15-20 güne gelmişti bende çok panik olmuştum .. hamile olduğunuz için zararı var mı bilmiyorum ama kekik yağı lavanta yağı koklamıştım 2 dk ..hatta evi ağır kekik kokusu sararmış ama ben gram almıyordum sonra sonra düzeldi inşallah sizinde düzelir geçmiş olsunCovid geçiren hanımlar acaba tat kokı kaybı yaşadınız mı yaşadıysanız me zaman geri geldi. Dün tat ve koku gitti bende 0 şu an. Sarımsak nane sirke herseyi kokladım dünyadaki tüm kokular gitmiş gibi şu an. Yediğim şeylerde da sadece tuz tatlı ise şeker tadı alıyorum, neyyen baktım da 18 aya ladar sürer hatta kalıcı olabilir diyor allah korusun. Bebemi koklayamayacak mıyım yav
Canım düzenine bak bakalım. Hastane yakın mı?En fazla 20 dk da bir geliyor şiddetli bi ağrı saplanıp biraz sonra hafifliyor. Ay korkuyorum
Evet ölçüyorum normal çıkıyor şekerim genelde 120-130 arası hep.Fısıldıyorum arada karnıma bekle diye de dinlerse artık teyzesiAyy o günleri öyle uzun zamandır bekliyorum ki cnm
Neo modeli ebebekte var, videosunu bırakıyorum. Goody gibi üst üste de takilmiyor. 6 ay sadece puset takıyorsun bu modelde, pusetle işin bittiğinde ise normal oturma yerini, daha hafif oluyor.
Chicco wee de de puset vardı diye hatırlıyorum ama oturma yeri küçük gelmişti bana
Yarı ortopedik olması gerekiyormuş, yumuşak olmayacakmış
Şeker ölçümü yapiyor muydun cnm? Yüksek şeker de mide bulandırıyor
Ahahah herkes kendinde olmayana hasret. Ben de zamanında doguranlara imreniyorum sağlıkla
Ahahhaha vay be 9 ay sen taşı, beylere gelsin sezaryen olalım haydi desinİyi valla...Ne normalden ne sezaryenden kork cnm. Bak benim 2.genel anestezi sezaryen im olaval, uyuyorsun zaten hicbseyden haberin.olmuyir
Keşke doğuma yakın olduğu için olsa. Valla çok yoruldum artıkCovidde oluyo istah kesilmesi sık sık azar azar atistir cok yuklenmeden .. bazilarinda doguma yakinda olabiliyor mide bulantisi ishal vs
Sen Bi hastaneye git nst çektir. Ne olur ne olmazKızlar bu doğum sancısı olabilir mi? 15 - 20 dk da bir belime giriyor yaklaşık 1 dk sürüp rahatlıyor ayaktaysam kitleniyorum nefesim kesiliyor. Nst de çıkan sancıları hissetmiyodum zaten belime mi vurmaya başladı diye bi tırsmıyor değilim
Ay ameliyati falan korkutmuyo kiz beni. Normal dogumdaki epidurale kadar olan kisim ve catal kismi. Sezeryanin da sonraki kismi korkutuyo. Doktor gecen hafta aciklik muayenesi yapinca cataldan indim nerdeyse aglayacaktim ben nasi dogurcam diye doktora. Bi tane daha dogurmus olmam disinda bi sorun yok
Canım spinal epidural oldum çok rahat geçmişti ama ameliyathane korkun varsa genel anestezi isteyebilirsin. Belden aşağısı uyuşunca birşey hissetmiyorsun ama bebeği çıkartırlarken falan bazı anlarda basınç hissediyorsun karnında bunlar seni korkutacaksa hiç yanaşma. Ama diyelim belden aşağısı uyuşuk o an korktun anestezi doktoru başında oluyor zaten korkarsan hemen genele dönüyor.Merhaba kızlar,uzun zamandır yazamıyorum.salı günü 37.haftaya gırecegız doğuma az kaldı ,ıkıncı doğumum olacagı halde doğumdan korkuyorum.İlki normal gelmeyınce 40+1de genel anestezi ıle sezeryan olmustum.Sımdıkı doktoruma bahsettıgımde spinal anestezıyı onerdıgını soyledı onda da belden ıgne yapıldığı ıcın ve o amelıyat ortamında ayık olmaktan korktuğum ıcın nasıl olur bılemedım.Spinal anestezi olanlar onerıyor musunuz?
