2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Göğüs pompasına gerek var mı elektrikli doğum çantasına koyan var mı almadım almalı mıyım. Elimde kalsın istemiyorum da
Okudugum yazılar vs eğer hastane temin edemiyorsa mutlaka cantada bulunması gerektiği yönünde canım. Ben tekli elektrikli koyacağım çantama.

Elbiseyi giyip kombinlemek cok mantikli bosa alma hic bisi. Dugun diil ya sanki

Haberler şahaneeee doğum tarihleri belli oluyordu benimki en son 8 Ağustos idi nolur bilmem

Gecmis olsun. Ben de 3 kez hasta oldum Nisan- Haziran arasi. Doktor normal, hamileyken bagisiklik sistemi degisiyor fln dedi. Son hastalandigimda kuru oksuruk kaldi, 2 hafta gece uyanip oksurdum, oksurmekten uyuyamadim. Cok kotuydu.
Geçmiş olsun Şimdi geçtimi? Bende öksürükten bıktım( niye böyle oldu anlamadım. İnşa Allah sağ salim doğsunlarda bebişler. Bizde kendimize geliriz artık

Ey benimki soğuk kanlıdır aslında kurbanda falan 3-5 koyun peşpeşe keser Sadece ben sancı çekerken çaresiz kalmak duygusal olarak zorluyor onu. Ama doğum anında yanımda olmak istemiyor Ayıp geliyor ona Doğumhaneye girmem diye tutturdu. E dedim odada doğurturum büyük ihtimal seni dedi doktor, öyle olursa ne yapacaksın odadan mı çıkacaksın? Ay ne düşünüyor ne hayal ediyor bilmiyorum ona da dedim sanki doktorla beraber bebeği çıkaracaksın Senin alt taraflarla işin yok yanımda duracaksın elimi tutacaksin. İnşallah ikna olur yoksa doğumdan sonra burnundan fitil fitil getiririm valla Bugün bizim hastanede kordonu babaya kestiriyorlarmış dicem (gerçekten de öyle) bakalım ne tepki vericek

F Fatimeesss -- Blabla -- A avozge kimler vardı hasta başka hatırlayamadım ama covidse de yapacak bişey yok deyip ihmal etmeyin bi doktora gitmekte fayda var
Benim pcr negatif çıkmış çok şükür. Henüz doktorla konuşamadım d-dimer kan sulandırıcı kullanmama rağmen niye yüksek ona takıldım.
Hasta olmak çok zor burundan nefes alabilmek büyük nimet

kızlar bugün doktor kontrolüm var. çatı muayenesi yapar mı sizce? erken daha dimi 37 den sonra falan yapılyo
38 den önce yapmazlar genelde erken doğum riski yoksa.
Benim Cezayir'deki doktorum da bu kafadaydi, plasentamin önde olduğunu çok geç söyledi mesela çünkü hem derecesi tehlikesizdi he yukarı çıkma ihtimali vardı ve yapılacak hiç bir şey yoktu. Ama senin doğum yapacağın hastane belliymiş ve yeni doğan yoğun bakımı varmış, doktor da doğumdan hemen sonra doktoru bilgilendirmiş. CipisS e yenidoğan yoğun bakımı olan bir yerde doğur demesi o yüzden bana normal geldi. CipisS cim illa Manavgat içi olması gerekir diye düşünme, biz İstanbul'da 1 saatlik yola normal diyoruz Manavgat'a en yakın yoğun bakım ünitesi olan bir hastane tercih etmeni tavsiye ederim. Sevk işi sıkıntılı olabiliyor Allah korusun. Öyle yolda doğurmalar falan filmlerde oluyor ancak hele ilk genelikte yolda doğurmazsın merak etme Keşke öyle kolay çıksalar hemen Annen falan da aşırı hızlı doğum yapmiyorsa yani genetik olarak böyle bir durum yoksa sen baştan uzağa git daha iyi. İnşallah hiç gerek kalmaz hiç yoğun bakıma girmez ama ben de bir başak olarak tedbirli olmaktan yanayım. Doktor uyarmadan önce hiç böyle bir ihtimal yokken bile söylemiştim sana hatırlarsın çünkü her bebeğin haftasından bağımsız olarak yoğun bakıma girme ihtimali var malesef.

Kizlar esimin testi pozitif cikti ben ondan once hastaydim zaten suan hala duzelmis degilim aradan 7 gun falan gecti bende versem mi test yaa nasil canim sıkıldı
Geçmiş olsun yeniden arttı iyice vakalar dikkatli olmaz lazım. Neyse ki sonuna geldin inş geçer tamamen bikaç güne..
Maşallah çok heyecanlı hafta bence başlarız biz de yavaş yavaş. Hatta 20 sinden sonra
Öyle öyle çok heyecanlı, ay evet başlarız ben sonuna kadar durmak istiyorum benden başlamasın inş
Haberler şahaneeee doğum tarihleri belli oluyordu benimki en son 8 Ağustos idi nolur bilmem
Benim de 8 ağustosa gün verildi aynıyız.. Ay inş bekler bakalım benim..

Bir salgın var korona mı başka bir şey mi bilmiyorum ama çoğumuzu sıradan vuruyor sanki. Benim de bu hamileliğim hep hastalıklarla geçti Allah dermansız dert vermesin. Bebişler de sağlıklı çok Şükür önemli olan o Öksürük için buradan Zühre Ana markasının kozalak macununu tavsiye ettiler. Şimdi sadece geniz arkası akıntı kaldı öksürük geçti ama halsizlik falan bir süre daha devam edecek gibi. Bugün 10bin adım yürümüşüm şimdi pert bir vaziyette ayaklarımı diktim yatıyorum

Merhaba normal Doğumda olabilecekler nelermiş doktorunuz ne dedi bana da söyleemisiniz
Benimde vajinismus geçmişim var ve durumum sizle aynı doktorum benim tercihime bıraktı..çevremde bi kaç kişi yapabilirsin diyor ama yapamam biliyorum

Evet evet öyle olmuş, neyseki inadım tuttu da gaza gelmedim ben kuzenim de belden oldu sezaryenlerini iki doğumda da o da çok memnun kaldı çok rahat diyor çok önerdi.. Ama ben kendimi biliyorum kişiye göre değişiien bişey.. Ya bide genelde çocuğu şöyle bi havadan gösterip götürüyorlar heöemnbebiği kucağına alıp öyle bekleyedursan güzel olurdu,o da yok bildiğim kadarıyla, en azından çevremdekilerden duyduğum kadarıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…