Bencede kaç saat oldu koku ve bişi yoktu ama malum psikolojik olarak kendimi şuan zehirleniyormuşum gibi hissediyorumYerken bi tat koku almadıysan bence sorun yoktur. Sonuçta keskin bir kokusu var domestosun. Bence bi şey olmamıştır. Psikolojik olabilir
Bende pek yaramadi insallah sende yararŞu an zaten kötü bi tat var agzımda ne yesem aynı tat, duyularım iyice karıstı bazı yöntem ve yaglar varmıs hepsini deneyecem
Bende koydum kalin battaniye sadece penye yetmez yaz gunude olsa üsürler .. kendimede hirka koydum tekrardan gozden gecirp.. 20 adette bez koydum yeterli mi sence ?Yine 10 tane bezle git.kalin battaniye ben götürdüm iyikide goturmusum ebeler mutlaka üstüne hep attılar üşür dediler.
Güzel haberlerle gel canım. Nst felan da girersinYarin buyuk gun benim icin kac hafta sonra oglandan haber alicam 4 hafta oldu kontrole gitmeyeli bakalim ne durumdayiz ..
Rabbim bebegine sağlikla kavuşmayi nasip etsin inşallah ❤Selam arkadaslar hamileligim boyunca ara ara gitip sizleri takip etsrmde 2 ufak cocugum ve hamileligim biraz sıkıntı li gecincr cokta yazamafim foruma dogum yapan herkese hayirli olsun bende 9 gun once arife gecesi dogum yaptim 31 haftalik kizim dunyaya grlmek icin biraz sabirsizlandi artik bir premature bebek annesiyim kizim hala kuvezde ve nekadar kalicak çokta bi bilgimiz yok 1410 gr olarak dünyaya geldi .ben pko hastasiyim kistlerim hamileleigim sirasinda cok faxla buyuduler ve bebegi besleyen damarlarimda ciddi bir direnc olustu kan akisinda sorun vardi tnsiyonlarim yukselmeye basladi 1 hafta icerisinde 1 tane tansiyon hapindan 3 taneye yukselttik hergece acillerdeydik ve 1 hafta sonunda tansiyon hapi etki etmez hale geldi tansiyomu ve malesef bebegin beslenmesi durdu ve kalbidr sikintiya girince apartopar srzeryana alindim gece 1 de .ciger gelistirici igne vurulmustum solunum problemi yasamadi sadece 3 4 kadar oksijen tKviyesi verildi 1410 gramdan 1270 e kadar dustu kilosu simdi tekrar toparlama surrcine girdik bende sezeryan sirasi tikanma olmus cigerlerimden agir bi grip geciriyordum koronami ama onu bilmiyoruz atesim yukselmis bir hafta boyu hastanede ciger tedavisi oldum simdi taburcu oldum kizimi hastanede biraktim bi yarim orda kaldi sutum de damla dMla geliyor sagfikca oda sadece meme uvumda kaliyor akmiyor acaba cogalirmi bilgisi olan varmi
Amin tesekkur ederim dualarinizi eksik etmezseniz sevinirimRabbim bebegine sağlikla kavuşmayi nasip etsin inşallah ❤
Hayırlı olsun Allah ım analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz. Sütün çogalacaktır yemene içmene dikkat et arada bol bol sag. İnşallahh gelir.Selam arkadaslar hamileligim boyunca ara ara gitip sizleri takip etsrmde 2 ufak cocugum ve hamileligim biraz sıkıntı li gecincr cokta yazamafim foruma dogum yapan herkese hayirli olsun bende 9 gun once arife gecesi dogum yaptim 31 haftalik kizim dunyaya grlmek icin biraz sabirsizlandi artik bir premature bebek annesiyim kizim hala kuvezde ve nekadar kalicak çokta bi bilgimiz yok 1410 gr olarak dünyaya geldi .ben pko hastasiyim kistlerim hamileleigim sirasinda cok faxla buyuduler ve bebegi besleyen damarlarimda ciddi bir direnc olustu kan akisinda sorun vardi tnsiyonlarim yukselmeye basladi 1 hafta icerisinde 1 tane tansiyon hapindan 3 taneye yukselttik hergece acillerdeydik ve 1 hafta sonunda tansiyon hapi etki etmez hale geldi tansiyomu ve malesef bebegin beslenmesi durdu ve kalbidr sikintiya girince apartopar srzeryana alindim gece 1 de .ciger gelistirici igne vurulmustum solunum problemi yasamadi sadece 3 4 kadar oksijen tKviyesi verildi 1410 gramdan 1270 e kadar dustu kilosu simdi tekrar toparlama surrcine girdik bende sezeryan sirasi tikanma olmus cigerlerimden agir bi grip geciriyordum koronami ama onu bilmiyoruz atesim yukselmis bir hafta boyu hastanede ciger tedavisi oldum simdi taburcu oldum kizimi hastanede biraktim bi yarim orda kaldi sutum de damla dMla geliyor sagfikca oda sadece meme uvumda kaliyor akmiyor acaba cogalirmi bilgisi olan varmi
Tesekkur ederim insallah sabırsızlıkla bekliyoruz kizimizi sagiyorum surekli ama 9 gun uzun bi sure cogalmadi hala umidimi kaybediyorum sankiHayırlı olsun Allah ım analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz. Sütün çogalacaktır yemene içmene dikkat et arada bol bol sag. İnşallahh gelir.
