- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun kendi gelmek istedi Zor bikac gün sonrası daha mutluluk inşallahOyy maaşallahh bakalm ben neler yasiycam canımm sen nasılsın bugün ağrıların daha iyidir inşallah sonda taktılar mi sanadabirde sancıların geldi ya o da çok güzel minik gelmek istemiş zamanı gelmiş buda harika bir deneyim ben ikinci kızımda yasamstm sezeryana gidecem sürekli sedyeden inip tuvalete kosuyodum hep büyük tuvaletim warmis gibi geliyordu megerr benimde sancılar başlamış doktorum telaş etmiyim diye dememiş
İnan kendim doğurmusum gibi mutluyum senin adına ,
Canım sende 10 güne kadar toparlanmış olacaksın hiç ona canın sıkılmasın amann nazimiz niyazimiz yeni başlıyor basknlar bize bir süre ne yapalımPsikolojik olarak çok iyiym canım oğlum sağlıklı ve kucagimda o kadar güzel bir duygu ki anlatilmaz sadece tek başıma hiç bir şey yapamamak çok kötü birde kızım var ona bakamak can sıkıcı
Aynen ya. Koltukta yatıyorum bazen yan rahatliyorumAy çok zor oluyor gece olmasin istiyorum resmen ya
Ay vallahi kazandaydim bayramda buzz gibi cok güzeldiama bizjm ev alev ateş bak biraz daha serinligi översen yatiya sana gelcem ha
Aynen öyle canım ilk hafta biraz zor oluyor oturup kalkamiyor tuvalete tek gidemiyoruz ama sonrasında yavaş yavaş başlıyor iylesme süreci Allah yardım ediyor kuzum inşallah simdik süreci akışına bırak kızınla oğlunla doya doya geçireceğin güzel günler çok ilerde inşallahÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun kendi gelmek istedi Zor bikac gün sonrası daha mutluluk inşallah
AA bebiş geldimi :)Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun kendi gelmek istedi Zor bikac gün sonrası daha mutluluk inşallah
Bunu nereden aldın canım?Eki Görüntüle 3098026
bu da bizim kapı süsümüz. abisininki de böyle balonluydu. böyle set alıp ikisinin isimligiyle bi duvari süslemiş oluruz diye düşündük
dün ya da önceki gün sipariş vermiştik. bugün kargoya verilmis:)
Bu günlerde gecicek az sık dişini yardimci olabilecek kimse yok muydu yakininda alişinca ay nasil cabuk gecti o günler diyeceksein emin ol allah yardimcin olsun ❤Psikolojik olarak çok iyiym canım oğlum sağlıklı ve kucagimda o kadar güzel bir duygu ki anlatilmaz sadece tek başıma hiç bir şey yapamamak çok kötü birde kızım var ona bakamak can sıkıcı
Bunu nereden aldın canım?
Koltuk kabus ya heryerimi tutuyor yatamiyorumAynen ya. Koltukta yatıyorum bazen yan rahatliyorum
Erkek nazı da bi zor oluyor valla kolay gelsin bize
Amiinn inş ne güzel öyle yetiştirebilsek inş, bi yerden sonra elimizde olmuyor arkadaş çevresi düşüncesi vs etkili oluyor ama inş o güzel tohumu içine sağlamca yerleştirebiliriz.. Ay benim oğlum da öyle her şeyini soruyor bana ben de kendi karar alması için yönlendirmeye çalışıyorum umarım etkili olabilirz.
Ondan sonra biraz paranoyak oldum herşeyin başımda durdum unutkanlığım o konuda ister istemez bi düzeldi mecburen.. Ve dediğin başında da olsam herşeye hatırlatma koymaya başladım, çalmadan hallediyorum işi ama yine de tedbiri tam alıyorum artık..
Ayy minnoş kendi seçti tarihini demek, gözünüz aydın olsuninş kısa zamanda ağrılardan da kurtulacaksın o kokuyu aldın ya oh ne güzel
Artık bende her daim nöbetteyim, hatırlatma kurma da bonusu olduah sorma öyle oldu herşeyi tamamladık bi bez kaldı diye sevinirken adam hevesi kursağında kaldı Ama neyse ki şansı var sağma makinesi görümce de vardı ondan alacağız artık
Çok geçmiş olsun teker teker hastalık buluyo sıradan herkesi, inş ilaçlarla bir an önce atlatırsın.. Daha durur o minnoş bişey kalmadı 37 ye inş, dulardasın hep
Yok canım sadece eşim ve ben yardımcı olabilecek kimse gelmediBu günlerde gecicek az sık dişini yardimci olabilecek kimse yok muydu yakininda alişinca ay nasil cabuk gecti o günler diyeceksein emin ol allah yardimcin olsun ❤
Evet canım erken geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım var sadeceAA bebiş geldimi :)
Nasılsınız bebiste sende iyisindie inşallah. Allah analı babalı buyutsun
Aslında zor süreç sadece benim iylesme surecimmis başka ikisinede çok iyi bakabilirmisim Allah'ın izniyle o yüzden rahatimAynen öyle canım ilk hafta biraz zor oluyor oturup kalkamiyor tuvalete tek gidemiyoruz ama sonrasında yavaş yavaş başlıyor iylesme süreci Allah yardım ediyor kuzum inşallah simdik süreci akışına bırak kızınla oğlunla doya doya geçireceğin güzel günler çok ilerde inşallah
Ayy çok şükür Rabbime bebeğim sağlıkla geldi iylesirim Allah'ın izniyle inşallahCanım sende 10 güne kadar toparlanmış olacaksın hiç ona canın sıkılmasın amann nazimiz niyazimiz yeni başlıyor basknlar bize bir süre ne yapalımAllah yardım ediyor elbet geçecek bugünlerde
Acaba covid gecirmenle alakasi olabilir bulantinin canimGünaydınlar
1 haftadır mide bulantısı çekiyorum. Ara sıra normale dönüyor ama yine aynı devam ediyor. Gerçekten bıktım artıkyemek yiyesim gelmiyor. O ladar zorluyorum ki kendimi yemek için
Salı günü 37+0 olacağız. Ondan sonra gelsin istediği zaman artık demek isterdim ama 38 de gelse fena olmazdı artık.
Valla hiç bilmiyorum. Aşırı kesildi iştahım. İçim almıyor yediklerimiAcaba covid gecirmenle alakasi olabilir bulantinin canim
Canim ben ilk covidimde kaybettim 1 bucuk sene oldu hala koku alamam tad alabiliyorum .. kokuyuda o an 1 aylik zamanda kaybettim herseyin kokusu geldi ama bazi kokular curuk sogan kokusu gibi kaldi onlara cagre bulamadim .. 2. Covidde keske geri gelse koku dedim ama burnum hic acik gezmedigim icin biseyin kokusunuda alamiyorum . Insallah senin kalici olmaz cok berbat biseyCovid geçiren hanımlar acaba tat kokı kaybı yaşadınız mı yaşadıysanız me zaman geri geldi. Dün tat ve koku gitti bende 0 şu an. Sarımsak nane sirke herseyi kokladım dünyadaki tüm kokular gitmiş gibi şu an. Yediğim şeylerde da sadece tuz tatlı ise şeker tadı alıyorum, neyyen baktım da 18 aya ladar sürer hatta kalıcı olabilir diyor allah korusun. Bebemi koklayamayacak mıyım yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?