Onuda dusunduk ama bebek yk malesef yakin cevrede kucuk ogluma bile teklif ettim 3.5 yasinda ven bebek degilim diyip reddettinasıl karsilarsiniz bilmiyorum ama etrafınızda bebek varsa emzirmeyi deneyebilirsiniz. bebek emdikce daha fazla süt geliyo çünkü.
süt annelik yapabilirim derseniz onu da bi deneyin.
Sağlıkla kucağına al bebişini inşallahSelam arkadaslar hamileligim boyunca ara ara gitip sizleri takip etsrmde 2 ufak cocugum ve hamileligim biraz sıkıntı li gecincr cokta yazamafim foruma dogum yapan herkese hayirli olsun bende 9 gun once arife gecesi dogum yaptim 31 haftalik kizim dunyaya grlmek icin biraz sabirsizlandi artik bir premature bebek annesiyim kizim hala kuvezde ve nekadar kalicak çokta bi bilgimiz yok 1410 gr olarak dünyaya geldi .ben pko hastasiyim kistlerim hamileleigim sirasinda cok faxla buyuduler ve bebegi besleyen damarlarimda ciddi bir direnc olustu kan akisinda sorun vardi tnsiyonlarim yukselmeye basladi 1 hafta icerisinde 1 tane tansiyon hapindan 3 taneye yukselttik hergece acillerdeydik ve 1 hafta sonunda tansiyon hapi etki etmez hale geldi tansiyomu ve malesef bebegin beslenmesi durdu ve kalbidr sikintiya girince apartopar srzeryana alindim gece 1 de .ciger gelistirici igne vurulmustum solunum problemi yasamadi sadece 3 4 kadar oksijen tKviyesi verildi 1410 gramdan 1270 e kadar dustu kilosu simdi tekrar toparlama surrcine girdik bende sezeryan sirasi tikanma olmus cigerlerimden agir bi grip geciriyordum koronami ama onu bilmiyoruz atesim yukselmis bir hafta boyu hastanede ciger tedavisi oldum simdi taburcu oldum kizimi hastanede biraktim bi yarim orda kaldi sutum de damla dMla geliyor sagfikca oda sadece meme uvumda kaliyor akmiyor acaba cogalirmi bilgisi olan varmi
Çok üzüldüm Rabbim sağlık versin bebisine insallah tez vakitte kavuşun.Selam arkadaslar hamileligim boyunca ara ara gitip sizleri takip etsrmde 2 ufak cocugum ve hamileligim biraz sıkıntı li gecincr cokta yazamafim foruma dogum yapan herkese hayirli olsun bende 9 gun once arife gecesi dogum yaptim 31 haftalik kizim dunyaya grlmek icin biraz sabirsizlandi artik bir premature bebek annesiyim kizim hala kuvezde ve nekadar kalicak çokta bi bilgimiz yok 1410 gr olarak dünyaya geldi .ben pko hastasiyim kistlerim hamileleigim sirasinda cok faxla buyuduler ve bebegi besleyen damarlarimda ciddi bir direnc olustu kan akisinda sorun vardi tnsiyonlarim yukselmeye basladi 1 hafta icerisinde 1 tane tansiyon hapindan 3 taneye yukselttik hergece acillerdeydik ve 1 hafta sonunda tansiyon hapi etki etmez hale geldi tansiyomu ve malesef bebegin beslenmesi durdu ve kalbidr sikintiya girince apartopar srzeryana alindim gece 1 de .ciger gelistirici igne vurulmustum solunum problemi yasamadi sadece 3 4 kadar oksijen tKviyesi verildi 1410 gramdan 1270 e kadar dustu kilosu simdi tekrar toparlama surrcine girdik bende sezeryan sirasi tikanma olmus cigerlerimden agir bi grip geciriyordum koronami ama onu bilmiyoruz atesim yukselmis bir hafta boyu hastanede ciger tedavisi oldum simdi taburcu oldum kizimi hastanede biraktim bi yarim orda kaldi sutum de damla dMla geliyor sagfikca oda sadece meme uvumda kaliyor akmiyor acaba cogalirmi bilgisi olan varmi