Selam arkadaslar hamileligim boyunca ara ara gitip sizleri takip etsrmde 2 ufak cocugum ve hamileligim biraz sıkıntı li gecincr cokta yazamafim foruma dogum yapan herkese hayirli olsun bende 9 gun once arife gecesi dogum yaptim 31 haftalik kizim dunyaya grlmek icin biraz sabirsizlandi artik bir premature bebek annesiyim kizim hala kuvezde ve nekadar kalicak çokta bi bilgimiz yok 1410 gr olarak dünyaya geldi .ben pko hastasiyim kistlerim hamileleigim sirasinda cok faxla buyuduler ve bebegi besleyen damarlarimda ciddi bir direnc olustu kan akisinda sorun vardi tnsiyonlarim yukselmeye basladi 1 hafta icerisinde 1 tane tansiyon hapindan 3 taneye yukselttik hergece acillerdeydik ve 1 hafta sonunda tansiyon hapi etki etmez hale geldi tansiyomu ve malesef bebegin beslenmesi durdu ve kalbidr sikintiya girince apartopar srzeryana alindim gece 1 de .ciger gelistirici igne vurulmustum solunum problemi yasamadi sadece 3 4 kadar oksijen tKviyesi verildi 1410 gramdan 1270 e kadar dustu kilosu simdi tekrar toparlama surrcine girdik bende sezeryan sirasi tikanma olmus cigerlerimden agir bi grip geciriyordum koronami ama onu bilmiyoruz atesim yukselmis bir hafta boyu hastanede ciger tedavisi oldum simdi taburcu oldum kizimi hastanede biraktim bi yarim orda kaldi sutum de damla dMla geliyor sagfikca oda sadece meme uvumda kaliyor akmiyor acaba cogalirmi bilgisi olan varmi
Hahah çok normalBencede kaç saat oldu koku ve bişi yoktu ama malum psikolojik olarak kendimi şuan zehirleniyormuşum gibi hissediyorum
Hayırlı olsun sağlıkla yuvasına kucağınıza gelsin mimik inşallahSelam arkadaslar hamileligim boyunca ara ara gitip sizleri takip etsrmde 2 ufak cocugum ve hamileligim biraz sıkıntı li gecincr cokta yazamafim foruma dogum yapan herkese hayirli olsun bende 9 gun once arife gecesi dogum yaptim 31 haftalik kizim dunyaya grlmek icin biraz sabirsizlandi artik bir premature bebek annesiyim kizim hala kuvezde ve nekadar kalicak çokta bi bilgimiz yok 1410 gr olarak dünyaya geldi .ben pko hastasiyim kistlerim hamileleigim sirasinda cok faxla buyuduler ve bebegi besleyen damarlarimda ciddi bir direnc olustu kan akisinda sorun vardi tnsiyonlarim yukselmeye basladi 1 hafta icerisinde 1 tane tansiyon hapindan 3 taneye yukselttik hergece acillerdeydik ve 1 hafta sonunda tansiyon hapi etki etmez hale geldi tansiyomu ve malesef bebegin beslenmesi durdu ve kalbidr sikintiya girince apartopar srzeryana alindim gece 1 de .ciger gelistirici igne vurulmustum solunum problemi yasamadi sadece 3 4 kadar oksijen tKviyesi verildi 1410 gramdan 1270 e kadar dustu kilosu simdi tekrar toparlama surrcine girdik bende sezeryan sirasi tikanma olmus cigerlerimden agir bi grip geciriyordum koronami ama onu bilmiyoruz atesim yukselmis bir hafta boyu hastanede ciger tedavisi oldum simdi taburcu oldum kizimi hastanede biraktim bi yarim orda kaldi sutum de damla dMla geliyor sagfikca oda sadece meme uvumda kaliyor akmiyor acaba cogalirmi bilgisi olan varmi
Moralini yüksek tut ve bilinç altında sütüm çogalıyor de ve buna inan. İnsan vucudu karışık Bi sistem ama beyinde sen buna inanırsan vücudunda inanıp verebilir.Tesekkur ederim insallah sabırsızlıkla bekliyoruz kizimizi sagiyorum surekli ama 9 gun uzun bi sure cogalmadi hala umidimi kaybediyorum sanki
Insallah canim hayirlisi bakalimGüzel haberlerle gel canım. Nst felan da girersin
