E o hurmalar, adaçayi, kimyon, ahududu çayları çörek otu yağları falan hikaye miymişTünaydın kızlar doktora geldim bugün 35+6haftalık bebis, 50,5cm 3kilo olmuşArtık ne kadar doğruysa kanala falan girmemiş. Nst girdim şimdi arada bir coşuyor bebis herşey yolundaymış. Doğumu başlatmak için yapacağın hiç birşey işe yaramaz bebek kendi belirler geleceği zamanı dedi doktor. Sadece doğumu kolaylaştırabilirsin dedi. Bol yürüyüş egzersiz yapman açılmanı kolaylaştırır vücuda esneklik sağlar onun haricinde hurma çay vs gerçek değil dedi, erkek doktor işte ben kilolarca hurma yemeği düşünüyorum mesela
Canim o bende de oluyor karnim yan yatınca sertlesiyor ve vajinamda baski hissediyorum. Tek bacağımı yukari bile kaldıramıyordum. Gecelerden nefretediyorum artikKızlar özellikle gece yataga yatarken alt karnıma bıcak saplanıyor gibi oluyor biraz da karın ağrısı oluyor. Normal midir? Dönerkende aşıro zorlanıyorum. Ama bu bıcak saplanması ve karın ağrısı sinirimi bozuyor
Huzursuz bacak bende de var uyuyana kadar çıldıracak gibi oluyorum. Eşimden önce giriyorum yatağa yoksa onu da asla uyutmuyorum. Bi çözümü de yok sanırımCanim o bende de oluyor karnim yan yatınca sertlesiyor ve vajinamda baski hissediyorum. Tek bacağımı yukari bile kaldıramıyordum. Gecelerden nefretediyorum artikbunlar yetmezmiş gibi birde huzursuz bacak sendromu ile cebellesiyorum. Hayırlısı ile bitireydik bu sureci
Ben hamilelik oncesi donemde de yaşıyordum hala yaşıyorum bulamadim bi çözüm bi ara barış muslu diye birisi var onun canli yayınlarında bilinç alti terapisi yapiyor onu yapmıştım beynimdeki travmayı bulmami sagladi ve 5 6 ay iyilesmistim ama hamilelikte tekrar başladıHuzursuz bacak bende de var uyuyana kadar çıldıracak gibi oluyorum. Eşimden önce giriyorum yatağa yoksa onu da asla uyutmuyorum. Bi çözümü de yok sanırım
Kapatinca icerisini cok isitmadigina gecirgen olduguna ekin olmani tavsiye ederim. Kimisi 20 dreceyi hissedilen 40 yapiyor kapatinca.Bende sipariş etcem hafta içi
Erkek nazı da bi zor oluyor valla kolay gelsin bizebi tane akrep var bizim evde denaz niyazın tadına baktık bizim ailede hiç nazlı biri yok bende naz nedir bilmem. oğlan da gördük naz niyaz nasıl olurmus
inşallah kendine ve çevresine saygılı sınırlarını korumayi bilen merhametli insanlar olarak yetistirebiliriz
ne kendini kullandirsin ne başkasını kullansin
benim büyük bana çok düşkün ve her dediğimi yapmaya herseyi bana sormaya meyilli. biraz bunun üzerine gidip asmasini sağlamak istiyorum.
