- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Rabbim hayırla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah gece uykuda tutmaz inşallah en güzel şekilde atlatrsn iyi olunca bizede yaz inşallahİyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
Gerçekten doğuruyorum sandım o kadar emindim doğuma gireceğimeHaydaaaageçmiş olsun canım ne diyeyim. Benimde geçen öyle bi ağrım oldu sonra geçti. Diyorum bu yalancı ise gerçeğini düşünemiyorum
Ne bilim hiç gelecek gibi değildi kaburgalarıma dayalı hala bende şaşırdımCanı heyecan istemiş oğlanınaz daha dursun aceleleri nedir bu bebelerin anlamadım
Rabbim kolaylaştırsın canım ya inşallah suni ye de gerek kalmaz. Ya bu gelişim geriliği bende de var korkutuyor beni de. Gece gece uykum kaçtı Rabbim tüm korktuklarımızdan beri eylesin inşallah. Sağlıkla kolaylıkla bebişlerimize kavuşalımKeske 72 saat sonra gelseydi ama şuanda hşc bişeyim yok başta var sandım doğuruyorum dedim ama çatı muayenesinin etkisinin ağrısıymış galiba kesildi sonra tık yok.. evet gebelik şekerim var bide bebek de gelişim geriliği olmuş o yüzden riske atarak bekletiyorum zaten normal doğuma uygun olduğun icin dedi yarın icin doğum yapacakmış gibi gel dedi suni vermek isteyecek muhtemelen ama ben sezeryan dicem bakalım neler bekliyor bizi Cuma’ya kadar en geç kesin alıcam demişti yarın sorucam sancımı beklemem risk oluşturmuyorsa Cuma’ya kadar bekleyelim dicem risk varsa da direk alsın napiyim ben normal doğurucam diye bebeğimi riske atmak istemiyorum paranoya olduk hareketlerini takip edicez derken nst ye gittik sabah akşam doktor sıkı takip et dedi yatırmak istemişti cuma icin yatmak istemedim ev yakın diye baya karıştı süreç insallaj sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Öncelikle gözünüz aydın olsun doğmuş prenses inşallah en kısa zamanda da evine gelecekSelam arkadaslar hamileligim boyunca ara ara gitip sizleri takip etsrmde 2 ufak cocugum ve hamileligim biraz sıkıntı li gecincr cokta yazamafim foruma dogum yapan herkese hayirli olsun bende 9 gun once arife gecesi dogum yaptim 31 haftalik kizim dunyaya grlmek icin biraz sabirsizlandi artik bir premature bebek annesiyim kizim hala kuvezde ve nekadar kalicak çokta bi bilgimiz yok 1410 gr olarak dünyaya geldi .ben pko hastasiyim kistlerim hamileleigim sirasinda cok faxla buyuduler ve bebegi besleyen damarlarimda ciddi bir direnc olustu kan akisinda sorun vardi tnsiyonlarim yukselmeye basladi 1 hafta icerisinde 1 tane tansiyon hapindan 3 taneye yukselttik hergece acillerdeydik ve 1 hafta sonunda tansiyon hapi etki etmez hale geldi tansiyomu ve malesef bebegin beslenmesi durdu ve kalbidr sikintiya girince apartopar srzeryana alindim gece 1 de .ciger gelistirici igne vurulmustum solunum problemi yasamadi sadece 3 4 kadar oksijen tKviyesi verildi 1410 gramdan 1270 e kadar dustu kilosu simdi tekrar toparlama surrcine girdik bende sezeryan sirasi tikanma olmus cigerlerimden agir bi grip geciriyordum koronami ama onu bilmiyoruz atesim yukselmis bir hafta boyu hastanede ciger tedavisi oldum simdi taburcu oldum kizimi hastanede biraktim bi yarim orda kaldi sutum de damla dMla geliyor sagfikca oda sadece meme uvumda kaliyor akmiyor acaba cogalirmi bilgisi olan varmi
Sağlıkla gelsin inşallahİyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
Sağlıkla kavuşunİyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
Işınlanmak istiyorum bu haftaya36+0 Günaydın merkez
