- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
En doğrusu canım kafanız rahat olsunManavgatta hiç bir hastanede yoğunbakım ünitesi yokmuş. Şimdi buranın iyi bir hastanesi işe görüştüm aksi durumda en yakın şubelerine sevk ediyorlarmış. O da 1 saat uzaklıkta. Haftaya muayene için gideceğim. İnşallah doktor içime siner. Hastanede sorun yok çok güzel bir hastane.
He bende öyle düşünmeye çalışıyorum artık. İlk zamanlarda aşırı korku vardı ama sağlıklı olsun sağlıklı olayım gerisi hiç önemli değil diyorum artık. Tabiki korkum var ama bu da normaldir herhalde ilk sonuçta
Evet bende plansızlık ve düzensizlikleri nefret ederim o yüzden geriyor beni de herhalde.
Merhaba bu bahsettiğiniz şey bende uzun zamandır oluyor. Burda öğrendiğim kadarıyla yalancı sancı olarak geçiyormuş. Ama siz çantanızı hazırlayın en azından olacak bir şeyde hemen alıp çıkarsınız. Ben hazırladım ne olır ne olmaz diye.
Yine atlayayım hemenben normal emzirme örtüsü aldım. Diğerini çıkar tak zor geldi şahsen bana. Pusete geçirmek bile mesele gibi yani.
Yaa çok sağoldün o kadar kötüydüm ki hani odadan çıktık arabaya biner binmez hıçkıra hıçkıra ağladım. Nerde ne yanlış yapıyorum niye geriliyor diye. Sonra gerçekten hem burası hem bitlisteki doktorum hem ailem çok rahatlattı. Çok daha iyiyim düne göre. Oluruna bırakacağım artık. Rabbim nasıl dilerse o olur. Dediğiniz gibi tam haftasında doğanda küveze girebiliyor. Doktorun tavrı bizi şok etti korkuttu. Yani anlatım biçimi yanlıştı. Evet benşm kafam minnacık eşimin büyük. Belki bana çekmiştir kafası. Benim kafama bebek şapkaları bile oluyor ay inşallah ilk ıkınmada çıkar bari doğumda uğraştırmasın
Ben aldım. Önce kaynamış suda biraz bekletip sonra deterjan ile yıkadım.ebebekten babyme aldım şimdilik. Kokusu falan çok güzeldi.
Aynen öyle devlette doğum yapayım diyordum da devlet gerçekten maddiyatım olmasaydı düşüneceğim her olurmuş onu da anlamış oldum.
Maşallahçok heyecanlı hafta bence başlarız biz de yavaş yavaş. Hatta 20 sinden sonra
Çok şükür dün baya rahatladık ama devletten ve bu gittiğimiz özeldeki doktordan vazgeçtik. Eşim isterse 15 bin desinler vereyim ama iyi doktor iyi hastane olsun diyince daha iyi bi hastaneye gideceğiz burda. En azından rahat edeceğiz içimiz rahat eder. Donanımları daha iyi gibi geliyor bana devletten.
Ben bugün pek güzel uyumuşum. Eşim horluyordun diyor. Kaç günlük uykusuzluğun hıncını çıkarmışım.
Çok geçmiş olsun canımtez zamanda anlatın inşallah. Yine bi dalga geliyor herhalde. Benimde kardeşim bizdeydi 2 gün önce. O da covidmiş bize geldiğinde. Dün haberimiz oldu. Neyseki şimdilik sıkıntı yok bizde bakalım. Bana kalırsa gerek yok test vermene. Sonuçta ilaç falan kullanamayacaksın
Sivri sinek burdada çok var. Her yerimi yemişler. Sürekli kaşınıyorum.
Yok canım hiç bir şey vermedi yapmadı. Bizi korkuttu gönderdi.
Takip ettim doktordan gelince yazayim insallahBen Muslin belli olan puset örtüsü ve minderinden aldım. Ama onlar Emzirme krtusu değil. Bu hem Emzirme hem puset örtüsü. Ama sadece Emzirme için bakıyorum. Diyorum ya sen en azından basaksinz ben başak olmadığım halde takinti foreveresim, çocuğu kendine benzetme sakin diyor ahahaha
Ohh bir işi daha haletmisisn ne güzel. Ben de instagramda gördüm bir çanta, beğendim de ama temmuz sonunteslimat diyor üretimdeki çantalar.erken doğum riskim oldugu icin gece bırakmak.istemiyorum.yoksa begenmistim.
Ya süt olsa da.coxuk etmiyorsa elden bsey gelmiyor, inşallah hem bol stuumuz olur hem de bebeler emer
Benim genel anestezi ile olmuştu, sondayım ameliyatta takmışlar, hiç haberim.olmadi Allahtan
Çıkartırken.bile.icim.tuhaf oluyor, takmasını dusunemiyorum.
