- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Geçmiş olsun canım inşallah gönlünüzden geçen gibi olacak 37 yi dolduracak37 de sezaryen ile alacağız dedi bugün diğer doktora telefonda. Doktora göre 37 yi bekleyecek sanirim
Cok sagol cnm, duaların enerjisi büyük
Ah cnm bu kez saglikla kucagima almak istiyorum inşallah, 34 olduk 37 de alacağız dedi doktor hayirlisiyla
Cok sagolRiskli haftayı geçtik çok şükür, doktor şimdi biraz daha büyütelim derdinde 37 de alacaklar inşallah. Araya farenjit ve ateş girmese iyiydi
Sagol cnm, bugün 2 doz yapıldı, yarın aynı saatte 2 doz daha yapılacak bir daha yapılmayacaktır 37 de sezaryen olacakken. Saglikla su son birkaç haftayı atlatırız inşallah
Canım düzenine bak bakalım. Hastane yakın mı?
Eve geldik arkadaşlar. Kerem beyimiz oyun oynamış bizimle gelmiyorSen Bi hastaneye git nst çektir. Ne olur ne olmaz
HaydaaaaEve geldik arkadaşlar. Kerem beyimiz oyun oynamış bizimle gelmiyor7 saat boyunca sancım oldu en son gelenler o kadar şiddetliydi ki bugün çıkar heralde bu bebe dedim bide makat geliş olduğu için totosuyla kanala girecek diye korkumdan koştum gittim ama ne hikmetse hastaneye girdikten sonra ağrılarım azalmaya başladı şu an çok hafif varla yok arası neyse ki bebiş iyiymiş suyu yeterli haftasıyla uyumlu, hala makat geliş, açılmaya baktı alttan parmak ucu kadar dedi. Bide 32. Haftadan beri her kontrole gittiğimde benim hissetmediğim ama nst de çıkan sancılar çıkmadı hayretler içindeyim o kadar acı sancı neydi o zaman? Parmak ucu kadar açılma için mi bu kadar canım yandı Yalancıysa bu nasıl yalancı? Ağrı eşiğim de yüksektir normalde hemen sesimi çıkarmam sabrederim ama Allah yardımcımız olsun gözüm korktu valla
Canı heyecan istemiş oğlanınEve geldik arkadaşlar. Kerem beyimiz oyun oynamış bizimle gelmiyor7 saat boyunca sancım oldu en son gelenler o kadar şiddetliydi ki bugün çıkar heralde bu bebe dedim bide makat geliş olduğu için totosuyla kanala girecek diye korkumdan koştum gittim ama ne hikmetse hastaneye girdikten sonra ağrılarım azalmaya başladı şu an çok hafif varla yok arası neyse ki bebiş iyiymiş suyu yeterli haftasıyla uyumlu, hala makat geliş, açılmaya baktı alttan parmak ucu kadar dedi. Bide 32. Haftadan beri her kontrole gittiğimde benim hissetmediğim ama nst de çıkan sancılar çıkmadı hayretler içindeyim o kadar acı sancı neydi o zaman? Parmak ucu kadar açılma için mi bu kadar canım yandı Yalancıysa bu nasıl yalancı? Ağrı eşiğim de yüksektir normalde hemen sesimi çıkarmam sabrederim ama Allah yardımcımız olsun gözüm korktu valla
Haftada 200 gram alıyorken 10 günde 100 gram alınca üzüldüm biraz canım. Sonraki haftalarda gerilemesinden korktum önden gitmesi önemli değil zaten de+1 veya -1 hafta üzülecek durum değil, gayet normal sayıyor doktorlar. Önemli olan gelisimin durmadan 100 veya 300 gram artmaya devam etmesi. Stres yapma cnm boşuna. Haftası ile uyumlu zaten, önden gitmek zorunda değil bebek
Yok haftada 200 gram alan çocuk 10 günde 100 gram alınca korktum sonraki haftalarda geri kalırsa diyeNeden üzülüyosun ki haftasiyla uyumluymuş işte önde gitmek zorundami bu uşak
Hahah güzel fikirHava çok sicak eşim dışarı cikalim diye tutturuyor benim se bebegin küvetine su doldurup oturasim var yeminediyorum
Bizim de hep önden gidiyordu son iki kontrolde haftasıyla uyumlu gitmeye başladı. 36+2 de 2800 dedi mesela 2 hafta önce 34+0da 2500 demişti, ama ben çok takılmadım, çok tombik olacağına normal olsun daha iyiKızlar dün 35+0 da 2600 gram 49 cmdi. Önceleri hep önden gidiyordu kilosu. İlk defa dün haftası ile uyumlu dedi. 10 günde sadece 100 gram almış. Boyu çok uzamış. İnce uzun olacak heralde ama az kilo almasına takıldım
Çok geçmiş olsun.
Bana 33 te yapmıştı ama şükür öyle bir şey olmadı. 37 de doktor tekrar yapar mı ki?
