Oyle de olani vardir ama benim ilkinde de 37 de 1 cm aciklik vardi. Sonra bebek kafayi kanaldan cikarmisti kapanmisti. Ama boyle sancim vs yoktu onda yalanciydi sancilar. Bunda baya dogum sancisi gibi 2 3 duzenli geliyo sonra kesiliyo onlar acilmaya yardim etmistir dedi doktorMaşallahhayırlısı olsun inşallah. Bu açıklık su sancı nişan gelince olmuyor muydu? Of bilgisizlik ne kadar kötü
Bi kac duzenli sanci geliyo sonra kesiliyo kuzum. Bakalim.ne zaman gelicek baski var ozellikle sancilarda. Gercek dogum sancisi adami yatirmiyo aklima gelmisken soyleyim. Yattikca daha zor geliyo ben kopek pozisyonuna geciyorum hemen o durumdaMaasallah boya kiloya, Hadiii geliyor mu bebe yakın zamanda acabaaasancıların düzenli miydi nasıldı, bir de bebek vajinaya baskı yapıyor mu?
Valla düşündüm acaba gaz sancısı mı dedim. Olabilir evet. Utanırdım bunu doğum sancısı sanıp hastaneye gitmeye
Hmm anladım. Hiç bilmemekte çok kötü. Evet bende yatamıyorum işte sancı gelince. 3 oldu. Ama aralıkları çok uzun. İlk ikisi yakındı.Oyle de olani vardir ama benim ilkinde de 37 de 1 cm aciklik vardi. Sonra bebek kafayi kanaldan cikarmisti kapanmisti. Ama boyle sancim vs yoktu onda yalanciydi sancilar. Bunda baya dogum sancisi gibi 2 3 duzenli geliyo sonra kesiliyo onlar acilmaya yardim etmistir dedi doktor
Bi kac duzenli sanci geliyo sonra kesiliyo kuzum. Bakalim.ne zaman gelicek baski var ozellikle sancilarda. Gercek dogum sancisi adami yatirmiyo aklima gelmisken soyleyim. Yattikca daha zor geliyo ben kopek pozisyonuna geciyorum hemen o durumda
Ay çok fenaya ben gittim ne olduğunu bilmiyosun ya insanın aklına 40 tane şey geliyor. hayatımda gaz sancısı da yaşamamıştım o zamana kadar ne olduğunu da bilmiyorum
iş yerinden saatlik izin doldurdum apar topar gittim doktor dedi bisey yok gaz sancısı
Geçmiş olsun, aynı haftadayız ve bende de regl ağrısı gibi ağrı var 2 gündür :)Selam arkadaşlar,
Bugun 33.haftada olaylı başladım güne biraz...Ara ara regl ağrısı oluyordu (bel ve kasigimda), sabaha geçiyordu ama geçmedi bu kez, + bel ağrım da arttı... Malum rahmimde dikiş var, her ağrıda nst ye giriyorum mecburen 26.haftadan beri...