kendi kararlarını kendi alabilsin istiyorum. inşallah basaririm
Ondan sonra biraz paranoyak oldum herşeyin başımda durdum unutkanlığım o konuda ister istemez bi düzeldi mecburen.. Ve dediğin başında da olsam herşeye hatırlatma koymaya başladım, çalmadan hallediyorum işi ama yine de tedbiri tam alıyorum artık..Amann kötü olmuşneyse sağlık olsun yerine konulacak şeyler de sen yine de hatırlatma falan mı ayarlarsan canım Allah korusun unutkanlık herşey mal olur
Ayy minnoş kendi seçti tarihini demek, gözünüz aydın olsunKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Artık bende her daim nöbetteyim, hatırlatma kurma da bonusu olduAy gecmis olsun yaa unutkanlik bende de var başlarinda nöbet tutuyorum benadamin ocagina incir agaci dikmissin bacim sende
Çok geçmiş olsun teker teker hastalık buluyo sıradan herkesi, inş ilaçlarla bir an önce atlatırsın.. Daha durur o minnoş bişey kalmadı 37 ye inş, dulardasın hepSelam arkadaşlar,
2 gün arayla hastanedeyim yine, acile gittik yeni yazabiliyorumsabah halsizlikle beraber boğazda acıma, eklem ağrım vardı, tansiyon, şeker, oksijen seviyesi gayet iyiydi. Atesi olctuk 37.7, 20 dakika sonra 38 dereceyi buldu, acile gidelim dedi eşim. Evden çıkmadan tuvalete gittim pembe & kirmizi lekelenme
Neyse acilde gittik, önce kadın dogum bakti, lekelenme durmuş, rahim ağzı açılmamış, işin zoru siyah eldivenle elle de muayene ettiNst ye bağladı, buraya kadar sorun çıkmadı, ateşten olabilir dedi doktorumu aradı bilgi verdi. Serum verildi yine
Bugün çift doz ciğer geliştirici yapıldı, yarın bir çift doz daha yapılacak. Sanırım bu haftaki doktor kontrolumda ağustos için artık gün verecek doktor sezeryana...
Sonra tam kan tahlili yapıldı, CRP kandaki enfeksiyon yükselmiş, boğazımda farenjit, antibiyotik ve parol verdi. 2 gün arayla atraksiyonlu bir gün daha yaşadım, şu an iyiyiz çok şükür
Ay ay ayy bi miniş daha geldi çok şükürKizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Çok geçmiş olsun hareketleri takip et tabi ama mesela benimki de bugün çok hareketli dün sakindiKizlar ya önceki kadar hareketli degil benim oglan .. normal mi acaba bu durum anlamadim genelde yeri daraldi, uyku vs deniliyor ama .. valla sacma gelecek yine üsüttüm ben galiba duş alip islak sacla parka cikmistik cok esiyodu o ara kaptim yine sifayi her yanim agriyo 1 kamyon sopa yemis gibiyim benimde bebeminde tadi yok heç
Ellerine sağlık çok güzel olmuşKızlar bu süsü de ben İnstagram da görmüştüm sonra bebeğe YouTube den bakıp yaprakları çiçekleri vs alıp kendim yaptım sadece ortasındaki Ece yazan kısmı kırtasiye de yaptırdım ama tek sorun bunları hastane kapısına nasıl takıyoruz ya kapıya tül takmayacağım iki tarafa da şerit şeklinde dantel gibi bişey yapacağım ortada da bu olacak ama kapı süsü nü yapışkanlı askı taşımaz gibi öneriniz yada deneyiminiz varsa yazarmısınız?Eki Görüntüle 3098025
Canım hemen kötü düşünme. Biz 4 kere covid olduk benim tat koku hiç gitmedi ama eşimin her seferinde gitti, bir kaç gün içerisinde yavaş yavaş geri geldi. En son olduğunda hiç inanmayarak şu kafanın arkasına parmak ucuyla fiske atma videosu var ya onu denedik ama ikimizde amaaaan geri getirmez ama çok fazla yorum var getirdi diye yapalım ne kaybederiz kafasındayız. Yaptık geri geldi biz şokCovid geçiren hanımlar acaba tat kokı kaybı yaşadınız mı yaşadıysanız me zaman geri geldi. Dün tat ve koku gitti bende 0 şu an. Sarımsak nane sirke herseyi kokladım dünyadaki tüm kokular gitmiş gibi şu an. Yediğim şeylerde da sadece tuz tatlı ise şeker tadı alıyorum, neyyen baktım da 18 aya ladar sürer hatta kalıcı olabilir diyor allah korusun. Bebemi koklayamayacak mıyım yav
Göbek için biooil kullanıyorum, meme ucu için Lansinoh. Ama anlaştığım doula fazla doğalcı o yüzden çörekotu yağı öneriyor hem memeucuna hem göbeğe. Göbeğe sasam yağı, buğday özü yağı vs. Bir sürü yağ daha söyledi de unuttum evdeki biooiller bitince çörekotu yağına başlarım diye düşündüm.Kızlar çatlak kremi kullanıyo musun karın bölgesi için kullanıyosanız hangisini ? Göğüs ucu kremi için be düşüniyorsunuz ?