Trendyoldaki satıcıya bilmiyorum, ben bu satıcı ile gorustum, bir iki öneren de oldu bana. Fiyat da uygundu buradan söyleyeceğim mobilyalar geldiğinde. Bir bak, satıcı ile iletişime girip soru işaretlerini cevaplayabilirsin
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Saol canim zaten atlattim ben cocuklar ve ben ard arda gecirdik bogaz ve kas agrilarindan belliydi ama test vermedim suanda gribe cevirdi.. esim isi nedeniyle verdi yoksa yine bilemezdik salgin dedi doktor nerden bilelim .. bayram geliyor kv lere gidicez gelen giden hic degilse bendede varmi yok mu milletinde hakkina girmeyelim dedik bakalim hakkimizda hayirlisiManavgatta hiç bir hastanede yoğunbakım ünitesi yokmuş. Şimdi buranın iyi bir hastanesi işe görüştüm aksi durumda en yakın şubelerine sevk ediyorlarmış. O da 1 saat uzaklıkta. Haftaya muayene için gideceğim. İnşallah doktor içime siner. Hastanede sorun yok çok güzel bir hastane.
He bende öyle düşünmeye çalışıyorum artık. İlk zamanlarda aşırı korku vardı ama sağlıklı olsun sağlıklı olayım gerisi hiç önemli değil diyorum artık. Tabiki korkum var ama bu da normaldir herhalde ilk sonuçta
Evet bende plansızlık ve düzensizlikleri nefret ederim o yüzden geriyor beni de herhalde.
Merhaba bu bahsettiğiniz şey bende uzun zamandır oluyor. Burda öğrendiğim kadarıyla yalancı sancı olarak geçiyormuş. Ama siz çantanızı hazırlayın en azından olacak bir şeyde hemen alıp çıkarsınız. Ben hazırladım ne olır ne olmaz diye.
Yine atlayayım hemenben normal emzirme örtüsü aldım. Diğerini çıkar tak zor geldi şahsen bana. Pusete geçirmek bile mesele gibi yani.
Yaa çok sağoldün o kadar kötüydüm ki hani odadan çıktık arabaya biner binmez hıçkıra hıçkıra ağladım. Nerde ne yanlış yapıyorum niye geriliyor diye. Sonra gerçekten hem burası hem bitlisteki doktorum hem ailem çok rahatlattı. Çok daha iyiyim düne göre. Oluruna bırakacağım artık. Rabbim nasıl dilerse o olur. Dediğiniz gibi tam haftasında doğanda küveze girebiliyor. Doktorun tavrı bizi şok etti korkuttu. Yani anlatım biçimi yanlıştı. Evet benşm kafam minnacık eşimin büyük. Belki bana çekmiştir kafası. Benim kafama bebek şapkaları bile oluyor ay inşallah ilk ıkınmada çıkar bari doğumda uğraştırmasın
Ben aldım. Önce kaynamış suda biraz bekletip sonra deterjan ile yıkadım.ebebekten babyme aldım şimdilik. Kokusu falan çok güzeldi.
Aynen öyle devlette doğum yapayım diyordum da devlet gerçekten maddiyatım olmasaydı düşüneceğim her olurmuş onu da anlamış oldum.
Maşallahçok heyecanlı hafta bence başlarız biz de yavaş yavaş. Hatta 20 sinden sonra
Çok şükür dün baya rahatladık ama devletten ve bu gittiğimiz özeldeki doktordan vazgeçtik. Eşim isterse 15 bin desinler vereyim ama iyi doktor iyi hastane olsun diyince daha iyi bi hastaneye gideceğiz burda. En azından rahat edeceğiz içimiz rahat eder. Donanımları daha iyi gibi geliyor bana devletten.
Ben bugün pek güzel uyumuşum. Eşim horluyordun diyor. Kaç günlük uykusuzluğun hıncını çıkarmışım.
Çok geçmiş olsun canımtez zamanda anlatın inşallah. Yine bi dalga geliyor herhalde. Benimde kardeşim bizdeydi 2 gün önce. O da covidmiş bize geldiğinde. Dün haberimiz oldu. Neyseki şimdilik sıkıntı yok bizde bakalım. Bana kalırsa gerek yok test vermene. Sonuçta ilaç falan kullanamayacaksın
Sivri sinek burdada çok var. Her yerimi yemişler. Sürekli kaşınıyorum.
Yok canım hiç bir şey vermedi yapmadı. Bizi korkuttu gönderdi.
