2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah hayırlısı olsun inşallah. Bu açıklık su sancı nişan gelince olmuyor muydu? Of bilgisizlik ne kadar kötü
Oyle de olani vardir ama benim ilkinde de 37 de 1 cm aciklik vardi. Sonra bebek kafayi kanaldan cikarmisti kapanmisti. Ama boyle sancim vs yoktu onda yalanciydi sancilar. Bunda baya dogum sancisi gibi 2 3 duzenli geliyo sonra kesiliyo onlar acilmaya yardim etmistir dedi doktor
Maasallah boya kiloya, Hadiii geliyor mu bebe yakın zamanda acabaaa sancıların düzenli miydi nasıldı, bir de bebek vajinaya baskı yapıyor mu?
Bi kac duzenli sanci geliyo sonra kesiliyo kuzum. Bakalim.ne zaman gelicek baski var ozellikle sancilarda. Gercek dogum sancisi adami yatirmiyo aklima gelmisken soyleyim. Yattikca daha zor geliyo ben kopek pozisyonuna geciyorum hemen o durumda

ben de 37+2 oldum. doktora gittim benim doktorum pazartesi gelecek.
onun yerine yonlendiren doktor Allah Allah daha yerlesmemis falan dedi. sonra 37 38 de gelmesi lazım 40 i beklerse sıkıntı vs vs konuştu
her kafadan bi ses çıkıyor yahu. kendi doktorum da 38 i görsün demişti.
nst de sancim çıkmadı doktor da iyi bakalım kendi doktorunu beklicek galiba beklemezse de ben burdayım dedi.
ben biraz yürüsem bebek baskı yapiyo yat dediler yattık bebek de çekti kafayi
kendi doktorum bi geleydi annem de karnın biraz inmiş gibi dedi. Ben de indiğini fark ettim bugün bakalım ne zaman gelecek poncik.

Valla düşündüm acaba gaz sancısı mı dedim. Olabilir evet. Utanırdım bunu doğum sancısı sanıp hastaneye gitmeye

ya ben gittim ne olduğunu bilmiyosun ya insanın aklına 40 tane şey geliyor. hayatımda gaz sancısı da yaşamamıştım o zamana kadar ne olduğunu da bilmiyorum
iş yerinden saatlik izin doldurdum apar topar gittim doktor dedi bisey yok gaz sancısı

Hmm anladım. Hiç bilmemekte çok kötü. Evet bende yatamıyorum işte sancı gelince. 3 oldu. Ama aralıkları çok uzun. İlk ikisi yakındı.
Ay çok fena ama benim gaz değil sanki ne bileyim. Bi şeyse bilmiyorum ki doğum hakkında

Geçmiş olsun, aynı haftadayız ve bende de regl ağrısı gibi ağrı var 2 gündür :)
Yarın doktora gideceğim kontrol için. İnşallah temmuz sonu ağustos başlarını görürüz, 37. Haftayı görmek istiyorum Ağustos başına kendime süre verdim sonra bebiş gelebilir :)

Ayy inşallah değildir canım çok geçmiş olsun
Çok şükür kuzum negatif geldi
Bu da değişik ilk önce uçan kuşa bile test yapılıyordu şimdi testte mi yapmıyorlar
Ya bide kalabalık kapalı ortamda çalışıyorlar onca zaman adamlar mahkum gibi cezaevinde kaldı bayram seyran bilmedik. Neyse ki negatif geldi sonucu ama böyle benzer bir salgın daha varmış bir koğuş böyle oldu sonuçlar negatif geldi dedi sağımız solumuz hastalık dolu

Valla düşündüm acaba gaz sancısı mı dedim. Olabilir evet. Utanırdım bunu doğum sancısı sanıp hastaneye gitmeye
Kız 2.doğumu olacak bir arkadaş bize yazdı kızlar sancım var falan Allah dedik bebek geliyor sonra demez mi lavaboya gittim geçti diye senin böyle düşünmen çok çok normal onun yanında

Herşeyimiz benziyor Benimde 36+5. Kilo boy salı günü bakacağız. Açıklık 2 cm. Ama 2.çocuk olduğu içim önemli değil sancı olursa gelirsin dedi

Çok şükür Allah bir daha yaşatmasın muallakta kalmakta zor

En hayırlı en sağlıklı güzel zamanda gelsin o zaman benimkinin var zamanı yatınca rahatlıyorum cunku ayakta iken sıkıntı benim

Kız 2.doğumu olacak bir arkadaş bize yazdı kızlar sancım var falan Allah dedik bebek geliyor sonra demez mi lavaboya gittim geçti diye senin böyle düşünmen çok çok normal onun yanında
Şimdilik benimde geçti ama ince ince ağrı geliyor. Son kez tuvalette denicem şansımı

Maalesef bulur öyle en hassas kişiyi, e bizim de bağışıklıklar da düşük diğerlerine göre o yüzden en kolay seni etkisi altına almıştır.. İnş çoğu gidip azı kalmıştır geçer bir kaç güne
Geçmiş olsun o haftalarda benim de bel ağrım fazla olmuştu tabi senin durum farklı tedbirler önlemler alınıyor neyseki, inş temmuz aynı sağlıkla çıkarır ağustos u görürsün.. Dualarımızdasın burda bi çok kişinin..
Son haftalarda başka dr görmek geriyo insanı ya değişik şeyler söyleyip akıl kurcalıyor benim de dr yoktu, bugün başladı şükür ama o izin günlerinde bugün gelme bugün bişey olmasın diye diye dualarla geçti hep
Inş hayırlısıyla kendi dr nu bekleyip zamanında gelir ponçiğin

Ay çok şükür sevindim canım bu aralar vakalar çok arttı hamilelere de çabuk bulaşıyor ne kadar dikkat etsende bir şekilde gelip bulaşıyor yahu

öyle valla gerdi adam durup dururken. madem doğması lazım acile geldik niye yat dinlen ağrı kal dedirttin
inşallah benim tospaga da bekler doktorumuzu:)

Benim nabzım 25haftadan sonra yükselmeye başlamışdı zaten dayanamıyordum bazı günler. Ama şimdi sürekli öyle Bir covid eksikti ya bu son haftalarda

Canlarım yazdiklarinizi okuyamadim.ameliyatta 2 saat kaldım.dedigim gibi biraz sikintiliydi genel anestezi oldu. Biraz ağrım var oğlum 3200 Gr doğdu.ancak kendime geldim. Ben uzun kalınca bebeğe biberon verdiler.beni ememedi sezeryan sonrası karnıma bastirdilar kanımı akıtmak için o kötü.

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…