2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükür canım:)
parol al ama o toparlıyo gerçekten. ilacım çok diye düşünme. özellikle gece yatarken bi tane iç iki gün en azından

Meryem Ana otunu ebe hanımda önerdi hiç değilse dedi psikolojik olarak rahatlarsınız dedi birdw biraz büyük kaba koyun daha çok acılsın dedi ben zarar olacağını sanmıyorum içmicezya
İçenler var ama çok zararlıymış zaten içmek. Anneme sordum bakalım biliyorsa o yapsın bari duasını kv ye güvenmiyorum hiç bu konuda

Ağrı sızı olmayınca daha çabuk geçiyor. Atlatırsın yarına hiç Bi şeyin kalmaz inşallah

Kızlar bizim beşik böyle uyku setini yıkayacağım da şimdi kaç derecede nasıl kaç dakika da yıkamalıyım sıkma devri nasıl ayarlanmalı içindeki silikonlar dağılır mı hiç bilmiyorum
Canım benim beşiğim de bunun aynısı. Aldığım firma yıkama için bu talimatların olduğu görseli attı sıkma yapmadan 30 derecede. Bende yorganını da yıkayınca içindeki elyaflar toplanır mı diye düşünüyorum yorganın kılıfı çıkmıyor çünkü

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-14-11-38-59-717_com.instagram.android.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 35
Selam arkadaşlar,

Bugun 33.haftada olaylı başladım güne biraz... Ara ara regl ağrısı oluyordu (bel ve kasigimda), sabaha geçiyordu ama geçmedi bu kez, + bel ağrım da arttı... Malum rahmimde dikiş var, her ağrıda nst ye giriyorum mecburen 26.haftadan beri...

Hastaneye geldim, bebek iyi, nst de sadece 1 kez konstrüksiyon varmış 20 dakikada, doktor 1 kez olduğu için şu an sorun yok ama serum verelim, bir rahatlasın vücudun dedi... serum bekliyorum şimdi, serum sonrasi yine bakacak, umarım temmuz ayının sağlıkla bitiririz biz de

İnşallah sağlıkla atlatırsınız sizde şu dönemi.

Adamlar ne önerdiyse tam tersini yapmışım

Biz de bugün kontrole gittik nst filan iyi çok şükür, doktora dedim bi tahmininiz var mı bekler mi bu 40 haftayı, bişey demedi, bence bekleyecek yalancı kasılmam bile yok hiç gelesi yok hanfendinin

Kaşıntılar konusunda ipledi bu sefer beni neyse ki kolestaza benzemiyor sadece el ayakta olduğu için, ama bu ihtimali elemek için bakalım kanda dedi. Karaciğer enzimleri istemiş, bir de safra asitleri ama o aç bakılması gerekiyormuş yarın sabah da onu vericem. Bakalım değil herhalde kolestaz. D Doktoraliguru senin çıktı mı sonuçlar?

çok şükür canım:)
parol al ama o toparlıyo gerçekten. ilacım çok diye düşünme. özellikle gece yatarken bi tane iç iki gün en azından
Günde tam 6 farklı ilaç kullanıyorum valla ne içeceğimi şaşırdım surada 3 4 hafta daha idare etsem yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…