Ya ben bir kere falan kalkıyorum tuvalete çok su içemiyorum o yüzden mi acaba ama dönüyorum yatakta kapı cam açık acayip serin oluyor gece İstanbul çok şükür ama yine de boynum ve sol tarafım terliyor 93 kilo olarak mayalı poğaça kısmını ben geçeli çok oluyoGünaydınlar güzel annişler
Bu gece yatakta 360 derece dönerek yattımresmen bi aşağı bi yukarı çapraz her türlü yattım eşim o kadar söylendiki kaçtı gitti ay bide gece wc gittim kaç kere bende Lady Luck wala imkan olsa daha tuvalete gitmem o kadar nefret geldi.
Bu kadar wc ye gidip şişen var mı davul gibi gece aynaya baktım dudaklarım şu instagram da hani silikon dudaklar dalga geçen adam warya domates biber takıyor ellerim dudaklarım öyle oldu walaakşam annem salatada tuzu kaçırmış herhalde o yaptı artık tuzu çıkartıyorum zaten kilolardan mayalı poğacaya döndüm tuzu da eksik olsun
Canım ben hala prilam kullanıyorum iki tane onu kullanmazsam bütün gün öğürüyorumGünaydınlar
1 haftadır mide bulantısı çekiyorum. Ara sıra normale dönüyor ama yine aynı devam ediyor. Gerçekten bıktım artıkyemek yiyesim gelmiyor. O ladar zorluyorum ki kendimi yemek için
Salı günü 37+0 olacağız. Ondan sonra gelsin istediği zaman artık demek isterdim ama 38 de gelse fena olmazdı artık.
Beline giriyorsa düzenli ve 1 dk sürüyorsa doğum sancısı olabilir. Süre kısalana kadar işlerini halledip hazırlığını yapabilirsin. Çantalar hastaneye gidecekler, kıl tüyKızlar bu doğum sancısı olabilir mi? 15 - 20 dk da bir belime giriyor yaklaşık 1 dk sürüp rahatlıyor ayaktaysam kitleniyorum nefesim kesiliyor. Nst de çıkan sancıları hissetmiyodum zaten belime mi vurmaya başladı diye bi tırsmıyor değilim
Bazen çok tatlı geliyorKoltuk kabus ya heryerimi tutuyor yatamiyorum
İyi olmanıza sevindimEvet canım erken geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım var sadece
Teşekkür ederim neoa yada bakayım.Fısıldıyorum arada karnıma bekle diye de dinlerse artık teyzesiAyy o günleri öyle uzun zamandır bekliyorum ki cnm
Neo modeli ebebekte var, videosunu bırakıyorum. Goody gibi üst üste de takilmiyor. 6 ay sadece puset takıyorsun bu modelde, pusetle işin bittiğinde ise normal oturma yerini, daha hafif oluyor.
