2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

15-20 güne gelmişti bende çok panik olmuştum .. hamile olduğunuz için zararı var mı bilmiyorum ama kekik yağı lavanta yağı koklamıştım 2 dk ..hatta evi ağır kekik kokusu sararmış ama ben gram almıyordum sonra sonra düzeldi inşallah sizinde düzelir geçmiş olsun

Evet ölçüyorum normal çıkıyor şekerim genelde 120-130 arası hep.
Covidde oluyo istah kesilmesi sık sık azar azar atistir cok yuklenmeden .. bazilarinda doguma yakinda olabiliyor mide bulantisi ishal vs
Keşke doğuma yakın olduğu için olsa. Valla çok yoruldum artık hayırlısı ile sağlıkla doğsalardı bi

Sen Bi hastaneye git nst çektir. Ne olur ne olmaz

Yahu catalda senin içine giriyorlar, ama normal doğumda büyük tuvaletini yapar gibi dışarı çıkarıyorsun arada çok fark var.

Canım spinal epidural oldum çok rahat geçmişti ama ameliyathane korkun varsa genel anestezi isteyebilirsin. Belden aşağısı uyuşunca birşey hissetmiyorsun ama bebeği çıkartırlarken falan bazı anlarda basınç hissediyorsun karnında bunlar seni korkutacaksa hiç yanaşma. Ama diyelim belden aşağısı uyuşuk o an korktun anestezi doktoru başında oluyor zaten korkarsan hemen genele dönüyor.
Ya ben bir kere falan kalkıyorum tuvalete çok su içemiyorum o yüzden mi acaba ama dönüyorum yatakta kapı cam açık acayip serin oluyor gece İstanbul çok şükür ama yine de boynum ve sol tarafım terliyor 93 kilo olarak mayalı poğaça kısmını ben geçeli çok oluyo
Canım ben hala prilam kullanıyorum iki tane onu kullanmazsam bütün gün öğürüyorum
Beline giriyorsa düzenli ve 1 dk sürüyorsa doğum sancısı olabilir. Süre kısalana kadar işlerini halledip hazırlığını yapabilirsin. Çantalar hastaneye gidecekler, kıl tüy en son 5 dk ya yaklaşınca son bi duş. Geldiğinde hazır görmek istediğin bişeyler mesela beşiği vs ay çok heyecanlı herşey yolunda gider inşallah sağlıkla kucağına al bebişini

Teşekkür ederim neoa yada bakayım.

Korkma korkma. Hemen tline bi kasilma sayar indir. Ordan bi tut bakalim devam edecek mi. 20 dkda bir geliyosa zaten daha coook yolun var demektir. 5 dkda 1 gelene kadar evde bekle diyo doktorlar genelde. Bi dusa gir biraz uzan bakalim devam edecek mi
Bebek ters duruyo makat geliş kasıklarıma vurmaya başladı gidiyoruz hastaneye bakalım nolcak

Ay çok zor oluyor gece olmasin istiyorum resmen ya

Ay vallahi kazandaydim bayramda buzz gibi cok güzeldi ama bizjm ev alev ateş bak biraz daha serinligi översen yatiya sana gelcem ha
Kazanın neresi canım benim sülale kazanda

İnan hiç yoktu bende bulantı. Son 1 haftadır var. Bulanıyor ama kusma ihtiyacım yok. İçim karışıyor ve yemek yemek istemiyorum

İnan hiç yoktu bende bulantı. Son 1 haftadır var. Bulanıyor ama kusma ihtiyacım yok. İçim karışıyor ve yemek yemek istemiyorum
Canım benimde ara ara bulantılar geliyor doktor bebek kanala indikçe açılma yapıyor ondan bulantı oluyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…