Şey biraz fazla mı geç olmuş sanki
bende bunları favoriye atmıştım, güzeller. ama denemedim.Kizlar şu stickerlardan almak istiyorum acaba kendi kendine kalkar mi duvardan bundan süpheliyim biraz kullanan var mi aranizda
İgneyi pek hissetmiyorsun canım kola vurulan igneler gibi acıtmıyor bile sondayı da uyuşunca takıyorlar korkma bunlardan içini rahat tut. 2 kere olunca belden cok rahat bişey 20 dk sürüyor zaten hiç korkmaYaa ben normalde bile epidural istemiyorum sırf o iğneden dolayı yani düşünün sancı falan korkutmuyor iğne korkutuyor ki normalde korkmam iğneden sırf belden diye bu korkubi de sonda olayı çok korkuttu beni detaylarını bilmiyorum ama birkaç kişi yazmış onlarda okuduğum için korktum araştırmadım daha da korkarsam diye bi de
Bende diyorum ki gir foto cekimi yap o ilk anları kana dayanamaz amaEsin nasi tatli tatli durmus yaninda. Benimkinde dogumhanede girdi yanima. Bayilmak uzereyken attilar disarisanki canavar cikaricam asla bakmiyo kafayi arkaya cevirmis. Hadi nolur artk dogur. Bak.cok kotuyum artik dogur. Cildirtmisti beni bak yine sinirlendim
Kesinkikke bozmuştur insan kendini daha cok dinliyor ya o kutao yuzunden
Ben begendim kalitesi guzel yikadim ütüledim pusete takicam arabamiz bugun geldi yarin açariz silerim bi puseti onu da gecirip strecleyim diyorum tozlanmasin diyesome başak burcu problems
1 tane cam biberon aldim deterjani gerek gormedim suan ilk bi kaynatirim zaten tarihi falan gecerse gerek bile olmaz belki
Sıcakta bebekle annenin emzirirken ki tentene teması zaten terletiyor o yüzden ne kadar ince ne kadar havadar o kadar iyi diye düşün canım. Müslin iyidir diğeri hem seni hem bebeği çok sıcaklatır.
Bu arada ben çanta aldımİstiklalde bir cantaciya girdim su geçirmeyen, bol bol gözü olan geniş bir Sırt çantası aldım, çok da beğendim. Anne çantalarından tek farkı termal gözü yok onu da pek gerekli görmüyorum zaten ihtiyaç olursa termos kullanırım. Biberonu hazırlayıp direkt çantaya biberonla koyan var mıdır ki? Termal göz de olsa yine derecesi değişir illa ki. E biberonda kalan mama da sonradan icirilmiyor direkt dökülüyor. Çok lazım olursa içi termal olan küçük çantalar var onlardan da alınabilir ben oğlumu emzirdim mama kullanmadım hiç lazım olmadı bunda da sütüm olur da hiç lazım olmaz inşallah.
