Okudugum yazılar vs eğer hastane temin edemiyorsa mutlaka cantada bulunması gerektiği yönünde canım. Ben tekli elektrikli koyacağım çantama.Göğüs pompasına gerek var mı elektrikli doğum çantasına koyan var mı almadım almalı mıyım. Elimde kalsın istemiyorum da
Elbiseyi giyip kombinlemek cok mantikli bosa alma hic bisi. Dugun diil ya sankiAhahhahaha siyah bir elbise aldim tanışma da giydim düz standart bir elbise valla zaten son günlerim bişey almak istemiyorum ya ceket tunik giyerim muhtemelen ama pantolona ihtiyacim var gidip büyük beden bi kalem pantolon alayim bari bayramdan sonra hamile pantolonlari iğrenç ötesi offf 600 tl olmustu pantolonlarda içim acir simdi acaba elbiseyi giyip desenli şalla falan mi kombinlesem napsam ay
Kaynayan suya atilmiyo mu yaKızlar emzik ve biberonları nasıl sterilize edeceğim? Kaynamış suda 5 dk bekletip yıkayarak mı ?
Valla ya sonra giyemicem ki o kadar para vermek istemiyorum dolapta tepili durcak bişeyeElbiseyi giyip kombinlemek cok mantikli bosa alma hic bisi. Dugun diil ya sanki
Kaynamakta olan suya atiosunuz 5 dk kayniyo cikariyosunuz kizlarKaynayan suya atilmiyo mu yaögrenirsen bana da söyle
Haberler şahaneeee doğum tarihleri belli oluyordu benimki en son 8 Ağustos idi nolur bilmemKizlaar 18 agustosta doğuruyorum insallagdr'umla dogumu konustuk vanijismus geçmisim oldugu icin normal dogumdan korktugumu anlattim zaten muayeneyi bile çok zor oluyorum normalde o da olabilecekleri anlatti ve sezeryanda karar kildik 39. Haftada sezeryan daha erken gelmeye kalkarsa tarih degisebilir dedi bebisim 2080gr olmuş ultrason cihazini tekmeleyip durdu basligi takip ediyor resmen atarlı boy nst ye girdim ilk kez nst mizde cok iyi hic bir sıkıntı yokmuş çok şükür❤
Veeee magnezyum doğumu geciktiriyor mu diye sordum evet geciktiriyor dedi ama ben sezeryan olcagim icin artik rahat rahat icebilirimgöğüs uclarimin cok acidigini soyledim krem sür ama fazla uyarma dedi uyaramam zaten aciyor kremi surene kadar anam agliyo 36. Haftamda kaynimin nişanı var çankirida ona gitmeme de izin verdi ben şimdi ne giyecegim ya pöfff
Kaynamakta olan suya atiosunuz 5 dk kayniyo cikariyosunuz kizlaronce yikiyosunuz sonrasinda degil
Sen naptin doktor randevun nasil gecti canimHaberler şahaneeee doğum tarihleri belli oluyordu benimki en son 8 Ağustos idi nolur bilmem
Geçmiş olsunGecmis olsun. Ben de 3 kez hasta oldum Nisan- Haziran arasi. Doktor normal, hamileyken bagisiklik sistemi degisiyor fln dedi. Son hastalandigimda kuru oksuruk kaldi, 2 hafta gece uyanip oksurdum, oksurmekten uyuyamadim. Cok kotuydu.
Ey benimki soğuk kanlıdır aslında kurbanda falan 3-5 koyun peşpeşe keserEsin nasi tatli tatli durmus yaninda. Benimkinde dogumhanede girdi yanima. Bayilmak uzereyken attilar disarisanki canavar cikaricam asla bakmiyo kafayi arkaya cevirmis. Hadi nolur artk dogur. Bak.cok kotuyum artik dogur. Cildirtmisti beni bak yine sinirlendim
Aaa kiz benimki de poposunu itiyokarnin yamuluyo ben onu oyun oynuyor saniyorun ahahhahahahahaha
F FatimeesssCumartesiden beri boğazım yanıyordu ama başka bir sıkıntım yoktu, dün akşam boğazım iyice kötü oldu geniz akıntısı burun tıkanıklığı başladı.
Bugün sabah dahiliyeye gittim, bakteriyel enfeksiyon var mı diye boğazımı muayene etti yok dedi o yüzden antibiyotiğe gerek yok dedi.
Ama covid olabilir pcr yapalım dedi, covidsem de yapacak bişey var mı ki dedim yapmasın test diye ama yırtamadım, covidsen bilmemiz lazım dedi. Bir de covidde de sinüzit vs olup sekresyonlar ciğere inebiliyor eğer pozitif çıkarsa antibiyotik vermek gerekir dedi.
Omicron değilmiş şu an başka bir varyant varmış ve yine önceki dönem gibi ağır geçiyor dedi
Bakalım sonuç negatif çıkar inşallah.
Bu arada burun tıkanıklığı da geniz akıntısı yapıp öksürüğe çevirir iliadin sprey kullan geceleri burnun açık olsun dedi.
Bir de kan tahlili yapmış D-dimer yüksek çıkmış, pıhtılaşmayla ilgili bir test. Covid enfeksiyonunda yüksek çıkabiliyormuş halbuki kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum.
