Bendede durum aynı ve kasılmalar da var geleceği varsa göreceğide vardır diyorumBu haftalarda göğüsten süt gelmesi normal mı? Baya gelmeye başladı doğum habercisi falan olabilir mi
Calisan anneye sart. Bulabilirsen ikinci el kullanmayip satanlar vs oluyo onlardan uygun alabilirsin. Sorun etmem biberon baslik degistiririm diyosan kullanilmis ikinci el alabilirsin. Sifirlari cooook pahali cunku. Ama hastaneye goturmrne gerek yok ozelde doguracaksan. Istediginde getirip veriyolar zaten. Ha bi de medicalciler kiraliyolar. Mesela aylik 350yken 3 aylik 600 gibi. Yillik daha uygun fiyat verirler onu da dusunebilirsinGöğüs pompasına gerek var mı elektrikli doğum çantasına koyan var mı almadım almalı mıyım. Elimde kalsın istemiyorum da
Kiralandigini hiç duymamıştım olmadı altı ay sonrasında akıbete göre ikinci elde alırım. Baktım çok pahalı sıfırCalisan anneye sart. Bulabilirsen ikinci el kullanmayip satanlar vs oluyo onlardan uygun alabilirsin. Sorun etmem biberon baslik degistiririm diyosan kullanilmis ikinci el alabilirsin. Sifirlari cooook pahali cunku. Ama hastaneye goturmrne gerek yok ozelde doguracaksan. Istediginde getirip veriyolar zaten. Ha bi de medicalciler kiraliyolar. Mesela aylik 350yken 3 aylik 600 gibi. Yillik daha uygun fiyat verirler onu da dusunebilirsin
Gecmis olsun. Ben de 3 kez hasta oldum Nisan- Haziran arasi. Doktor normal, hamileyken bagisiklik sistemi degisiyor fln dedi. Son hastalandigimda kuru oksuruk kaldi, 2 hafta gece uyanip oksurdum, oksurmekten uyuyamadim. Cok kotuydu.Hanımlar merhabaUmarım her kes iyidir. Bir süredir takip edemiyordum. Bende dün müayinedeydim çok şükür dönmüş, ama başı daha doğum kanalına girmemiş yukarıda. Kilosu 2600dedi doktor 34+3dü dün. Biraz ileriden gidiyor dedi. Ben hastayım sizlere sağlık gripmi, başka bir salgınmı Boğazım fena, burnum tıkalı artı öksürük bıktım. Gebelikte baya çok hasta oldum. Benim gibi olan varmı?
Baslamasina basladi da ben tekil gebelikleri kastettim10 gune dogumlar baslar grubumuzda. Heyecanli misiniz?
Okadar az mı kaldı ya.10 gune dogumlar baslar grubumuzda. Heyecanli misiniz?
10 gune insallah iyilesmis olurm heyecandan cok korkum var hastayken dogurmak istemiyorum10 gune dogumlar baslar grubumuzda. Heyecanli misiniz?
Geçmis olsun jnsallah ilerlemeden biterCumartesiden beri boğazım yanıyordu ama başka bir sıkıntım yoktu, dün akşam boğazım iyice kötü oldu geniz akıntısı burun tıkanıklığı başladı.
Bugün sabah dahiliyeye gittim, bakteriyel enfeksiyon var mı diye boğazımı muayene etti yok dedi o yüzden antibiyotiğe gerek yok dedi.
Ama covid olabilir pcr yapalım dedi, covidsem de yapacak bişey var mı ki dedim yapmasın test diye ama yırtamadım, covidsen bilmemiz lazım dedi. Bir de covidde de sinüzit vs olup sekresyonlar ciğere inebiliyor eğer pozitif çıkarsa antibiyotik vermek gerekir dedi.
Omicron değilmiş şu an başka bir varyant varmış ve yine önceki dönem gibi ağır geçiyor dedi
Bakalım sonuç negatif çıkar inşallah.
Bu arada burun tıkanıklığı da geniz akıntısı yapıp öksürüğe çevirir iliadin sprey kullan geceleri burnun açık olsun dedi.
Bir de kan tahlili yapmış D-dimer yüksek çıkmış, pıhtılaşmayla ilgili bir test. Covid enfeksiyonunda yüksek çıkabiliyormuş halbuki kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum.
