- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Versen ne olcak ki canim zaten ilaç kullanamiyosun bosuna beynine kadar çubuk sokturmaya değer mi? Bu sabah karşi komşumun oğlunu ambulansla hastaneye kaldirdilar covid mi degil mi bilmiyorlar dün test vermiş cikmamiş hastalik yeniden uyaniyor sanirimKizlar esimin testi pozitif cikti ben ondan once hastaydim zaten suan hala duzelmis degilim aradan 7 gun falan gecti bende versem mi test yaa nasil canim sıkıldı
8Kaç kilo aldınız hamilelikte
Sıcakta bebekle annenin emzirirken ki tentene teması zaten terletiyor o yüzden ne kadar ince ne kadar havadar o kadar iyi diye düşün canım. Müslin iyidir diğeri hem seni hem bebeği çok sıcaklatır.Evetttt
Gelelim gecenin benim için beyin yakan sorusuna, soru yine tecrübeli annelerimize
Emzirme ortusu bir Muslin battaniye gibi geniş olan var bir de aşağıdaki gibi puseti ve anneyi penye gibi saran model. Kullananlar hangisini kullandı acaba
Teşekkürler
Miujoy Organik Müslin Emzirme Ãrtüsü - Küçük Gezgin Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miujoy Organik Müslin Emzirme Ãrtüsü - Küçük Gezgin yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Zuppers Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü - Nil - Kese Çanta Hediyeli - Fiyatı, Yorumları
Zuppers Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü - Nil - Kese Çanta Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bayram agzı olacak sey mi ya benim cocuklar hastalandi yine onceki gibi sirayla hepimizde dolandi bende gecirdim kesin ya eklemlerim o zman ki covid gibi agridi hala hastayim bi duzelemdik ins biseyi yoktur cocugundaVersen ne olcak ki canim zaten ilaç kullanamiyosun bosuna beynine kadar çubuk sokturmaya değer mi? Bu sabah karşi komşumun oğlunu ambulansla hastaneye kaldirdilar covid mi degil mi bilmiyorlar dün test vermiş cikmamiş hastalik yeniden uyaniyor sanirim
Bana 15 dk gibi geldi ne kadar sürdü hic bilmiyorumEpidral iğnesinden korkmuyorum da sadece o ortamda kesiliyor olduğumuzu bilmek korkutuyorevet genel anesteziyi atmak daha zor vücuttan baş ağrısı mide bulantısı ağrı çok oluyormuş epidral de öyle bir sorun çok olmuyormuş da bakalım artık hepimiz için hayırlısı neyse o olsun Sondayı bana taktıklarında ben baygındım ama çıkarmaya geldiklerinde normal kendimdeydim ve hiç acı sızı hissetmedim. Çoook rahat doğumlarımız olsun inşallah Bide yarım saat sürüyor mu sezeryan
Günaydın çok olumsuz olma nolur sonuçta bu zamana kadar da bi DR baktı yediklerine dikkat et kendini biraz koru yorma erken olmaması için peki bişey verdi mi? Erken doğum moda diyor DR larKızlar moralim çok bozuk hemde çok. Ağlayarak çıktım doktordan.
İlk önce sabah devlete gittim. Doktor covid olduğu için yokmuş. Neyse dedik özele gidelim hem bebişi görürüz. Geldik özele. Doktor o lada çok inceledi baktı ki anlatamam. Sonuç olarak karın çevresi 1 hafta geri baş çevresi 2 hafta. 2390gr olmuş. Doktor zayıf dedi. Şekere bağlı olarak bazı gebelerde bebek geriliği oluyor dedi. Çok sıkı takip gerekli falan dedi. En fazla 37 ye kadar durur diyor. O kadar olumsuz konuştu ki. Yenidoğan yoğunbakım ünitesi olan hastanelere bakın dedi. Ya çok üzgünüm. Yani hiç bir şey gelmiyor elimden
Nst de sancılsrım çıkıyor zaten. 60 70 kaç tane sancı çıktı. Anlamıyorum hiç bir şey.
Uykular bişey olmasa da haram zaten bi doğurayım hep sağ yatıcamYa gun aydin desem aydin degil gicik bi gunSivrisinek vardi, sivrisinek kovucu ne varsa denedim, tablet, likit, spray bi kurtulamadim. Oturup qgladim sinirden. Iki kere duvarda gordum ama iskaladim. Cok kotuydu ya. Sonra diger odada yoktur diye gectim orda da baska sivri vizzvizzzzz tepemde. O an cinnet gecirecektim. 2-4 arasi uyumadim. Cok asabiyim bugun.
