2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

E o hurmalar, adaçayi, kimyon, ahududu çayları çörek otu yağları falan hikaye miymiş

Ben geçen sefer günüm geçtiğinde başlamıştım gerçekten etkisi olmamıştı ama bu doktor daha erken başlatıyor. Bebek 40. Hafatada hala gelmezse rahim ağzına uyarı veriyormuş. Yön gelmezse bir daha uyarı veriyormuş falan. Uyarı dediğim de rahim ağzını şöyle bir turluyormuş parmağıyla, o hareket doğumun başlamasını sağlayabiliyormuş.

Boşver sen ye, iç faydası olmasa da zararı da olmaz herhalde

Kızlar özellikle gece yataga yatarken alt karnıma bıcak saplanıyor gibi oluyor biraz da karın ağrısı oluyor. Normal midir? Dönerkende aşıro zorlanıyorum. Ama bu bıcak saplanması ve karın ağrısı sinirimi bozuyor

Canim o bende de oluyor karnim yan yatınca sertlesiyor ve vajinamda baski hissediyorum. Tek bacağımı yukari bile kaldıramıyordum. Gecelerden nefretediyorum artik bunlar yetmezmiş gibi birde huzursuz bacak sendromu ile cebellesiyorum. Hayırlısı ile bitireydik bu sureci

Huzursuz bacak bende de var uyuyana kadar çıldıracak gibi oluyorum. Eşimden önce giriyorum yatağa yoksa onu da asla uyutmuyorum. Bi çözümü de yok sanırım

Huzursuz bacak bende de var uyuyana kadar çıldıracak gibi oluyorum. Eşimden önce giriyorum yatağa yoksa onu da asla uyutmuyorum. Bi çözümü de yok sanırım
Ben hamilelik oncesi donemde de yaşıyordum hala yaşıyorum bulamadim bi çözüm bi ara barış muslu diye birisi var onun canli yayınlarında bilinç alti terapisi yapiyor onu yapmıştım beynimdeki travmayı bulmami sagladi ve 5 6 ay iyilesmistim ama hamilelikte tekrar başladı

Erkek nazı da bi zor oluyor valla kolay gelsin bize
Amiinn inş ne güzel öyle yetiştirebilsek inş, bi yerden sonra elimizde olmuyor arkadaş çevresi düşüncesi vs etkili oluyor ama inş o güzel tohumu içine sağlamca yerleştirebiliriz.. Ay benim oğlum da öyle her şeyini soruyor bana ben de kendi karar alması için yönlendirmeye çalışıyorum umarım etkili olabilirz.
Amann kötü olmuş neyse sağlık olsun yerine konulacak şeyler de sen yine de hatırlatma falan mı ayarlarsan canım Allah korusun unutkanlık herşey mal olur
Ondan sonra biraz paranoyak oldum herşeyin başımda durdum unutkanlığım o konuda ister istemez bi düzeldi mecburen.. Ve dediğin başında da olsam herşeye hatırlatma koymaya başladım, çalmadan hallediyorum işi ama yine de tedbiri tam alıyorum artık..
Kizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Ayy minnoş kendi seçti tarihini demek, gözünüz aydın olsun inş kısa zamanda ağrılardan da kurtulacaksın o kokuyu aldın ya oh ne güzel
Ay gecmis olsun yaa unutkanlik bende de var başlarinda nöbet tutuyorum ben adamin ocagina incir agaci dikmissin bacim sende
Artık bende her daim nöbetteyim, hatırlatma kurma da bonusu oldu ah sorma öyle oldu herşeyi tamamladık bi bez kaldı diye sevinirken adam hevesi kursağında kaldı Ama neyse ki şansı var sağma makinesi görümce de vardı ondan alacağız artık
Çok geçmiş olsun teker teker hastalık buluyo sıradan herkesi, inş ilaçlarla bir an önce atlatırsın.. Daha durur o minnoş bişey kalmadı 37 ye inş, dulardasın hep

Kizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Ay ay ayy bi miniş daha geldi çok şükür gözün aydın canım çok sevindim iyi olmanıza senin ağrıların da bir an önce geçer inşallah Allahım uzun sağlıklı ömürler nasip etsin hem bebişe hem size

Çok geçmiş olsun hareketleri takip et tabi ama mesela benimki de bugün çok hareketli dün sakindi

Ellerine sağlık çok güzel olmuş Hastaneye gidince odaları görmek istiyorum diyebilirsin. Kapılara da bakarsın illa kapı süsü takmış birileri olur o anda da.
Benim gitmeme daha vardı doktorun hesabını biraz slakladım Kadın doğumlara nasıl koşturduklarını sonra bebeklerle fotoğraflarını çekmiş ben orada kapılara baktım. Kapının dışında tam ortaya askı koymuşlar hani mutfakta havlu aşmak için falan kancaları olur ya onlardan. Benim süsüm de kasnakta işleme olacak inşallah (makromeden vazgeçtik annem ipek kurdaleden işleyecek inşallah) Kasnağı direkt o kancaya asacağız. Yanlara zaten isteğini bağlarsın.

