2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel olmuş elinize sağlık çift taraflı bantlar var onlardan kullanabilirsiniz panoları bile kaldırıyor

Sagol cnm,dursun değil mi teyzesi, hep bi aksiyon çocuğum daha şimdiden
Aksiyon adamı minnoş ya yüreğimize anii ivme veriyor arada aynen Heyecanı sevecek belli ki, söyle ağustosta başlıyor aksiyon az sabret de sonra bi gelsin kucağına sonra ele avuca gelince mıncırmalı yoğurmalı sevme akisyonları yap ödeşin

Kapatinca icerisini cok isitmadigina gecirgen olduguna ekin olmani tavsiye ederim. Kimisi 20 dreceyi hissedilen 40 yapiyor kapatinca.
İlk defa kullanacağım böyle bir şey tecrube edeceğim bakalım

Goddy bin sürükleme yeri yok kaldirman gerekiyor mus
Bağı neoyu göremedik
Elde taşıma omuDa taşma olmasına bavul gibi goturebileceginiz model baktik

Ooo oda bile secmissiniZ:) biz yapmadık öyle bir alternatif sunmadi. Sorayım bunu

Bizde odada ne var neyok diye baktık bir oda gösterdilee. Kapılarda asma yeri vardı yoldada kapı kalinligina bir bakın ina göre kapıya ufak aşkı alırsınız ona asarsiniz olmadi

Günaydınlar güzel annişler

Bu gece yatakta 360 derece dönerek yattım resmen bi aşağı bi yukarı çapraz her türlü yattım eşim o kadar söylendiki kaçtı gitti ay bide gece wc gittim kaç kere bende Lady Luck wala imkan olsa daha tuvalete gitmem o kadar nefret geldi.
Bu kadar wc ye gidip şişen var mı davul gibi gece aynaya baktım dudaklarım şu instagram da hani silikon dudaklar dalga geçen adam warya domates biber takıyor ellerim dudaklarım öyle oldu wala akşam annem salatada tuzu kaçırmış herhalde o yaptı artık tuzu çıkartıyorum zaten kilolardan mayalı poğacaya döndüm tuzu da eksik olsun

Günaydin bu geceler neden böyle sıcak sabaha kadar belki 15 kere tuvalete kallkmisimdir ya kafam terleyip duruyor sinir oluyorum klozetin kenarina yastik dayayip uyucam en sonunda o olcak
Aynı ben. Gece sürekli terliyorum. Su içinde kalkiyorum. Tam uykuya dalan tuvalete gidiyorum. Sağa sola dönerken zor oluyor. Bunlar daha iyi günlerin diyor tecrubeliler sona doğru daha çok tuvalete gidiyor mussun

Günaydınlar mutlu pazarlar. Gece bir sağa dön bir sola rahat yatamadım bazen ağrımsı rahatsızlık hissi veriyor bebek birde hareketli bölük pörçük uyudum. Ne zormuş bu son aylarmasallah ev buz Ankara’nın en serin yerinde oturuyorum resmencam ve balkon kapısı açıktı baya serin oluyor o yönden zorlanmıyorum neyseki.yarin 36+0 oluyorum 3hafta var daha çok ya

Günaydın kızlar. Bikaç saat önce yatarken belimin sağ tarafına bi ağrı girdi sanki tutulmuş da kırtlatsam geçecekmiş gibi bişeydi. Ters hareket yapmam mümkün değil ya sağımda ya solumda hareketsiz yatıyorum. Yani geçmiyor bir türlü tek noktada ağrı dağılma yayılma gibi bişey yok ama sabit de kalamıyorum artıyor ne sağa ne sola yatabiliyorum ne ayakta gezebiliyorum ne de oturabiliyorum. Tek bir bölgede neyin nesi anlamadım inşallah geçer yoksa 3 hafta var daha 40 a vakit nasıl dolar bilmiyorum

Ay Allah korusun canım ya. Bizde hep hastalık oldu. Kızda ilk lekelenme geldiğinde çarşıya gidiyordu döndü hastaneye yatisim yapıldı birkaç saat sonra doktor sabaha taburcu olursun dedi adam o zaman ben gidip işleri halledeyim dedi adam gitti doktor doğuma alıyoruz dedi girişime yetişemedi kız o pandemi de kampta çalışırken 2 defa servise yattı 1 defa yoğun bakıma. İlk dişi çıkarkende yoktu hidrosefali olabilir cerrah görsün dediklerinde de he alerji urtikerleri ve böyle ateş yanlarında en basidi hiçbiri o evdeyken olmadı. Dur bak ben geçen sene merdivenden yuvarlanıp düştüğümde de nöbetteydi. Tek başıma kalınca survivor yaşıyorum resmen

Son zamanların en kötü gecesini geçirdim bende kızlar. Dün kızın peşine nasıl dolanmışsam gece bacaklarımı kımıldatmak bile olaydı sırt ve aşağısı resmen dayak yemiş gibi ağrıyor bebekte durmadı hiç 2 saate 1 de ateş ölçmeye kalktım falan ne uyudum ne uyandım sersem gibiyim. 36 yı doldurmuş olsam dün beni doğurt hoca diye doktoru arardım herhalde

Aynı ben. Gece sürekli terliyorum. Su içinde kalkiyorum. Tam uykuya dalan tuvalete gidiyorum. Sağa sola dönerken zor oluyor. Bunlar daha iyi günlerin diyor tecrubeliler sona doğru daha çok tuvalete gidiyor mussun
Ay çok zor oluyor gece olmasin istiyorum resmen ya
Ay vallahi kazandaydim bayramda buzz gibi cok güzeldi ama bizjm ev alev ateş bak biraz daha serinligi översen yatiya sana gelcem ha

Allah razı olsun inşallah canım hepinizden 10 gün önce 2700 kg'di

Allah razı olsun inşallah canım hepinizden 10 gün önce 2700 kg'di
Oyy maaşallahh bakalm ben neler yasiycam canımm sen nasılsın bugün ağrıların daha iyidir inşallah sonda taktılar mi sanada birde sancıların geldi ya o da çok güzel minik gelmek istemiş zamanı gelmiş buda harika bir deneyim ben ikinci kızımda yasamstm sezeryana gidecem sürekli sedyeden inip tuvalete kosuyodum hep büyük tuvaletim warmis gibi geliyordu megerr benimde sancılar başlamış doktorum telaş etmiyim diye dememiş
İnan kendim doğurmusum gibi mutluyum senin adına ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…