Güzel olmuş elinize sağlık çift taraflı bantlar var onlardan kullanabilirsiniz panoları bile kaldırıyorKızlar bu süsü de ben İnstagram da görmüştüm sonra bebeğe YouTube den bakıp yaprakları çiçekleri vs alıp kendim yaptım sadece ortasındaki Ece yazan kısmı kırtasiye de yaptırdım ama tek sorun bunları hastane kapısına nasıl takıyoruz ya kapıya tül takmayacağım iki tarafa da şerit şeklinde dantel gibi bişey yapacağım ortada da bu olacak ama kapı süsü nü yapışkanlı askı taşımaz gibi öneriniz yada deneyiminiz varsa yazarmısınız?Eki Görüntüle 3098025
Sagol cnm,dursun değil mi teyzesi, hep bi aksiyon çocuğum daha şimdiden
Hiç bilmiyorum ki canım dışarda hiç sürmedim ama e bebekten aldığım elemanda direk bunu gosterdiBen de beğendim hafiflik açısından nasıl peki
İlk defa kullanacağım böyle bir şey tecrube edeceğim bakalımKapatinca icerisini cok isitmadigina gecirgen olduguna ekin olmani tavsiye ederim. Kimisi 20 dreceyi hissedilen 40 yapiyor kapatinca.
32de hastanede. Yazı aldım kurumaverdim37 inde çalışamaz raporu aldın mi
Goddy bin sürükleme yeri yok kaldirman gerekiyor musNormal o zama cnm
Chicco goody, bagi neo ya bakabilirsin
Nerede yaptırdın cnm
Valla isyan etmiyorum ama yoruldum
Gözün aydın cnm, maşallah, saglikla büyüsün
Ağustos ilk hafta olacak büyük ihtimalle önlem için ciğer iğneleri erkenden butmis olacak, hayırlısı. Antibiyotik başlıyorum bugün sabah akşam kendi doktoruma da sordum, uygun dedi
Ben hiç Nisan görmedim görenler bilir ama sümüklü kan diye biliyorum nişanı. Bu su gibi pembe kandı. Rahim agzinda açılma da yok, Nisan gelse açılmış olurdu sanırım. Hem vajinal ultrason hem de elle muayene etti doktor.
Ay yok kışın da hqsta oldum benhatta covid sandım o derece negatif çıkmıştı. Onda ateş yoktur ama bunda eklem, boğaz ağrısı ve ateş oldu. Serum da iyi geldi, 36.5 lara geriledi ateist şu an çok şükür ateş lekelenme yapmış olabilir dedi doktor, benim de fikrim yok. Devam etmedi zaten lekelenme, kanama alanı da yoktu ultrasonda cunku, bebek iyi her şey yolunda dedi
Ooo oda bile secmissiniZ:) biz yapmadık öyle bir alternatif sunmadi. Sorayım bunuYaaa aslında odayı bile seçtik sma hiç kapıya dikkat etmemişim kontrole gittiğimde yine bakıp sorucam artık
Ahhh canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ağrıların da hemencecik geçsin inşallah ne güzelsinizdir şimdi ya
Canım sancı bana da gelmemişti nişandan bir gün sonra suyum geldi sonra benim hissetmediğim sancım vardı 14 saat sonra suni sancı verdiler ama açılma olmayınca sezaryen oldum. İnşallah güzelce ilerler sürecin güzelce alırsın bebişini kucağına
Hep hastasın sen yaaaa kız dikkat et. Evet yeri az olduğundan fazla hareket etmiyor gibi ama minik minik ediyor yine arada güçlü hareketleri de olur artık her gün aynı olmuyorlar
Aynı ben. Gece sürekli terliyorum. Su içinde kalkiyorum. Tam uykuya dalan tuvalete gidiyorum. Sağa sola dönerken zor oluyor. Bunlar daha iyi günlerin diyor tecrubeliler sona doğru daha çok tuvalete gidiyor mussunGünaydin bu geceler neden böyle sıcak sabaha kadar belki 15 kere tuvalete kallkmisimdir ya kafam terleyip duruyor sinir oluyorum klozetin kenarina yastik dayayip uyucam en sonunda o olcak
Ay Allah korusun canım ya. Bizde hep hastalık oldu. Kızda ilk lekelenme geldiğinde çarşıya gidiyordu döndü hastaneye yatisim yapıldı birkaç saat sonra doktor sabaha taburcu olursun dedi adam o zaman ben gidip işleri halledeyim dedi adam gitti doktor doğuma alıyoruz dedi girişime yetişemediBenim eşim de ne zaman şehir dışına yurt dışına gitse başımıza bir şey gelirBir kere oğlum küçükken kendini salona kitlemişti ben de hayatta eline tornavida almamış insanım, gerçi alsam da alet edevat salonun balkonunda. Başka bir sefer de kızartma yağının koyup unutmuşum alev almış Ana gaz vanaları nerede falan hiç bilmiyorum. Allah'tan su döküp falan apartmanı yakmadım Daha neler neler. Allah'tan ailesi ile aynı şehirde oturuyoruz da kaynımı çağırmıştım.
Ay çok zor oluyor gece olmasin istiyorum resmen yaAynı ben. Gece sürekli terliyorum. Su içinde kalkiyorum. Tam uykuya dalan tuvalete gidiyorum. Sağa sola dönerken zor oluyor. Bunlar daha iyi günlerin diyor tecrubeliler sona doğru daha çok tuvalete gidiyor mussun
Ay vallahi kazandaydim bayramda buzz gibi cok güzeldiGünaydınlar mutlu pazarlar. Gece bir sağa dön bir sola rahat yatamadım bazen ağrımsı rahatsızlık hissi veriyor bebek birde hareketli bölük pörçük uyudum. Ne zormuş bu son aylarmasallah ev buz Ankara’nın en serin yerinde oturuyorum resmen cam ve balkon kapısı açıktı baya serin oluyor o yönden zorlanmıyorum neyseki.yarin 36+0 oluyorum 3hafta var daha çok ya
Allah razı olsun inşallah canım hepinizden 10 gün önce 2700 kg'diÇok şükür bin şükür erken doğmasına rağmen bir tombikcik doğmuş maaşallahh barekallah Allah çok şükür atlattn canım darısı başıma bende pek korkuyrm ameliyat filan karnıma kramp giriyor düşüncesağlıkla huzurla büyüt inşallah minik pamugunu,ablasida alsr ilk zamanlar olur öyle şeyler şimdi bebeğini görünce ablası nasılda büyük gelmiştir gözüne çabuk yorulmaası normal yenidoganlar öyle oluyor ki
Birde canım doktor en son kilosuna kaç dedi yanıldı mı çok merak ettimm
Sen nasilsin canim ruhsal olarak agrin acin nasil iyi gecti mi dogumunAllah razı olsun inşallah canım hepinizden 10 gün önce 2700 kg'di
Oyy maaşallahh bakalm ben neler yasiycam canımm sen nasılsın bugün ağrıların daha iyidir inşallah sonda taktılar mi sanadaAllah razı olsun inşallah canım hepinizden 10 gün önce 2700 kg'di
Psikolojik olarak çok iyiym canım oğlum sağlıklı ve kucagimda o kadar güzel bir duygu ki anlatilmaz sadece tek başıma hiç bir şey yapamamak çok kötü birde kızım var ona bakamak can sıkıcıSen nasilsin canim ruhsal olarak agrin acin nasil iyi gecti mi dogumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?