Ben Nisan yaşamadım ama internette okuduğum Nisan geldiği gün sancı varsa akşamına, sancı yoksa 72 saat sonra veya bu süreyi de atlatirsa 2 hafta sonra doğum oluyormuş. Geceye göre değişiyor sanırımEvet nişan geldi bugün 4. Gün ama sancı yok yarın son gün bakalım ne diyecek dr cok streliyim suni sancıdan cok korkuyorum ya
Selam arkadaslar hamileligim boyunca ara ara gitip sizleri takip etsrmde 2 ufak cocugum ve hamileligim biraz sıkıntı li gecincr cokta yazamafim foruma dogum yapan herkese hayirli olsun bende 9 gun once arife gecesi dogum yaptim 31 haftalik kizim dunyaya grlmek icin biraz sabirsizlandi artik bir premature bebek annesiyim kizim hala kuvezde ve nekadar kalicak çokta bi bilgimiz yok 1410 gr olarak dünyaya geldi .ben pko hastasiyim kistlerim hamileleigim sirasinda cok faxla buyuduler ve bebegi besleyen damarlarimda ciddi bir direnc olustu kan akisinda sorun vardi tnsiyonlarim yukselmeye basladi 1 hafta icerisinde 1 tane tansiyon hapindan 3 taneye yukselttik hergece acillerdeydik ve 1 hafta sonunda tansiyon hapi etki etmez hale geldi tansiyomu ve malesef bebegin beslenmesi durdu ve kalbidr sikintiya girince apartopar srzeryana alindim gece 1 de .ciger gelistirici igne vurulmustum solunum problemi yasamadi sadece 3 4 kadar oksijen tKviyesi verildi 1410 gramdan 1270 e kadar dustu kilosu simdi tekrar toparlama surrcine girdik bende sezeryan sirasi tikanma olmus cigerlerimden agir bi grip geciriyordum koronami ama onu bilmiyoruz atesim yukselmis bir hafta boyu hastanede ciger tedavisi oldum simdi taburcu oldum kizimi hastanede biraktim bi yarim orda kaldi sutum de damla dMla geliyor sagfikca oda sadece meme uvumda kaliyor akmiyor acaba cogalirmi bilgisi olan varmi
Ya cok sevindim bizim hastanemiz 2 kiloya ulasmadan cikarmiyormus saglikla gelsinde beklicez elden bisey gelmiyor malesefki abileride cok hevesle brkliyor hemen bakiyorum canim tesekkur ederim insallah sutum artarRabbım sağlıkla kavusmanizi nasip etsin. Arkadasim preeklampsiden yüksek tansiyon ve bebek gelişimi geriledi diye 33 te doğum yaptı 1700 gramla, 3 gün tutup cikardilar. Senin bebeğin de 1700 lere gelince inşallah eve gönderirler yanınıza.
Erken doğumda süt hemen gelmiyor, bir de bebek emziremeyince manuel yontemlere kaliyorsun. devamlı masaj lazım, asagida paylaştığım gibi göğüs tamponlar var, baska amrkalar daha ucuz ornek doye paylastim.memeyi sagmaya çalışırken ısıtıp ogse koyup kullanıyorsun kanalları açmak için. Elektrikli göğüs pompası aldın mı?
LANSINOH Soğuk ve Sıcak Göğüs Terapisi Paketleri - Fiyatı, Yorumları
LANSINOH Soğuk ve Sıcak Göğüs Terapisi Paketleri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İnşallah güzel haberler alırsın canım kilosu sağlığı her şeyi iyidir bende yarın gidicem çok heyecanlıyım bir ay oldu 16 haziranda gitmiştik bana daha uzun bir süre geldi bir aydanYarin buyuk gun benim icin kac hafta sonra oglandan haber alicam 4 hafta oldu kontrole gitmeyeli bakalim ne durumdayiz ..
Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam arkadaslar hamileligim boyunca ara ara gitip sizleri takip etsrmde 2 ufak cocugum ve hamileligim biraz sıkıntı li gecincr cokta yazamafim foruma dogum yapan herkese hayirli olsun bende 9 gun once arife gecesi dogum yaptim 31 haftalik kizim dunyaya grlmek icin biraz sabirsizlandi artik bir premature bebek annesiyim kizim hala kuvezde ve nekadar kalicak çokta bi bilgimiz yok 1410 gr olarak dünyaya geldi .ben pko hastasiyim kistlerim hamileleigim sirasinda cok faxla buyuduler ve bebegi besleyen damarlarimda ciddi bir direnc olustu kan akisinda sorun vardi tnsiyonlarim yukselmeye basladi 1 hafta icerisinde 1 tane tansiyon hapindan 3 taneye yukselttik hergece acillerdeydik ve 1 hafta sonunda tansiyon hapi etki etmez hale geldi tansiyomu ve malesef bebegin beslenmesi durdu ve kalbidr sikintiya girince apartopar srzeryana alindim gece 1 de .ciger gelistirici igne vurulmustum solunum problemi yasamadi sadece 3 4 kadar oksijen tKviyesi verildi 1410 gramdan 1270 e kadar dustu kilosu simdi tekrar toparlama surrcine girdik bende sezeryan sirasi tikanma olmus cigerlerimden agir bi grip geciriyordum koronami ama onu bilmiyoruz atesim yukselmis bir hafta boyu hastanede ciger tedavisi oldum simdi taburcu oldum kizimi hastanede biraktim bi yarim orda kaldi sutum de damla dMla geliyor sagfikca oda sadece meme uvumda kaliyor akmiyor acaba cogalirmi bilgisi olan var mı
Canım hem gözün aydın hemde çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce kavuş bebeğinle dualarım seninle. İllaki yazan olmuştur ama sağım yapmalısın. Sen sağdıkça sütün gelecektirSelam arkadaslar hamileligim boyunca ara ara gitip sizleri takip etsrmde 2 ufak cocugum ve hamileligim biraz sıkıntı li gecincr cokta yazamafim foruma dogum yapan herkese hayirli olsun bende 9 gun once arife gecesi dogum yaptim 31 haftalik kizim dunyaya grlmek icin biraz sabirsizlandi artik bir premature bebek annesiyim kizim hala kuvezde ve nekadar kalicak çokta bi bilgimiz yok 1410 gr olarak dünyaya geldi .ben pko hastasiyim kistlerim hamileleigim sirasinda cok faxla buyuduler ve bebegi besleyen damarlarimda ciddi bir direnc olustu kan akisinda sorun vardi tnsiyonlarim yukselmeye basladi 1 hafta icerisinde 1 tane tansiyon hapindan 3 taneye yukselttik hergece acillerdeydik ve 1 hafta sonunda tansiyon hapi etki etmez hale geldi tansiyomu ve malesef bebegin beslenmesi durdu ve kalbidr sikintiya girince apartopar srzeryana alindim gece 1 de .ciger gelistirici igne vurulmustum solunum problemi yasamadi sadece 3 4 kadar oksijen tKviyesi verildi 1410 gramdan 1270 e kadar dustu kilosu simdi tekrar toparlama surrcine girdik bende sezeryan sirasi tikanma olmus cigerlerimden agir bi grip geciriyordum koronami ama onu bilmiyoruz atesim yukselmis bir hafta boyu hastanede ciger tedavisi oldum simdi taburcu oldum kizimi hastanede biraktim bi yarim orda kaldi sutum de damla dMla geliyor sagfikca oda sadece meme uvumda kaliyor akmiyor acaba cogalirmi bilgisi olan varmi
Rabbim yardımcın olsun bir avaz da kurtarsın kolaylık sağlıkla bebişin gelsin inşallahİyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
