Saglikla kavus insallah cok heyecanli darisi hepimize olsun habersiz birakma biziKizlar büyük gün geldi benim için bugün 9 da ameliyata alacaklar. Bittiğine inanamıyorum. Ne hissettiğimide bilmiyorum sanki rüya gibi.insallah bir sıkıntı olmadan atlatirim. Artık saatleri sayıyorum 4 saat kaldıameliyattan çıkınca ilk fırsatta yazarım size.
Mama sandalyesiyle ilgili fikrim yok. Meryem ana otunu Ben kullandim ilkinde. Bunda da kullanirimKızlar günaydın a101 e mama sandalyesi geliyormuş alan oldu mu daha önce yada alacak olan... Bide Meryem Ana otu nu duydunuz mu doğumu kolaylaştırıyormus.
Ayy çok heyecanlı, şu sıralarda ameliyata almış olmaları lazım. Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucağına al bebeğini İnşallah canım. Dualarımız seninleKizlar büyük gün geldi benim için bugün 9 da ameliyata alacaklar. Bittiğine inanamıyorum. Ne hissettiğimide bilmiyorum sanki rüya gibi.insallah bir sıkıntı olmadan atlatirim. Artık saatleri sayıyorum 4 saat kaldıameliyattan çıkınca ilk fırsatta yazarım size.
Ayyy canimmm şimdi ameliyatta sende Rabbim senide bebegide esirgesin sağlıklı coook güzel haberlerini alalım ay böyle okuyunca pek duygulandim gözlerim doldu hadi inşallah güzel haberlerleKizlar büyük gün geldi benim için bugün 9 da ameliyata alacaklar. Bittiğine inanamıyorum. Ne hissettiğimide bilmiyorum sanki rüya gibi.insallah bir sıkıntı olmadan atlatirim. Artık saatleri sayıyorum 4 saat kaldıameliyattan çıkınca ilk fırsatta yazarım size.
Bende gördüm canım o tip kullanan çok arkadaşım War ama hafifliği önemli çok çok hafifise bebekler ağırlaanca devrilebiliyor ona dikkat etmek lazımKızlar günaydın a101 e mama sandalyesi geliyormuş alan oldu mu daha önce yada alacak olan... Bide Meryem Ana otu nu duydunuz mu doğumu kolaylaştırıyormus.
Bu otun ingilizcesini bulamiyorum. Aynisi cikmiyor gorsellerde Ingilizce yazdigimda.Kızlar günaydın a101 e mama sandalyesi geliyormuş alan oldu mu daha önce yada alacak olan... Bide Meryem Ana otu nu duydunuz mu doğumu kolaylaştırıyormus.
Ben kayseride bulamayip mekkeden getirtmistim kuzum. Sanmam ki orda bulabilesin. Keske buraya geldiginde bilseydinBu otun ingilizcesini bulamiyorum. Aynisi cikmiyor gorsellerde Ingilizce yazdigimda.Ise yaramadigina eminim ama plasebo etkisi iste. Fena olmazdi olsa.
Latincesi var isine yararsaBu otun ingilizcesini bulamiyorum. Aynisi cikmiyor gorsellerde Ingilizce yazdigimda.Ise yaramadigina eminim ama plasebo etkisi iste. Fena olmazdi olsa.
Ay bana da kayınvalidem dedi bilemedim bebeğe zarar verir miOnline a geliyor mu acabaotu duydum cogu kisi ise yaradigini soyluyor ama emin olamadim tabiki aldim Bende geri kalmadim ama sezeryan olursa kullanamayacagim.
Çarşıda aktarcilara sorucaz bizde bulursak haber veririzBen kayseride bulamayip mekkeden getirtmistim kuzum. Sanmam ki orda bulabilesin. Keske buraya geldiginde bilseydin
Benide alsin ameliyata soyle doktorunaKizlar büyük gün geldi benim için bugün 9 da ameliyata alacaklar. Bittiğine inanamıyorum. Ne hissettiğimide bilmiyorum sanki rüya gibi.insallah bir sıkıntı olmadan atlatirim. Artık saatleri sayıyorum 4 saat kaldıameliyattan çıkınca ilk fırsatta yazarım size.