Chicco wee de de puset vardı diye hatırlıyorum ama oturma yeri küçük gelmişti bana
Yarı ortopedik olması gerekiyormuş, yumuşak olmayacakmış
Şeker ölçümü yapiyor muydun cnm? Yüksek şeker de mide bulandırıyor
Ahahah herkes kendinde olmayana hasret. Ben de zamanında doguranlara imreniyorum sağlıkla
Ahahhaha vay be 9 ay sen taşı, beylere gelsin sezaryen olalım haydi desinİyi valla...Ne normalden ne sezaryenden kork cnm. Bak benim 2.genel anestezi sezaryen im olaval, uyuyorsun zaten hicbseyden haberin.olmuyir
Ben de gidip bakayım o zamanHiç bilmiyorum ki canım dışarda hiç sürmedim ama e bebekten aldığım elemanda direk bunu gosterdi
Bebek ters duruyo makat geliş kasıklarıma vurmaya başladı gidiyoruz hastaneye bakalım nolcakKorkma korkma. Hemen tline bi kasilma sayar indir. Ordan bi tut bakalim devam edecek mi. 20 dkda bir geliyosa zaten daha coook yolun var demektir. 5 dkda 1 gelene kadar evde bekle diyo doktorlar genelde. Bi dusa gir biraz uzan bakalim devam edecek mi
Kazanın neresi canım benim sülale kazandaAy çok zor oluyor gece olmasin istiyorum resmen ya
Ay vallahi kazandaydim bayramda buzz gibi cok güzeldiama bizjm ev alev ateş bak biraz daha serinligi översen yatiya sana gelcem ha
İnan hiç yoktu bende bulantı. Son 1 haftadır var. Bulanıyor ama kusma ihtiyacım yok. İçim karışıyor ve yemek yemek istemiyorumCanım spinal epidural oldum çok rahat geçmişti ama ameliyathane korkun varsa genel anestezi isteyebilirsin. Belden aşağısı uyuşunca birşey hissetmiyorsun ama bebeği çıkartırlarken falan bazı anlarda basınç hissediyorsun karnında bunlar seni korkutacaksa hiç yanaşma. Ama diyelim belden aşağısı uyuşuk o an korktun anestezi doktoru başında oluyor zaten korkarsan hemen genele dönüyor.
Ya ben bir kere falan kalkıyorum tuvalete çok su içemiyorum o yüzden mi acaba ama dönüyorum yatakta kapı cam açık acayip serin oluyor gece İstanbul çok şükür ama yine de boynum ve sol tarafım terliyor 93 kilo olarak mayalı poğaça kısmını ben geçeli çok oluyo
Canım ben hala prilam kullanıyorum iki tane onu kullanmazsam bütün gün öğürüyorum
Beline giriyorsa düzenli ve 1 dk sürüyorsa doğum sancısı olabilir. Süre kısalana kadar işlerini halledip hazırlığını yapabilirsin. Çantalar hastaneye gidecekler, kıl tüyen son 5 dk ya yaklaşınca son bi duş. Geldiğinde hazır görmek istediğin bişeyler mesela beşiği vs ay çok heyecanlı herşey yolunda gider inşallah sağlıkla kucağına al bebişini
App Store da Kasılmalar diye bir uygulama var canım onu indir oraya girince hastaneye gitmen gerekip gerekmediğini söylüyorEn fazla 20 dk da bir geliyor şiddetli bi ağrı saplanıp biraz sonra hafifliyor. Ay korkuyorum
32 de ben 37 ye kadar çalışacağım diye yazı aldım.simdi 37 de calisamazi vericem32de hastanede. Yazı aldım kurumaverdim
Canım benimde ara ara bulantılar geliyor doktor bebek kanala indikçe açılma yapıyor ondan bulantı oluyor dediİnan hiç yoktu bende bulantı. Son 1 haftadır var. Bulanıyor ama kusma ihtiyacım yok. İçim karışıyor ve yemek yemek istemiyorum
Örencik bağlarinda çiftligimiz var kiz ben doğma büyüme oraliyim esnaf babam yedi sülalem kazandaKazanın neresi canım benim sülale kazanda
Ben bekledim de oğlum beklemedi canımHani beklicektin beni, benden sonra pırtlatacaktinncok sevindim canim benim gozun aydin Allah anali babali buyutsun darisi bize insallah
AAA öyle mi oluyormuş? İnşallah ondan kaynaklıdır. Valla bezdimCanım benimde ara ara bulantılar geliyor doktor bebek kanala indikçe açılma yapıyor ondan bulantı oluyor ded
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?