Kötü hissediyorumtüm hastalara geçmiş olsun, bir sürü hastamız var şu an galiba topicte
Niyeyse eşler bizden daha cok strese giriyorlar benim de gebelik şekeri ve iş hayatı üstüne eklenince tanı konulduktan sonra 1 ay iş yerinde hep bi mide kazıntısı açlık yaşadım muhtemelen yediklerim yeterli gelmedi iş yerinde cıkan şeyler de diyetime uymadığı icin ordan da yiyemeyince bildiğin aç kalıp çocuğu da aç bırakmışım bi anda gerilik başladı işte hatta buraya da yazmıştım ama doktor hiç korkutmadı sadece sıkı takibe alalım minyon bir bebek de olabilir önemli olan düzenli kilo alımının devam etmesi panik yapma dedi bebege giden kan damarları gayet iyi çalışıyor dedi ilk kontrolde 1600 dü sonra doktordiyrte rağmen muz ye dedi hurma günde bir adet de olsa ye dedi kabak çekirdeği çiğ kuruyemiş süt yoğurt ve bi vitamin verdi sonra gittik2100 olmuş yine haftasından zayıf ama kilo alımı gayet yerinde dedi hic korkutup panik yaptırmadı doktor cidden cok önemli yoksa bende panik bi insanım yıkılırdım eminim ki en son gittiğimiz de de 2550 olmustu yani bende başta telaş yaptım üzüldüm cok ama sonra dedimki sağlıksak bi sorunu olmasın yeter ki bebeği besleyen damarlar da gayet iyiymiş elimden geleni de yapıyorum doğunca daha cok kilo alır insallah doktorum da hep öyle söyledi amaç bebeğin 4 kilo 3 kilo doğması degil düzenli kilo alımı olması her bebek kendine özeldir dedi tabi benim seker diyetinin de bebişin geri kalmasında payı büyük olmuş istemeden de olsa ben de şu son zaman da saldım valla arada bakıyorum ama ilk zamanlar da ki gibi paronayak bi şekilde dikkat etmiyorum psikolojim düzelince şekerler de düzeldi resmen sende sıkma canını kilo alımı devam etsinde hic bişey olmaz Allah’ın izniyle aynı durumları yaşamışız hemen hemenYaaa maşallah nasıl güzel oğlunçok teşekkür ederim canım böyle okudukça içim daha da rahatlıyor. Benim gittiğim doktor da böyle davranmayı keşke. Dün mahvoldum resmen durduk yere strese girdim. Ama tövbe ettik hem bu gittiğim özeldeki doktora hemde devletteki doktora. İnşallah haftaya daha iyi bir hastane ve doktora gideceğiz. Baktık doktor kötü hastane iyi özel muayenesi olan çok daha iyi bir doktor var ona giderim. Elimde 2 seçenek var şu anda bakalım ama içim çok daha rahat gerçekten. Hele şu yazdıkların daha da iyi geldi. Eşime de okudum şimdi. O benden daha da strese girdi.
Ben aşırı heyecanlıyım baya az kaldı çatı muaynesi olucak haftaya eğer uygunsa normali bekleriz değilse sezeryan günü veririm dedi resmen beta takibi yaptığım günler dün gibiydi şimdi doğum tarihi konuşuluyor hşc geçmiyor sanıyordum ama geçmiş zaman hızla10 gune dogumlar baslar grubumuzda. Heyecanli misiniz?
40 gün sonra doguruyorum tam10 gune dogumlar baslar grubumuzda. Heyecanli misiniz?
Ayy en buyuk sorun elbise hem de eltisin keske izin vermyeyeydiKizlaar 18 agustosta doğuruyorum insallagdr'umla dogumu konustuk vanijismus geçmisim oldugu icin normal dogumdan korktugumu anlattim zaten muayeneyi bile çok zor oluyorum normalde o da olabilecekleri anlatti ve sezeryanda karar kildik 39. Haftada sezeryan daha erken gelmeye kalkarsa tarih degisebilir dedi bebisim 2080gr olmuş ultrason cihazini tekmeleyip durdu basligi takip ediyor resmen atarlı boy nst ye girdim ilk kez nst mizde cok iyi hic bir sıkıntı yokmuş çok şükür❤
Veeee magnezyum doğumu geciktiriyor mu diye sordum evet geciktiriyor dedi ama ben sezeryan olcagim icin artik rahat rahat icebilirimgöğüs uclarimin cok acidigini soyledim krem sür ama fazla uyarma dedi uyaramam zaten aciyor kremi surene kadar anam agliyo 36. Haftamda kaynimin nişanı var çankirida ona gitmeme de izin verdi ben şimdi ne giyecegim ya pöfff
Ahahhahaha siyah bir elbise aldim tanışma da giydim düz standart bir elbise valla zaten son günlerim bişey almak istemiyorum ya ceket tunik giyerim muhtemelen ama pantolona ihtiyacim var gidip büyük beden bi kalem pantolon alayim bari bayramdan sonra hamile pantolonlari iğrenç ötesi offf 600 tl olmustu pantolonlarda içim acir simdi acaba elbiseyi giyip desenli şalla falan mi kombinlesem napsam ayAyy en buyuk sorun elbise hem de eltisin keske izin vermyeyeydi