Hastaneye geldim, bebek iyi, nst de sadece 1 kez konstrüksiyon varmış 20 dakikada, doktor 1 kez olduğu için şu an sorun yok ama serum verelim, bir rahatlasın vücudun dedi... serum bekliyorum şimdi, serum sonrasi yine bakacak, umarım temmuz ayının sağlıkla bitiririz biz de
Çok şükür kuzum negatif geldiAyy inşallah değildir canım çok geçmiş olsun
Ya bide kalabalık kapalı ortamda çalışıyorlar onca zaman adamlar mahkum gibi cezaevinde kaldı bayram seyran bilmedik. Neyse ki negatif geldi sonucuBu da değişik ilk önce uçan kuşa bile test yapılıyordu şimdi testte mi yapmıyorlar
Erkek 10 gun de geç oluyor diyorlar ama hayirlisi bakalim bugun arada bi karnım ağrıdıGelmez bekleme erkek bu
Kız 2.doğumu olacak bir arkadaş bize yazdı kızlar sancım var falan Allah dedik bebek geliyor sonra demez mi lavaboya gittim geçti diyeValla düşündüm acaba gaz sancısı mı dedim. Olabilir evet. Utanırdım bunu doğum sancısı sanıp hastaneye gitmeye
Herşeyimiz benziyorDoktordan geldim kizlar. 36+2 yim bugun. Bebek 3 kiloyu gecmis boyu 50.uzeri gorunuyo dedi. Tam odaklanamadim bunlara. Sancilarim var deyince bi muayene edelim dedi cunku. Sonra aldi beni catala. 2 cm aciklik var ilk.dogum olsa yatiralim riske atmayalim derdim ama 2. Bu biliyosun nasil olacagini dedi. Kanama su duzenli sanci olursa haberleselm dedi
Çok şükür Allah bir daha yaşatmasın muallakta kalmakta zorÇok şükür kuzum negatif geldi
Ya bide kalabalık kapalı ortamda çalışıyorlar onca zaman adamlar mahkum gibi cezaevinde kaldı bayram seyran bilmedik. Neyse ki negatif geldi sonucuama böyle benzer bir salgın daha varmış bir koğuş böyle oldu sonuçlar negatif geldi dedi sağımız solumuz hastalık dolu
En hayırlı en sağlıklı güzel zamanda gelsinOyle de olani vardir ama benim ilkinde de 37 de 1 cm aciklik vardi. Sonra bebek kafayi kanaldan cikarmisti kapanmisti. Ama boyle sancim vs yoktu onda yalanciydi sancilar. Bunda baya dogum sancisi gibi 2 3 duzenli geliyo sonra kesiliyo onlar acilmaya yardim etmistir dedi doktor
Bi kac duzenli sanci geliyo sonra kesiliyo kuzum. Bakalim.ne zaman gelicek baski var ozellikle sancilarda. Gercek dogum sancisi adami yatirmiyo aklima gelmisken soyleyim. Yattikca daha zor geliyo ben kopek pozisyonuna geciyorum hemen o durumda
Şimdilik benimde geçti ama ince ince ağrı geliyor. Son kez tuvalette denicem şansımıKız 2.doğumu olacak bir arkadaş bize yazdı kızlar sancım var falan Allah dedik bebek geliyor sonra demez mi lavaboya gittim geçti diyesenin böyle düşünmen çok çok normal onun yanında
Maalesef bulur öyle en hassas kişiyi, e bizim de bağışıklıklar da düşük diğerlerine göre o yüzden en kolay seni etkisi altına almıştır.. İnş çoğu gidip azı kalmıştır geçer bir kaç güneValla oyleymiş bilemedik rehavete kapıldım kocs ailede benden baska kimsede yok geldi cattı karnı burnunda beni buldu bu virüs, artık allahtan geldi diyorum sabırla gecmesini bekleyeveğim ama zaten hastalıkları zor geçiririm hamileyken cok daha zor
Geçmiş olsun o haftalarda benim de bel ağrım fazla olmuştu tabi senin durum farklı tedbirler önlemler alınıyor neyseki, inş temmuz aynı sağlıkla çıkarır ağustos u görürsün.. Dualarımızdasın burda bi çok kişinin..Selam arkadaşlar,
Bugun 33.haftada olaylı başladım güne biraz...Ara ara regl ağrısı oluyordu (bel ve kasigimda), sabaha geçiyordu ama geçmedi bu kez, + bel ağrım da arttı... Malum rahmimde dikiş var, her ağrıda nst ye giriyorum mecburen 26.haftadan beri...
Hastaneye geldim, bebek iyi, nst de sadece 1 kez konstrüksiyon varmış 20 dakikada, doktor 1 kez olduğu için şu an sorun yok ama serum verelim, bir rahatlasın vücudun dedi... serum bekliyorum şimdi, serum sonrasi yine bakacak, umarım temmuz ayının sağlıkla bitiririz biz de
Son haftalarda başka dr görmek geriyo insanı ya değişik şeyler söyleyip akıl kurcalıyorben de 37+2 oldum. doktora gittim benim doktorum pazartesi gelecek.
onun yerine yonlendiren doktor Allah Allah daha yerlesmemis falan dedi. sonra 37 38 de gelmesi lazım 40 i beklerse sıkıntı vs vs konuştu
her kafadan bi ses çıkıyor yahu. kendi doktorum da 38 i görsün demişti.
nst de sancim çıkmadı doktor da iyi bakalım kendi doktorunu beklicek galiba beklemezse de ben burdayım dedi.
ben biraz yürüsem bebek baskı yapiyo yat dediler yattık bebek de çekti kafayi
kendi doktorum bi geleydiannem de karnın biraz inmiş gibi dedi. Ben de indiğini fark ettim bugün bakalım ne zaman gelecek poncik.
