2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

En doğrusu canım kafanız rahat olsun

Ustteki buyuk oglum alttaki karnimdaki bebis. Ayni hafta kontrol fotolari. Buyuk oglumun geriligi 34. Haftada baslamis. Ben daha ileri saniodum. Ultrason kagidindaki bilgilerde 35. Haftadan sonra dogum tarihi gecikmeye baslamis. 40 haftada arada 19 gunluk bi gerileme var. Bunu niye soyluyorum doktorum.bana hic cocuk geriledi demedi gelisimi yavas demedi. Cunku kilosu falan dogsa da yasayacak durumdaydi hic panikletmedi beni. Dogunca cok kucuk.diye sok olmustum o kadar bilmiyomusum sonradan ogrendim hep. Dogurdum kalbini dinliyolar cocuk doktoru hafif tasikardi var dedi. Benm doktorum anne karninda da tasikardik bi bebekti istersen yogunbakima indir bi dedi. Orda duydum anne karninda tasikardisi oldugunu. Bunlar doktorun hamileyken mudahale edemeyecegi seyler oldugu icin soyleyip beni strese sokmadi hic. O yuzden CipisS ciim sen de hic strese girme geriden gelse de smdi kocaman oglan ozelden atam fotosunu da gor

Eklentiler

• IMG-20220707-WA0000.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 61
Takip ettim doktordan gelince yazayim insallah

Ben hem puset hem emzirme ayri para vermeyim dedim

Saol canim zaten atlattim ben cocuklar ve ben ard arda gecirdik bogaz ve kas agrilarindan belliydi ama test vermedim suanda gribe cevirdi.. esim isi nedeniyle verdi yoksa yine bilemezdik salgin dedi doktor nerden bilelim .. bayram geliyor kv lere gidicez gelen giden hic degilse bendede varmi yok mu milletinde hakkina girmeyelim dedik bakalim hakkimizda hayirlisi

Takip ettim doktordan gelince yazayim insallah

Ben hem puset hem emzirme ayri para vermeyim dedim
İyi yapmışsın, zaten 2 aydır elimde maaş kalmadı, karttan alıyorum bebek için eşya ıvır zıvır,. Maaş yatınca hop ödemeye ilk çocuk masrafliymis her sey sifirdan

Yaaa maşallah nasıl güzel oğlun çok teşekkür ederim canım böyle okudukça içim daha da rahatlıyor. Benim gittiğim doktor da böyle davranmayı keşke. Dün mahvoldum resmen durduk yere strese girdim. Ama tövbe ettik hem bu gittiğim özeldeki doktora hemde devletteki doktora. İnşallah haftaya daha iyi bir hastane ve doktora gideceğiz. Baktık doktor kötü hastane iyi özel muayenesi olan çok daha iyi bir doktor var ona giderim. Elimde 2 seçenek var şu anda bakalım ama içim çok daha rahat gerçekten. Hele şu yazdıkların daha da iyi geldi. Eşime de okudum şimdi. O benden daha da strese girdi.

Hmm doğru bak olabilir ama senin büyük ihtimal negatif çıkar zaten. Uzun zaman geçmiş üzerinden. Çokça geçmiş olsun tekrar. Bende kardeşimden kaynaklı korkuyorum bulaştı mı acaba diye

Tesekkur ederim canim. Hic girmeyin. Iyiyi cagiralim iyi olsun. Saglikla kavusucaz hepimiz

Aynen canım arkadasımda gördüm bende cok rahat oluyor diğerleri bi süre sonra açılır hatta ben o attıgının tarçın bohem desenli olanını aldım
Muslin olanın kullanması kolay, penye olanın bebe hareketlerinde içinde enzirmesi kolay tarçın güzel renkmis, iyi günlerde kullan insallah

Hmm doğru bak olabilir ama senin büyük ihtimal negatif çıkar zaten. Uzun zaman geçmiş üzerinden. Çokça geçmiş olsun tekrar. Bende kardeşimden kaynaklı korkuyorum bulaştı mı acaba diye
Insallah bulasmaz sanada 7 gun oldu bana eklem agrisi falan baslayali 3 gundur biraz daha iyiyim ama kardesimle gorustuk 2 gun kaldim annem soyledi bugun bogaz agrisindan yatiyomus oda test versin bizde boyle boyle oldu dedim ins ondada cikmaz bendede .. onceki korona olusumda 13. Gunde pozitif cikti bende hic inanmiyorum 5 gune etkisini falan yetirdigini komple atlatmisimdir insallah

Göğüs pompasına gerek var mı elektrikli doğum çantasına koyan var mı almadım almalı mıyım. Elimde kalsın istemiyorum da

Göğüs pompasına gerek var mı elektrikli doğum çantasına koyan var mı almadım almalı mıyım. Elimde kalsın istemiyorum da

Elektrikli pompayi ozelde veriyorlar, devleti bilmiyorum ama bebek zamaninda gelirse bence gerekli değil, senin de sütün oluyor çocuk da emiyor bence. Elektrikliyi, bebek 6 ayı bitirince calisacagimdan mecbur alacagim ben, emzirme döneminde çalışmıyor olsaydim eğer sadece mochi nin manuel pompasini alırdım sanırım, biriken sütü sagmak için sadece.

Şuan bende izinliyim doğumdan 6 ay sonra calisicam o zaman mi düşüneyim şimdi almiyim mi o zaman

Bu haftalarda göğüsten süt gelmesi normal mı? Baya gelmeye başladı doğum habercisi falan olabilir mi

Şuan bende izinliyim doğumdan 6 ay sonra calisicam o zaman mi düşüneyim şimdi almiyim mi o zaman
Erken doğum olmadigi surece sütün gelecek, bebeğin emecek insallah, acil değil bence, sadece mochi manuel pompa alabilirsin, ucuz hem, ben ondan da aldım. Elektrikliyi işbaşı yapınca alsan da olur , acelesi yok ama döviz kurları yükseliyor, fiyat artmasın diye şimdiden de alabilirsin.

Hanımlar merhaba Umarım her kes iyidir. Bir süredir takip edemiyordum. Bende dün müayinedeydim çok şükür dönmüş, ama başı daha doğum kanalına girmemiş yukarıda. Kilosu 2600dedi doktor 34+3dü dün. Biraz ileriden gidiyor dedi. Ben hastayım sizlere sağlık gripmi, başka bir salgınmı Boğazım fena, burnum tıkalı artı öksürük bıktım. Gebelikte baya çok hasta oldum. Benim gibi olan varmı?

Valla ben arkadaslarim al dedi aldim ama bence gerek yok dagda yasamiyoruz lazim olursa alinir hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…