2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Listeyi güncelleme yapabiliriz bencesi eklenmek isteyen yeniden aktif olduğunda ekletir Daha net görmüş olalım doğumları filan doğum süreci hikayeler sonrasi emzirme vs bir sürü konuda yardımcı olcaz birbirimize

Aynen valla katılıyorum buna. Zor bir şey değil. Eklenmek isteyen tekrar söyleyebilir. Amacımız zaten birbirimize yardımcı olmak. Ne diye boş yere listede dursun ki

Mantıklı
Kimler online kısssslarrr ses verinnn en başından beri sessiz takipçi iseniz tam yazma zamanı tanışalım
Ay ben hep aktifim aslında en başından beri sık sık girip okuyorum forumu ama çok yazmıyorum sadece. Arada sorularımdan hatırlarsınız belki Beni sakın silmeyin üzülürüm

Aynen valla katılıyorum buna. Zor bir şey değil. Eklenmek isteyen tekrar söyleyebilir. Amacımız zaten birbirimize yardımcı olmak. Ne diye boş yere listede dursun ki
Ben bir gün olur da uuzn süre yazmazsam listeden atmayın. Bilin ki nedenlerim vardır er ya da geç geleceğimdir. Kürkçü dükkanı kapalıysa kredi kartıyla açarım kapıyı. Listeden atılmak zoruma gider küserim

Ay ben hep aktifim aslında en başından beri sık sık girip okuyorum forumu ama çok yazmıyorum sadece. Arada sorularımdan hatırlarsınız belki Beni sakın silmeyin üzülürüm
Evet buralardasın sen

Aaa aşk olsun atar mıyız sadece aylardır hiç yazmayanlar var ondan şey ettik biz

Guncelleme. Uzun zamandir gobis paylasilmadi. Foto 5 gun oncesinden. Size diyorum karnim devasa buyudu. Cildim iyice gerildi, damarlarim gorunuyor, gobek deligim sizliyor. Ama karnim hala dusmedi. Tekmeleri de yukarda.
O zaman bir dobisko da benden az once cektim. benim de gobek deligimin cevresi bi aciyo bi aciyo anlatamam

Eklentiler

• 20220711_173943.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 91
Guncelleme. Uzun zamandir gobis paylasilmadi. Foto 5 gun oncesinden. Size diyorum karnim devasa buyudu. Cildim iyice gerildi, damarlarim gorunuyor, gobek deligim sizliyor. Ama karnim hala dusmedi. Tekmeleri de yukarda.

O zaman bir dobisko da benden az once cektim. benim de gobek deligimin cevresi bi aciyo bi aciyo anlatamam
İkiniz de çoooo tatlısınız bi göbüşte çekince ben atayımm son zamanlarda hızlı büyüdü göbek deligim kayboldu

Yok canım seni gördük buralarda en azından. tamam ocak ayında aktif olan var en son martta aktif olan var onlardan bahsediyoruz

Mantıklı
Kimler online kısssslarrr ses verinnn en başından beri sessiz takipçi iseniz tam yazma zamanı tanışalım
Ben de sessiz takip edenlerdenim Normalde doğum tarihi olarak 10 Eylül bekleniyor. Ama ikiz olunca Ağustos ayında bekliyorum şahsen. Sağlıkla hayırlısı olur inşallah. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım o en çok beklenenlere

Ay saglikla gelsinler ikiz dedikce bi heyecan cokuyo bana sanki ben dogurcam ikizi

Sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…