Ay çok şükür sevindim canım bu aralar vakalar çok arttı hamilelere de çabuk bulaşıyor ne kadar dikkat etsende bir şekilde gelip bulaşıyor yahuÇok şükür kuzum negatif geldi
Ya bide kalabalık kapalı ortamda çalışıyorlar onca zaman adamlar mahkum gibi cezaevinde kaldı bayram seyran bilmedik. Neyse ki negatif geldi sonucuama böyle benzer bir salgın daha varmış bir koğuş böyle oldu sonuçlar negatif geldi dedi sağımız solumuz hastalık dolu
Maalesef bulur öyle en hassas kişiyi, e bizim de bağışıklıklar da düşük diğerlerine göre o yüzden en kolay seni etkisi altına almıştır.. İnş çoğu gidip azı kalmıştır geçer bir kaç güne
Geçmiş olsun o haftalarda benim de bel ağrım fazla olmuştu tabi senin durum farklı tedbirler önlemler alınıyor neyseki, inş temmuz aynı sağlıkla çıkarır ağustos u görürsün.. Dualarımızdasın burda bi çok kişinin..
Son haftalarda başka dr görmek geriyo insanı ya değişik şeyler söyleyip akıl kurcalıyorbenim de dr yoktu, bugün başladı şükür ama o izin günlerinde bugün gelme bugün bişey olmasın diye diye dualarla geçti hep
Inş hayırlısıyla kendi dr nu bekleyip zamanında gelir ponçiğin
Buna katılıyorum evde 4 kişiyiz kardeşim geldi sadece bana bulaştı. Diğerlerinde hiç Bi şey yok çok şükürAy çok şükür sevindim canım bu aralar vakalar çok arttı hamilelere de çabuk bulaşıyor ne kadar dikkat etsende bir şekilde gelip bulaşıyor yahu
Benim nabzım 25haftadan sonra yükselmeye başlamışdı zaten dayanamıyordum bazı günler. Ama şimdi sürekli öyleKatılıyorum çoğu özelliği taşıyorum ama bazılarını yükselen burcumdan almışım. Eşim benim evcil. Enerjik ama gezmeyi sevmez aksine bende gezmeyi çok severim. Rahatına aşırı düşkündür mesela
Covidin etkisi o benimde nabzım aşırı yüksek atıyor. Bayılacam sanıyorum
Yaaa bebde seni soracaktım.rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah kendini iyi hissettiğinde haber bekliyoruz ay çok heyecanlııııı
Ben dolaptan alacağım a101 den daha kaliteli aynı fiyata bulabilirim benceotu da duydum ama kv duymamış anneme soracağım eğer okuyup üfleyerek birini bulamazsam almayacağım.
Meryem Mother weed( bu kelime başka anlamlara geliyor ama neyse anca böyle oluyor)
Neyse şaka yapıyorum trendyolda satılıyor. Haberiniz olsun aktar aktar dolaşmaya gerek yok.
Otun bebeğe zararı olmaz ki, ot senden bağımsız başka bi kovada su içinde duruyor. Ne yapabilir ki. Ben mama sandalyesinden bahsettim plastiklerle ilgili ve güvenli değil diye
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah.Canlarım yazdiklarinizi okuyamadim.ameliyatta 2 saat kaldım.dedigim gibi biraz sikintiliydi genel anestezi oldu. Biraz ağrım var oğlum 3200 Gr doğdu.ancak kendime geldim. Ben uzun kalınca bebeğe biberon verdiler.beni ememedi sezeryan sonrası karnıma bastirdilar kanımı akıtmak için o kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?