Sezaryende ben hic korkmadim, kotu de hissetmedim, cok sakindim, bir an once bitsin de bebegin yanina gideyim diye sabirsizlaniyordum. Oncesinde takilan sonda daha sinir bozucuydu. Bir de qcemi hemsire verdiler. Deniyor deniyor yapamiyor. Takti olmamis, sonra yasli olan kusura bakma, tekrarlamaliyiz, bu sefer ben iki saniyede takicam anlamicaksin dedi. Hakikaten de eli hafifmis, cat pat takti kurtuldum. Bosuna eziyet cekmisim 5 dk digeriyle. Tutup bana rastgelmis kizin egitimi. Sonra belden igne yaptiklarinda da belli ki stajyerdi. O da ilkinde dogru yeri tutturamadi, 2. Kez yaptiginda dogru yeri tutturdu. Ama bunun haricinde her sey iyiydi. Esim korkma tamam mi diyor yoo diyorum korkmuyorum ki. Tum ekip guluyor. Ilk 5. Dkda bebegi cikariyorlar, anliyorsun zaten, karnina bastiriyorlar cikarmak icin sonra ince bir miyklama geldi, cok tatliydi sesi aglamadi dogdugunda bile. Miyk miyk yapti. Normalde de cok aglamaz, asi vurulunca bile iki miyklar aglamazesimle birbirinize baktik. Sonra sarmislar bize gosterdiler birkac saniyelik, agladik ikimiz de. Sonra iceriye goturduler kontrole. Dedim esim de gidebilir mi, gidebilir ama bir daha ameliyat odasina geri giremez dediler. Dedim olsun gitsin gitsin. Hadi dedim kos bebegimizi yalniz birakma. Bebegin yanina cikti, camdan beni goruyordu, elleriyle okey isareti yapti. Her sey yolunda diye icimi rahatlatti. 20 dk fln surdu sonrasi, saat vardi odada, off.diyorum bitse de gitsek. 20 dk 1 saat gibi surdu. Sonra cikardilar beni de. Bebegi emzirmem icin gozlem odasinda yanimda tuttular. Direkt odaya cikarmadilar yani. Operasyon odasiyla koridor arasi baska bir boslukta tuttular. Ani bir sey olursa geri alacaklar operasyon odasina. Tansiyon aleti fln hala kolumdaydi. Baktilar ben emzirdim iyiyim, her sey yolunda sonra odaya cikardilar bizi. Yani uzun lafin kisasi, sezaryen olacaksam uyanik olmayi yeglerim. Hala bebegimi ilk gordugum ani unutmadim, esimle yad ediyoruz arada nasil tatli miyklamisti, nasil minicikti, ilk gordugumuzde nasil duygulandik fln.
Kizlar şu stickerlardan almak istiyorum acaba kendi kendine kalkar mi duvardan bundan süpheliyim biraz kullanan var mi aranizda
Kalkmaz canım ben puantiye yaptım dı masallah sağlam yapıştı çıkmadı bugun mesala kızımın odasini boyayacağız direk duvardan boyayı kavlatarak sökecezKizlar şu stickerlardan almak istiyorum acaba kendi kendine kalkar mi duvardan bundan süpheliyim biraz kullanan var mi aranizda
benim şu anlık 5.5-6 civarındaKaç kilo aldınız hamilelikte
Manavgatta hiç bir hastanede yoğunbakım ünitesi yokmuş. Şimdi buranın iyi bir hastanesi işe görüştüm aksi durumda en yakın şubelerine sevk ediyorlarmış. O da 1 saat uzaklıkta. Haftaya muayene için gideceğim. İnşallah doktor içime siner. Hastanede sorun yok çok güzel bir hastane.Özelde doğur inşallah içine sinen bir yer olurda
He bende öyle düşünmeye çalışıyorum artık. İlk zamanlarda aşırı korku vardı ama sağlıklı olsun sağlıklı olayım gerisi hiç önemli değil diyorum artık. Tabiki korkum var ama bu da normaldir herhalde ilk sonuçtaBen 1 epidural sezaryen 1 genel anestezili burun estetiği olmuş biri olaraktan tek derdim çıksın rahata ereyim eskiden canım tatlı idi yaş aldikca acı eşiğim yükleseldi sanırım elbette endişe korku var ama sonuç odaklı düşünüyorum kafamı oraya vermeye çalışıyorum bebek ve ben sağlıklı olayım da gerisi geçer
Evet bende plansızlık ve düzensizlikleri nefret ederim o yüzden geriyor beni de herhalde.Ay ne bileyim arada geliyorlar
Aynen öyle
İste sanirim beni geren de o ne zaman gelecegini bilmemek
Merhaba bu bahsettiğiniz şey bende uzun zamandır oluyor. Burda öğrendiğim kadarıyla yalancı sancı olarak geçiyormuş. Ama siz çantanızı hazırlayın en azından olacak bir şeyde hemen alıp çıkarsınız. Ben hazırladım ne olır ne olmaz diye.Merhaba
Ben de bugün yalancı sancı denilen sancıdan çok hissettim, ağrı yoktu ama karnım top gibi oldu ve çok korktum. Daha 35 hafta bile olmadı, hem de bayram var, umarım 36 haftaya kadar en azından bekleyebilirim.