Aynen ben de öyle düşündüğüm için vermedim. Büyük ihtimal korona oldum ama çok şükür hafifledi artık. Dün 10bin adıma yakın yürüyebildim bileVersen ne olcak ki canim zaten ilaç kullanamiyosun bosuna beynine kadar çubuk sokturmaya değer mi? Bu sabah karşi komşumun oğlunu ambulansla hastaneye kaldirdilar covid mi degil mi bilmiyorlar dün test vermiş cikmamiş hastalik yeniden uyaniyor sanirim
Kizlar epidural oyle korkulacak rahatsiz edicek bisey degil. Sezeryanda yatioyosun hele hic degildir. Ignesi asla acitmiyo ben cok korkarim.ignedenBaya kendi için dil dökmüş anestezi uzmanı, bilmiyo olsak o an gaza gelip tamam deriz yani en azindan ben derdimdamardan giriyo bi de bebeğinizi görün kaçırmayın falan tabi epiduralin çok rahat olduğunu söyleyen de az değil ama hayırlısı bakalım
geçmiş olsun inşallah covid değildir, olsada çabuk atlatırsınızBayram agzı olacak sey mi ya benim cocuklar hastalandi yine onceki gibi sirayla hepimizde dolandi bende gecirdim kesin ya eklemlerim o zman ki covid gibi agridi hala hastayim bi duzelemdik ins biseyi yoktur cocugunda
Esin nasi tatli tatli durmus yaninda. Benimkinde dogumhanede girdi yanima. Bayilmak uzereyken attilar disariSezaryende ben hic korkmadim, kotu de hissetmedim, cok sakindim, bir an once bitsin de bebegin yanina gideyim diye sabirsizlaniyordum. Oncesinde takilan sonda daha sinir bozucuydu. Bir de qcemi hemsire verdiler. Deniyor deniyor yapamiyor. Takti olmamis, sonra yasli olan kusura bakma, tekrarlamaliyiz, bu sefer ben iki saniyede takicam anlamicaksin dedi. Hakikaten de eli hafifmis, cat pat takti kurtuldum. Bosuna eziyet cekmisim 5 dk digeriyle. Tutup bana rastgelmis kizin egitimi. Sonra belden igne yaptiklarinda da belli ki stajyerdi. O da ilkinde dogru yeri tutturamadi, 2. Kez yaptiginda dogru yeri tutturdu. Ama bunun haricinde her sey iyiydi. Esim korkma tamam mi diyor yoo diyorum korkmuyorum ki. Tum ekip guluyor. Ilk 5. Dkda bebegi cikariyorlar, anliyorsun zaten, karnina bastiriyorlar cikarmak icin sonra ince bir miyklama geldi, cok tatliydi sesi aglamadi dogdugunda bile. Miyk miyk yapti. Normalde de cok aglamaz, asi vurulunca bile iki miyklar aglamazesimle birbirinize baktik. Sonra sarmislar bize gosterdiler birkac saniyelik, agladik ikimiz de. Sonra iceriye goturduler kontrole. Dedim esim de gidebilir mi, gidebilir ama bir daha ameliyat odasina geri giremez dediler. Dedim olsun gitsin gitsin. Hadi dedim kos bebegimizi yalniz birakma. Bebegin yanina cikti, camdan beni goruyordu, elleriyle okey isareti yapti. Her sey yolunda diye icimi rahatlatti. 20 dk fln surdu sonrasi, saat vardi odada, off.diyorum bitse de gitsek. 20 dk 1 saat gibi surdu. Sonra cikardilar beni de. Bebegi emzirmem icin gozlem odasinda yanimda tuttular. Direkt odaya cikarmadilar yani. Operasyon odasiyla koridor arasi baska bir boslukta tuttular. Ani bir sey olursa geri alacaklar operasyon odasina. Tansiyon aleti fln hala kolumdaydi. Baktilar ben emzirdim iyiyim, her sey yolunda sonra odaya cikardilar bizi. Yani uzun lafin kisasi, sezaryen olacaksam uyanik olmayi yeglerim. Hala bebegimi ilk gordugum ani unutmadim, esimle yad ediyoruz arada nasil tatli miyklamisti, nasil minicikti, ilk gordugumuzde nasil duygulandik fln.
Sonda ben de bilmiyordum ilk kızımda ve germişti beni şimdi burada okuduğum kadarıyla uyuyunca takın dicemYaa ben normalde bile epidural istemiyorum sırf o iğneden dolayı yani düşünün sancı falan korkutmuyor iğne korkutuyor ki normalde korkmam iğneden sırf belden diye bu korkubi de sonda olayı çok korkuttu beni detaylarını bilmiyorum ama birkaç kişi yazmış onlarda okuduğum için korktum araştırmadım daha da korkarsam diye bi de
Benim 3 4 gundur cok soguk su iciyorum diye bogazim acili 2 gundur kozalak iciyorum geciyor cok sukur ama şu burun tikanikliği imanima yetti artikAynen ben de öyle düşündüğüm için vermedim. Büyük ihtimal korona oldum ama çok şükür hafifledi artık. Dün 10bin adıma yakın yürüyebildim bile1 hafta oldu dün, sesim hala tam düzelmedi halsizlik de devam ediyor ama genel olarak daha iyiyim yatağa bağımlı değilim artık. İhtiyaten yaklaşık 1 hafta kimseyle görüşmedim, otobüse falan binmedim. Kuzenimin eşi doğum yaptı ona da haber verdim hastayım iyileşmeden gelemem diye. Evde keçiboynuzu özü, bitki çayları falan idare ettik. Kozalak şurubu da aldım ama kargo gelene kadar öksürük çok hafifledi kullanmama gerek kalmadı.
Iyiymis cigerleri falan temiz cikmis hala kovid testi cikmamiş ne hikmetse atesi 42 ye cikmiş yazik cocuk dedigimde 23 yasindaBayram agzı olacak sey mi ya benim cocuklar hastalandi yine onceki gibi sirayla hepimizde dolandi bende gecirdim kesin ya eklemlerim o zman ki covid gibi agridi hala hastayim bi duzelemdik ins biseyi yoktur cocugunda
Ama herşey her an alınabilir yakınlıkta neye ihtiyaç duyulsa beş dakikaİyi rahatmışsınız valla. Ben tez canlıyım hayatta dayanamam herşeyim önceden hazır olmalı. Kendi çantamdaki stick rezene çayını bile şimdiden koydum ki doğumdan sonra hem benim hem bebenin gaz sancısı olmasın. Hemen her gün bi düşünüyorum eksik var mı çantada diye
Kıyafet bol bol hediye geliyor. Dün sizinle yazışınca baktım eksik listesi çıkarayım diye neredeyse pek eksik çıkaramadımNeyi bekliyosun sen bacımdogurmayi falan mi bi corap bari alaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?