Cok gecmis olsun kizinada sanada bi taraftanda gozun aydin kisa zmanda insallah toparlarsiniz .. cani sag olsun kizinda gelir insallah yanina .. süt icinde bol bol sağ mutlaka yoruldum diyip birakma, süt yapacak seyler tüketip sagmalisin yoksa sogulur birdaha gelmez .. kizinin senin sütüne ihtiyaci var annesiSelam arkadaslar hamileligim boyunca ara ara gitip sizleri takip etsrmde 2 ufak cocugum ve hamileligim biraz sıkıntı li gecincr cokta yazamafim foruma dogum yapan herkese hayirli olsun bende 9 gun once arife gecesi dogum yaptim 31 haftalik kizim dunyaya grlmek icin biraz sabirsizlandi artik bir premature bebek annesiyim kizim hala kuvezde ve nekadar kalicak çokta bi bilgimiz yok 1410 gr olarak dünyaya geldi .ben pko hastasiyim kistlerim hamileleigim sirasinda cok faxla buyuduler ve bebegi besleyen damarlarimda ciddi bir direnc olustu kan akisinda sorun vardi tnsiyonlarim yukselmeye basladi 1 hafta icerisinde 1 tane tansiyon hapindan 3 taneye yukselttik hergece acillerdeydik ve 1 hafta sonunda tansiyon hapi etki etmez hale geldi tansiyomu ve malesef bebegin beslenmesi durdu ve kalbidr sikintiya girince apartopar srzeryana alindim gece 1 de .ciger gelistirici igne vurulmustum solunum problemi yasamadi sadece 3 4 kadar oksijen tKviyesi verildi 1410 gramdan 1270 e kadar dustu kilosu simdi tekrar toparlama surrcine girdik bende sezeryan sirasi tikanma olmus cigerlerimden agir bi grip geciriyordum koronami ama onu bilmiyoruz atesim yukselmis bir hafta boyu hastanede ciger tedavisi oldum simdi taburcu oldum kizimi hastanede biraktim bi yarim orda kaldi sutum de damla dMla geliyor sagfikca oda sadece meme uvumda kaliyor akmiyor acaba cogalirmi bilgisi olan varmi
Sicak su sicak komplex hepsini yaptim bide hummana cay ve sut artirici dMla bitirdim bira mayasini ilk kez duydum sorucam eczaneye insallh ise yarar sutum gelir Tesekkur ederimgeçmiş olsun rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin.
ben doğum yaptığımda sütüm hemen gelmemişti. eve gelince annem sıcak sekerli çay verdi onu içince süt inmişti.
bide uyku süt yapiyodu bende.
zamanında araştırdıgim kadarıyla eczanelerde bira mayası tableti oluyomus. onlar da ise yariyomus. bide siz araştırın isterseniz.
inşallah bol bol sütünüz olsun. ama zor şeyler yaşamışsınz siz de yeni toparlaniyosunuz bence dinlenip toparlandikca süt de artar
Tesekkur ederimHahah çok normalbende her gün doğurduğumu sanıyorum psikolojik
Hayırlı olsun sağlıkla yuvasına kucağınıza gelsin mimik inşallah
İnsallh cogalicak diye umit ediyorum ama bazen umutsuzluga dusmuyo degilim Tesekkur ederimMoralini yüksek tut ve bilinç altında sütüm çogalıyor de ve buna inan. İnsan vucudu karışık Bi sistem ama beyinde sen buna inanırsan vücudunda inanıp verebilir.
Evet birakmayi fusunmuyorum peşini ama insan bazen karamsar olabiyor sanirim lohusalik psikolojisi Tesekkur ederimCok gecmis olsun kizinada sanada bi taraftanda gozun aydin kisa zmanda insallah toparlarsiniz .. cani sag olsun kizinda gelir insallah yanina .. süt icinde bol bol sağ mutlaka yoruldum diyip birakma, süt yapacak seyler tüketip sagmalisin yoksa sogulur birdaha gelmez .. kizinin senin sütüne ihtiyaci var annesi
Evet nişan geldi bugün 4. Gün ama sancı yok yarın son gün bakalım ne diyecek dr cok streliyim suni sancıdan cok korkuyorum yaÇatı muayenesi de yaptı mı doktor? Çatı muayenesi nişanı başlatıp, dogumu da baslatabiliyormus
Sicak su sicak komplex hepsini yaptim bide hummana cay ve sut artirici dMla bitirdim bira mayasini ilk kez duydum sorucam eczaneye insallh ise yarar sutum gelir Tesekkur ederim
Tesekkur ederim
İnsallh cogalicak diye umit ediyorum ama bazen umutsuzluga dusmuyo degilim Tesekkur ederim
Aynen canım yarın tam olarak bunları sorucaz normalde hemen almam lazım ama maks 10 gün her gün takiple beklicem demişti sancımla doğuracak olsam bile en fazla 5 günüm kaldı gelir mi bilmiyorum hiçİnşallah hakkınızda en hayırlısı olsun. Eğer bebek tehlikede değilse direkt sezaryen istemeden bir sor istersen beklesem her gün gelip nts rakibi yapılsa olur mu, suni ile sancılarım ne kadar sürede düzene girer, sancılarım düzenledikten sonra suniyi durdurulabilir miyiz falan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?