yaşamış deneyimlemis birisin ve yeterli bu dediğin bana rahatladim valla

Epidural oldum iğnesi korkulacak gibi degil
Tamamen uyumaktansa bence emin olun belden daha iyi zira uyanmak çok zor diğer türlü sarhos gibi ayılamıyorsun saatlerce ben ameliyata girdim 15dk gibi geldi esim dahi ne çabuk çıktın oldu. Bayılacak gibi oldum bi ara o sirada bana bi sakinleştirici verdiler ohhh kafa misssne verdiniz çok güzel geldi filan diyordum salak bir gülümsemeyle . Bebegin sesini duymak cok güzeldi ameliyatta tek hissettiğiniz şey sallantı sonda çok iğrenç çiş munasebeti ile takılıyor benim uyusturmadan once taktıklar bir sure nst de oylece durdum bunda uyusturunca takin diye özellikle direteceğim.bi de vajinusmuslu idim o sira düşünün çok korkak halimle takıldı ahh ahh bakalim bu dogum hikayemnasıl olacak

Belinde ne takılı olcak igne vurup uyusturcaklar sadece tutmama olayi hic duymamistim ama cok soylenti oluyor agizdan agiza mesela cok bas agrisi yapar filan derler hic bi sıkıntı yaşamamıştım.takili olan sey sonda bi hortum oda vajinada olcak cis için. Benim ücreti ne olcak bakalim bugün gidebilcem randevuya heyecanlıyım insallahguzel haberlerle gelirim fiyatta da anlaşmamız lazimmm indirim almam lazm yöneticisi bi tanidik %20 indirim muayeneye de alıyorum dogumda da almam lazm .epidural ekstra mi bakim ayy insallah altindan kalkacağım fiyata anlaşırız

Epidral iğnesinden korkmuyorum da sadece o ortamda kesiliyor olduğumuzu bilmek korkutuyor evet genel anesteziyi atmak daha zor vücuttan baş ağrısı mide bulantısı ağrı çok oluyormuş epidral de öyle bir sorun çok olmuyormuş da bakalım artık hepimiz için hayırlısı neyse o olsun Sondayı bana taktıklarında ben baygındım ama çıkarmaya geldiklerinde normal kendimdeydim ve hiç acı sızı hissetmedim. Çoook rahat doğumlarımız olsun inşallah Bide yarım saat sürüyor mu sezeryan

Aaa kiz benimki de poposunu itiyo karnin yamuluyo ben onu oyun oynuyor saniyorun ahahhahahahahaha

Temmuz annelerinde sinek ısırığı gibi biseydi hiç acimadi yazmişlar hep benim de heo dusundukçe icimi bi tuhaf eden şey epidural belinde iğne dusuncesi bile kötü
Hastanelere zam gelmiş diyorlar ama bakalim ne dicek epidurale tüm hastanelerde ekstra aliyorlar bizimkinin epidural anestezi farki 1500 dü sanirim dogum da sezeryan 4750 1 gece tobb hastanesi şuan zamlanmistir kesin 2021 de sözleşme yaptik biz 2022 fiyatlari ne alemde acaba

Günaydiiin Offf saat 2 de uyuyup 7 de kalkmak nedir ya oyle bir sicak ki esmiyor kafam sırılsıklam uyandim

Sıcaktan değil bizimkisi de uyuyamıyorum bende iki gündür rahat yatamiyorum
Çok su icince bende oyle oluyorum oturma odasina geldim uyuyayim diye cocugum tepiniyor bu seferde birakmiyor anasi azcik uyusun baktim igne saati de geliyor aldim telefonu elime

Ayyy bu kedi düşmanlığı ne zaman bitecek acaba Benim de iki kedim var Cezayir'e dönünce bakalım neler işiteceğim Halbuki kedinin bebeğe faydası bile var. Sanılanın aksine alerji olma riskini bile azaltıyormuş.

12 mi bende 11 koymustum 1 tane daha koyayim bari o nasil bi döt kız masallah yapar mi o kadar
Belli olmuyor yaaa benim oğlum her memeden sonra kaka yapardı. Bazı bebek de 10 güne bir yapıyormuş. Sadece coş olunca bile yeterince beslenen bir bebeğin 5-6 bez kirletmesi lazım zaten. Ama ben ilk günler rahat 10 bez değiştiriyordum. O yüzden bez alırken 1 paket 70li 1 numara 2 paket de 2 numara aldım. Daha fazla stok yapmak da pek mantıklı değil kaç kg olacak kaç numaraya geçecek Prima premium care aldım ama hiç belli olmuyor bu işler cildine yarayacak mı alerji mi yapacak belli değil. Ben Şubat indirimlerinden aldım kullanamazsa ihtiyacı olan birijr veririm ama inşallah olur çünkü her şey o kadar pahalı ki benim de ihtiyacım var

Göğüs ucu yarası için 2 hafta sonra falan 35+Lara gelince Lansinoh sürmeye başlarsın hiç bir şey çok olmaz inşallah. LLL nin sitesini gir doğru emzirme pozisyonlarını hatmet bir de

Hadsizlere de ağzının payını verirsin hiç bir söylenileni kafana takma. Hep şunu düşün bebeğin midesi kendi yumruğu kadar. Zaten göreceksin o küçücük mideyi dolduracak kadar sütün zaten inşallah olur. İlla fışkırmasına gerek yok hatta yenidoğanken fışkırması bebek için zor oluyor çocuk tutmaya yetisemiyor yazık. Hatta sütü fışkıran anneler için özel emzirme pozisyonları bile var arkaya dayanarak falan.

Ben haftaya süt arttırıcı şeylere de başlamayı düşünüyorum vücut süt üretimine hazırlansın diye çemen otu tohumu acayip süt yapıyormuş içme suyuma katıp öyle içicem inşallah

Çok güzel had bildiririm de bunu benim kendi annem bile yapabilir o kapasitede malesef valla bastan konuscam annemle bak sakin bana boyle soyle deme kavga cikar diye cunku tansiyon şeker ne ararsan var hastalanir hemen uzulunce papaz olmayalim dicem LLL ne oluyor bakayim bi durekli instagramda ebelerin videolarini izliyorum zaten süt arttirici şeyler derken ne tuketebilirz ki simdiden duzenli bulgur ve protein tuketmek gerekiyormuş son ayda da ben de bulguru birak pilav türevi şeyleri hic sevmem ve son sorum çemenotu hamileyken kullanilir mi da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…