Doktorlar son ana kadar zorluyor sansını bizim de erkenden hazırlıkları bitirmemiz gerekiypr valla ne olacagı belli olmuyor dediğin gibi su an ben ayaga kalksam bebem baskı yapıyor bu kadar işi kim yapacak bebek kiyafetlerini kim ayarlayacak diye kara kara düşünüyorumGünaydın kızlar sonlara doğru sanki sınanıyoruz hep birşeylerle gibi.. Rabbim yardım etsin hepimize o etmezse halimiz ne olurbende tansiyonum yükseliyor diye doktoru aradım pazar günü olan randevuyu yarına aldı umarım iyi haberler alırım cumartesi günleri Kayseri'de sezeryan yapıyor ve umarım benide acil almaz hiç hazır değilim ailemde haftaya gelecek 23 temmuza göre ayarlanyrz endişeliyim şuanda ben zaten hiç 37 . Hafta ilerisine gecemedim doktor risk aldı 38. Hafta doğumla ilgili dua edin banada
Aman gcemiş olsun senin durumun farklı tabi ama bende 3 4 sancı cıkmıstı sonradan düzeldi insallah düzelir ama ara ara geldiğini hissediyorum yine hicbir düzen olmadığı için telaşlanmıyorum. Bundan sonra sürekli yatmamız lazım sanki bizim bebeği içeride tutmak için ne kadar tutabilirsek o kadar iyi, serumla vucudun rahatlar biraz merak etmeSelam arkadaşlar,
Bugun 33.haftada olaylı başladım güne biraz...Ara ara regl ağrısı oluyordu (bel ve kasigimda), sabaha geçiyordu ama geçmedi bu kez, + bel ağrım da arttı... Malum rahmimde dikiş var, her ağrıda nst ye giriyorum mecburen 26.haftadan beri...
Hastaneye geldim, bebek iyi, nst de sadece 1 kez konstrüksiyon varmış 20 dakikada, doktor 1 kez olduğu için şu an sorun yok ama serum verelim, bir rahatlasın vücudun dedi... serum bekliyorum şimdi, serum sonrasi yine bakacak, umarım temmuz ayının sağlıkla bitiririz biz de
Hahahaha kız yok ben sordum bilmiyor. Dirirekt giriş yapmıyor. Google yazıyor ordan buluyor. Tüm formu okumuyor.Bir daha tovbe bahsetmem bi yerimden aboo
Canım ben dün gece yıkadım 30 derecede 15 dakikaya ayarladım 800 sıkma devrine aldım Hiçbişi olmadı yorgana falan ama yastık toplandı sıkma yapma diyorsa yapma canımCanım benim beşiğim de bunun aynısı. Aldığım firma yıkama için bu talimatların olduğu görseli attı sıkma yapmadan 30 derecede. Bende yorganını da yıkayınca içindeki elyaflar toplanır mı diye düşünüyorum yorganın kılıfı çıkmıyor çünkü
Benimde oyle sabahtan beri tek tarafa toplaniyor agrim var bide akinti oldu dış camasirima kadar gecti baya suluydu normaldir insallahKızlar benim karnımın sağ tarafından çok kötü ağrı geliyor duramıyorum. Karnıma dokunamıyorum bile. Bu kasılma falan nasıl oluyor ağrısını nasıl hesaplıyoruz korktum ben
Sağlıkla gelsin bebeğin inşallahKizlar büyük gün geldi benim için bugün 9 da ameliyata alacaklar. Bittiğine inanamıyorum. Ne hissettiğimide bilmiyorum sanki rüya gibi.insallah bir sıkıntı olmadan atlatirim. Artık saatleri sayıyorum 4 saat kaldıameliyattan çıkınca ilk fırsatta yazarım size.
