4 anne dogum yapti, ikisi ikiz dogum yapti, ondan 6 bebek oluyor. Ben de birden dogum yapan 6 anne aradim sasirdimListeye göre 6 bebeişimiz var. Ama yazışmalarda bir benim bebişim yok gibi
Bende seninle aynı şeyi yaşadımm niye almadı anlamiyrm benimde 2500 dü 1 haftada hiç almamıştı sonra ki hafta 5 gün sonra 200 gram kadar kaldı seninle hemen hemen aynı haftalar...200 gram aldığını görünce pek sewindim bu son haftam cumartesi sezeryan olacağım ve son günler ne alırsa kar diye sürekli bisiler yiyorum Çarşamba son kontrolüm War son durumu gruba yazarim inşaallah bende süt, çerez, muz, yumurta bence kilo aldırıyor çünkü o hafta bunlara hiç dikkat etmedim yemedim pek we kilo almadı...Kızlar dün 35+0 da 2600 gram 49 cmdi. Önceleri hep önden gidiyordu kilosu. İlk defa dün haftası ile uyumlu dedi. 10 günde sadece 100 gram almış. Boyu çok uzamış. İnce uzun olacak heralde ama az kilo almasına takıldım
Aa bende kahramankazandayımÖrencik bağlarinda çiftligimiz var kiz ben doğma büyüme oraliyim esnaf babam yedi sülalem kazandakazan denince akla et gelir bizimkilerde full+full kasap
Yine 10 tane bezle git.kalin battaniye ben götürdüm iyikide goturmusum ebeler mutlaka üstüne hep attılar üşür dediler.Burada 30 derece yaz mevsimini sevmiyorum ya ben alaskada yaşasam asla gıkım cikmaz
Bisey olmaz allahin izniyle sen bu hafta bol kaşar muz ceviz kefir tuket acigi kapar
Arry sicagin alninda ne çekilir
Gümüş kapak kullanmişmiydin canim ben o kadar krem sürüyorum hayallerim suya düştü suan sezeryan olcam korkuyorum bezi de 10 tane koymustum az daha koyayim bari 1 gece yatiriyorlar ekstra bi terslik olmaz ise yaz diye kalın battaniye götürmeyim diyorum sence gerekli mi
Ördugum battaniyeyi de koyayim o zaman ben agustosun 18inde dogacak diye 1 müslin birde penye kundak koymuştum cantayaYine 10 tane bezle git.kalin battaniye ben götürdüm iyikide goturmusum ebeler mutlaka üstüne hep attılar üşür dediler.
Sen daha iyimisin canım ağrı sızın war mı, minik kuş nasıl şükür atlattnn ,sonda takmislarmydi ameliyat öncesi acabaYine 10 tane bezle git.kalin battaniye ben götürdüm iyikide goturmusum ebeler mutlaka üstüne hep attılar üşür dediler.
Hemşerilerim çoğalıyor sizle ayri koalisyon kurayimAa bende kahramankazandayım
3 yıldır kazandayım evlenip geldim… bende Atatürk’te oturuyorum.. gerçi her yer AtatürkHemşerilerim çoğalıyor sizle ayri koalisyon kurayimneresindesin canim annem atatürk mahallesinde oturuyor benim
Canım o meme yarasını en iyi ben bilirim oğlum doğdu ilk emmesinde sağ memem ortadan ikiye ayrıldı tam 2 ay herşeyi denedim hiç fayda etmedi kanasa da sağdım dişimi sıka sıka ağlaya ağlaya ama şunu öğrendim avent kalkanı hava alan bende de vardı pek işe yaramadı ama şuna dikkat et piyasada ki en pahalı en kaliteli göğüs pedini al sık sık değiştir beybi me falan ıslaklığı bırakıyor hiç iyileşmiyor piyasadaki bütün krem merhem herşeyi doktorun yazdığı ev de tahin yağı vs hiç biri iyileştirmedi de eczanede üzerinde arı resmî olan doğal içerikli bir meme kremi çok da pahalı bişeydi bi o fayda etmişti 2 ay sonunda çok hızlı iyileştirmişti. Çok geçmiş olsun inşallah senin memeler çabucak iyileşir. Ben biberon koydum çantaya ama süt sağma makinasını da alayım bari. Bir de ince bi sabahlık almıştım ama hep internette şal da yazıyor onu da alayım dimi ne olur ne olmaz. Ben 1 ocakta doğum yapmıştım ama yatak sürekli terden ıslanıyordu demek bu sıcakta daha çok terleyebiliriz. 10 bez koymuştum çantaya hastanede de veriyorlar diye en iyisi çarşamba kontrole gittiğimde onları iyice sorayım. Teşekkürler paylaştıkların İçin. Bebişin de sen de çabucak toparlarsınız inşallah canım.Tecrübelerimi sizle paylaşmak istedim. Öncelikle en dertli olduğum konu. Hamileyken sürekli goguslerime kremlerle bakım yapıyordum ki doğunca yara olmasın diye ama oldu. Hastanede göğüs pompası verdiler aman Allahım acayip bir acı güçlü pompa lazım değil göğüsleri mahvediyor. Şimdi kremliyorum hep çamaşırıma sürülüyor buyuzden aventin göğüs kalkanini alacağım.hava aldırır sağa sola sürülmez.