Henüz valizim hazır değil. Sabah toplayıp öğlen doktora gideceğim. Dua edin sağlıkla gelsin, hayırlısıyla zamanında gelsin, erken gelmesin.
Yine atlayayım hemenEvetttt
Gelelim gecenin benim için beyin yakan sorusuna, soru yine tecrübeli annelerimize
Emzirme ortusu bir Muslin battaniye gibi geniş olan var bir de aşağıdaki gibi puseti ve anneyi penye gibi saran model. Kullananlar hangisini kullandı acaba
Teşekkürler
Miujoy Organik Müslin Emzirme Ãrtüsü - Küçük Gezgin Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miujoy Organik Müslin Emzirme Ãrtüsü - Küçük Gezgin yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Zuppers Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü - Nil - Kese Çanta Hediyeli - Fiyatı, Yorumları
Zuppers Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü - Nil - Kese Çanta Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Üzme kendini canım bence şükretmelisin, bak tevafuk oldu mecburen özele gittiniz de önlem almanız gereken durumları öğrenmiş oldunuz. Yoksa doğuma kadar haberin olmayacaktı belki de böyle bi ihtimalden. 35 sonrası prematüre bile sayılmıyor. Zaten artık hepimiz riskli haftaları atlattık. Hala hastane ve doktor araştırmak için de yeterli vaktin var. Doktorun fazla incelemesi ve her ihtimali söylemesi bence iyi bir şey. Hani bunları söylerkenki tavrı serttiyse bilemem ama bana dedikleri normal geldi. Özellerdeki cihazlar daha gelişmiş oluyor devletteki ölçümlerden daha hassas ölçmüştür. Yenidoğan yoğun bakım ünitesini de söylemek zorunda. Çok çok daha erken doğup kuveze hiç girmeyen de var benim oğlum gibi 42. Haftada doğup kuveze giren de. Doktorun görevi eğer böyle bir ihtimal gördüyse aileyi uyarmak ve ona göre bir eylem planı oluşturmalarını sağlamak zaten. Zayıf da doğsa toparlanir kısa zamanda merak etme. Hepimiz sahidiz sen elinden gelenin fazlasını yaptın diyetine çok dikkat ettin bence o açıdan vicdanın çok rahat olmalı.
Yaa çok sağolKafa olayı tamamen genetik. Genelde Türk ırkının fiziksel kafası büyük. Ama Türkiye'de bir çok farklı ırk birbirine girmiş durumda biliyorsun. Bana doktorum bebek için kocakafagillerden ama sen de öylesin zaten dedi(Babasının da kafası büyük) Doğumda seni biraz ıkındırabiliriz haberin olsun dedi o kadar. Buna göre senin doğumun muhtemelen daha kolay olur. Çünkü Cezayir'deki doktor da kafası küçük doğumun kolay olur demişti demek ki yanlış ölçmüş o, çünkü benden küçük kafalı bir şey çıkmasınin imkanı yok pek
Ben aldım. Önce kaynamış suda biraz bekletip sonra deterjan ile yıkadım.bebek için bulaşık deterjanı aldınımız gerek varmı ya biberon emzik falan için herhalde lazım olur. Incıa gördüm %100 doğal hem uygun var mı bir fikriniz acaba
Aynen öyle devlette doğum yapayım diyordum da devlet gerçekten maddiyatım olmasaydı düşüneceğim her olurmuş onu da anlamış oldum.İlk aylarda verdiklerimle sayarsak 9, hamilelik başlangıç kiloma göre 5 kilo aldım..
