Trendyolda plastikleri keskinmiş zımparalanmamış diye yorumlar gördüm, ayrıca güvenli değilmişBebege nasi bi zarari olabilir ki
Otun bebeğe zararı olmaz ki, ot senden bağımsız başka bi kovada su içinde duruyor. Ne yapabilir ki. Ben mama sandalyesinden bahsettim plastiklerle ilgili ve güvenli değil diyeAy bana da kayınvalidem dedi bilemedim bebeğe zarar verir mi
Ayni seyden mi bahsediyoruz? Meryem ana otunun plastigi mi varmisTrendyolda plastikleri keskinmiş zımparalanmamış diye yorumlar gördüm, ayrıca güvenli değilmiş
HaaaOtun bebeğe zararı olmaz ki, ot senden bağımsız başka bi kovada su içinde duruyor. Ne yapabilir ki. Ben mama sandalyesinden bahsettim plastiklerle ilgili ve güvenli değil diye
Yok karıştırdım ben muhabbetiAyni seyden mi bahsediyoruz? Meryem ana otunun plastigi mi varmis
Günaydıın, gece abartmıyorum 15 kere uyandım kalk su iç tuvalete git burun temizle. Nefes alamıyorum burun tıkanıklıgı yüzünden bi de düz yatınca hep beynime basınc yaptı valla bi an önce iyileşmek istiyorum. Onun dışında agrım sızım yok cok sukur
Suya koyyosun dualari okuosun bi minik yudum aliosun suyundan bunun zarari olacagini sanmiyorumOt yani ne bilim
İçenler var ama çok zararlıymış zaten içmek. Anneme sordum bakalım biliyorsa o yapsın bari duasınıMeryem Ana otunu ebe hanımda önerdi hiç değilse dedi psikolojik olarak rahatlarsınız dedi birdw biraz büyük kaba koyun daha çok acılsın dedi ben zarar olacağını sanmıyorum içmicezya
Ağrı sızı olmayınca daha çabuk geçiyor. Atlatırsın yarına hiç Bi şeyin kalmaz inşallahGünaydıın, gece abartmıyorum 15 kere uyandım kalk su iç tuvalete git burun temizle. Nefes alamıyorum burun tıkanıklıgı yüzünden bi de düz yatınca hep beynime basınc yaptı valla bi an önce iyileşmek istiyorum. Onun dışında agrım sızım yok cok sukur
Canım benim beşiğim de bunun aynısı. Aldığım firma yıkama için bu talimatların olduğu görseli attı sıkma yapmadan 30 derecede. Bende yorganını da yıkayınca içindeki elyaflar toplanır mı diye düşünüyorum yorganın kılıfı çıkmıyor çünküKızlar bizim beşik böyle uyku setini yıkayacağım da şimdi kaç derecede nasıl kaç dakika da yıkamalıyım sıkma devri nasıl ayarlanmalı içindeki silikonlar dağılır mı hiç bilmiyorum
İnşallah sağlıkla atlatırsınız sizde şu dönemi.Selam arkadaşlar,
Bugun 33.haftada olaylı başladım güne biraz...Ara ara regl ağrısı oluyordu (bel ve kasigimda), sabaha geçiyordu ama geçmedi bu kez, + bel ağrım da arttı... Malum rahmimde dikiş var, her ağrıda nst ye giriyorum mecburen 26.haftadan beri...
Hastaneye geldim, bebek iyi, nst de sadece 1 kez konstrüksiyon varmış 20 dakikada, doktor 1 kez olduğu için şu an sorun yok ama serum verelim, bir rahatlasın vücudun dedi... serum bekliyorum şimdi, serum sonrasi yine bakacak, umarım temmuz ayının sağlıkla bitiririz biz de
Adamlar ne önerdiyse tam tersini yapmışımCanım benim beşiğim de bunun aynısı. Aldığım firma yıkama için bu talimatların olduğu görseli attı sıkma yapmadan 30 derecede. Bende yorganını da yıkayınca içindeki elyaflar toplanır mı diye düşünüyorum yorganın kılıfı çıkmıyor çünkü
Coraspini 32 veya 34te bıraktırıyorlar, iğne doğuma kadarBende kan sulandırıcı kullanıyorum. 34 +2 deyim.bu hafta doktor bıraktırdı. Siz kaça kadar kullanacaksınız dedi doktor. Ben iğne değil de corapsrin 100 luk alıyorum
Amin inşallahİnşallah sağlıkla atlatırsınız sizde şu dönemi.
Bir daha tovbe bahsetmem bi yerimden abooMerakından neden olacak başkamillet normal mi sezaryen mi doğurmuş onlara bakıyormuş.
Günde tam 6 farklı ilaç kullanıyorum valla ne içeceğimi şaşırdım surada 3 4 hafta daha idare etsem yeterçok şükür canım:)
parol al ama o toparlıyo gerçekten. ilacım çok diye düşünme. özellikle gece yatarken bi tane iç iki gün en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?