Benim de aynı yaaa alttan baskı da artıyor bu haftalarda. Doula da bir su yap bütün evi çömelerek elinle sil dedi dedim yok yeaaaaTahmini tarihimiz ayniydi bugun dogum yapan arkadasla. Hemen kuafore geldimkastan girip pedikurden cikcam insallah
Benim eşim de ne zaman şehir dışına yurt dışına gitse başımıza bir şey gelirBugün de kızın ateşi var38 altı diye elini yüzünü yıkadım yatırdım kalktı 38 çıktı Ağrı kesici verdim tık demedi. Havuza ılık su koydum 20 dakika tuttum çıktığında 37.7ydi. Bekliyorum yarım saate düşmezse acile götürecem adam da nöbetten gelmedi daha hep o yokken oluyor bu olaylar
Nişanın gelmiş, açıklığın şimdiden 3 cm ise sancın da başlar yakında inşallah. Başlamazsa da suniyi sadece sancıları düzenlemek için verebilirler sancıların düzelince kendi sancılarımla doğurmak istiyorum suniyi çıkarmayı deneyelim diye teklif edebilirsin.Tam olarak tanımladığıno şeyden dün dolu dolu geldi canım dr a söyledik gel nst bakalım dedi gittik sancı sıfır açıklık 3 cm bebek de minik diye doğsun istiyor ve beni ısrarla normal doğurtma cabası var çatın cok uygun cok güzel normal yaparsın diyor bugün icin sancı gelmezse suni vericem demişti gittik yine sancı yok ama bebek iyi olunca bekleyelim dedi pazartesine kadar açıklık bakmadı sancı olmayınca pazartesine kadar sancım suyum gelse ya yoksa suni verilecek
Çok geçmiş olsun canım yaa inşallah çabucak toparlarsın doğuma kadar tam iyileşirsin. Nasılsa senin sezaryen yat, dinlen, hiç hareket etme.Selam arkadaşlar,
2 gün arayla hastanedeyim yine, acile gittik yeni yazabiliyorumsabah halsizlikle beraber boğazda acıma, eklem ağrım vardı, tansiyon, şeker, oksijen seviyesi gayet iyiydi. Atesi olctuk 37.7, 20 dakika sonra 38 dereceyi buldu, acile gidelim dedi eşim. Evden çıkmadan tuvalete gittim pembe & kirmizi lekelenme
Neyse acilde gittik, önce kadın dogum bakti, lekelenme durmuş, rahim ağzı açılmamış, işin zoru siyah eldivenle elle de muayene ettiNst ye bağladı, buraya kadar sorun çıkmadı, ateşten olabilir dedi doktorumu aradı bilgi verdi. Serum verildi yine
Bugün çift doz ciğer geliştirici yapıldı, yarın bir çift doz daha yapılacak. Sanırım bu haftaki doktor kontrolumda ağustos için artık gün verecek doktor sezeryana...
Sonra tam kan tahlili yapıldı, CRP kandaki enfeksiyon yükselmiş, boğazımda farenjit, antibiyotik ve parol verdi. 2 gün arayla atraksiyonlu bir gün daha yaşadım, şu an iyiyiz çok şükür
Covid geçiren hanımlar acaba tat kokı kaybı yaşadınız mı yaşadıysanız me zaman geri geldi. Dün tat ve koku gitti bende 0 şu an. Sarımsak nane sirke herseyi kokladım dünyadaki tüm kokular gitmiş gibi şu an. Yediğim şeylerde da sadece tuz tatlı ise şeker tadı alıyorum, neyyen baktım da 18 aya ladar sürer hatta kalıcı olabilir diyor allah korusun. Bebemi koklayamayacak mıyım yav
Kızlar çatlak kremi kullanıyo musun karın bölgesi için kullanıyosanız hangisini ? Göğüs ucu kremi için be düşüniyorsunuz ?
Sagol cnm,dursun değil mi teyzesi, hep bi aksiyon çocuğum daha şimdidenErkek nazı da bi zor oluyor valla kolay gelsin bize
Amiinn inş ne güzel öyle yetiştirebilsek inş, bi yerden sonra elimizde olmuyor arkadaş çevresi düşüncesi vs etkili oluyor ama inş o güzel tohumu içine sağlamca yerleştirebiliriz.. Ay benim oğlum da öyle her şeyini soruyor bana ben de kendi karar alması için yönlendirmeye çalışıyorum umarım etkili olabilirz.