Geçmiş olsun canım inşallah gönlünüzden geçen gibi olacak 37 yi dolduracak
Ama henüz herhangi bir gerileme yok. İleri veya geride zaten 1 hafta önemsiz diyor perinatolog. +2 önden veya geriden gelirse detaylı inceliyorlar. Su an her şey yolunda çok şükür sende.Haftada 200 gram alıyorken 10 günde 100 gram alınca üzüldüm biraz canım. Sonraki haftalarda gerilemesinden korktum önden gitmesi önemli değil zaten de
Hahah etkinde kalmış olabilirim vallaBeni görmüş olmayasinn 23 temmuzda ben yapıcam inşallah
Kendi dogurdugumu da gormedim ki dahaBenide gorsen keske
Ben normal bekliyorum ama durum ne gösterir bilmiyorum işte. Bi gerildim yine şu muayeneden.Teşekkürler
Normal dogum olacaksa 37de yapabilir, 40 i bekleyeceksiniz yapmaz sanırım
Ah cnm insallah sağlıkla
Ama henüz herhangi bir gerileme yok. İleri veya geride zaten 1 hafta önemsiz diyor perinatolog. +2 önden veya geriden gelirse detaylı inceliyorlar. Su an her şey yolunda çok şükür sende.
Kaldı ki 36.haftaya gelmişsin, arkadasimda preeklampsi çıkınca 33. Haftada ort 2 kg olması gerekirken 1700 de kaldı kilosu, aldılar hemen. Şimdi masallah çok akıllı bebek, her şeyi tam. Sen zaten o haftaları çoktan geçtin. Stres yapma bebeğe de yansımasını cnm
Burada 30 derece yaz mevsimini sevmiyorum ya ben alaskada yaşasam asla gıkım cikmazOf burası da öyle. 38 derece gösteriyor. Oturduğum yer yakıyor bedenimi. Su gibi terliyorum.....
Bisey olmaz allahin izniyle sen bu hafta bol kaşar muz ceviz kefir tuket acigi kaparYok haftada 200 gram alan çocuk 10 günde 100 gram alınca korktum sonraki haftalarda geri kalırsa diyeana yüreği işte derlerdi de inanmazdım iyi besleyemiyor muyum kilolar kendime mi gidiyor diye düşünmeden edemiyorum
Arry sicagin alninda ne çekilirHahah güzel fikir
Ay biz de köye bahçe sulamaya gideceğiz. Sonunda iznim başladı artık evdeyim derken sıcakta tarla ne çekilir şimdi
Gümüş kapak kullanmişmiydin canim ben o kadar krem sürüyorum hayallerim suya düştü suan sezeryan olcam korkuyorum bezi de 10 tane koymustum az daha koyayim bari 1 gece yatiriyorlar ekstra bi terslik olmaz ise yaz diye kalın battaniye götürmeyim diyorum sence gerekli miTecrübelerimi sizle paylaşmak istedim. Öncelikle en dertli olduğum konu. Hamileyken sürekli goguslerime kremlerle bakım yapıyordum ki doğunca yara olmasın diye ama oldu. Hastanede göğüs pompası verdiler aman Allahım acayip bir acı güçlü pompa lazım değil göğüsleri mahvediyor. Şimdi kremliyorum hep çamaşırıma sürülüyor buyuzden aventin göğüs kalkanini alacağım.hava aldırır sağa sola sürülmez.
Sürüm hastamede çok azdı ama 3 gün çok arttı yani sütünüz geç gelebilir.bu süre zarfında hemşireler mama verdiler yeni doğanın aç kalması tehlikeli.
Sezeryan olacaklar evde bebeğe kendileri bakması zor. Ağrıların oluyor.
Hastaneye 5 takım götürdüm.2 gün kaldım 4 tanesini kullandım.bebege bakacak kişinin tecrübesi önemli temiz bakabilirse takimlar yetiyor.
Biberon kesin götürün siringayla verdiler almadı biberon verdiler.
3 tane baddaniye goturdum farklı kalınlıklarda yetti.
20 tane bez götürdüm gayet yeterli geldi.
Pijamanin ustune giymek için mutlaka sabahlık yada başka bişey götürün hastanenin koridorları kilima oluyor siz terli oluyorsunuz yurudugunuz zaman usutebilirsiniz kendinizi.
Hayırlı doğumlar diliyorum hepinize Allah'ım kolay doğumlar nasip etsin.
Ben dicektim ahahah gel gel püfür püfürAy çok zor oluyor gece olmasin istiyorum resmen ya
Ay vallahi kazandaydim bayramda buzz gibi cok güzeldiama bizjm ev alev ateş bak biraz daha serinligi översen yatiya sana gelcem ha
Oy maşallah kuzuya çok şükürHerhangi bir gerileme yok. İleri veya geride zaten 1 hafta önemsiz diyor perinatolog. +2 önden veya geriden gelirse detaylı inceliyorlar. Su an her şey yolunda çok şükür sende.
Kaldı ki 36.haftaya gelmişsin, arkadasimda preeklampsi çıkınca 33. Haftada ort 2 kg olması gerekirken 1700 de kaldı kilosu, aldılar hemen. Şimdi masallah çok akıllı bebek, her şeyi tam. Sen zaten o haftaları çoktan geçtin. Stres yapma bebeğe de yansımasını cnm
Ah ah... bitliste yaz yaşamak vardı şimdi.Burada 30 derece yaz mevsimini sevmiyorum ya ben alaskada yaşasam asla gıkım cikmaz
Bisey olmaz allahin izniyle sen bu hafta bol kaşar muz ceviz kefir tuket acigi kapar
Arry sicagin alninda ne çekilir
Gümüş kapak kullanmişmiydin canim ben o kadar krem sürüyorum hayallerim suya düştü suan sezeryan olcam korkuyorum bezi de 10 tane koymustum az daha koyayim bari 1 gece yatiriyorlar ekstra bi terslik olmaz ise yaz diye kalın battaniye götürmeyim diyorum sence gerekli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?