Kötü hissediyorumtüm hastalara geçmiş olsun, bir sürü hastamız var şu an galiba topicte
38 den önce yapmazlar genelde erken doğum riski yoksa.kızlar bugün doktor kontrolüm var. çatı muayenesi yapar mı sizce? erken daha dimi 37 den sonra falan yapılyo
Benim Cezayir'deki doktorum da bu kafadaydi, plasentamin önde olduğunu çok geç söyledi mesela çünkü hem derecesi tehlikesizdi he yukarı çıkma ihtimali vardı ve yapılacak hiç bir şey yoktu. Ama senin doğum yapacağın hastane belliymiş ve yeni doğan yoğun bakımı varmış, doktor da doğumdan hemen sonra doktoru bilgilendirmiş.Ustteki buyuk oglum alttaki karnimdaki bebis. Ayni hafta kontrol fotolari. Buyuk oglumun geriligi 34. Haftada baslamis. Ben daha ileri saniodum. Ultrason kagidindaki bilgilerde 35. Haftadan sonra dogum tarihi gecikmeye baslamis. 40 haftada arada 19 gunluk bi gerileme var. Bunu niye soyluyorum doktorum.bana hic cocuk geriledi demedi gelisimi yavas demedi. Cunku kilosu falan dogsa da yasayacak durumdaydi hic panikletmedi beni. Dogunca cok kucuk.diye sok olmustum o kadar bilmiyomusum sonradan ogrendim hep. Dogurdum kalbini dinliyolar cocuk doktoru hafif tasikardi var dedi. Benm doktorum anne karninda da tasikardik bi bebekti istersen yogunbakima indir bi dedi. Orda duydum anne karninda tasikardisi oldugunu. Bunlar doktorun hamileyken mudahale edemeyecegi seyler oldugu icin soyleyip beni strese sokmadi hic. O yuzdenCipisS ciim sen de hic strese girme geriden gelse de smdi kocaman oglan ozelden atam fotosunu da gor
Patlamaz dimi kızKaynamakta olan suya atiosunuz 5 dk kayniyo cikariyosunuz kizlaronce yikiyosunuz sonrasinda degil
Geçmiş olsun yeniden arttı iyice vakalar dikkatli olmaz lazım. Neyse ki sonuna geldin inş geçer tamamen bikaç güne..Kizlar esimin testi pozitif cikti ben ondan once hastaydim zaten suan hala duzelmis degilim aradan 7 gun falan gecti bende versem mi test yaa nasil canim sıkıldı
Öyle öyle çok heyecanlı, ay evet başlarızMaşallahçok heyecanlı hafta bence başlarız biz de yavaş yavaş. Hatta 20 sinden sonra
Benim de 8 ağustosa gün verildi aynıyızHaberler şahaneeee doğum tarihleri belli oluyordu benimki en son 8 Ağustos idi nolur bilmem
Bir salgın var korona mı başka bir şey mi bilmiyorum ama çoğumuzu sıradan vuruyor sanki. Benim de bu hamileliğim hep hastalıklarla geçtiHanımlar merhabaUmarım her kes iyidir. Bir süredir takip edemiyordum. Bende dün müayinedeydim çok şükür dönmüş, ama başı daha doğum kanalına girmemiş yukarıda. Kilosu 2600dedi doktor 34+3dü dün. Biraz ileriden gidiyor dedi. Ben hastayım sizlere sağlık gripmi, başka bir salgınmı Boğazım fena, burnum tıkalı artı öksürük bıktım. Gebelikte baya çok hasta oldum. Benim gibi olan varmı?
Merhaba normal Doğumda olabilecekler nelermiş doktorunuz ne dedi bana da söyleemisinizKizlaar 18 agustosta doğuruyorum insallagdr'umla dogumu konustuk vanijismus geçmisim oldugu icin normal dogumdan korktugumu anlattim zaten muayeneyi bile çok zor oluyorum normalde o da olabilecekleri anlatti ve sezeryanda karar kildik 39. Haftada sezeryan daha erken gelmeye kalkarsa tarih degisebilir dedi bebisim 2080gr olmuş ultrason cihazini tekmeleyip durdu basligi takip ediyor resmen atarlı boy nst ye girdim ilk kez nst mizde cok iyi hic bir sıkıntı yokmuş çok şükür❤
Veeee magnezyum doğumu geciktiriyor mu diye sordum evet geciktiriyor dedi ama ben sezeryan olcagim icin artik rahat rahat icebilirimgöğüs uclarimin cok acidigini soyledim krem sür ama fazla uyarma dedi uyaramam zaten aciyor kremi surene kadar anam agliyo 36. Haftamda kaynimin nişanı var çankirida ona gitmeme de izin verdi ben şimdi ne giyecegim ya pöfff
Evet evet öyle olmuş, neyseki inadım tuttu da gaza gelmedim benBaya kendi için dil dökmüş anestezi uzmanı, bilmiyo olsak o an gaza gelip tamam deriz yani en azindan ben derdimdamardan giriyo bi de bebeğinizi görün kaçırmayın falan tabi epiduralin çok rahat olduğunu söyleyen de az değil ama hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?