Ondan sonra biraz paranoyak oldum herşeyin başımda durdum unutkanlığım o konuda ister istemez bi düzeldi mecburen.. Ve dediğin başında da olsam herşeye hatırlatma koymaya başladım, çalmadan hallediyorum işi ama yine de tedbiri tam alıyorum artık..
Ayy minnoş kendi seçti tarihini demek, gözünüz aydın olsuninş kısa zamanda ağrılardan da kurtulacaksın o kokuyu aldın ya oh ne güzel
Artık bende her daim nöbetteyim, hatırlatma kurma da bonusu olduah sorma öyle oldu herşeyi tamamladık bi bez kaldı diye sevinirken adam hevesi kursağında kaldı Ama neyse ki şansı var sağma makinesi görümce de vardı ondan alacağız artık
Çok geçmiş olsun teker teker hastalık buluyo sıradan herkesi, inş ilaçlarla bir an önce atlatırsın.. Daha durur o minnoş bişey kalmadı 37 ye inş, dulardasın hep
Nişanın gelmiş, açıklığın şimdiden 3 cm ise sancın da başlar yakında inşallah. Başlamazsa da suniyi sadece sancıları düzenlemek için verebilirler sancıların düzelince kendi sancılarımla doğurmak istiyorum suniyi çıkarmayı deneyelim diye teklif edebilirsin.
Evde de duşun altında ılık suyu beline karnına tut, plates topunun üzerinde zıpla, 8 ve 0 çiz. Bol bol yürüyüş yapmaya çalış. Bunlar hep doğumunu kolaylaştırır, sancılarının başlamasını da sağlayabilir.
Çok geçmiş olsun canım yaa inşallah çabucak toparlarsın doğuma kadar tam iyileşirsin. Nasılsa senin sezaryen yat, dinlen, hiç hareket etme.
Ruyamda seni gordum. 23 Temmuzda dogum yapiyordun. Agustosta zamaninda yaparsin insallah ama aydinlik bir ruyaydi, her sey yolundaydi, erken degildi, endiselenmiyorduk. Hayirlisi nasilsa oyle olsun.Sagolasin...Ya cnm 32 den beri zaten pertim çıktı, günlük yapmak istediğim bi çok şeyi zaten.yapabildigim yok. Üzerine bir de farenjit ve crp eklendi. Sağlıkla atlatırım.insallah şu son birkaç haftayı.insallah, yoksa delirmemek elde değil
Ay bir hafta sonraa miRuyamda seni gordum. 23 Temmuzda dogum yapiyordun. Agustosta zamaninda yaparsin insallah ama aydinlik bir ruyaydi, her sey yolundaydi, erken degildi, endiselenmiyorduk. Hayirlisi nasilsa oyle olsun.
Cok tatli deseni ben çarşafki sectim puset örtüsünü daha önce banndu diye bi marka almistim diyeBende sipariş etcem hafta içi
Ah ah bende de var onlarin hepsi bebek otururken ya da ayakta hareket ederse resmen idrar yaptigim yer bile zonkluyorKızlar özellikle gece yataga yatarken alt karnıma bıcak saplanıyor gibi oluyor biraz da karın ağrısı oluyor. Normal midir? Dönerkende aşıro zorlanıyorum. Ama bu bıcak saplanması ve karın ağrısı sinirimi bozuyor
Ayyy bunu bile denemiştim bana etki etmedi kiz ben nadir gorülen bir tat koku kaybi modeliyim instagramda tıp tarihçisi bulmuştum ondan zoomda egitim almistim kadinda ilk hasta olanlardandi ant icmisti herkese yardim etmeye sagolsunCanım hemen kötü düşünme. Biz 4 kere covid olduk benim tat koku hiç gitmedi ama eşimin her seferinde gitti, bir kaç gün içerisinde yavaş yavaş geri geldi. En son olduğunda hiç inanmayarak şu kafanın arkasına parmak ucuyla fiske atma videosu var ya onu denedik ama ikimizde amaaaan geri getirmez ama çok fazla yorum var getirdi diye yapalım ne kaybederiz kafasındayız. Yaptık geri geldi biz şokLinkini bırakıyorum denersin. Bir kere de gelmezse bir kaç kere dene, geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?