2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun kendi gelmek istedi Zor bikac gün sonrası daha mutluluk inşallah

Psikolojik olarak çok iyiym canım oğlum sağlıklı ve kucagimda o kadar güzel bir duygu ki anlatilmaz sadece tek başıma hiç bir şey yapamamak çok kötü birde kızım var ona bakamak can sıkıcı
Canım sende 10 güne kadar toparlanmış olacaksın hiç ona canın sıkılmasın amann nazimiz niyazimiz yeni başlıyor basknlar bize bir süre ne yapalım Allah yardım ediyor elbet geçecek bugünlerde

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun kendi gelmek istedi Zor bikac gün sonrası daha mutluluk inşallah
Aynen öyle canım ilk hafta biraz zor oluyor oturup kalkamiyor tuvalete tek gidemiyoruz ama sonrasında yavaş yavaş başlıyor iylesme süreci Allah yardım ediyor kuzum inşallah simdik süreci akışına bırak kızınla oğlunla doya doya geçireceğin güzel günler çok ilerde inşallah

Psikolojik olarak çok iyiym canım oğlum sağlıklı ve kucagimda o kadar güzel bir duygu ki anlatilmaz sadece tek başıma hiç bir şey yapamamak çok kötü birde kızım var ona bakamak can sıkıcı
Bu günlerde gecicek az sık dişini yardimci olabilecek kimse yok muydu yakininda alişinca ay nasil cabuk gecti o günler diyeceksein emin ol allah yardimcin olsun ❤

çocuğun şu durumunu kullanmayıp rehberlik edebilsek doğruya yönlendirmek bile büyük bisey canım.
bu bdv deki sorunlu kocaları kv leri okudukça geriliyorum insanın içinde olan bisey dediğin gibi belki çok etkili olamayız ama elimizden geleni yaparız allahin izniyle

Aslında zor süreç sadece benim iylesme surecimmis başka ikisinede çok iyi bakabilirmisim Allah'ın izniyle o yüzden rahatim

Canım sende 10 güne kadar toparlanmış olacaksın hiç ona canın sıkılmasın amann nazimiz niyazimiz yeni başlıyor basknlar bize bir süre ne yapalım Allah yardım ediyor elbet geçecek bugünlerde
Ayy çok şükür Rabbime bebeğim sağlıkla geldi iylesirim Allah'ın izniyle inşallah eşimden de Allah razı olsun inşallah valla ucumuzede çok iyi bakıyor

Günaydınlar
1 haftadır mide bulantısı çekiyorum. Ara sıra normale dönüyor ama yine aynı devam ediyor. Gerçekten bıktım artık yemek yiyesim gelmiyor. O ladar zorluyorum ki kendimi yemek için

Salı günü 37+0 olacağız. Ondan sonra gelsin istediği zaman artık demek isterdim ama 38 de gelse fena olmazdı artık.

Acaba covid gecirmenle alakasi olabilir bulantinin canim

Canim ben ilk covidimde kaybettim 1 bucuk sene oldu hala koku alamam tad alabiliyorum .. kokuyuda o an 1 aylik zamanda kaybettim herseyin kokusu geldi ama bazi kokular curuk sogan kokusu gibi kaldi onlara cagre bulamadim .. 2. Covidde keske geri gelse koku dedim ama burnum hic acik gezmedigim icin biseyin kokusunuda alamiyorum . Insallah senin kalici olmaz cok berbat bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…