Ya resmen canım gitti ağlayacaktım. Ne nefes alabildim ne hareket edebildim kramp gibi bir şeydi. 30 saniye sürdü gitti. Sonra 2. Geldi ardından. Doğuruyorım sandım. Bu yalancı ise gerçeğini düşünemiyorum. Midem de bulanıyor çok kötü neden acaba kiBenimde oyle sabahtan beri tek tarafa toplaniyor agrim var bide akinti oldu dış camasirima kadar gecti baya suluydu normaldir insallah
MaşallahDoktordan geldim kizlar. 36+2 yim bugun. Bebek 3 kiloyu gecmis boyu 50.uzeri gorunuyo dedi. Tam odaklanamadim bunlara. Sancilarim var deyince bi muayene edelim dedi cunku. Sonra aldi beni catala. 2 cm aciklik var ilk.dogum olsa yatiralim riske atmayalim derdim ama 2. Bu biliyosun nasil olacagini dedi. Kanama su duzenli sanci olursa haberleselm dedi
Bende Mekke'de almıştım bir arkadaşım için yapmıştım normal doğuma alınmıştı ama bebeği çok büyüktü 4 kg, 53 mu 55 cm mi neydi sonrası sezaryena alındı ise yarayıp yaramadığını anlayamadım kendim için yapamadım 32. haftada gelinceOnline a geliyor mu acabaotu duydum cogu kisi ise yaradigini soyluyor ama emin olamadim tabiki aldim Bende geri kalmadim ama sezeryan olursa kullanamayacagim.
Maşallah sizeDoktordan geldim kizlar. 36+2 yim bugun. Bebek 3 kiloyu gecmis boyu 50.uzeri gorunuyo dedi. Tam odaklanamadim bunlara. Sancilarim var deyince bi muayene edelim dedi cunku. Sonra aldi beni catala. 2 cm aciklik var ilk.dogum olsa yatiralim riske atmayalim derdim ama 2. Bu biliyosun nasil olacagini dedi. Kanama su duzenli sanci olursa haberleselm dedi
Uzandığında geçmiyor mu canım çok geçmiş olsunKızlar benim karnımın sağ tarafından çok kötü ağrı geliyor duramıyorum. Karnıma dokunamıyorum bile. Bu kasılma falan nasıl oluyor ağrısını nasıl hesaplıyoruz korktum ben
şehrini söylemeyenlerin konumuna dünya yazdım asdsdasda2022 Ağustos Anneleri
Herkese keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum
Anne Adayı Adı Yaş Bebeğin Boy ve Kilosu Bebeğin Doğum Tarihi Doğum Haftası Şehir Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin Adı 1. @dhggg 27 Malatya Kız Elif Ezgi 2. @Fatimeesss 27 Kayseri Kız Esmer 3 @greenbirey 25 Sakarya Erkek 4. @sakyl 31 Adana Kız İpek 5. @Esaskiz43 31 22.07.2022 Kütayha 6. @mayonezmayonez 28 İstanbul 7. @zeykus 30 Ankara 8. @Merakli annem 39 Aydın Kız 9. @esesye 40 İstanbul 10. kk birinci noteri 31 İstanbul 11. @Siyahhhinci - Dünya 12. @Nagihan1234 31 Niğde 13. @scarletwitch_ 32 Belçika 14. @Tuvel 30 Dünya Erkek Eren Alp 15. @DDYE 29 Dünya 16. @Tyt82 - 14.07.2022 Dünya 17. @Kacinkurrasii 27 İstanbul Erkek Gökalp 18. @cevredostu 30 Sakarya Kız 19. @havva0742 28 Antalya 20. @Gokcee27 25 Gaziantep 21. @gl0303 33 Muğla 22. @huzurumvekizlarim 37 23.07.2022 Niğde Kız Masal 23. M Mirune 34 Malta Erkek Damir 24. @ogretmenhanim234 28 Manisa Kız Umay 25. @Ziyagillerdenn 35 İstanbul Kız 26. @aykizb 27 Bursa Erkek 27. Oktivus 31 Kayseri Erkek Atlas Güney 28. CipisS 27 Antalya Kız Almila İnci 29. @almadpr 34 İstanbul 30. @Semasimo 34 İstanbul Hale Deniz 31. @vitamin d 37 İngiltere Erkek 32. @tembel sirin 35 İstanbul Kız 33. M Mucize yolunda 38 20.07.2022 İstanbul Erkek Emir Ali 34. @lingolingo - Dünya 35. @Gulsenmug34 34 İstanbul 36. @ceycey4444 29 Kocaeli 37. @Bluemom44 25 İstanbul Erkek Göktuğ Pars 38. @Ilaymilya - 1500 gr. 24.06.2022 32+6 Dünya İkiz, 1 kız 1 erkek Doğdu
