2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım inşallah gönlünüzden geçen gibi olacak 37 yi dolduracak

Canım düzenine bak bakalım. Hastane yakın mı?
Sen Bi hastaneye git nst çektir. Ne olur ne olmaz
Eve geldik arkadaşlar. Kerem beyimiz oyun oynamış bizimle gelmiyor 7 saat boyunca sancım oldu en son gelenler o kadar şiddetliydi ki bugün çıkar heralde bu bebe dedim bide makat geliş olduğu için totosuyla kanala girecek diye korkumdan koştum gittim ama ne hikmetse hastaneye girdikten sonra ağrılarım azalmaya başladı şu an çok hafif varla yok arası neyse ki bebiş iyiymiş suyu yeterli haftasıyla uyumlu, hala makat geliş, açılmaya baktı alttan parmak ucu kadar dedi. Bide 32. Haftadan beri her kontrole gittiğimde benim hissetmediğim ama nst de çıkan sancılar çıkmadı hayretler içindeyim o kadar acı sancı neydi o zaman? Parmak ucu kadar açılma için mi bu kadar canım yandı Yalancıysa bu nasıl yalancı? Ağrı eşiğim de yüksektir normalde hemen sesimi çıkarmam sabrederim ama Allah yardımcımız olsun gözüm korktu valla

Haydaaaa geçmiş olsun canım ne diyeyim. Benimde geçen öyle bi ağrım oldu sonra geçti. Diyorum bu yalancı ise gerçeğini düşünemiyorum

Canı heyecan istemiş oğlanın az daha dursun aceleleri nedir bu bebelerin anlamadım

Haftada 200 gram alıyorken 10 günde 100 gram alınca üzüldüm biraz canım. Sonraki haftalarda gerilemesinden korktum önden gitmesi önemli değil zaten de

Neden üzülüyosun ki haftasiyla uyumluymuş işte önde gitmek zorundami bu uşak
Yok haftada 200 gram alan çocuk 10 günde 100 gram alınca korktum sonraki haftalarda geri kalırsa diye ana yüreği işte derlerdi de inanmazdım iyi besleyemiyor muyum kilolar kendime mi gidiyor diye düşünmeden edemiyorum

Bizim de hep önden gidiyordu son iki kontrolde haftasıyla uyumlu gitmeye başladı. 36+2 de 2800 dedi mesela 2 hafta önce 34+0da 2500 demişti, ama ben çok takılmadım, çok tombik olacağına normal olsun daha iyi hiç gelişmiyor olsa sıkıntı ama az da olsa kilo almış sonuçta damarlarda beslenmesinde sıkıntı olsa hiç almazdı, son haftalarda biraz büyüme hızı azalıyor zaten galiba

Çok geçmiş olsun.

Teşekkürler

Bana 33 te yapmıştı ama şükür öyle bir şey olmadı. 37 de doktor tekrar yapar mı ki?

Normal dogum olacaksa 37de yapabilir, 40 i bekleyeceksiniz yapmaz sanırım

Geçmiş olsun canım inşallah gönlünüzden geçen gibi olacak 37 yi dolduracak

Ah cnm insallah sağlıkla

Haftada 200 gram alıyorken 10 günde 100 gram alınca üzüldüm biraz canım. Sonraki haftalarda gerilemesinden korktum önden gitmesi önemli değil zaten de
Ama henüz herhangi bir gerileme yok. İleri veya geride zaten 1 hafta önemsiz diyor perinatolog. +2 önden veya geriden gelirse detaylı inceliyorlar. Su an her şey yolunda çok şükür sende.

