2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolasın yapacagım hepsini

Valla oyleymiş bilemedik rehavete kapıldım kocs ailede benden baska kimsede yok geldi cattı karnı burnunda beni buldu bu virüs, artık allahtan geldi diyorum sabırla gecmesini bekleyeveğim ama zaten hastalıkları zor geçiririm hamileyken cok daha zor

Bende kan sulandırıcı kullanıyorum. 34 +2 deyim.bu hafta doktor bıraktırdı. Siz kaça kadar kullanacaksınız dedi doktor. Ben iğne değil de corapsrin 100 luk alıyorum
Bende coraspirin kullanıyodum, 35+3 de bıraktırdı ama benim tansiyonlsr hemen yüklemeye başladı ya hayrlisi az kaldı dua edelim birbirimize

Canim saatini kaçirma alarm kur ben bazen uyuyakaliyorum 1 saat falan gecikiyor ama onu adet haline getirmemek gerek 24 saat gecerli kan sulandirici iğne kaç mg verdiler sana neden verdiler bu arada giremedigim icin kacirmisim gözden
Yaaa tüh ondan 24 saat ara ile vurunun diyorlar. Bana covid geciriyorum diye verdi doktor. kendi doktorum da artık doguma kadar kullanmak durumundasın diyor. Oksapar 4000 diyor simdilik 10 tane var bitince tekrar yazdıracagım. Yani dün ben saat 13.30 gibi vurundum bugun aksam 4 5 gibi vurunsam sıkıntı mı olur

günaydın canım daha iyi misin bugün?
Günaydıın, gece abartmıyorum 15 kere uyandım kalk su iç tuvalete git burun temizle. Nefes alamıyorum burun tıkanıklıgı yüzünden bi de düz yatınca hep beynime basınc yaptı valla bi an önce iyileşmek istiyorum. Onun dışında agrım sızım yok cok sukur

Günaydın kızlar sonlara doğru sanki sınanıyoruz hep birşeylerle gibi.. Rabbim yardım etsin hepimize o etmezse halimiz ne olur bende tansiyonum yükseliyor diye doktoru aradım pazar günü olan randevuyu yarına aldı umarım iyi haberler alırım cumartesi günleri Kayseri'de sezeryan yapıyor ve umarım benide acil almaz hiç hazır değilim ailemde haftaya gelecek 23 temmuza göre ayarlanyrz endişeliyim şuanda ben zaten hiç 37 . Hafta ilerisine gecemedim doktor risk aldı 38. Hafta doğumla ilgili dua edin banada

Latincesi var isine yararsa Anastatica Hierochuntica
Rose of Jericho diye bir sey var. Maltada da varmis. Giflerine baktim aciliyor o da suya koyunca. Sanirim buldum.
People use it as a traditional medicine to treat various health issues, such as menstrual cramps, pain, and diabetes, as well as to induce labor

Adet agrisi, sancisi, diyabet ve hatta dogum gibi cesitli saglik alanlarindq geleneksel bi ilac olarak kullaniyor diyor. insallah bulurum satin almaya.

Hahah weed ne kadar istersen var burda. Duzgun seyler olmaz ama olmamasi gereken ne varsa olur

Meryem Ana otunu ebe hanımda önerdi hiç değilse dedi psikolojik olarak rahatlarsınız dedi birdw biraz büyük kaba koyun daha çok acılsın dedi ben zarar olacağını sanmıyorum içmicezya

Iceni bile varmış

Eklentiler

• Screenshot_20220714-100416_Chrome.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…