Çok geçmiş olsun. Siz de ağır tedavi görmüşsünüz biraz zorlasa da sağmakla gelecektir. E bebekte kutulu bi içecek var benim sütüm azaldığında ondan koli koli alıyordu eşim tadı sulandırılmış pekmez gibi bende çok işe yaramıştı ona da bi bakın. Evdesiniz şimdi çocuklarda var sakın atlamayın düzenli sağmayı ne kadar ara verirseniz sütünüz azalır ne kadar sık sağarsanız o kadar artarSelam arkadaslar hamileligim boyunca ara ara gitip sizleri takip etsrmde 2 ufak cocugum ve hamileligim biraz sıkıntı li gecincr cokta yazamafim foruma dogum yapan herkese hayirli olsun bende 9 gun once arife gecesi dogum yaptim 31 haftalik kizim dunyaya grlmek icin biraz sabirsizlandi artik bir premature bebek annesiyim kizim hala kuvezde ve nekadar kalicak çokta bi bilgimiz yok 1410 gr olarak dünyaya geldi .ben pko hastasiyim kistlerim hamileleigim sirasinda cok faxla buyuduler ve bebegi besleyen damarlarimda ciddi bir direnc olustu kan akisinda sorun vardi tnsiyonlarim yukselmeye basladi 1 hafta icerisinde 1 tane tansiyon hapindan 3 taneye yukselttik hergece acillerdeydik ve 1 hafta sonunda tansiyon hapi etki etmez hale geldi tansiyomu ve malesef bebegin beslenmesi durdu ve kalbidr sikintiya girince apartopar srzeryana alindim gece 1 de .ciger gelistirici igne vurulmustum solunum problemi yasamadi sadece 3 4 kadar oksijen tKviyesi verildi 1410 gramdan 1270 e kadar dustu kilosu simdi tekrar toparlama surrcine girdik bende sezeryan sirasi tikanma olmus cigerlerimden agir bi grip geciriyordum koronami ama onu bilmiyoruz atesim yukselmis bir hafta boyu hastanede ciger tedavisi oldum simdi taburcu oldum kizimi hastanede biraktim bi yarim orda kaldi sutum de damla dMla geliyor sagfikca oda sadece meme uvumda kaliyor akmiyor acaba cogalirmi bilgisi olan varmi
Canım güzel haberlerini bekliyoruz herşey yolunda gitsin inşallahİyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
İyi geceler heyecanlı anneİyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
Ya cok sevindim bizim hastanemiz 2 kiloya ulasmadan cikarmiyormus saglikla gelsinde beklicez elden bisey gelmiyor malesefki abileride cok hevesle brkliyor hemen bakiyorum canim tesekkur ederim insallah sutum artar
Aynen benimde 1 ay oldu bayram vs ortaligi karistirdi heycan fazlasiyla bendede var uyku tutmadi ..guzel haberler alalim insallahhhİnşallah güzel haberler alırsın canım kilosu sağlığı her şeyi iyidir bende yarın gidicem çok heyecanlıyım bir ay oldu 16 haziranda gitmiştik bana daha uzun bir süre geldi bir aydanve en Son gittiğim de renkli ultrason da yoktu göremedim de bu sefer inşallah görebilicez ve inşallah kilosu da artmıştır çok heyecanlıyım
Keske 72 saat sonra gelseydi ama şuanda hşc bişeyim yok başta var sandım doğuruyorum dedim ama çatı muayenesinin etkisinin ağrısıymış galiba kesildi sonra tık yok.. evet gebelik şekerim var bide bebek de gelişim geriliği olmuş o yüzden riske atarak bekletiyorum zaten normal doğuma uygun olduğun icin dedi yarın icin doğum yapacakmış gibi gel dedi suni vermek isteyecek muhtemelen ama ben sezeryan dicem bakalım neler bekliyor bizi Cuma’ya kadar en geç kesin alıcam demişti yarın sorucam sancımı beklemem risk oluşturmuyorsa Cuma’ya kadar bekleyelim dicem risk varsa da direk alsın napiyim ben normal doğurucam diye bebeğimi riske atmak istemiyorum paranoya olduk hareketlerini takip edicez derken nst ye gittik sabah akşam doktor sıkı takip et dedi yatırmak istemişti cuma icin yatmak istemedim ev yakın diye baya karıştı süreç insallaj sağlıkla kucağımıza alırız hepimizBen Nisan yaşamadım ama internette okuduğum Nisan geldiği gün sancı varsa akşamına, sancı yoksa 72 saat sonra veya bu süreyi de atlatirsa 2 hafta sonra doğum oluyormuş. Geceye göre değişiyor sanırım
Niye yarın son gün? Tıbbi olarak erken mi alması lazım doktorun?
Hayirli dogumun olsun insallah sende bize dua etİyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?