- 30 Nisan 2018
- 2.160
- 3.043
- 133
Özele gidicem mecburen ama 31 hafta 6 gunluk oluyorum 9 gün tatil olduğu için yarın alabilir miyim siz tam olarak kac hafta kaç gunluktunuzBende ozelde aldim, ozelde doktorlar calisiyor zaten yarin dahiliye gidecektim aradim doktorlarimiz burada dedi
Olmaz mı hiç10 gune dogumlar baslar grubumuzda. Heyecanli misiniz?
Alabilirsin, benimde doktorum 31+6 da cagirmistiÖzele gidicem mecburen ama 31 hafta 6 gunluk oluyorum 9 gün tatil olduğu için yarın alabilir miyim siz tam olarak kac hafta kaç gunluktunuz
Cok begendim gule gule kullan canim. Ben kapi susu yaptirmadim hastanede kapi susu var icine isim yazdiriyosun organizasyon sirketiyle konusup. Sadece odalarinin kapisina bi susleme yaptim evde pileksiden iki oglanin isimlerini yazzdirdim yapistirdim. Bebisimin adi da Atlas Güney olacak insallahHadi isimleri yazalım bebişlerin.
Bizimki Aslan Sarper
Bu da kapı süsümüz bakalım beğenecek mi teyzeleri
Bencede olmayacak ki zaten felaket tellali gibi konuşan doktorlara çok kiziyorumAslında şunu da düşündüm yani bu çocuğun doğduğunda küvez ihtiyacı olmayıp doğduktan sonra başka herhangi bir sebepten de olabilir yani. O yüzden rahatım artık. Bilmiyorum gerçekten içim rahat olmayacak gibi geliyor ama olursa yapacak bir şey yok
Cocuguma ad koydugum an yapacagim ilk sey kapi süsü siparişi vermek olcakHadi isimleri yazalım bebişlerin.
Bizimki Aslan Sarper
Ben çok beğendimHadi isimleri yazalım bebişlerin.
Bizimki Aslan Sarper
Canım aynısını ben ilk dogumda yaptım korkum yüzümden tansiyonum yükselince genel anesteziye döndük.. bundada dr asla yapmam dio neden acaba yapmak istememe nedenleriEvet gayet doğal bir durum ben gözümde büyütüyorum herkes gibi bende yapabilirim sanırım benim ameliyathane ye karşı bir garezim var büyük bir ameliyat geçirdim böbreğim alındı ondan beri korkarım hastane ortamındankonuşacağım hertürlü uyutur bence de doktorum çok iyi kontrolde çok rahat oluyorum ben bebeği gördüğüm için doktora anlatsam bu senmisin der yani
32 den sonra oluyor da önce olmuyor bildigimÖzele gidicem mecburen ama 31 hafta 6 gunluk oluyorum 9 gün tatil olduğu için yarın alabilir miyim siz tam olarak kac hafta kaç gunluktunuz
Ayy insallah 08.08 cok havalı olurduGeçmiş olsun yeniden arttı iyice vakalar dikkatli olmaz lazım. Neyse ki sonuna geldin inş geçer tamamen bikaç güne..
Öyle öyle çok heyecanlı, ay evet başlarızben sonuna kadar durmak istiyorum benden başlamasın inş
Benim de 8 ağustosa gün verildi aynıyız.. Ay inş bekler bakalım benim..
Canimm yazmıştım yukarda kaldı cok iyi geçtiSen naptin doktor randevun nasil gecti canim
Acele etme ya daha varCocuguma ad koydugum an yapacagim ilk sey kapi süsü siparişi vermek olcak
Ben kendim ypcam daaaaa ne zaman su ev temizlik isi bitsin naif hos bise yapcam Mehmet kerem olcak ismi ama keremi kullancam tabisiHadi isimleri yazalım bebişlerin.
Bizimki Aslan Sarper
Ya bsey de kalmadı hala biz de isim koyamadik, kapi susu sipariş edemiyorum o yüzdenCocuguma ad koydugum an yapacagim ilk sey kapi süsü siparişi vermek olcak
32+0da aldım tam ama 31+6da da olur benceCanım
Kaçıncı haftada aldın acaba
Ay gormedim canim ya çok sevindim dogum fiyatlari nasil sordun mu ona da zam gelmiş miCanimm yazmıştım yukarda kaldı cok iyi geçtiay nasıl evimde gibi hissettim ya devletten sonra cok iyi geldi. Kilosu 2500 48 cm başı sadece 1 hafta önde suyum iyi hersey yolunda nasıl mutlu oldum yavrumu görünce 10gun sonra gel nst girelim dedi
Acele etme ya daha var
Ayniyiz yaYa bsey de kalmadı hala biz de isim koyamadik, kapi susu sipariş edemiyorum o yüzden
Buyuyunce kendi de secebilirAy gormedim canim ya çok sevindim dogum fiyatlari nasil sordun mu ona da zam gelmiş mi
arkadaşimin ablasi dogumdan 10 gun sonra isim koydu sonum oyle olcak bu gidişle
Ayniyiz yaben aybars istiyorum bakalim eşimle ortak karara varcakmiyiz
Muayeneye zam gelmemis ben %20 üzerinden indirimli muayene oluyorum yöneticisi tanıdık uzaktan. 385 muayene doğum da 9000 yazdı imzaladı bu fiyatı verince zamli olmuyormus bunun üzerinden indirim alcam ama yuksek bi oran olmazmis zam da gelecek dediAy gormedim canim ya çok sevindim dogum fiyatlari nasil sordun mu ona da zam gelmiş mi
arkadaşimin ablasi dogumdan 10 gun sonra isim koydu sonum oyle olcak bu gidişle
Ayniyiz yaben aybars istiyorum bakalim eşimle ortak karara varcakmiyiz
Ben de tatlı olarak yine az ve aralıklı yiyorum ama onun dışında ekmeği falan da bırakmıştım yükseltiyor diye ekmek patates arada makarna falan yiyorum vallahi napim aşırı ozlemişim hamburger falan da yedim bi kaç kezAmin amin inşallah canımbende az tüketiyor olabilirim. Ama dedim ya artık önemsemiyorum o kadar tabi bırakmadım da diyeti. 1 gün ölçüp diğer gün ölçmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?