Ben penye olandan alacağım canım
İyi yapmışsın, zaten 2 aydır elimde maaş kalmadı, karttan alıyorum bebek için eşya ıvır zıvır,. Maaş yatınca hop ödemeyeTakip ettim doktordan gelince yazayim insallah
Ben hem puset hem emzirme ayri para vermeyim dedim
Yaaa maşallah nasıl güzel oğlunUstteki buyuk oglum alttaki karnimdaki bebis. Ayni hafta kontrol fotolari. Buyuk oglumun geriligi 34. Haftada baslamis. Ben daha ileri saniodum. Ultrason kagidindaki bilgilerde 35. Haftadan sonra dogum tarihi gecikmeye baslamis. 40 haftada arada 19 gunluk bi gerileme var. Bunu niye soyluyorum doktorum.bana hic cocuk geriledi demedi gelisimi yavas demedi. Cunku kilosu falan dogsa da yasayacak durumdaydi hic panikletmedi beni. Dogunca cok kucuk.diye sok olmustum o kadar bilmiyomusum sonradan ogrendim hep. Dogurdum kalbini dinliyolar cocuk doktoru hafif tasikardi var dedi. Benm doktorum anne karninda da tasikardik bi bebekti istersen yogunbakima indir bi dedi. Orda duydum anne karninda tasikardisi oldugunu. Bunlar doktorun hamileyken mudahale edemeyecegi seyler oldugu icin soyleyip beni strese sokmadi hic. O yuzdenCipisS ciim sen de hic strese girme geriden gelse de smdi kocaman oglan ozelden atam fotosunu da gor
Hmm doğru bak olabilir ama senin büyük ihtimal negatif çıkar zaten. Uzun zaman geçmiş üzerinden. Çokça geçmiş olsun tekrar. Bende kardeşimden kaynaklı korkuyorum bulaştı mı acaba diyeSaol canim zaten atlattim ben cocuklar ve ben ard arda gecirdik bogaz ve kas agrilarindan belliydi ama test vermedim suanda gribe cevirdi.. esim isi nedeniyle verdi yoksa yine bilemezdik salgin dedi doktor nerden bilelim .. bayram geliyor kv lere gidicez gelen giden hic degilse bendede varmi yok mu milletinde hakkina girmeyelim dedik bakalim hakkimizda hayirlisi
Tesekkur ederim canim. Hic girmeyin. Iyiyi cagiralim iyi olsun. Saglikla kavusucaz hepimizYaaa maşallah nasıl güzel oğlunçok teşekkür ederim canım böyle okudukça içim daha da rahatlıyor. Benim gittiğim doktor da böyle davranmayı keşke. Dün mahvoldum resmen durduk yere strese girdim. Ama tövbe ettik hem bu gittiğim özeldeki doktora hemde devletteki doktora. İnşallah haftaya daha iyi bir hastane ve doktora gideceğiz. Baktık doktor kötü hastane iyi özel muayenesi olan çok daha iyi bir doktor var ona giderim. Elimde 2 seçenek var şu anda bakalım ama içim çok daha rahat gerçekten. Hele şu yazdıkların daha da iyi geldi. Eşime de okudum şimdi. O benden daha da strese girdi.
Amin amin inşallahTesekkur ederim canim. Hic girmeyin. Iyiyi cagiralim iyi olsun. Saglikla kavusucaz hepimiz
Aynen canım arkadasımda gördüm bende cok rahat oluyor diğerleri bi süre sonra açılırSen de tam kapansın kıpırdamadan diye oenye düşünüyorsun sanırım:)
Muslin olanın kullanması kolay, penye olanın bebe hareketlerinde içinde enzirmesi kolayAynen canım arkadasımda gördüm bende cok rahat oluyor diğerleri bi süre sonra açılırhatta ben o attıgının tarçın bohem desenli olanını aldım
Insallah bulasmaz sanada 7 gun oldu bana eklem agrisi falan baslayali 3 gundur biraz daha iyiyim ama kardesimle gorustuk 2 gun kaldim annem soyledi bugun bogaz agrisindan yatiyomus oda test versin bizde boyle boyle oldu dedim ins ondada cikmaz bendede .. onceki korona olusumda 13. Gunde pozitif cikti bende hic inanmiyorum 5 gune etkisini falan yetirdigini komple atlatmisimdir insallahHmm doğru bak olabilir ama senin büyük ihtimal negatif çıkar zaten. Uzun zaman geçmiş üzerinden. Çokça geçmiş olsun tekrar. Bende kardeşimden kaynaklı korkuyorum bulaştı mı acaba diye
Göğüs pompasına gerek var mı elektrikli doğum çantasına koyan var mı almadım almalı mıyım. Elimde kalsın istemiyorum da
Şuan bende izinliyim doğumdan 6 ay sonra calisicam o zaman mi düşüneyim şimdi almiyim mi o zamanElektrikli pompayi ozelde veriyorlar, devleti bilmiyorum ama bebek zamaninda gelirse bence gerekli değil, senin de sütün oluyor çocuk da emiyor bence. Elektrikliyi, bebek 6 ayı bitirince calisacagimdan mecbur alacagim ben, emzirme döneminde çalışmıyor olsaydim eğer sadece mochi nin manuel pompasini alırdım sanırım, biriken sütü sagmak için sadece.
Erken doğum olmadigi surece sütün gelecek, bebeğin emecek insallah, acil değil bence, sadece mochi manuel pompa alabilirsin, ucuz hem, ben ondan da aldım. Elektrikliyi işbaşı yapınca alsan da olur , acelesi yok ama döviz kurları yükseliyor, fiyat artmasın diye şimdiden de alabilirsin.Şuan bende izinliyim doğumdan 6 ay sonra calisicam o zaman mi düşüneyim şimdi almiyim mi o zaman
Valla ben arkadaslarim al dedi aldim ama bence gerek yok dagda yasamiyoruz lazim olursa alinir hemenGöğüs pompasına gerek var mı elektrikli doğum çantasına koyan var mı almadım almalı mıyım. Elimde kalsın istemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?