Kaldı ki 36.haftaya gelmişsin, arkadasimda preeklampsi çıkınca 33. Haftada ort 2 kg olması gerekirken 1700 de kaldı kilosu, aldılar hemen. Şimdi masallah çok akıllı bebek, her şeyi tam. Sen zaten o haftaları çoktan geçtin. Stres yapma bebeğe de yansımasını cnm

Tecrübelerimi sizle paylaşmak istedim. Öncelikle en dertli olduğum konu. Hamileyken sürekli goguslerime kremlerle bakım yapıyordum ki doğunca yara olmasın diye ama oldu. Hastanede göğüs pompası verdiler aman Allahım acayip bir acı güçlü pompa lazım değil göğüsleri mahvediyor. Şimdi kremliyorum hep çamaşırıma sürülüyor buyuzden aventin göğüs kalkanini alacağım.hava aldırır sağa sola sürülmez.

Sürüm hastamede çok azdı ama 3 gün çok arttı yani sütünüz geç gelebilir.bu süre zarfında hemşireler mama verdiler yeni doğanın aç kalması tehlikeli.

Sezeryan olacaklar evde bebeğe kendileri bakması zor. Ağrıların oluyor.

Hastaneye 5 takım götürdüm.2 gün kaldım 4 tanesini kullandım.bebege bakacak kişinin tecrübesi önemli temiz bakabilirse takimlar yetiyor.

Biberon kesin götürün siringayla verdiler almadı biberon verdiler.

3 tane baddaniye goturdum farklı kalınlıklarda yetti.

20 tane bez götürdüm gayet yeterli geldi.
Pijamanin ustune giymek için mutlaka sabahlık yada başka bişey götürün hastanenin koridorları kilima oluyor siz terli oluyorsunuz yurudugunuz zaman usutebilirsiniz kendinizi.

Hayırlı doğumlar diliyorum hepinize Allah'ım kolay doğumlar nasip etsin.

Ben normal bekliyorum ama durum ne gösterir bilmiyorum işte. Bi gerildim yine şu muayeneden.

Of burası da öyle. 38 derece gösteriyor. Oturduğum yer yakıyor bedenimi. Su gibi terliyorum.....
Burada 30 derece yaz mevsimini sevmiyorum ya ben alaskada yaşasam asla gıkım cikmaz
Bisey olmaz allahin izniyle sen bu hafta bol kaşar muz ceviz kefir tuket acigi kapar
Hahah güzel fikir
Ay biz de köye bahçe sulamaya gideceğiz. Sonunda iznim başladı artık evdeyim derken sıcakta tarla ne çekilir şimdi
Arry sicagin alninda ne çekilir
Gümüş kapak kullanmişmiydin canim ben o kadar krem sürüyorum hayallerim suya düştü suan sezeryan olcam korkuyorum bezi de 10 tane koymustum az daha koyayim bari 1 gece yatiriyorlar ekstra bi terslik olmaz ise yaz diye kalın battaniye götürmeyim diyorum sence gerekli mi

Ay çok zor oluyor gece olmasin istiyorum resmen ya

Ay vallahi kazandaydim bayramda buzz gibi cok güzeldi ama bizjm ev alev ateş bak biraz daha serinligi översen yatiya sana gelcem ha
Ben dicektim ahahah gel gel püfür püfür

Oy maşallah kuzuya çok şükür evet haklısın içim rahatladı canım sağol

Ah ah... bitliste yaz yaşamak vardı şimdi. kışın Antalya yazın bitlis bana.

Kizlar hamilelik nasıl gidiyor ben çok yoruldum bugün annem yengem geldi bize yemek falan hazırladım evi temizledim cok yoruldum gittiler anca uzandim valla birde benim bacak 'lar birbirine değdi sıcaktida yara oldu ya yürüyünce birbirine deyince çok acıyo insallah gecer bir an once doguma oyle gitmek istemiyorum

Merhaba hanımlar yalancı sancı nasıl oluyor tarif edebilir misiniz yaşayanlar?? Sabahtan beri 4 5 defa vajinama sancı girip çıkıyor dr a gitmeli miyim gitmeme gerek yok mu bilemedim 32 haftalığız bel ağrısı ve ya sancı arasında sıklaşma fln yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…