İnşallah İnşallah. Dikkat etmek gerekiyor yine. İyice artmış vakalar. Valla psikolojik midir nedir boğazımda gıcık acı falan var benimde İnşallah bulaşmamıştır.Insallah bulasmaz sanada 7 gun oldu bana eklem agrisi falan baslayali 3 gundur biraz daha iyiyim ama kardesimle gorustuk 2 gun kaldim annem soyledi bugun bogaz agrisindan yatiyomus oda test versin bizde boyle boyle oldu dedim ins ondada cikmaz bendede .. onceki korona olusumda 13. Gunde pozitif cikti bende hic inanmiyorum 5 gune etkisini falan yetirdigini komple atlatmisimdir insallah
Bana da dedi şekerden kaynaklı bazen nadiren gerileme olabiliyor falan dedi. Çok korkuttu beni. Hani bu sandıklarını hep tüketiyorum ben zaten gebeliğin başından beri. Şeker diyetine aşırı dikkat ediyordum ama dediğin gibi artık takmıyorum. Bıraktım öyle aşırı takmayı. Yoksa olmayacak. Napayım şeker yüksek çıksın diyip geçiyorum. Bebeğimde sıkıntı yok zaten çok şükür. Bu doktorların anlatım biçimi çok önemli. Bana da böyle konuşup anlatsaydı bende panik olmazdım. Sıkı takip dedi. Valla önemimüzdeki hafta başka doktora gideceğiz çok daha iyi.Niyeyse eşler bizden daha cok strese giriyorlar benim de gebelik şekeri ve iş hayatı üstüne eklenince tanı konulduktan sonra 1 ay iş yerinde hep bi mide kazıntısı açlık yaşadım muhtemelen yediklerim yeterli gelmedi iş yerinde cıkan şeyler de diyetime uymadığı icin ordan da yiyemeyince bildiğin aç kalıp çocuğu da aç bırakmışım bi anda gerilik başladı işte hatta buraya da yazmıştım ama doktor hiç korkutmadı sadece sıkı takibe alalım minyon bir bebek de olabilir önemli olan düzenli kilo alımının devam etmesi panik yapma dedi bebege giden kan damarları gayet iyi çalışıyor dedi ilk kontrolde 1600 dü sonra doktordiyrte rağmen muz ye dedi hurma günde bir adet de olsa ye dedi kabak çekirdeği çiğ kuruyemiş süt yoğurt ve bi vitamin verdi sonra gittik2100 olmuş yine haftasından zayıf ama kilo alımı gayet yerinde dedi hic korkutup panik yaptırmadı doktor cidden cok önemli yoksa bende panik bi insanım yıkılırdım eminim ki en son gittiğimiz de de 2550 olmustu yani bende başta telaş yaptım üzüldüm cok ama sonra dedimki sağlıksak bi sorunu olmasın yeter ki bebeği besleyen damarlar da gayet iyiymiş elimden geleni de yapıyorum doğunca daha cok kilo alır insallah doktorum da hep öyle söyledi amaç bebeğin 4 kilo 3 kilo doğması degil düzenli kilo alımı olması her bebek kendine özeldir dedi tabi benim seker diyetinin de bebişin geri kalmasında payı büyük olmuş istemeden de olsa ben de şu son zaman da saldım valla arada bakıyorum ama ilk zamanlar da ki gibi paronayak bi şekilde dikkat etmiyorum psikolojim düzelince şekerler de düzeldi resmen sende sıkma canını kilo alımı devam etsinde hic bişey olmaz Allah’ın izniyle aynı durumları yaşamışız hemen hemen
Oh maşallah hadi hayırlı olsunKizlaar 18 agustosta doğuruyorum insallagdr'umla dogumu konustuk vanijismus geçmisim oldugu icin normal dogumdan korktugumu anlattim zaten muayeneyi bile çok zor oluyorum normalde o da olabilecekleri anlatti ve sezeryanda karar kildik 39. Haftada sezeryan daha erken gelmeye kalkarsa tarih degisebilir dedi bebisim 2080gr olmuş ultrason cihazini tekmeleyip durdu basligi takip ediyor resmen atarlı boy nst ye girdim ilk kez nst mizde cok iyi hic bir sıkıntı yokmuş çok şükür❤
Veeee magnezyum doğumu geciktiriyor mu diye sordum evet geciktiriyor dedi ama ben sezeryan olcagim icin artik rahat rahat icebilirimgöğüs uclarimin cok acidigini soyledim krem sür ama fazla uyarma dedi uyaramam zaten aciyor kremi surene kadar anam agliyo 36. Haftamda kaynimin nişanı var çankirida ona gitmeme de izin verdi ben şimdi ne giyecegim ya pöfff
Ay valla cok heycanliOh maşallah hadi hayırlı olsunay günler tarihler belli olmayan başladı çok heyecanlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?