Bende çok zorlanıyorum bbu konudaönceki doğumum da suyum geldi hastaneye gittik nst bağlandı dr bak şuan kasılıyosun diyo sancın var diyo ben de yok o poposunu itiyo ya karnım yamuluyo o tarafa diyorum kasılma o işte diyo hala bebek olma ihtimalinden yanaydım, o kadar çözemedim
Ay o bölüm psikoloji bozar, bi gireyim dedim öncelerden neler var yarabbi hamile hamile hiç çekilmez orası başka uğraş bul
Çok geçmiş olsun canım, arkadaşlar yazmış gerekeni hepsine katılıyorum stresten uzak ol, aynı şeyleri tekrar tekrar yazmıyım sen de toparlamışsın zaten, sevindim üzme kendini inş herşey en güzel olacağına varsın.. Vardır bunda da bir hayır doğumu özele yönlendirici olduu vardır bir hikmeti..
Evet izlemiştim ben o kadını yabancı bi kadındı, bebek böyle durup dururken sağa sola dönüyor mızmızlanıyo gibi oluyo uykudan uyanır gibi, işte bu sinyaller tuvaletine işaret diyip alıyo bebeği tuvalete tutuyo ve yapıyo bebek de, aslında içgüdüsel olarak var bebeklerde falan diyordu bulabilirsem atayım buraya.. Denenebilir ama zor kaç aya kadar denicez her seferinde nasıl Gözlemicez hep gözümüz üstünde olmalı e evde abi olacak işler güçler olacak vs zor baya..
MaşallahBenim de kontrolüm dündü aynı zamanda ilk gözağrımın da doğum günüydü tüm vaktimi ona ayırınca giremedim buralara.. Bütün acısını çıkardı oynadığımız oyunların keratatam 5 yıl oldu doğumumdan bugüne, o günlere dair hatırladığım şey bikaç gün sonra kucağıma alabildiğimde ki kokusuydu.. Hamilelikteki stressiydi sezeryan acısıydı geçip gitmişti o an Tarifi olmayan nasıl bişey o koku, 2-3 haftaya sırayla tadıcaz inş
Neyse bebişimin de kontrolü iyidi suyum hala fazla, böbreğin biri hala geniş biraz ama endişe edilecek boyut değil hiç düşünme dedi.. kilosunu 2000 lerde bekleriz senin yine kaç çıkacak bakalım dedi 2800 yine şaşırtmadı dr unu bebiş, tabi dr bu durumdan pek hoşnut değil karın çevresi fazladan gidiyo dedi.. Sorun olarak görmüyor ama şu kiloda olmasını beklerdim diye de belirtmeden geçmiyorBu erken doğuma sebep olur mu dedim hiç onlarla alakası yok, normal doğum düşünseydik kiloya göre hareket edebilirdi belki duruma göre dedi.. hayırlısıyla sağlıklı doğar gelir hepsi inş vaktinde..
Çok şükür dün baya rahatladık ama devletten ve bu gittiğimiz özeldeki doktordan vazgeçtik. Eşim isterse 15 bin desinler vereyim ama iyi doktor iyi hastane olsun diyince daha iyi bi hastaneye gideceğiz burda. En azından rahat edeceğiz içimiz rahat eder. Donanımları daha iyi gibi geliyor bana devletten.CipisS ağız gevşekliğinin mesleği yok canım kızlar açıklama yapmış zaten bu durumda en önemlisi sabit gerilik olması bile değil vakit geçtikce o makasın artması. Arkadaşımın iki bebeği de 33ten sonra anne karnında gelişme göstermedi buna rağmen haftası beklendi ve şuan canavar gibiler kuvezde de kalmadılar. Ayrıca bu haftadan sonra her ölçümün sağlıklı olduğunu sanmıyorum bebeğin pozisyonu müsaade etmez olanla eksik yada fazla ölçüm olabilir.
