2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl karsilarsiniz bilmiyorum ama etrafınızda bebek varsa emzirmeyi deneyebilirsiniz. bebek emdikce daha fazla süt geliyo çünkü.
süt annelik yapabilirim derseniz onu da bi deneyin.
Onuda dusunduk ama bebek yk malesef yakin cevrede kucuk ogluma bile teklif ettim 3.5 yasinda ven bebek degilim diyip reddetti

Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah

Çok üzüldüm Rabbim sağlık versin bebisine insallah tez vakitte kavuşun.

Evet nişan geldi bugün 4. Gün ama sancı yok yarın son gün bakalım ne diyecek dr cok streliyim suni sancıdan cok korkuyorum ya
Ben Nisan yaşamadım ama internette okuduğum Nisan geldiği gün sancı varsa akşamına, sancı yoksa 72 saat sonra veya bu süreyi de atlatirsa 2 hafta sonra doğum oluyormuş. Geceye göre değişiyor sanırım

Niye yarın son gün? Tıbbi olarak erken mi alması lazım doktorun?

Rabbım sağlıkla kavusmanizi nasip etsin. Arkadasim preeklampsiden yüksek tansiyon ve bebek gelişimi geriledi diye 33 te doğum yaptı 1700 gramla, 3 gün tutup cikardilar. Senin bebeğin de 1700 lere gelince inşallah eve gönderirler yanınıza.

Erken doğumda süt hemen gelmiyor, bir de bebek emziremeyince manuel yontemlere kaliyorsun. devamlı masaj lazım, asagida paylaştığım gibi göğüs tamponlar var, baska amrkalar daha ucuz ornek doye paylastim.memeyi sagmaya çalışırken ısıtıp ogse koyup kullanıyorsun kanalları açmak için. Elektrikli göğüs pompası aldın mı?

Ya cok sevindim bizim hastanemiz 2 kiloya ulasmadan cikarmiyormus saglikla gelsinde beklicez elden bisey gelmiyor malesefki abileride cok hevesle brkliyor hemen bakiyorum canim tesekkur ederim insallah sutum artar

Yarin buyuk gun benim icin kac hafta sonra oglandan haber alicam 4 hafta oldu kontrole gitmeyeli bakalim ne durumdayiz ..
İnşallah güzel haberler alırsın canım kilosu sağlığı her şeyi iyidir bende yarın gidicem çok heyecanlıyım bir ay oldu 16 haziranda gitmiştik bana daha uzun bir süre geldi bir aydan ve en Son gittiğim de renkli ultrason da yoktu göremedim de bu sefer inşallah görebilicez ve inşallah kilosu da artmıştır çok heyecanlıyım

Kozmogirl17 hayırlı olsun gözün aydın erkenci kuş erken gelmiş sağlıkla kavuşun inşaallah sanada çok geçmiş olsun çok zor bir süreç geçirmişsn Rabbim yar ve yardımcın olsun ilerde tebessümle anlatırsn bugünleri kızına inşallah sağmak bolca uyumak ve dinlenmek en iyisi bence şuan çünkü minik kız gelince sana çok ihtiyacı olacak sendee o zamana kadar iylesmeye bak annesi inşallah

Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kavuştursun kızçenize. Psikolojik olarak emzirme düşüncesinden hiç vazgeçmeyin

Kozmogirl17 bebişiniz gelince de sütünüz gelmesede de emzirme ye devam edin bi arkadaşım böyle anlattı çok çekmiş ama en sonunda geldi dedi. Bende solgar markasının methini duydum bira mayalı olan bir takviyesi var onu da bir araştırın

Canım hem gözün aydın hemde çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce kavuş bebeğinle dualarım seninle. İllaki yazan olmuştur ama sağım yapmalısın. Sen sağdıkça sütün gelecektir

Çok geçmiş olsun. Siz de ağır tedavi görmüşsünüz biraz zorlasa da sağmakla gelecektir. E bebekte kutulu bi içecek var benim sütüm azaldığında ondan koli koli alıyordu eşim tadı sulandırılmış pekmez gibi bende çok işe yaramıştı ona da bi bakın. Evdesiniz şimdi çocuklarda var sakın atlamayın düzenli sağmayı ne kadar ara verirseniz sütünüz azalır ne kadar sık sağarsanız o kadar artar
İyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
Canım güzel haberlerini bekliyoruz herşey yolunda gitsin inşallah

İyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
İyi geceler heyecanlı anne Bu gece senin için heyecanlı geçecektir. Sağlıkla bebeğini kucağına al. Toparlandığında güzel haberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakma

Ya cok sevindim bizim hastanemiz 2 kiloya ulasmadan cikarmiyormus saglikla gelsinde beklicez elden bisey gelmiyor malesefki abileride cok hevesle brkliyor hemen bakiyorum canim tesekkur ederim insallah sutum artar

Malt içecekler de sut arttırıyor, ebebek gibi yerlerde satıyorlar. Destek olabilir, vazgeçme sagmaktan. İnşallah 2 kg a gelecek yakın zamanda.

Aynen benimde 1 ay oldu bayram vs ortaligi karistirdi heycan fazlasiyla bendede var uyku tutmadi ..guzel haberler alalim insallahhh nasilda özledim

Keske 72 saat sonra gelseydi ama şuanda hşc bişeyim yok başta var sandım doğuruyorum dedim ama çatı muayenesinin etkisinin ağrısıymış galiba kesildi sonra tık yok.. evet gebelik şekerim var bide bebek de gelişim geriliği olmuş o yüzden riske atarak bekletiyorum zaten normal doğuma uygun olduğun icin dedi yarın icin doğum yapacakmış gibi gel dedi suni vermek isteyecek muhtemelen ama ben sezeryan dicem bakalım neler bekliyor bizi Cuma’ya kadar en geç kesin alıcam demişti yarın sorucam sancımı beklemem risk oluşturmuyorsa Cuma’ya kadar bekleyelim dicem risk varsa da direk alsın napiyim ben normal doğurucam diye bebeğimi riske atmak istemiyorum paranoya olduk hareketlerini takip edicez derken nst ye gittik sabah akşam doktor sıkı takip et dedi yatırmak istemişti cuma icin yatmak istemedim ev yakın diye baya karıştı süreç insallaj sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…