2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

AAA öyle mi oluyormuş? İnşallah ondan kaynaklıdır. Valla bezdim
Valla öyle oluyor dedi doktor. Benimde öyle ilk zamanlar bile bulantım çok ağır değildi ama son zamanlarda aniden bir bulantı geliyor lavaboya zor yetişiyorum. Doktora söyleyince normal dedi. Bir ebe arkadaşa sordum o da son haftalarda normal dedi

35+1 de 2500 civarı dedi doktor banada. 2 hafta sonra gel dedi bana. Benimkide haftasıyla uyumlu gidiyor. Bu haftadan sonra cok alır artık.

+1 veya -1 hafta üzülecek durum değil, gayet normal sayıyor doktorlar. Önemli olan gelisimin durmadan 100 veya 300 gram artmaya devam etmesi. Stres yapma cnm boşuna. Haftası ile uyumlu zaten, önden gitmek zorunda değil bebek

İyi bari tek ondan kaynaklı olsun yeter ki. Salı günü bi sorayım doktora. Bakalım ne diyecek 2 haftadır gidemiyorum

Sağol denicem söylediklerini umarım sancı gelir yoksa yarın suniyi kabul etmeye niyetim yok cok korkuyorum sezeryan isticem muhtemelen insallah bebiş ve kendim için en hayırlısı olur

Sağol denicem söylediklerini umarım sancı gelir yoksa yarın suniyi kabul etmeye niyetim yok cok korkuyorum sezeryan isticem muhtemelen insallah bebiş ve kendim için en hayırlısı olur
Çatı muayenesi de yaptı mı doktor? Çatı muayenesi nişanı başlatıp, dogumu da baslatabiliyormus

Çok geçmiş olsun.

Neden üzülüyosun ki haftasiyla uyumluymuş işte önde gitmek zorundami bu uşak

İnşallah hakkınızda en hayırlısı olsun. Eğer bebek tehlikede değilse direkt sezaryen istemeden bir sor istersen beklesem her gün gelip nts rakibi yapılsa olur mu, suni ile sancılarım ne kadar sürede düzene girer, sancılarım düzenledikten sonra suniyi durdurulabilir miyiz falan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…