Soyledigin kadar kolay degil isteYahu catalda senin içine giriyorlar, ama normal doğumda büyük tuvaletini yapar gibi dışarı çıkarıyorsun arada çok fark var.
Ters işlem uygulanacak. Normal dogumu deneyimlemis biri olarak diyorumSoyledigin kadar kolay degil iste
Valla öyle oluyor dedi doktor. Benimde öyle ilk zamanlar bile bulantım çok ağır değildi ama son zamanlarda aniden bir bulantı geliyor lavaboya zor yetişiyorum. Doktora söyleyince normal dedi. Bir ebe arkadaşa sordum o da son haftalarda normal dediAAA öyle mi oluyormuş? İnşallah ondan kaynaklıdır. Valla bezdim
35+1 de 2500 civarı dedi doktor banada. 2 hafta sonra gel dedi bana. Benimkide haftasıyla uyumlu gidiyor. Bu haftadan sonra cok alır artık.Kızlar dün 35+0 da 2600 gram 49 cmdi. Önceleri hep önden gidiyordu kilosu. İlk defa dün haftası ile uyumlu dedi. 10 günde sadece 100 gram almış. Boyu çok uzamış. İnce uzun olacak heralde ama az kilo almasına takıldım
Kızlar dün 35+0 da 2600 gram 49 cmdi. Önceleri hep önden gidiyordu kilosu. İlk defa dün haftası ile uyumlu dedi. 10 günde sadece 100 gram almış. Boyu çok uzamış. İnce uzun olacak heralde ama az kilo almasına takıldım
İyi bari tek ondan kaynaklı olsun yeter ki. Salı günü bi sorayım doktora. Bakalım ne diyecek 2 haftadır gidemiyorumValla öyle oluyor dedi doktor. Benimde öyle ilk zamanlar bile bulantım çok ağır değildi ama son zamanlarda aniden bir bulantı geliyor lavaboya zor yetişiyorum. Doktora söyleyince normal dedi. Bir ebe arkadaşa sordum o da son haftalarda normal dedi
Sağol denicem söylediklerini umarım sancı gelir yoksa yarın suniyi kabul etmeye niyetim yok cok korkuyorum sezeryan isticem muhtemelen insallah bebiş ve kendim için en hayırlısı olurNişanın gelmiş, açıklığın şimdiden 3 cm ise sancın da başlar yakında inşallah. Başlamazsa da suniyi sadece sancıları düzenlemek için verebilirler sancıların düzelince kendi sancılarımla doğurmak istiyorum suniyi çıkarmayı deneyelim diye teklif edebilirsin.
Evde de duşun altında ılık suyu beline karnına tut, plates topunun üzerinde zıpla, 8 ve 0 çiz. Bol bol yürüyüş yapmaya çalış. Bunlar hep doğumunu kolaylaştırır, sancılarının başlamasını da sağlayabilir.
Çok geçmiş olsun canım yaa inşallah çabucak toparlarsın doğuma kadar tam iyileşirsin. Nasılsa senin sezaryen yat, dinlen, hiç hareket etme.
Çatı muayenesi de yaptı mı doktor? Çatı muayenesi nişanı başlatıp, dogumu da baslatabiliyormusSağol denicem söylediklerini umarım sancı gelir yoksa yarın suniyi kabul etmeye niyetim yok cok korkuyorum sezeryan isticem muhtemelen insallah bebiş ve kendim için en hayırlısı olur
Çok geçmiş olsun.37 de sezaryen ile alacağız dedi bugün diğer doktora telefonda. Doktora göre 37 yi bekleyecek sanirim
Cok sagol cnm, duaların enerjisi büyük
Ah cnm bu kez saglikla kucagima almak istiyorum inşallah, 34 olduk 37 de alacağız dedi doktor hayirlisiyla
Cok sagolRiskli haftayı geçtik çok şükür, doktor şimdi biraz daha büyütelim derdinde 37 de alacaklar inşallah. Araya farenjit ve ateş girmese iyiydi
Sagol cnm, bugün 2 doz yapıldı, yarın aynı saatte 2 doz daha yapılacak bir daha yapılmayacaktır 37 de sezaryen olacakken. Saglikla su son birkaç haftayı atlatırız inşallah
Neden üzülüyosun ki haftasiyla uyumluymuş işte önde gitmek zorundami bu uşakKızlar dün 35+0 da 2600 gram 49 cmdi. Önceleri hep önden gidiyordu kilosu. İlk defa dün haftası ile uyumlu dedi. 10 günde sadece 100 gram almış. Boyu çok uzamış. İnce uzun olacak heralde ama az kilo almasına takıldım
Gözünüz aydın. Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün.Kizlarrr dün gece sancıyla hastaneye yatisim yapıldı bugün oğlum dünyaya geldi çok şükür Rabbime ikimizde iyiyiz ağrılarım çok fazla
Bende iki haftadır ara ara sabahları bulantı ile gözümü açıyorum. Tek değilmişim demekkiCanım benimde ara ara bulantılar geliyor doktor bebek kanala indikçe açılma yapıyor ondan bulantı oluyor dedi
Aynen ya yürüyüş yapmak gerekiyormuş ama evden dışarı hiç cikasim gelmiyor benimdeHava çok sicak eşim dışarı cikalim diye tutturuyor benim se bebegin küvetine su doldurup oturasim var yeminediyorum
Maşallah canım Allah analı babalı sağlıklı büyütsünGözünüz aydın. Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün.
İnşallah hakkınızda en hayırlısı olsun. Eğer bebek tehlikede değilse direkt sezaryen istemeden bir sor istersen beklesem her gün gelip nts rakibi yapılsa olur mu, suni ile sancılarım ne kadar sürede düzene girer, sancılarım düzenledikten sonra suniyi durdurulabilir miyiz falan diye.Sağol denicem söylediklerini umarım sancı gelir yoksa yarın suniyi kabul etmeye niyetim yok cok korkuyorum sezeryan isticem muhtemelen insallah bebiş ve kendim için en hayırlısı olur
Kiz detay anlattirma doguramamis biriyim ben en sonunda karnima basinca firladi cok tek seferde doktorun kucagina uctuTers işlem uygulanacak. Normal dogumu deneyimlemis biri olarak diyorum
Bana 33 te yapmıştı ama şükür öyle bir şey olmadı. 37 de doktor tekrar yapar mı ki?Çatı muayenesi de yaptı mı doktor? Çatı muayenesi nişanı başlatıp, dogumu da baslatabiliyormus
Of burası da öyle. 38 derece gösteriyor. Oturduğum yer yakıyor bedenimi. Su gibi terliyorum.....Hava çok sicak eşim dışarı cikalim diye tutturuyor benim se bebegin küvetine su doldurup oturasim var yeminediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?