2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bugün ve dün mantı yedim. Nasıl özlemle yedim anlatamam. Tabak önüme konuşunca resmen ağzım sulandı

Amannnn ortak isim bulmak zor, zaten işim.secmek zor bir de ortak seçeceğiz

Buyuyunce kendi de secebilir

Bu gidişle isimsiz bebeler kendi seçecek

Amannnn ortak isim bulmak zor, zaten işim.secmek zor bir de ortak seçeceğiz

Bu gidişle isimsiz bebeler kendi seçecek
Amaan dert etmeyin onceden cocuklar dogunca gorup oyle koyarlarmis. Hastaneye bakin odada kapi susu asili mi isim yazilcak tipte. Eger varsa doguma gidince hemsirelere soyluyosun organizasyon sirketiyle irtibata gecin isim yazdircaz diye. Iki saatte yazip getiriyolar. Tum dertlerimiz boyle olsun

Kızlar genelde bu özel hastanelerin paketlerinde neler oluuor? Bize 8bin dedi buradaki hastane. Yatak ücreti bebeğin ilk muayenesi vs hepsi var dedi. Tam detaylı söylemedi. Sormam gereken ekstra bir şey var mı sizce?

Kızlar genelde bu özel hastanelerin paketlerinde neler oluuor? Bize 8bin dedi buradaki hastane. Yatak ücreti bebeğin ilk muayenesi vs hepsi var dedi. Tam detaylı söylemedi. Sormam gereken ekstra bir şey var mı sizce?
Hasta iliskileriyle gorus kuzum her hastne farkli. Memorial kayseride standart paket suan 9 bin. Icinde anne bebk yatagi susleme, serbet ikrami, bebek yenidogam takimi, ilk muayene, foto cekimi album ve spa var hatirladigim

Hasta iliskileriyle gorus kuzum her hastne farkli. Memorial kayseride standart paket suan 9 bin. Icinde anne bebk yatagi susleme, serbet ikrami, bebek yenidogam takimi, ilk muayene, foto cekimi album ve spa var hatirladigim
Ooo maşallah yok yokmuş Ben muhasebeyle hep sağlık üzerine konuştum şu var mı bu var mı diye ekstra şeyleri sormak aklıma sonradan geldi Ama olsa söylerdi herhalde kendi demek ki yok.
Yakında orada doğum yapan arkadaşlarım var onlara sorayım bari.

İstanbul şişli memorialde süsleme ve foto dahil değil 2 günlük yatış bir refakatçi ücreti dahil bebeğin ilk tahlilleri ilk aşısı bir hafta 10 gün sonrası muayene kontrolu diyetisyen psikolog emzirme danışmanlığı evde hemşire yardımı bebeğin yenidoğan bakım çantası yenidoğan takımı anneye kuaför hizmeti anne babaya özel yemek lohusa şerbeti 27.000'den indirimli hali 13.600 TL doktor muayenesi de 950 TL'den indirimli 550 TL olmuş

Hastanenin cagri merkezini ara sor pakete neler dahil.diye ordan da bilgilendirirler

Tam listeyi buldum

Eklentiler

• 16572263075341377181512558522042.webp
    40 KB · Görüntüleme: 65
Aybars, Barlas, Baybars bunlara bayılıyorum bende gittim Pars koydum

Paketler gebeliğin en başında alınmıyor muydu? Mesela 10 randevu, kan, nst, doğum ücreti, 2li ve detaylı testler içinde oluyordu gebelik boyunca yapılan şeyler öyle indirimli fiyat veriyorlardı. Bu doğum ücretinin içinde zaten oda fiyatı bebeğin ilk muaynesi topuk kanı vs oluyor ben öyle biliyorum en azından sorayım bende hastaneme

Aynen benim onceki kadar sıkıntım kalmadi ama pozitif cikti sonucum gribe yakalanmis gibiyim suan ama yine bogaz agrisi ve eklem agrisiyla gosterdi kendini dikkat edin sizde

Bizim paketi standart ve vip karışık yapmışlar bizde suit oda için gecelik 2.500 TL isteder 2 gün 5.000 tl
Oda bana yetmisti ilkinde suit oda ihtiyaci hissetmedm.o yuzden. Bunda da kmse gelmez hastaneye suit istesek bizden de isterler muhtemelen. Oglum.yogunbakimdayken hastaneden cikmak istemedim geceligi 500 e ekstradan kalmistim standart odada taa 2018 de

Benim de ilk bebeğimde yine şişli memorialde 12 günlük yatış yapıldı artı erken doğum oldu yaklaşık 50 bin TL ödedim 2019'da o zaman sezeryanima 8.500 TL dediler benim kızım da 10 gün yoğun bakımda kaldı İstanbul baya baya pahalı

Ay ben de diorum kim bu. Hayirli olsun yeni ismin vip doguramam ya cok pahali ben standart standart dogurup allahima sukredeyim
Ben ilkte özel hastanede vip doğurmuştum şimdi bunda devlet hastanesinde olacak doğum. Bu sefer maddi sınırları zorlamak istemedim. Birde ilkinde lohusa kafasıyla fotoğraf çekimini yaptırmayıp ikramları vs hep geri çevirmiştim. Bir tek doğum öncesi odada spa yı yaptırmıştım doğumda en iyi gelen beni rahatlatan şey o olmuştu.

Of inanilmaz pahali orasi. Benden 3 bin doguma 500 epidurale 1000 de fazladan yatisa istediler. Amcam.orda doktordu. 3000 odedm ciktim

Ilkinde vip dogurup ikincide devlete nasi cesarwt ettin ben baska bi hastaneye bile ikna olmadim esim baska olsun diye diretti de. Cesaret edemedm.baska doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…