M Mirune canim ayağın kaymış çok geçmiş olsun
Ben bugün pek güzel uyumuşum. Eşim horluyordun diyor. Kaç günlük uykusuzluğun hıncını çıkarmışım.Günaydiiin Offf saat 2 de uyuyup 7 de kalkmak nedir ya oyle bir sicak ki esmiyor kafam sırılsıklam uyandim
Çok geçmiş olsun canımKizlar esimin testi pozitif cikti ben ondan once hastaydim zaten suan hala duzelmis degilim aradan 7 gun falan gecti bende versem mi test yaa nasil canim sıkıldı
Sivri sinek burdada çok var. Her yerimi yemişler. Sürekli kaşınıyorum.Ya gun aydin desem aydin degil gicik bi gunSivrisinek vardi, sivrisinek kovucu ne varsa denedim, tablet, likit, spray bi kurtulamadim. Oturup qgladim sinirden. Iki kere duvarda gordum ama iskaladim. Cok kotuydu ya. Sonra diger odada yoktur diye gectim orda da baska sivri vizzvizzzzz tepemde. O an cinnet gecirecektim. 2-4 arasi uyumadim. Cok asabiyim bugun.
Yok canım hiç bir şey vermedi yapmadı. Bizi korkuttu gönderdi.Günaydın çok olumsuz olma nolur sonuçta bu zamana kadar da bi DR baktı yediklerine dikkat et kendini biraz koru yorma erken olmaması için peki bişey verdi mi? Erken doğum moda diyor DR larrabbim olsa da sağlıklı gelişim nasip etsin
ay alma yıldızlı stickerları duvardan çıkartana kadar canım çıktı canımKizlar şu stickerlardan almak istiyorum acaba kendi kendine kalkar mi duvardan bundan süpheliyim biraz kullanan var mi aranizda
Bu grupta da hamilelikte saglam kilo alan olmamis. Herkes bilincli
Manavgatta hiç bir hastanede yoğunbakım ünitesi yokmuş. Şimdi buranın iyi bir hastanesi işe görüştüm aksi durumda en yakın şubelerine sevk ediyorlarmış. O da 1 saat uzaklıkta. Haftaya muayene için gideceğim. İnşallah doktor içime siner. Hastanede sorun yok çok güzel bir hastane.
He bende öyle düşünmeye çalışıyorum artık. İlk zamanlarda aşırı korku vardı ama sağlıklı olsun sağlıklı olayım gerisi hiç önemli değil diyorum artık. Tabiki korkum var ama bu da normaldir herhalde ilk sonuçta
Evet bende plansızlık ve düzensizlikleri nefret ederim o yüzden geriyor beni de herhalde.
Merhaba bu bahsettiğiniz şey bende uzun zamandır oluyor. Burda öğrendiğim kadarıyla yalancı sancı olarak geçiyormuş. Ama siz çantanızı hazırlayın en azından olacak bir şeyde hemen alıp çıkarsınız. Ben hazırladım ne olır ne olmaz diye.
Yine atlayayım hemenben normal emzirme örtüsü aldım. Diğerini çıkar tak zor geldi şahsen bana. Pusete geçirmek bile mesele gibi yani.
Yaa çok sağoldün o kadar kötüydüm ki hani odadan çıktık arabaya biner binmez hıçkıra hıçkıra ağladım. Nerde ne yanlış yapıyorum niye geriliyor diye. Sonra gerçekten hem burası hem bitlisteki doktorum hem ailem çok rahatlattı. Çok daha iyiyim düne göre. Oluruna bırakacağım artık. Rabbim nasıl dilerse o olur. Dediğiniz gibi tam haftasında doğanda küveze girebiliyor. Doktorun tavrı bizi şok etti korkuttu. Yani anlatım biçimi yanlıştı. Evet benşm kafam minnacık eşimin büyük. Belki bana çekmiştir kafası. Benim kafama bebek şapkaları bile oluyor ay inşallah ilk ıkınmada çıkar bari doğumda uğraştırmasın
Ben aldım. Önce kaynamış suda biraz bekletip sonra deterjan ile yıkadım.ebebekten babyme aldım şimdilik. Kokusu falan çok güzeldi.
Aynen öyle devlette doğum yapayım diyordum da devlet gerçekten maddiyatım olmasaydı düşüneceğim her olurmuş onu da anlamış oldum.