39. @kirass - Ankara Kız 40. @miaselinam 33 Antalya 41. @-Puffin- 31 Ankara Erkek Mehmet Kerem 42. @Miila 36 İstanbul Kız İlayda 43. @reinablanche İstanbul 44. @f1983 38 Yurtdışı 45. @cemre_naz 33 Muğla Kız Yağmur 46. -- Blabla -- 27 Ankara Erkek Alparslan 47. @mucizelervar 27 Dünya 48. @drama kralicesi 33 Eskişehir 49. @ayunus 28 İstanbul 50. @Bsrdaemryns 26 İstanbul 51. A asafmavi 28 İzmir Erkek İsmail Asaf 52. @- Janna - 27 İzmir Kız İpek 53. @Miskokulubebis 31 Dünya 54. @krtp86 36 İstanbul Kız Masal 55. @SenaK 25 İstanbul Kız Aden Vera 56. @tarhanabulgur 28 Isparta 57. @grpaysgl 29 Gaziantep 58. @Salaynu 35 Mersin Kız 59. @caglaus 30 İstanbul Erkek 60. @Karkuresi64 30 Uşak Erkek Emir 61. @Emelerva 27 Eskişehir 62. @mus4117 35 İstanbul 63. @Zeyno2734 35 İzmir 64. @mey94 28 İstanbul Erkek 65. @fsp 42 Ankara Erkek Egehan 66. @Nekadarcilekbirhayat 31 Gaziantep Erkek Demir 67. @incirlidondurma 39 İstanbul Kız Özgü 68. @Papatya3866 26 Kayseri Erkek Demir 69. @agustos72 33 Balıkesir 70. @Mlkea 29 1400 ve 1600 gr. 21.06.2022 32+0 Trabzon İkiz Doğdu
71. @sevimlican 28 Ankara 72. @emosscaa 25 Nevşehir Erkek Arifcan 73. @MinikkPandamm 29 Kütahya Kız Ela 74. @tpk35 40 İzmir 75. @peeony 28 Dünya 76. @asuella 39 Dünya Kız 77. A avozge 27 Konya Erkek Aslan Ali 78. @HAYALKIZ 36 İstanbul 79. @Liveyourlife 33 Kocaeli 80. @Ufukta_bebek 34 Hatay Kız Neva 81. @Kozmogirl17 37 Kocaeli 82, @mandalina01 38 17.08.2022 Sakarya Kız Maysa
Uzanırken oldu eşim kaldırdı yerimden. Şimdi geçti şükür. Ama ağlayacaktım.Uzandığında geçmiyor mu canım çok geçmiş olsun
Hahaha gördüm geçen gün. Mantıklı boş kalmasından iyişehrini söylemeyenlerin konumuna dünya yazdım asdsdasda
Ayy iyi çok şükür geçmiş sen iylesebildin mi covidin ağrıları da olabilir canım hemen etkileri geçmiyor cunkuUzanırken oldu eşim kaldırdı yerimden. Şimdi geçti şükür. Ama ağlayacaktım.
Maasallah boya kiloya, Hadiii geliyor mu bebe yakın zamanda acabaaaDoktordan geldim kizlar. 36+2 yim bugun. Bebek 3 kiloyu gecmis boyu 50.uzeri gorunuyo dedi. Tam odaklanamadim bunlara. Sancilarim var deyince bi muayene edelim dedi cunku. Sonra aldi beni catala. 2 cm aciklik var ilk.dogum olsa yatiralim riske atmayalim derdim ama 2. Bu biliyosun nasil olacagini dedi. Kanama su duzenli sanci olursa haberleselm dedi
Uzanırken oldu eşim kaldırdı yerimden. Şimdi geçti şükür. Ama ağlayacaktım.
Yok iyiyim ben covid ağrısı değildi eminim. Covid geçti benim sadece hafif öksürük var onun harici bir şeyim yok. Eşiminde eli ayağına dolaştıAyy iyi çok şükür geçmiş sen iylesebildin mi covidin ağrıları da olabilir canım hemen etkileri geçmiyor cunku
Valla düşündüm acaba gaz sancısı mı dedim. Olabilir evet. Utanırdım bunu doğum sancısı sanıp hastaneye gitmeyegaz sancısı da olabilir canım. büyük ihtimalle de gaz sancısıdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?