- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Ya ahududu yapragiyla papatya arasinda kaldim bende papatya almistim tüh .. pekte faydasi yok sanki adacayi daha etkili benceBende hurma, adaçayı ve ahududu yaprağı çayı aldımÇaylara başlamadım doktora soracağım önce ama günde 2-3 adet hurma yemeye başladım
Fikrim yok benimde, internette papatyayı görmemiştim ahududuyu gördüm ondan aldımYa ahududu yapragiyla papatya arasinda kaldim bende papatya almistim tüh .. pekte faydasi yok sanki adacayi daha etkili bence
Sonunda ebebeğe gittim geldim
Yaaa yay burcuysan enerjik çok yüksektir hayat enerjimiz hep tepededirAA bende yay eşim terazi minnakım nasipse aslan olacak
Olsada darılmaz, her burcun iyi kötü Yanları var napalım :
En güzel burç yay dır mükemmel harikalardır.Yaaa yay burcuysan enerjik çok yüksektir hayat enerjimiz hep tepededirbenimde terazi galiba bence iyi bir uyum çünkü terazilerde yaylar 'gibi yaşamayı konforlu şeyleri sever
Biz de ağrıyan dişe nar ekşisi koyarlar hemen geçer ama kişisine göre tabi.. Geçenlerde eşimin ağrısnı hemen kesti nerdeyse diyebilirim.. Ama daha önce ben yaşadığımda çok etkisi olmamıştı ama hafiflemişti yine de.. Bi denenebilir..Kızlar benim problemli dişim vardı kanal tedavisi olmam gerekiyordu ben geçici dolgu yaptırıp bıraktırmıştım gebelikten hemen önce geçen de o dişim kırıldı çok şükür ağrım yok diye düşünüyordum ki bu sabah öyle bi sızlamayla uyandım ki anlatamam . Kırılan kısım çürük resmen . Ne olacak bu dişim yaaa gebelikte ne iyi gelir diş ağrısına yaşadınız mı kızlar
Ben de çok istiyorum doğumdan önce bu görüntü olmasa keşke diye beyazlar baya var ama benim Dr ısrarla hayır diyor, ara ara yokluyorum tamamen bitkisel bi boya var arkadaşlar boyamış falan yok müsaade etmiyor doğumdan sonra diyor.. :) ben de dr oluru vermeyince içim rahat etmediği için boyamaıyorum..Kızlar saç boyatma konusunda ne düşünüyorsunuz? Doğuma 2-3 hafta kala boyatmak istiyorum da
Tutarsiniz bi sekilde yada maske kullanir insallah cikmaz pozitif falan sende dikkat et kendine yinede
İnşallah kızlar ya evden çıkarken ilaç almıştı atesi düşünce test yapmamışlar sabahki ekip yapacakmışİnşallah değildir. Yinede tedbir alın evde
Valla keten gibi birşey ama anlayamadım tam ürün bilgilerinde de kumaş türü yazmıyor kısa 15 dakikaya attım 800 devirde sıkmaya ayarladım birşey olmadı yastığı azıcık toplandı ama kuruyunca düzelecek gibiKumaşı keten mi silikon dan korkma birşey olmuyor kumaşın önemli benim beşik takımına benziyor çok yüksek ısılara ve devirlere atmıyorum ütü derdi olur silikondn dolayı ama çok düşük devir ve ısıya da gerek görmedim. Senin kinin kumaşı acaba ne
Aynen canım bende öyle yıkadım şimdi birşey olmadıBenim de buna benziyor 30 derece hassas programda 800 de sıktırdım hiç birşey olmadı
Ayy inşallah değildir canım çok geçmiş olsunKızlar biz bugün arsa bakmaya gittik araç hararet yapınca biraz güneşte yürüdük eşimde baş ağrısı bacak ağrısı var uyudu uyandı ateş 37.8 hemde birkaç defa ölçtük bariz bir ateşi de var. Bende birşey yok annemde başım ağrıyor diyor ama eşim resmen dökülüyor ya bilemedim inşallah covid değildir
Covidin etkileri hemen geçmiyor ama doktorunuzla konuşmakta fayda var çok geçmiş olsunKızlar iyi akşamlar her keseben son iki gündür o kadar ağırlaştımki, yarımsaat iş yapıb nefes nefese kalıyorum, kalbim ağzımda atıyor. Kesin kalp atımı 120+ oluyordur. Bir markete gideyim dedim iyiki yolda kalmadım niye böyle oldu birden bire anlamadım(( acaba hastalığımınmı etkisi. Tek öksürük kaldı bende, boğazım burnum iyleşti şükür
Benim de bugün aynı şekilde kesintisiz ağrı ve çok kasılmalarım oldu yatıp dinlenince geçti şükür kendini yorma yat geçer inşallahKızlar ya dünden beri belimin agrısı geçmiyor yattım mı tek başına kalkamıyrum bel kemiğim kırılıyor sanki bebişde hareket edince rahmime iniyor baskı yapıyorne zaman gecer ya çok uzadı ara sıra oluyordu ama kesintisiz olarak devam ediyor
Geçmiş olsun canımMaşallah kızlar yine döktürmüşsünüz oku oku bitmediBen bir haftadır hastalıkla uğraşıyorum resmen ilk soğuk algınlığı gibi başladı tam duzeldim derken kusma ishal 5 dkda bir kustum resmen afedersiniz hayatımda hiç böyle hasta olmamıştım çok çok kötüydü. Bir de bugün son is gunumdu artık izne ayrıldım bebişimi bekleme zamanı daha erken 38 olmadığı için ama çok çok heyecanlıyım ya
Doktorum ayın 26sindan sonra bekleyebiliriz artık dedi eğer dediği gibi olursa 12 gün oluyor. Sağlıkla bir nefeste doğurmak nasip olur inşallahGeçmiş olsun canımay gerçekten çok heyecanlı 21 gün kaldı yaziyo senin, benim de son 22 gün artık sağlıkla gelsinler İnşallah cidden düşündükçe bi heyecan bi telaş basiyo
Amin İnşallah hepimizeDoktorum ayın 26sindan sonra bekleyebiliriz artık dedi eğer dediği gibi olursa 12 gün oluyor. Sağlıkla bir nefeste doğurmak nasip olur inşallah
Hastane çantası hazır sayılır bir kaç koyacağım şey kaldı kapı süsü siparişi verdim onu bekliyorum onun harici evi son kez üstten bı temizlemek istiyorum. Belirsiz beklemek çok zor inşallah bu dediklerim de yetişirAmin İnşallah hepimizeben de ctesi gideceğim bakalım o zaman az çok bana da bir sey der herhalde. Bi yandan diyorum ki 40.haftayi beklemeden temmuz sonuna doğru gelir İnşallah bi yandan da nasıl olacak ne yapcam ben telaşı var hazırlıklar tamam mı sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?