Maşallahçok heyecanlı hafta bence başlarız biz de yavaş yavaş. Hatta 20 sinden sonra
Çok şükür dün baya rahatladık ama devletten ve bu gittiğimiz özeldeki doktordan vazgeçtik. Eşim isterse 15 bin desinler vereyim ama iyi doktor iyi hastane olsun diyince daha iyi bi hastaneye gideceğiz burda. En azından rahat edeceğiz içimiz rahat eder. Donanımları daha iyi gibi geliyor bana devletten.
Ben bugün pek güzel uyumuşum. Eşim horluyordun diyor. Kaç günlük uykusuzluğun hıncını çıkarmışım.
Çok geçmiş olsun canımtez zamanda anlatın inşallah. Yine bi dalga geliyor herhalde. Benimde kardeşim bizdeydi 2 gün önce. O da covidmiş bize geldiğinde. Dün haberimiz oldu. Neyseki şimdilik sıkıntı yok bizde bakalım. Bana kalırsa gerek yok test vermene. Sonuçta ilaç falan kullanamayacaksın
Sivri sinek burdada çok var. Her yerimi yemişler. Sürekli kaşınıyorum.
Yok canım hiç bir şey vermedi yapmadı. Bizi korkuttu gönderdi.
Toplamda 25 kilo cuk çok bilinçliyimBu grupta da hamilelikte saglam kilo alan olmamis. Herkes bilincli
37 de yapilir genelde. Nst de sanci cikmazsa yapmaz smdikızlar bugün doktor kontrolüm var. çatı muayenesi yapar mı sizce? erken daha dimi 37 den sonra falan yapılyo
Aynen kalkmıyor ay biz boyayacağız yeniden bide ben puantiye yağmuru yaptım duvarı iyyy fena oldu idiay alma yıldızlı stickerları duvardan çıkartana kadar canım çıktı canımduvarı berbat etti oğlumda yıldız temalıydı her şey şimdi kızımla odayı paylaşacaklar diye yıldızları çıkarttık düz boyadık. ama duvarda zımpara yapılsa da iz kaldı
Geçen benim de böyle olmuştu. Herkes farklı Bi şey öne sürüp aklımı karıştırmıştıBenim mecburi bilinç, gebelik öncesi insülin direncim oldugundan gebelik şekeri çıkma riskine karşı dikkat ediyorum
Olmasaydı da olası gebelik şekeri stresi çekmemek için öğrendikten sonra yöne biraz dikkat ederdim sanırım, normalde de zayıf biri değilim cunku
Herkesin önceliği farklı oldu modellerdehangisine baksam aklım karıştı iyi mi ahahaha
Bana 33. Haftada yaptı devletteki doktor. Şok olmuştumkızlar bugün doktor kontrolüm var. çatı muayenesi yapar mı sizce? erken daha dimi 37 den sonra falan yapılyo
Ben penye olandan alacağım canımEvetttt
Gelelim gecenin benim için beyin yakan sorusuna, soru yine tecrübeli annelerimize
Emzirme ortusu bir Muslin battaniye gibi geniş olan var bir de aşağıdaki gibi puseti ve anneyi penye gibi saran model. Kullananlar hangisini kullandı acaba
Teşekkürler
Miujoy Organik Müslin Emzirme Ãrtüsü - Küçük Gezgin Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miujoy Organik Müslin Emzirme Ãrtüsü - Küçük Gezgin yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Zuppers Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü - Nil - Kese Çanta Hediyeli - Fiyatı, Yorumları
Zuppers Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü - Nil - Kese Çanta Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Merhabalar. Sizde durum nasil? Benim de bebeğimde o kistlerden var. Bağırsakta da hafif derece parlaklık görüldü.21 haftalıkta bu teshis kondu bebeğime ben de araştırıyorum canım inşallah düzelir herşey.
Son durumunuz nedir acaba? Bizde de koroid pleksus ve bağırsakta çok hafif parlama görüldü. Genetik testi verdim. Sonuçlarını bekliyorumAllah acil şifalar versin canım, bebeğini sana bağışlasın bizde de koroid pleksus ve ventriküllerde genişleme gördü sana ve bebeğine ayrıca dua edeceğim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?