2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İgneyi pek hissetmiyorsun canım kola vurulan igneler gibi acıtmıyor bile sondayı da uyuşunca takıyorlar korkma bunlardan içini rahat tut. 2 kere olunca belden cok rahat bişey 20 dk sürüyor zaten hiç korkma

Bende diyorum ki gir foto cekimi yap o ilk anları kana dayanamaz ama emimin başı döner

Ben Muslin belli olan puset örtüsü ve minderinden aldım. Ama onlar Emzirme krtusu değil. Bu hem Emzirme hem puset örtüsü. Ama sadece Emzirme için bakıyorum. Diyorum ya sen en azından basaksinz ben başak olmadığım halde takinti forever esim, çocuğu kendine benzetme sakin diyor ahahaha

Ohh bir işi daha haletmisisn ne güzel. Ben de instagramda gördüm bir çanta, beğendim de ama temmuz sonunteslimat diyor üretimdeki çantalar.erken doğum riskim oldugu icin gece bırakmak.istemiyorum.yoksa begenmistim.

Ya süt olsa da.coxuk etmiyorsa elden bsey gelmiyor, inşallah hem bol stuumuz olur hem de bebeler emer

Benim genel anestezi ile olmuştu, sondayım ameliyatta takmışlar, hiç haberim.olmadi Allahtan
Çıkartırken.bile.icim.tuhaf oluyor, takmasını dusunemiyorum.

Kizlar şu stickerlardan almak istiyorum acaba kendi kendine kalkar mi duvardan bundan süpheliyim biraz kullanan var mi aranizda

Trendyoldaki satıcıya bilmiyorum, ben bu satıcı ile gorustum, bir iki öneren de oldu bana. Fiyat da uygundu buradan söyleyeceğim mobilyalar geldiğinde. Bir bak, satıcı ile iletişime girip soru işaretlerini cevaplayabilirsin

Kizlar şu stickerlardan almak istiyorum acaba kendi kendine kalkar mi duvardan bundan süpheliyim biraz kullanan var mi aranizda
Kalkmaz canım ben puantiye yaptım dı masallah sağlam yapıştı çıkmadı bugun mesala kızımın odasini boyayacağız direk duvardan boyayı kavlatarak sökecez

Özelde doğur inşallah içine sinen bir yer olurda
Manavgatta hiç bir hastanede yoğunbakım ünitesi yokmuş. Şimdi buranın iyi bir hastanesi işe görüştüm aksi durumda en yakın şubelerine sevk ediyorlarmış. O da 1 saat uzaklıkta. Haftaya muayene için gideceğim. İnşallah doktor içime siner. Hastanede sorun yok çok güzel bir hastane.
He bende öyle düşünmeye çalışıyorum artık. İlk zamanlarda aşırı korku vardı ama sağlıklı olsun sağlıklı olayım gerisi hiç önemli değil diyorum artık. Tabiki korkum var ama bu da normaldir herhalde ilk sonuçta
Ay ne bileyim arada geliyorlar

Aynen öyle

İste sanirim beni geren de o ne zaman gelecegini bilmemek
Evet bende plansızlık ve düzensizlikleri nefret ederim o yüzden geriyor beni de herhalde.
Merhaba bu bahsettiğiniz şey bende uzun zamandır oluyor. Burda öğrendiğim kadarıyla yalancı sancı olarak geçiyormuş. Ama siz çantanızı hazırlayın en azından olacak bir şeyde hemen alıp çıkarsınız. Ben hazırladım ne olır ne olmaz diye.
Yine atlayayım hemen ben normal emzirme örtüsü aldım. Diğerini çıkar tak zor geldi şahsen bana. Pusete geçirmek bile mesele gibi yani.
Yaa çok sağol dün o kadar kötüydüm ki hani odadan çıktık arabaya biner binmez hıçkıra hıçkıra ağladım. Nerde ne yanlış yapıyorum niye geriliyor diye. Sonra gerçekten hem burası hem bitlisteki doktorum hem ailem çok rahatlattı. Çok daha iyiyim düne göre. Oluruna bırakacağım artık. Rabbim nasıl dilerse o olur. Dediğiniz gibi tam haftasında doğanda küveze girebiliyor. Doktorun tavrı bizi şok etti korkuttu. Yani anlatım biçimi yanlıştı. Evet benşm kafam minnacık eşimin büyük. Belki bana çekmiştir kafası. Benim kafama bebek şapkaları bile oluyor ay inşallah ilk ıkınmada çıkar bari doğumda uğraştırmasın

bebek için bulaşık deterjanı aldınımız gerek varmı ya biberon emzik falan için herhalde lazım olur. Incıa gördüm %100 doğal hem uygun var mı bir fikriniz acaba
Ben aldım. Önce kaynamış suda biraz bekletip sonra deterjan ile yıkadım. ebebekten babyme aldım şimdilik. Kokusu falan çok güzeldi.

