Sağolasın yapacagım hepsiniesin yanındaysa yarım limonu bardağa sıkıp üzerine kaynar su döksün biraz şeker atsın. herkese aynı tarifi veriyorum ama beni çok güzel toparlamisti. yatmadan önce iç onu da.
ben de covid oldum o zaman içiyodum geceleri yatarken bi tane parol. gecem rahat geçiyordu.
eger rahat edemezsen iç.
limon da kanı inceltiyo sanırım bir nevi kan sulandirici görevi görür.
sen iyice dinlenirsen bebek de baski yapmayı bırakır diye tahmin ediyorum. bugün yatakodasini topladım az bi dağınıklık vardi hemen baski hissetmeye başladım. eğilip kalkmamaya çalış. mutfakta bisey yapacaksan oturup yap mesela.
yatmaktan belin agrirsa evde bi tur atar biraz oturursun:)
Valla oyleymiş bilemedik rehavete kapıldım kocs ailede benden baska kimsede yok geldi cattı karnı burnunda beni buldu bu virüs, artık allahtan geldi diyorum sabırla gecmesini bekleyeveğim ama zaten hastalıkları zor geçiririm hamileyken cok daha zorA avozge çol geçmiş olsun canım covid rahatsızlığını okudum birirkenleri atalayarak okurken..
Yeni test verenler de inş negatif çıkar sonuçlar..
Dikkat etmek lazım artık maskesiz olmamalıyız hamile ve son zamanlarımız olarak.. Bu havalarda da çok zor oluyor maske ne güzel ferahlafık demiştik ama yine her an elimin altına almak zorunda kaldım..
Gunaydin sanada neden takip ediyo kiGünaydınlarrr
Ya eşim formu takip ediyormuş.hiç derdimi paylaşamıyorum valla.
Sağolasın yapacagım hepsini
Neyi takip ediyormuş ay ahahaha erkekler de takip ediyor mu formu bir sürü kadın sohbeti varGünaydınlarrr
Ya eşim formu takip ediyormuş.hiç derdimi paylaşamıyorum valla.
İşte bende arada kaldımGüvenli değilmiş Canım
Bende coraspirin kullanıyodum, 35+3 de bıraktırdı ama benim tansiyonlsr hemen yüklemeye başladı ya hayrlisi az kaldı dua edelim birbirimizeBende kan sulandırıcı kullanıyorum. 34 +2 deyim.bu hafta doktor bıraktırdı. Siz kaça kadar kullanacaksınız dedi doktor. Ben iğne değil de corapsrin 100 luk alıyorum
Yaaa tüh ondan 24 saat ara ile vurunun diyorlar. Bana covid geciriyorum diye verdi doktor. kendi doktorum da artık doguma kadar kullanmak durumundasın diyor. Oksapar 4000 diyor simdilik 10 tane var bitince tekrar yazdıracagım. Yani dün ben saat 13.30 gibi vurundum bugun aksam 4 5 gibi vurunsam sıkıntı mı olurCanim saatini kaçirma alarm kur ben bazen uyuyakaliyorum 1 saat falan gecikiyor ama onu adet haline getirmemek gerek 24 saat gecerli kan sulandirici iğne kaç mg verdiler sana neden verdiler bu arada giremedigim icin kacirmisim gözden
Günaydıın, gece abartmıyorum 15 kere uyandım kalk su iç tuvalete git burun temizle. Nefes alamıyorum burun tıkanıklıgı yüzünden bi de düz yatınca hep beynime basınc yaptı valla bi an önce iyileşmek istiyorum. Onun dışında agrım sızım yok cok sukurgünaydın canım daha iyi misin bugün?
Bebege nasi bi zarari olabilir kiAy bana da kayınvalidem dedi bilemedim bebeğe zarar verir mi
Gunaydin sanada neden takip ediyo ki
Merakından neden olacak başkaNeyi takip ediyormuş ay ahahaha erkekler de takip ediyor mu formu bir sürü kadın sohbeti var
Rose of Jericho diye bir sey var. Maltada da varmis. Giflerine baktim aciliyor o da suya koyunca. Sanirim buldum.Latincesi var isine yararsaAnastatica Hierochuntica
Hahah weed ne kadar istersen var burda. Duzgun seyler olmaz ama olmamasi gereken ne varsa olurKatılıyorum çoğu özelliği taşıyorum ama bazılarını yükselen burcumdan almışım. Eşim benim evcil. Enerjik ama gezmeyi sevmez aksine bende gezmeyi çok severim. Rahatına aşırı düşkündür mesela
Covidin etkisi o benimde nabzım aşırı yüksek atıyor. Bayılacam sanıyorum
Yaaa bebde seni soracaktım.rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah kendini iyi hissettiğinde haber bekliyoruz ay çok heyecanlııııı
Ben dolaptan alacağım a101 den daha kaliteli aynı fiyata bulabilirim benceotu da duydum ama kv duymamış anneme soracağım eğer okuyup üfleyerek birini bulamazsam almayacağım.
Meryem Mother weed( bu kelime başka anlamlara geliyor ama neyse anca böyle oluyor)
Neyse şaka yapıyorum trendyolda satılıyor. Haberiniz olsun aktar aktar dolaşmaya gerek yok.
Hahahah ne kadan doğru...Hahah weed ne kadar istersen var burda. Duzgun seyler olmaz ama olmamasi gereken ne varsa olur
Ot yani ne bilimBebege nasi bi zarari olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?