2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Covidi negartif çıkmış Hadi gözün aydın canım. Allah şifaversin

İnsalllah gönlüne göre bi doktor bulursunda icin rahat eder canım bende hep tükettim ama az tüketmişim galiba porsiyonları cok arttırınca ancak işe yaradı şekere de bazı günler bakmıyorum bile az kaldı zaten suyu falan da iyi dedi şükür zorladı yani cok fazla şu son zamanlar da özellikle Allah’ın izniyle az kaldı ya şükür

Canım geçmiş olsun. İnşallah negatif çıkar testin.

Amin amin inşallah canım bende az tüketiyor olabilirim. Ama dedim ya artık önemsemiyorum o kadar tabi bırakmadım da diyeti. 1 gün ölçüp diğer gün ölçmüyorum.

Kızlar emzik ve biberonları nasıl sterilize edeceğim? Kaynamış suda 5 dk bekletip yıkayarak mı ?
Önce bebeklere özel biberon temizleyicileri var onunla yıkıyoruz, daha sonra kaynamakta olan suyun içine atıp 5dk kaynatıyoruz. Maşa veya kaşıkla çıkartıp hiç elimize değdirmeden kurulayıp emzik kutusuna poşetine atıyoruz. Bebe doğunca en geç 1hafta içinde veriyoruz yoksa tutmuyor çoğu zaman

Bana da hareketlerin hem sayısı hem şiddeti azaldı gibi geliyor. Ama sonuçta hareket ediyor önemli olan odur herhalde. Yürüyüşlere de başladım ya yoruluyorum artık belki de ondandır.
Benimde 3/4 gündür azaldı hareketleri, midemde aşırı yanmaya başladı, pozisyonmu değiştirdi acaba anlamadım, hareket azlığı tedirgn ediyor beni ama büyüdüğü için alanı daralmıştır diyor çevremdekilerde

Ay ben hep tersini yaptım neyse bi şey olmaz

Bence de gerek olmayacak doktorlar sonucta her olasiligi söylemek zorundalar ki sonra olasi bi komplikasyonda bize demediniz demeyin diye

Bence de gerek olmayacak doktorlar sonucta her olasiligi söylemek zorundalar ki sonra olasi bi komplikasyonda bize demediniz demeyin diye
Aslında şunu da düşündüm yani bu çocuğun doğduğunda küvez ihtiyacı olmayıp doğduktan sonra başka herhangi bir sebepten de olabilir yani. O yüzden rahatım artık. Bilmiyorum gerçekten içim rahat olmayacak gibi geliyor ama olursa yapacak bir şey yok

Antimikrobiyal, her şeye kullan. Ağzında aft çıktı kullan, burnuna sık, alkol gibi yakmaz da, çocuk düştü dizine sık, zararsız. Zaten orta çağda veba salgını olduğunda soylular hep gumus çatal kaşıkla yemek yediginden korunmuş
Sıva derm gümüş suyu sprey yaz Google bakz başka markaların da var ama ben bunu kullanıyorum

Aaaa yeminle hiç bilmiyordum valla Allah razı olsun yeni bi şey daha öğrendim. Alayım bari teşekkür ederim

Aaaa yeminle hiç bilmiyordum valla Allah razı olsun yeni bi şey daha öğrendim. Alayım bari teşekkür ederim
Rica ederim bizim evin demirbasi esim bile ufacikta şeyde alıştı 2 fiş fiş yapıyor, en güzeli yakmıyor da boğazım aciığında, ağızda aft oluştuğunda, böcek isirdiginda hemen sıkıvrler

Rica ederim bizim evin demirbasi esim bile ufacikta şeyde alıştı 2 fiş fiş yapıyor, en güzeli yakmıyor da boğazım aciığında, ağızda aft oluştuğunda, böcek isirdiginda hemen sıkıvrler
Çok güzelmiş daha önce hiç duymamıştım. Mütüş bi şeymiş

Kızlar devlet hastanesinde grev vardı doktor yoktu benim 32 hafta çalışamaz raporu almam lazım ama bayram tatili giriyor araya 31+6 oluyorum yarın özel hastane verir mi acaba

Kızlar devlet hastanesinde grev vardı doktor yoktu benim 32 hafta çalışamaz raporu almam lazım ama bayram tatili giriyor araya 31+6 oluyorum yarın özel hastane verir mi acaba
Bende ozelde aldim, ozelde doktorlar calisiyor zaten yarin dahiliye gidecektim aradim doktorlarimiz burada dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…