Amin canım insallah hepimizin doğumu kolay olsun bebişler sağlıkla gelsinRabbim kolaylaştırsın canım ya inşallah suni ye de gerek kalmaz. Ya bu gelişim geriliği bende de var korkutuyor beni de. Gece gece uykum kaçtı Rabbim tüm korktuklarımızdan beri eylesin inşallah. Sağlıkla kolaylıkla bebişlerimize kavuşalım
Sizin için en hayırlısı risksizi hangisiyse o olsun. Normal doğum iyidir hoştur ama en güzeli sağlıkla kavuşmaktır bugün inşallah güzel haberlerinizi alırızAmin canım insallah hepimizin doğumu kolay olsun bebişler sağlıkla gelsinya gelişim geriliğinde kalp atışları önemliymiş o yüzden günlük nst çektiriyorum bir haftadır bi sorun yok şuanlık ama doktorun dediği sürekli hareketlerini takip et o stresle yasamak da bizi aşırı yordu Sırf normal doğum bekleyelim diye yani
Ay benimle aynı günlerde olanlar ya doğurdu ya doğurmak üzere gibi bir sürü belirtileri varGunaydinlar. Rezzzzil bi geceydi hem sanci vardi hem bebek durmadi hem kramplarla uyandim bacagim hala o kadr agriyo ki. Gece 4 te esim diyo ki bu nasi gidicek boyle gidelim sezeryan yapsin doktoraklindan zorun mu var kim bakicak bana kuzeye dedm. Ben ise bi hafta gitmem bakarim diyo. 1 hafta bana yetmez hem normalden cok korkuyorum. Hem sezeryana cesaret edemiyorum. Artk da bitsin istiyorum. Ilkinde bitsin artk diye diye 40 i gormustum.
Kozmogirl bir an önce yavruna kavuşursun inşallah. Hastane tipi sağma makinesi kirala bence medela en iyisidir. Elinde olursa gece gündüz sağarsın. Benim oğlum da yoğun bakımda kalmıştı sütümü sağarak arttırabildim sonra 3 sene emzirdim merak etme sütün gelecek. Hem de prematüre bebeklerin annelerinin sütü onların ihtiyaçlarına göre bol proreinli ve yağlı oluyor.Tesekkur ederim insallah sabırsızlıkla bekliyoruz kizimizi sagiyorum surekli ama 9 gun uzun bi sure cogalmadi hala umidimi kaybediyorum sanki
Ayyy hadi rabbim saglikla kabustursun haber ver bize de dua et canim ❤İyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
Günaydin canim imzdanda 36. Hafta oldugunu gisteriyor 37 yazmasi gerekmiyormu36+0 Günaydın merkez
Ya bak bilmiyordum bugün dikkat edeyim bende kalp atışına.Amin canım insallah hepimizin doğumu kolay olsun bebişler sağlıkla gelsinya gelişim geriliğinde kalp atışları önemliymiş o yüzden günlük nst çektiriyorum bir haftadır bi sorun yok şuanlık ama doktorun dediği sürekli hareketlerini takip et o stresle yasamak da bizi aşırı yordu Sırf normal doğum bekleyelim diye yani
Rahim ağzina bir uyarı veriyorlar aslında doktorlar ya da ebeler çoğunluğun o şekilde doğumu başlıyormuş. Doula göstermişti aslında çok basit bir şey doktorlar için rahim ağzını parmağıyla baştan aşağı bir turluyor o kadar. Hakkınızda hayırlısı olsun en uygun zamanda en uygun şekilde ikiniz de sağlıkla birbirinize kavuşun inşallahAynen canım yarın tam olarak bunları sorucaz normalde hemen almam lazım ama maks 10 gün her gün takiple beklicem demişti sancımla doğuracak olsam bile en fazla 5 günüm kaldı gelir mi bilmiyorum hiçSuniyi keserler mi oyle bi uygulama oluyor mu bilmiyorum ki soracağım yarın
Hayırlı haberlerini bekliyoruzİyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
Benim de yarın 36+0 oluyo çarşamba kontrolüm var en son arife günü gittiğimde 2400 47 cm olmuştu kızım bakalım bu sürede nasıl gitti çok heyecanlıyım ayrıca 37. Haftaya başlamak beni çok heyecanlandırıyor kendimde sürekli doğum belirtisi arayabilirim36+0 Günaydın merkez
Dogurmak istiyorum o haftayaIşınlanmak istiyorum bu haftaya
2 gun kaldi benimde son haftalar hic gecmiyo sanki ya36+0 Günaydın merkez
Cümlenin sonrası oydu kızDogurmak istiyorum o haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?