2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende seninle aynı şeyi yaşadımm niye almadı anlamiyrm benimde 2500 dü 1 haftada hiç almamıştı sonra ki hafta 5 gün sonra 200 gram kadar kaldı seninle hemen hemen aynı haftalar...200 gram aldığını görünce pek sewindim bu son haftam cumartesi sezeryan olacağım ve son günler ne alırsa kar diye sürekli bisiler yiyorum Çarşamba son kontrolüm War son durumu gruba yazarim inşaallah bende süt, çerez, muz, yumurta bence kilo aldırıyor çünkü o hafta bunlara hiç dikkat etmedim yemedim pek we kilo almadı...
Bende senin gibi üzüldüm ama yapacak bişi yok beslenmeye ve yedikten sonra sola yatmaya geceleri sola yatmaya gayret et ben o hafta onada dikkat etmemiştim sağa yatmıştm mesela... Umarım kilo alır minik kuslarimiz

Yine 10 tane bezle git.kalin battaniye ben götürdüm iyikide goturmusum ebeler mutlaka üstüne hep attılar üşür dediler.

Yine 10 tane bezle git.kalin battaniye ben götürdüm iyikide goturmusum ebeler mutlaka üstüne hep attılar üşür dediler.
Ördugum battaniyeyi de koyayim o zaman ben agustosun 18inde dogacak diye 1 müslin birde penye kundak koymuştum cantaya

Sen daha iyimisin canım ağrı sızın war mı, minik kuş nasıl şükür atlattnn ,sonda takmislarmydi ameliyat öncesi acaba

Canım o meme yarasını en iyi ben bilirim oğlum doğdu ilk emmesinde sağ memem ortadan ikiye ayrıldı tam 2 ay herşeyi denedim hiç fayda etmedi kanasa da sağdım dişimi sıka sıka ağlaya ağlaya ama şunu öğrendim avent kalkanı hava alan bende de vardı pek işe yaramadı ama şuna dikkat et piyasada ki en pahalı en kaliteli göğüs pedini al sık sık değiştir beybi me falan ıslaklığı bırakıyor hiç iyileşmiyor piyasadaki bütün krem merhem herşeyi doktorun yazdığı ev de tahin yağı vs hiç biri iyileştirmedi de eczanede üzerinde arı resmî olan doğal içerikli bir meme kremi çok da pahalı bişeydi bi o fayda etmişti 2 ay sonunda çok hızlı iyileştirmişti. Çok geçmiş olsun inşallah senin memeler çabucak iyileşir. Ben biberon koydum çantaya ama süt sağma makinasını da alayım bari. Bir de ince bi sabahlık almıştım ama hep internette şal da yazıyor onu da alayım dimi ne olur ne olmaz. Ben 1 ocakta doğum yapmıştım ama yatak sürekli terden ıslanıyordu demek bu sıcakta daha çok terleyebiliriz. 10 bez koymuştum çantaya hastanede de veriyorlar diye en iyisi çarşamba kontrole gittiğimde onları iyice sorayım. Teşekkürler paylaştıkların İçin. Bebişin de sen de çabucak toparlarsınız inşallah canım.

3 yıldır kazandayım evlenip geldim… bende Atatürk’te oturuyorum.. gerçi her yer Atatürk
yolun bu tarafi atatürk diger tarafi satikadin üstüde fatih bende kazanlisin sandim canim ahh ne güzel serindir simdi orasiiiii

Demek ki her hafta farklılık gösterebiliyor. Ben de süt ve muzun aldirdigini duydum muzlu süt içiyorum her gün bakalım fayda edecek mi.
Ay çok az kalmış sağlıkla gelsin inşallah canım bizi haberdar et mutlaka ilk fırsatta

Örencik bağlarinda çiftligimiz var kiz ben doğma büyüme oraliyim esnaf babam yedi sülalem kazanda kazan denince akla et gelir bizimkilerde full+full kasap
Ben tam bilmiyorum ama bizimkiler Artvin mahallesi ve kayı mahallesi diye biyerde bende iki iç defa gelmiştim sadece

Ederim tabiki hayırla bir o günlere ulaşaym inşallah muzlu süt bende deneyeyim ben ikisini ayrı ayrı yiyourum birde öyle yapayım senin kontrol ne zaman haber et inşallah kilo almış mi diye

Kızlar ben akşam 6-7 gibi mantı süzerken süzgeci lavaboya bıraktım işimi halledene kadar 2-3 dakika orada kalmıştır kaldırdım su tuttum yoğurtladık yedik süzgü tabağın üstünde duruyordu lavaboda ama yedikten sonra aklıma geldi ben orayı domestoslamıştım değmiş midir domestos mantılara ya eşimde birşey yok ama psikolojik mi ne ağzımın içinde garip bir tad var korkuyorum birşey olsa bu saat oldu belli eder demi sanki hafiften midem de bulanıyor

Yerken bi tat koku almadıysan bence sorun yoktur. Sonuçta keskin bir kokusu var domestosun. Bence bi şey olmamıştır. Psikolojik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…