Meryem ana otum var kizimdan kalan umreden gelmisti o dogum aninda ise yariyo fazlasiyla sancin ve acilman oldugunda yapiyosun yada suni alicaksan hastaneye gitmeden once .. ben direk hastaneye gittigim icin evde yaptim gittim acilmam hizli olmustu oglana bakarak onun etksi var mi bilememKızlar günaydın a101 e mama sandalyesi geliyormuş alan oldu mu daha önce yada alacak olan... Bide Meryem Ana otu nu duydunuz mu doğumu kolaylaştırıyormus.
Aktarda varÇarşıda aktarcilara sorucaz bizde bulursak haber veririz
Canim saatini kaçirma alarm kur ben bazen uyuyakaliyorum 1 saat falan gecikiyor ama onu adet haline getirmemek gerek 24 saat gecerli kan sulandirici iğne kaç mg verdiler sana neden verdiler bu arada giremedigim icin kacirmisim gözdenOskopar mi ne vermiş bana semin kendin mi vurunuyorsun nasıl yapıyosun kardesim hemsire benim abla kendin yaparsın aslınds dedi ama ben asla yapamam yani. Bi de her gğn aynı saatte vurun dedi doktor her gğn aynı saatte nasıl vurunacagım saatler oynasa bi sıkıntı olur mu? Sen nasıl yapıyosun
Ayy hadi hayırlısı çok heyecanlı gerçektenKizlar büyük gün geldi benim için bugün 9 da ameliyata alacaklar. Bittiğine inanamıyorum. Ne hissettiğimide bilmiyorum sanki rüya gibi.insallah bir sıkıntı olmadan atlatirim. Artık saatleri sayıyorum 4 saat kaldıameliyattan çıkınca ilk fırsatta yazarım size.
Katılıyorum çoğu özelliği taşıyorum ama bazılarını yükselen burcumdan almışım. Eşim benim evcil. Enerjik ama gezmeyi sevmez aksine bende gezmeyi çok severim. Rahatına aşırı düşkündür meselaYaaa yay burcuysan enerjik çok yüksektir hayat enerjimiz hep tepededirbenimde terazi galiba bence iyi bir uyum çünkü terazilerde yaylar gibi yaşamayı konforlu şeyleri sever
Covidin etkisi o benimde nabzım aşırı yüksek atıyor. Bayılacam sanıyorumKızlar iyi akşamlar her keseben son iki gündür o kadar ağırlaştımki, yarımsaat iş yapıb nefes nefese kalıyorum, kalbim ağzımda atıyor. Kesin kalp atımı 120+ oluyordur. Bir markete gideyim dedim iyiki yolda kalmadım niye böyle oldu birden bire anlamadım(( acaba hastalığımınmı etkisi. Tek öksürük kaldı bende, boğazım burnum iyleşti şükür
Yaaa bebde seni soracaktım.Kizlar büyük gün geldi benim için bugün 9 da ameliyata alacaklar. Bittiğine inanamıyorum. Ne hissettiğimide bilmiyorum sanki rüya gibi.insallah bir sıkıntı olmadan atlatirim. Artık saatleri sayıyorum 4 saat kaldıameliyattan çıkınca ilk fırsatta yazarım size.
Ben dolaptan alacağım a101 den daha kaliteli aynı fiyata bulabilirim benceKızlar günaydın a101 e mama sandalyesi geliyormuş alan oldu mu daha önce yada alacak olan... Bide Meryem Ana otu nu duydunuz mu doğumu kolaylaştırıyormus.
Meryem Mother weed( bu kelime başka anlamlara geliyor ama neyse anca böyle oluyor)Bu otun ingilizcesini bulamiyorum. Aynisi cikmiyor gorsellerde Ingilizce yazdigimda.Ise yaramadigina eminim ama plasebo etkisi iste. Fena olmazdi olsa.
Güvenli değilmiş CanımAy bana da kayınvalidem dedi bilemedim bebeğe zarar verir mi
Trendyolda satılıyorÇarşıda aktarcilara sorucaz bizde bulursak haber veririz
Bende kan sulandırıcı kullanıyorum. 34 +2 deyim.bu hafta doktor bıraktırdı. Siz kaça kadar kullanacaksınız dedi doktor. Ben iğne değil de corapsrin 100 luk alıyorumCanim saatini kaçirma alarm kur ben bazen uyuyakaliyorum 1 saat falan gecikiyor ama onu adet haline getirmemek gerek 24 saat gecerli kan sulandirici iğne kaç mg verdiler sana neden verdiler bu arada giremedigim icin kacirmisim gözden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?