2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yetişir İnşallah benim de beklediğim kargolar var, fotoğraf çekimi için isimli hastane çıkışı yaptırmıştım bi o, bi de hediyelik yaptırmıştım onlar gelmedi olmazsa olmaz değiller ama yetisirse içim rahatlayacak bir de dediğin gibi çantaya ekleyeceğim yıkanıp utulenecek birkaç parça kaldı ‍♀ annemlerin yanina geldim bugün, doğumu burda yapacağım temizlik derdim yok şuan ondan dolayı yoksa girip çıkıp temizliğe vermiştim kendimi erken ayrıldım ben izne dikkat et sen de temizlik esnasında çok yorma, eskisi gibi değiliz bi ev süpürüp toz almak 2 gün mahvediyodu beni pert bi şekilde yatiyodum sonra biraz kendime gelince tekrar başa sariyodum

Büyük temizlik yapıldı zaten ama yine de doğum için her yer böyle çok temiz düzenli kalsın istiyorum kendimi çok yormadan yapacağım inşallah

Kizlar büyük gün geldi benim için bugün 9 da ameliyata alacaklar. Bittiğine inanamıyorum. Ne hissettiğimide bilmiyorum sanki rüya gibi.insallah bir sıkıntı olmadan atlatirim. Artık saatleri sayıyorum 4 saat kaldı ameliyattan çıkınca ilk fırsatta yazarım size.

Yaa doğum mu oluyor hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah canım bizden doğuranlar oldukça heyecanım artıyor Allahım kolaylaştırsın tüm sürecini amiin Bizi de haberdar et mutlaka

A avozge cok geçmiş olsun canım insallah biran önce iyileşirsinCigrr geliştiriciler şeker yükseltiyor diye biliyorum bende ondan öyle yüksek gelmiştir diyetine dikkat et toparlar insallah Allah şifa versin

Canım sağlıkla al kucağına Rabbim kolaylaştırsın

Allah yardımcın olsun canım sag salim gelsin bebişin çok heyecanlı cok güzel bir gün olacak inşallah

Allah yardımcın olsun canım sag salim gelsin bebişin çok heyecanlı cok güzel bir gün olacak inşallah

Amin inşallah güzel bir gün olur. Bende plesenta previera var rahimde varisler riskli bir ameliyat oyuzden korkuyorum biraz.
İnşallah birşey olmayacak Rabbim yardım edecek inşirah suresi oku canım korku için iyi geliyormuş yada dinle youtube dan falan güzel düşün güzel olsun dualarımız seninle

Güneşte kurut bir şey olmaz içlerinde boncuk silikon var. Kabarır

Ay hadi hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığın haberini de okuyacağız bugün inş

Yaa bebek mi geliyor saglikla kucagina al Insallah guzel bir dogum olur

Kızlar günaydın a101 e mama sandalyesi geliyormuş alan oldu mu daha önce yada alacak olan... Bide Meryem Ana otu nu duydunuz mu doğumu kolaylaştırıyormus.

Kızlar günaydın a101 e mama sandalyesi geliyormuş alan oldu mu daha önce yada alacak olan... Bide Meryem Ana otu nu duydunuz mu doğumu kolaylaştırıyormus.
Online a geliyor mu acaba otu duydum cogu kisi ise yaradigini soyluyor ama emin olamadim tabiki aldim Bende geri kalmadim ama sezeryan olursa kullanamayacagim.

Internetten baktimda diger sitelerde cogu kisi begenmemis bu sandalyeyi. Fiyat performans ürünü demişler, plastiği iyi zımparalanmamış lekeleri oluyormus vs. 190 lira a101 online da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…