Sürüm hastamede çok azdı ama 3 gün çok arttı yani sütünüz geç gelebilir.bu süre zarfında hemşireler mama verdiler yeni doğanın aç kalması tehlikeli.
Sezeryan olacaklar evde bebeğe kendileri bakması zor. Ağrıların oluyor.
Hastaneye 5 takım götürdüm.2 gün kaldım 4 tanesini kullandım.bebege bakacak kişinin tecrübesi önemli temiz bakabilirse takimlar yetiyor.
Biberon kesin götürün siringayla verdiler almadı biberon verdiler.
3 tane baddaniye goturdum farklı kalınlıklarda yetti.
20 tane bez götürdüm gayet yeterli geldi.
Pijamanin ustune giymek için mutlaka sabahlık yada başka bişey götürün hastanenin koridorları kilima oluyor siz terli oluyorsunuz yurudugunuz zaman usutebilirsiniz kendinizi.
Hayırlı doğumlar diliyorum hepinize Allah'ım kolay doğumlar nasip etsin.
3 yıldır kazandayım evlenip geldim… bende Atatürk’te oturuyorum.. gerçi her yer Atatürk
4 anne dogum yapti, ikisi ikiz dogum yapti, ondan 6 bebek oluyor. Ben de birden dogum yapan 6 anne aradim sasirdim
Demek ki her hafta farklılık gösterebiliyor. Ben de süt ve muzun aldirdigini duydum muzlu süt içiyorum her gün bakalım fayda edecek mi.Bende seninle aynı şeyi yaşadımm niye almadı anlamiyrm benimde 2500 dü 1 haftada hiç almamıştı sonra ki hafta 5 gün sonra 200 gram kadar kaldı seninle hemen hemen aynı haftalar...200 gram aldığını görünce pek sewindim bu son haftam cumartesi sezeryan olacağım ve son günler ne alırsa kar diye sürekli bisiler yiyorum Çarşamba son kontrolüm War son durumu gruba yazarim inşaallah bende süt, çerez, muz, yumurta bence kilo aldırıyor çünkü o hafta bunlara hiç dikkat etmedim yemedim pek we kilo almadı...
Bende senin gibi üzüldüm ama yapacak bişi yok beslenmeye ve yedikten sonra sola yatmaya geceleri sola yatmaya gayret et ben o hafta onada dikkat etmemiştim sağa yatmıştm mesela... Umarım kilo alır minik kuslarimiz
Ben tam bilmiyorum ama bizimkiler Artvin mahallesi ve kayı mahallesi diye biyerde bende iki iç defa gelmiştim sadeceÖrencik bağlarinda çiftligimiz var kiz ben doğma büyüme oraliyim esnaf babam yedi sülalem kazandakazan denince akla et gelir bizimkilerde full+full kasap
Kazanin girişinde aslinda kayi mahallesi ama geneli artvinli oldugu icin oyke kalmiş adiBen tam bilmiyorum ama bizimkiler Artvin mahallesi ve kayı mahallesi diye biyerde bende iki iç defa gelmiştim sadece
Ederim tabiki hayırla bir o günlere ulaşaym inşallahDemek ki her hafta farklılık gösterebiliyor. Ben de süt ve muzun aldirdigini duydum muzlu süt içiyorum her gün bakalım fayda edecek mi.
Ay çok az kalmış sağlıkla gelsin inşallah canım bizi haberdar et mutlaka ilk fırsatta
Evet öyleymiş bende artvinliyim bizim millet kışın orda yazın köydeKazanin girişinde aslinda kayi mahallesi ama geneli artvinli oldugu icin oyke kalmiş adi
Yerken bi tat koku almadıysan bence sorun yoktur. Sonuçta keskin bir kokusu var domestosun. Bence bi şey olmamıştır. Psikolojik olabilirKızlar ben akşam 6-7 gibi mantı süzerken süzgeci lavaboya bıraktım işimi halledene kadar 2-3 dakika orada kalmıştır kaldırdım su tuttum yoğurtladık yedik süzgü tabağın üstünde duruyordu lavaboda ama yedikten sonra aklıma geldi ben orayı domestoslamıştımdeğmiş midir domestos mantılara ya eşimde birşey yok ama psikolojik mi ne ağzımın içinde garip bir tad var korkuyorum birşey olsa bu saat oldu belli eder demi sanki hafiften midem de bulanıyor
Evet öyleymiş bende artvinliyim bizim millet kışın orda yazın köyde
Hahaha olabilir yıllardır gitmedim ben anneannem dayım vs hep oradalar ama hiç heveslenipte gideyim demedimbak işte hala artvinliler var demek şuan erzurumlular basti orayi ben artik dadaşlar diyari diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?