Canım hemen kötü düşünme. Biz 4 kere covid olduk benim tat koku hiç gitmedi ama eşimin her seferinde gitti, bir kaç gün içerisinde yavaş yavaş geri geldi. En son olduğunda hiç inanmayarak şu kafanın arkasına parmak ucuyla fiske atma videosu var ya onu denedik ama ikimizde amaaaan geri getirmez ama çok fazla yorum var getirdi diye yapalım ne kaybederiz kafasındayız. Yaptık geri geldi biz şok Linkini bırakıyorum denersin. Bir kere de gelmezse bir kaç kere dene, geliyor.

Kızlar çatlak kremi kullanıyo musun karın bölgesi için kullanıyosanız hangisini ? Göğüs ucu kremi için be düşüniyorsunuz ?
Göbek için biooil kullanıyorum, meme ucu için Lansinoh. Ama anlaştığım doula fazla doğalcı o yüzden çörekotu yağı öneriyor hem memeucuna hem göbeğe. Göbeğe sasam yağı, buğday özü yağı vs. Bir sürü yağ daha söyledi de unuttum evdeki biooiller bitince çörekotu yağına başlarım diye düşündüm.
Tahmini tarihimiz ayniydi bugun dogum yapan arkadasla. Hemen kuafore geldim kastan girip pedikurden cikcam insallah
Benim de aynı yaaa alttan baskı da artıyor bu haftalarda. Doula da bir su yap bütün evi çömelerek elinle sil dedi dedim yok yeaaaa Daha eşimin gelmesine bir hafta var, salı günü kuaför randevum var, zaten günlük yürüyüşlerimi düzenli yapıyorum ama bu kadar abartmam henüz, 38 olsun bir hem daha.

Benim eşim de ne zaman şehir dışına yurt dışına gitse başımıza bir şey gelir Bir kere oğlum küçükken kendini salona kitlemişti ben de hayatta eline tornavida almamış insanım, gerçi alsam da alet edevat salonun balkonunda. Başka bir sefer de kızartma yağının koyup unutmuşum alev almış Ana gaz vanaları nerede falan hiç bilmiyorum. Allah'tan su döküp falan apartmanı yakmadım Daha neler neler. Allah'tan ailesi ile aynı şehirde oturuyoruz da kaynımı çağırmıştım.

Nişanın gelmiş, açıklığın şimdiden 3 cm ise sancın da başlar yakında inşallah. Başlamazsa da suniyi sadece sancıları düzenlemek için verebilirler sancıların düzelince kendi sancılarımla doğurmak istiyorum suniyi çıkarmayı deneyelim diye teklif edebilirsin.
Evde de duşun altında ılık suyu beline karnına tut, plates topunun üzerinde zıpla, 8 ve 0 çiz. Bol bol yürüyüş yapmaya çalış. Bunlar hep doğumunu kolaylaştırır, sancılarının başlamasını da sağlayabilir.
Çok geçmiş olsun canım yaa inşallah çabucak toparlarsın doğuma kadar tam iyileşirsin. Nasılsa senin sezaryen yat, dinlen, hiç hareket etme.

Kalıcı değil de süre kişiden kişiye değişebiliyor benim çevremde gördüğüm.

Birkaç kullanılan ürün var ama doğumdan sonra kullanabilirsin ancak, tetikleyici olabilir cunku

N2 tonik, D3k2 vitamin, Corek otu yagi

Kızlar çatlak kremi kullanıyo musun karın bölgesi için kullanıyosanız hangisini ? Göğüs ucu kremi için be düşüniyorsunuz ?

Shea yagi kullanıyorum.karin için

Sagol cnm,dursun değil mi teyzesi, hep bi aksiyon çocuğum daha şimdiden

Sagolasin...Ya cnm 32 den beri zaten pertim çıktı, günlük yapmak istediğim bi çok şeyi zaten.yapabildigim yok. Üzerine bir de farenjit ve crp eklendi. Sağlıkla atlatırım.insallah şu son birkaç haftayı.insallah, yoksa delirmemek elde değil

Ruyamda seni gordum. 23 Temmuzda dogum yapiyordun. Agustosta zamaninda yaparsin insallah ama aydinlik bir ruyaydi, her sey yolundaydi, erken degildi, endiselenmiyorduk. Hayirlisi nasilsa oyle olsun.

Ruyamda seni gordum. 23 Temmuzda dogum yapiyordun. Agustosta zamaninda yaparsin insallah ama aydinlik bir ruyaydi, her sey yolundaydi, erken degildi, endiselenmiyorduk. Hayirlisi nasilsa oyle olsun.
Ay bir hafta sonraa mi Hazırlıklar bitmedi daha, temmuzu atlatsak iyi

Hayırlısıyla nasılsa artık

Bende sipariş etcem hafta içi
Cok tatli deseni ben çarşafki sectim puset örtüsünü daha önce banndu diye bi marka almistim diye
Ah ah bende de var onlarin hepsi bebek otururken ya da ayakta hareket ederse resmen idrar yaptigim yer bile zonkluyor
Ayyy bunu bile denemiştim bana etki etmedi kiz ben nadir gorülen bir tat koku kaybi modeliyim instagramda tıp tarihçisi bulmuştum ondan zoomda egitim almistim kadinda ilk hasta olanlardandi ant icmisti herkese yardim etmeye sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…