2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim normal kalin ped bile olur. Ben kulot ped ugrasmayim diye depend kullanmistim rahat olmustu yoksa sart degil yani
Bende ilk hamilleigim de kullanmadım hasta bezi almıştım ama çok rahat edememiştim onunla aman onlarda 20 tane var 59 kusur her şey ateş pahasi

Kızlar maşallah saçlar simsiyah benim saç ebem karıya dönük. Bi dogurup 40 günü geçirirsem ilk iş saçlarımı boyatmak olacak. Benim doktor hiç bir boyaya izin vermiyor.

Bende ilk hamilleigim de kullanmadım hasta bezi almıştım ama çok rahat edememiştim onunla aman onlarda 20 tane var 59 kusur her şey ateş pahasi
Hastanede doguma kadar hasta bezini kullan sonra depende gec dedi ebeler. O da bildigin yandan cirtli naylon bez terin suyun icinde kaliosun. Depend sonrasinda cok rahat ettirmisti beni. Herkeste olmuyomus ama benm cok cok kanamam olmustu ilk iki gun. Yani dependin kendisi emip kalani da sanki su dokmussun de emmemis gibi kan dolu oluyodu cikarirken. Yine depend kullancam hatta az ucuz olsa lohusaligin tamaminda kullancam da guc yetmez

Kızlar maşallah saçlar simsiyah benim saç ebem karıya dönük. Bi dogurup 40 günü geçirirsem ilk iş saçlarımı boyatmak olacak. Benim doktor hiç bir boyaya izin vermiyor.
Uzaktan gorunmuyo kuzum benmki de bembeyaz hep

çoğu odemdir diye düşünüyorum canım. ama benim aksine sıcaklardan mıdır nedir yemesem yemek gelmez aklıma iştah falan kalmadı.
allahtan annem babam var da evde şunu da yesinler bunu da yesinler derken ben de yiyorum
2 haftada bence 4 kg alınmaz. şiştir o

Aynaya bakasım gelmiyor artık.
Aslinda tamami uzadiginda cok guzel oluyo ben cok begeniyorum. Ama tamamini uzatacak sabrim yok. Benim.bi teyzem var 40 yasinda saclarinin cogu beyaz saclari uzun hic boyatmadi. O kadar guzel.gorumuyo ki. Onu her.gordugumde bi daha boyamicam diyorum. Bayramdan bayrama.gorunce de hevesim.kaciyo galiba

Atesle geldim hastaneye bas agrısı kulak agrısı tüm vucut kırgınlık üşüme titreme, kendi doktorlarım tatilde oldugundan kadın doğum devlet hastanesine geldik, nstye baglandım bebek nabzi yüksel cıktı heo değil ama ara ara 180 190 filan korktuk atesim oldundan doktor yatıs verdi yarın covid testi yapılacak benim nabiz da yüksekmiş 3 saattir nst ye baglıyom. Dua edin hnmlar bu arada kasılma vs yok

Okurken şeker komasina girdim yeminle

Kuzum cok gecmis olsun insallah biseyin yoktur. Habersiz birakma bizi

Gecmis olsun canim arkadasimin ablasi gecen gun beni uyardi kulak agrim atesim vardi doktora gitmedim enfeksiyon bebege gecti dedi sezeryanla dogurtup bebegi 10 gün yogun bakimda antibiyotik tevadisi gördü doktora gitmekle en iyisini yapmışsin canim insallah kötü birsey cikmaz dua et

Çok geçmiş olsun. Kontrol altında olman çok güzel olmuş. Ateş hem bebek hem senin için tehlikeli olabilirdi. Neyse ki hastanedesin en doğru müdahale yapılır zaten. Bir an önce iyileş bebeğin için

Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Çok çabuk iyileş inşallah

Yaaa çok geçmiş olsun canım aynı bende böyleydim. Çarşamba günü covid olmuşum ben zaten ama bilmiyordum. Nst de kızımın kalp atışları 190 ları buluyordu. Doktor da bilmediği için normal demişti. Bizde bilmiyorduk tabi. 2 gün sonra ben kötüleştim tansiyonum falan düşmeye başladı nabzım 150 falan atmaya başladı sonra diğer belirtiler de olunca test verdik. Dikkat canım kendine. İnşallah sadece üşütmedir.

Kızlar hepinizin bayramını kutlarım kaç gündür yoğunum gelen giden kayınvalideme git gel yollarda mahvoldum elimden geldikçe takip etmeye çalıştım burayı. Hasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diliyorum tez vakitte iyileşin Bebişin bütün hazırlıkları tamam artık birtek beşiğini kurması kaldı onuda yarın halledecğiz artık. Bebeğim iki gündür çok narin hareket ediyor yavaş yavaş yorulduğum için sanırım oda yoruldu. Birde kalçam bacaklarım ve özel bölgem aşırı ağrıyor. Birde iki gündür asla yatakta sağdan sola dönemiyorum iştahım da aşırı açıldı saat başı sofra kursalar yiyeceğim yaniSanırım bu haftalarda normal artık.

Aynı benim arkadaşlarda boyatma diyor ama ben alışmışım boyamaya duramıyorum

Çok geçmiş olsun. Ateşiniz kaç çıkıyor

Boğaz enfeksiyonu için size antibiyotik verdiler mi

Ben 3 kere yuksek ates gecirdim. Bir de diyabet... Ya saglicakla kavusuruz insallah. Bazen gercekten demoralize oluyorum olumsuz seyler aklima geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…