2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi isimleri yazalım bebişlerin.

Bizimki Aslan Sarper

Bu da kapı süsümüz bakalım beğenecek mi teyzeleri
Cok begendim gule gule kullan canim. Ben kapi susu yaptirmadim hastanede kapi susu var icine isim yazdiriyosun organizasyon sirketiyle konusup. Sadece odalarinin kapisina bi susleme yaptim evde pileksiden iki oglanin isimlerini yazzdirdim yapistirdim. Bebisimin adi da Atlas Güney olacak insallah

Bencede olmayacak ki zaten felaket tellali gibi konuşan doktorlara çok kiziyorum

Canım aynısını ben ilk dogumda yaptım korkum yüzümden tansiyonum yükselince genel anesteziye döndük.. bundada dr asla yapmam dio neden acaba yapmak istememe nedenleri

Ayy insallah 08.08 cok havalı olurdu

Sen naptin doktor randevun nasil gecti canim
Canimm yazmıştım yukarda kaldı cok iyi geçti ay nasıl evimde gibi hissettim ya devletten sonra cok iyi geldi. Kilosu 2500 48 cm başı sadece 1 hafta önde suyum iyi hersey yolunda nasıl mutlu oldum yavrumu görünce 10gun sonra gel nst girelim dedi

Hadi isimleri yazalım bebişlerin.

Bizimki Aslan Sarper

Bu da kapı süsümüz bakalım beğenecek mi teyzeleri
Ben kendim ypcam daaaaa ne zaman su ev temizlik isi bitsin naif hos bise yapcam Mehmet kerem olcak ismi ama keremi kullancam tabisi

Eklentiler

• B4008F7C-5972-44EA-93C6-718D72016F4C.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 61
Ay gormedim canim ya çok sevindim dogum fiyatlari nasil sordun mu ona da zam gelmiş mi
Acele etme ya daha var
arkadaşimin ablasi dogumdan 10 gun sonra isim koydu sonum oyle olcak bu gidişle
Ya bsey de kalmadı hala biz de isim koyamadik, kapi susu sipariş edemiyorum o yüzden
Ayniyiz ya ben aybars istiyorum bakalim eşimle ortak karara varcakmiyiz

Muayeneye zam gelmemis ben %20 üzerinden indirimli muayene oluyorum yöneticisi tanıdık uzaktan. 385 muayene doğum da 9000 yazdı imzaladı bu fiyatı verince zamli olmuyormus bunun üzerinden indirim alcam ama yuksek bi oran olmazmis zam da gelecek dedi

Amin amin inşallah canım bende az tüketiyor olabilirim. Ama dedim ya artık önemsemiyorum o kadar tabi bırakmadım da diyeti. 1 gün ölçüp diğer gün ölçmüyorum.
Ben de tatlı olarak yine az ve aralıklı yiyorum ama onun dışında ekmeği falan da bırakmıştım yükseltiyor diye ekmek patates arada makarna falan yiyorum vallahi napim aşırı ozlemişim hamburger falan da yedim bi kaç kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…