2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saglikla kavus insallah cok heyecanli darisi hepimize olsun habersiz birakma bizi
Kızlar günaydın a101 e mama sandalyesi geliyormuş alan oldu mu daha önce yada alacak olan... Bide Meryem Ana otu nu duydunuz mu doğumu kolaylaştırıyormus.
Mama sandalyesiyle ilgili fikrim yok. Meryem ana otunu Ben kullandim ilkinde. Bunda da kullanirim

Ayy çok heyecanlı, şu sıralarda ameliyata almış olmaları lazım. Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucağına al bebeğini İnşallah canım. Dualarımız seninle

Ayyy canimmm şimdi ameliyatta sende Rabbim senide bebegide esirgesin sağlıklı coook güzel haberlerini alalım ay böyle okuyunca pek duygulandim gözlerim doldu hadi inşallah güzel haberlerle

Kızlar günaydın a101 e mama sandalyesi geliyormuş alan oldu mu daha önce yada alacak olan... Bide Meryem Ana otu nu duydunuz mu doğumu kolaylaştırıyormus.
Bende gördüm canım o tip kullanan çok arkadaşım War ama hafifliği önemli çok çok hafifise bebekler ağırlaanca devrilebiliyor ona dikkat etmek lazım

Bu otun ingilizcesini bulamiyorum. Aynisi cikmiyor gorsellerde Ingilizce yazdigimda. Ise yaramadigina eminim ama plasebo etkisi iste. Fena olmazdi olsa.

Bu otun ingilizcesini bulamiyorum. Aynisi cikmiyor gorsellerde Ingilizce yazdigimda. Ise yaramadigina eminim ama plasebo etkisi iste. Fena olmazdi olsa.
Ben kayseride bulamayip mekkeden getirtmistim kuzum. Sanmam ki orda bulabilesin. Keske buraya geldiginde bilseydin

Online a geliyor mu acaba otu duydum cogu kisi ise yaradigini soyluyor ama emin olamadim tabiki aldim Bende geri kalmadim ama sezeryan olursa kullanamayacagim.
Ay bana da kayınvalidem dedi bilemedim bebeğe zarar verir mi

Benide alsin ameliyata soyle doktoruna simdiden kazasiz belasiz dogumun olsun saglikla al kucagina Allah anali babali buyutsun

Meryem ana otum var kizimdan kalan umreden gelmisti o dogum aninda ise yariyo fazlasiyla sancin ve acilman oldugunda yapiyosun yada suni alicaksan hastaneye gitmeden once .. ben direk hastaneye gittigim icin evde yaptim gittim acilmam hizli olmustu oglana bakarak onun etksi var mi bilemem

Canim saatini kaçirma alarm kur ben bazen uyuyakaliyorum 1 saat falan gecikiyor ama onu adet haline getirmemek gerek 24 saat gecerli kan sulandirici iğne kaç mg verdiler sana neden verdiler bu arada giremedigim icin kacirmisim gözden

Gunaydin kizlar ne guzel bebeklerimiz dogmaya basladi sükür .. kazasiz belasiz kurtulalim ne guzel kimisi ruyada kimisi gunu geliyo doguruyo .. ben ruyamda bile dogurmuyorum okula gidecegi zman gelecek heralde o kdar umudum yok yine agustosun sonunu bulucak sanki daraldımm

Ayy hadi hayırlısı çok heyecanlı gerçekten Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz

Yaaa yay burcuysan enerjik çok yüksektir hayat enerjimiz hep tepededir benimde terazi galiba bence iyi bir uyum çünkü terazilerde yaylar gibi yaşamayı konforlu şeyleri sever
Katılıyorum çoğu özelliği taşıyorum ama bazılarını yükselen burcumdan almışım. Eşim benim evcil. Enerjik ama gezmeyi sevmez aksine bende gezmeyi çok severim. Rahatına aşırı düşkündür mesela
Covidin etkisi o benimde nabzım aşırı yüksek atıyor. Bayılacam sanıyorum
Yaaa bebde seni soracaktım. rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah kendini iyi hissettiğinde haber bekliyoruz ay çok heyecanlııııı
Ben dolaptan alacağım a101 den daha kaliteli aynı fiyata bulabilirim bence otu da duydum ama kv duymamış anneme soracağım eğer okuyup üfleyerek birini bulamazsam almayacağım.
Meryem Mother weed( bu kelime başka anlamlara geliyor ama neyse anca böyle oluyor)

Neyse şaka yapıyorum trendyolda satılıyor. Haberiniz olsun aktar aktar dolaşmaya gerek yok.

Canim saatini kaçirma alarm kur ben bazen uyuyakaliyorum 1 saat falan gecikiyor ama onu adet haline getirmemek gerek 24 saat gecerli kan sulandirici iğne kaç mg verdiler sana neden verdiler bu arada giremedigim icin kacirmisim gözden
Bende kan sulandırıcı kullanıyorum. 34 +2 deyim.bu hafta doktor bıraktırdı. Siz kaça kadar kullanacaksınız dedi doktor. Ben iğne değil de corapsrin 100 luk alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…