2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorlar son ana kadar zorluyor sansını bizim de erkenden hazırlıkları bitirmemiz gerekiypr valla ne olacagı belli olmuyor dediğin gibi su an ben ayaga kalksam bebem baskı yapıyor bu kadar işi kim yapacak bebek kiyafetlerini kim ayarlayacak diye kara kara düşünüyorum

Aman gcemiş olsun senin durumun farklı tabi ama bende 3 4 sancı cıkmıstı sonradan düzeldi insallah düzelir ama ara ara geldiğini hissediyorum yine hicbir düzen olmadığı için telaşlanmıyorum. Bundan sonra sürekli yatmamız lazım sanki bizim bebeği içeride tutmak için ne kadar tutabilirsek o kadar iyi, serumla vucudun rahatlar biraz merak etme

Kızlar benim karnımın sağ tarafından çok kötü ağrı geliyor duramıyorum. Karnıma dokunamıyorum bile. Bu kasılma falan nasıl oluyor ağrısını nasıl hesaplıyoruz korktum ben

Canım ben dün gece yıkadım 30 derecede 15 dakikaya ayarladım 800 sıkma devrine aldım Hiçbişi olmadı yorgana falan ama yastık toplandı sıkma yapma diyorsa yapma canım

Kızlar benim karnımın sağ tarafından çok kötü ağrı geliyor duramıyorum. Karnıma dokunamıyorum bile. Bu kasılma falan nasıl oluyor ağrısını nasıl hesaplıyoruz korktum ben
Benimde oyle sabahtan beri tek tarafa toplaniyor agrim var bide akinti oldu dış camasirima kadar gecti baya suluydu normaldir insallah

Doktordan geldim kizlar. 36+2 yim bugun. Bebek 3 kiloyu gecmis boyu 50.uzeri gorunuyo dedi. Tam odaklanamadim bunlara. Sancilarim var deyince bi muayene edelim dedi cunku. Sonra aldi beni catala. 2 cm aciklik var ilk.dogum olsa yatiralim riske atmayalim derdim ama 2. Bu biliyosun nasil olacagini dedi. Kanama su duzenli sanci olursa haberleselm dedi

Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah

Benimde oyle sabahtan beri tek tarafa toplaniyor agrim var bide akinti oldu dış camasirima kadar gecti baya suluydu normaldir insallah
Ya resmen canım gitti ağlayacaktım. Ne nefes alabildim ne hareket edebildim kramp gibi bir şeydi. 30 saniye sürdü gitti. Sonra 2. Geldi ardından. Doğuruyorım sandım. Bu yalancı ise gerçeğini düşünemiyorum. Midem de bulanıyor çok kötü neden acaba ki
Maşallah hayırlısı olsun inşallah. Bu açıklık su sancı nişan gelince olmuyor muydu? Of bilgisizlik ne kadar kötü

Online a geliyor mu acaba otu duydum cogu kisi ise yaradigini soyluyor ama emin olamadim tabiki aldim Bende geri kalmadim ama sezeryan olursa kullanamayacagim.
Bende Mekke'de almıştım bir arkadaşım için yapmıştım normal doğuma alınmıştı ama bebeği çok büyüktü 4 kg, 53 mu 55 cm mi neydi sonrası sezaryena alındı ise yarayıp yaramadığını anlayamadım kendim için yapamadım 32. haftada gelince bunda da ssvd cesaret edemedim doktorum bunun riskleri var deyince sezaryenle devam edeceğiz nasip olursa inşallah

Maşallah size benim ilk hamilelikte 3 cm açıklıkla 1 ay gezmistim erken doğum oldu ama açıklıktan kaynaklı değil preeklampsi nedeniyle

şehrini söylemeyenlerin konumuna dünya yazdım asdsdasda

Maasallah boya kiloya, Hadiii geliyor mu bebe yakın zamanda acabaaa sancıların düzenli miydi nasıldı, bir de bebek vajinaya baskı yapıyor mu?

Ayy iyi çok şükür geçmiş sen iylesebildin mi covidin ağrıları da olabilir canım hemen etkileri geçmiyor cunku
Yok iyiyim ben covid ağrısı değildi eminim. Covid geçti benim sadece hafif öksürük var onun harici bir şeyim yok. Eşiminde eli ayağına dolaştı gelmiş diyor ki cumaya kadar beklemez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…