Aynen öyle devlette doğum yapayım diyordum da devlet gerçekten maddiyatım olmasaydı düşüneceğim her olurmuş onu da anlamış oldum.
Maşallah çok heyecanlı hafta bence başlarız biz de yavaş yavaş. Hatta 20 sinden sonra
Çok şükür dün baya rahatladık ama devletten ve bu gittiğimiz özeldeki doktordan vazgeçtik. Eşim isterse 15 bin desinler vereyim ama iyi doktor iyi hastane olsun diyince daha iyi bi hastaneye gideceğiz burda. En azından rahat edeceğiz içimiz rahat eder. Donanımları daha iyi gibi geliyor bana devletten.
Günaydiiin Offf saat 2 de uyuyup 7 de kalkmak nedir ya oyle bir sicak ki esmiyor kafam sırılsıklam uyandim
Ben bugün pek güzel uyumuşum. Eşim horluyordun diyor. Kaç günlük uykusuzluğun hıncını çıkarmışım.
Kizlar esimin testi pozitif cikti ben ondan once hastaydim zaten suan hala duzelmis degilim aradan 7 gun falan gecti bende versem mi test yaa nasil canim sıkıldı
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda anlatın inşallah. Yine bi dalga geliyor herhalde. Benimde kardeşim bizdeydi 2 gün önce. O da covidmiş bize geldiğinde. Dün haberimiz oldu. Neyseki şimdilik sıkıntı yok bizde bakalım. Bana kalırsa gerek yok test vermene. Sonuçta ilaç falan kullanamayacaksın
Sivri sinek burdada çok var. Her yerimi yemişler. Sürekli kaşınıyorum.
Yok canım hiç bir şey vermedi yapmadı. Bizi korkuttu gönderdi.

ay alma yıldızlı stickerları duvardan çıkartana kadar canım çıktı canım duvarı berbat etti oğlumda yıldız temalıydı her şey şimdi kızımla odayı paylaşacaklar diye yıldızları çıkarttık düz boyadık. ama duvarda zımpara yapılsa da iz kaldı

Bu grupta da hamilelikte saglam kilo alan olmamis. Herkes bilincli

Benim mecburi bilinç, gebelik öncesi insülin direncim oldugundan gebelik şekeri çıkma riskine karşı dikkat ediyorum

Olmasaydı da olası gebelik şekeri stresi çekmemek için öğrendikten sonra yöne biraz dikkat ederdim sanırım, normalde de zayıf biri değilim cunku

Herkesin önceliği farklı oldu modellerde hangisine baksam aklım karıştı iyi mi ahahaha

kızlar bugün doktor kontrolüm var. çatı muayenesi yapar mı sizce? erken daha dimi 37 den sonra falan yapılyo

Aynen kalkmıyor ay biz boyayacağız yeniden bide ben puantiye yağmuru yaptım duvarı iyyy fena oldu idi acik gri yapcam odayı mobilyaları beyaz zaten güzel olcak
Bebis benim odamda olack o duvarada griden kalirsa oval boyayacagiz bunun gibi 3 de çerçeve zürafa fil filan oluyor ya öyle bise düşündüm beşiğimde bundan

Eklentiler

• 9A2CD9C7-CBDA-4CB8-891E-C8A89285FCFC.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 52
Geçen benim de böyle olmuştu. Herkes farklı Bi şey öne sürüp aklımı karıştırmıştı
kızlar bugün doktor kontrolüm var. çatı muayenesi yapar mı sizce? erken daha dimi 37 den sonra falan yapılyo
Bana 33. Haftada yaptı devletteki doktor. Şok olmuştum

Ben penye olandan alacağım canım

Allah acil şifalar versin canım, bebeğini sana bağışlasın bizde de koroid pleksus ve ventriküllerde genişleme gördü sana ve bebeğine ayrıca dua edeceğim inşallah.
Son durumunuz nedir acaba? Bizde de koroid pleksus ve bağırsakta çok hafif parlama görüldü. Genetik testi verdim. Sonuçlarını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…