2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haydaaaa geçmiş olsun canım ne diyeyim. Benimde geçen öyle bi ağrım oldu sonra geçti. Diyorum bu yalancı ise gerçeğini düşünemiyorum
Gerçekten doğuruyorum sandım o kadar emindim doğuma gireceğime
Canı heyecan istemiş oğlanın az daha dursun aceleleri nedir bu bebelerin anlamadım
Ne bilim hiç gelecek gibi değildi kaburgalarıma dayalı hala bende şaşırdım

Rabbim kolaylaştırsın canım ya inşallah suni ye de gerek kalmaz. Ya bu gelişim geriliği bende de var korkutuyor beni de. Gece gece uykum kaçtı Rabbim tüm korktuklarımızdan beri eylesin inşallah. Sağlıkla kolaylıkla bebişlerimize kavuşalım

Öncelikle gözünüz aydın olsun doğmuş prenses inşallah en kısa zamanda da evine gelecek
Prematüre dogumlar da süt biraz daha geç iniyor çoğu zaman. Sen tüm olumsuzlukları bir kenara bırakıp sütünün olduğuna hemen artacağına inan. Her fırsatta uyu. Ben dinlenmek, inanmak ve sudan daha çok sütü artıran yöntem olduğunu düşünmüyorum. Ekstra şeylere gelecek olursak malt içecekler var ve duşta bir tarak yardımıyla göğsünü tarar şeklinde masaj çıkınca da sağmak. Makine dahi olsa sık sık göğsünü uyar canım sütun artacak

Amin canım insallah hepimizin doğumu kolay olsun bebişler sağlıkla gelsin ya gelişim geriliğinde kalp atışları önemliymiş o yüzden günlük nst çektiriyorum bir haftadır bi sorun yok şuanlık ama doktorun dediği sürekli hareketlerini takip et o stresle yasamak da bizi aşırı yordu Sırf normal doğum bekleyelim diye yani

Günaydınlar arkadişler
Geceden beri uyuyamadım kk altını üstüne getirdim bir sürü topuk okudum Bugün memleketimden ayrılıyorum bir dahakine bebişimle dönerim inşallah hem burda kalmak istiyorum hem eve gidip eksiklerimi tamamlamak istiyorum gitmek zorundayım daha pijamamı anca sipariş verdim bugün oğluşumla randevum var İstanbul’da kalkıp hazırlanayım daha yola çıkacam inşallah hersey yolunda der doktorum

Sizin için en hayırlısı risksizi hangisiyse o olsun. Normal doğum iyidir hoştur ama en güzeli sağlıkla kavuşmaktır bugün inşallah güzel haberlerinizi alırız

Ay benimle aynı günlerde olanlar ya doğurdu ya doğurmak üzere gibi bir sürü belirtileri var Doktorum bugün iş başı yaptı çok şükür ama eşim cumartesi gelecek korkutmayin beniiiii
Tesekkur ederim insallah sabırsızlıkla bekliyoruz kizimizi sagiyorum surekli ama 9 gun uzun bi sure cogalmadi hala umidimi kaybediyorum sanki
Kozmogirl bir an önce yavruna kavuşursun inşallah. Hastane tipi sağma makinesi kirala bence medela en iyisidir. Elinde olursa gece gündüz sağarsın. Benim oğlum da yoğun bakımda kalmıştı sütümü sağarak arttırabildim sonra 3 sene emzirdim merak etme sütün gelecek. Hem de prematüre bebeklerin annelerinin sütü onların ihtiyaçlarına göre bol proreinli ve yağlı oluyor.
Kiralamaya bütçen el vermiyorsa hastaneden rica et onlarda vardır mutlaka gidip sağ orada. Zaten deneyince ev tipiyle arasındaki farkı kendin de göreceksin. Hastane tipi çok daha güçlü. Kanguru bakımı yapmayı da teklif et hastaneye. Bebeğine dokunmak kucağına almak ten tene temas da sütünü arttırır. Hemşireler doktorlar giriyor yogun bakıma, sonuçta seninde strelize etsinler giydirsinler versinler kucağına. Eğer buna mani olacak bir sağlık sorunu yoksa tabi ama sen talep et en azından.

Ya bak bilmiyordum bugün dikkat edeyim bende kalp atışına.
Az kalmış canım ya senin de hangi yolla gelirse gelsin ikiniz içinde kolay olan olsun böyle düşün zaten stresliysen normal doğum daha zor olur herhalde yani ben öyle düşünüyorum bana araştırma hastanesi yakın ama strese girerim diye devlet hastanesi istemedim şundan dolayı doğuma asistanlar vs girebilir diye rahat hissedemem kasılırım diye kısaca psikoloji önemli kendini rahat ettirmen bu konuda gerçi daha çok sağlık hususunda sen normal doğum istiyorsun tabi
İkiniz içinde hangisi kolay olcaksa o olsun sezaryen olur normal olur. Rabbim yardımcın olsun ferahlık versin gönlüne canım

Rahim ağzina bir uyarı veriyorlar aslında doktorlar ya da ebeler çoğunluğun o şekilde doğumu başlıyormuş. Doula göstermişti aslında çok basit bir şey doktorlar için rahim ağzını parmağıyla baştan aşağı bir turluyor o kadar. Hakkınızda hayırlısı olsun en uygun zamanda en uygun şekilde ikiniz de sağlıkla birbirinize kavuşun inşallah
İyi geceler kızlar yarın sabah doğumum dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlı haberlerini bekliyoruz

36+0 Günaydın merkez
Benim de yarın 36+0 oluyo çarşamba kontrolüm var en son arife günü gittiğimde 2400 47 cm olmuştu kızım bakalım bu sürede nasıl gitti çok heyecanlıyım ayrıca 37. Haftaya başlamak beni çok heyecanlandırıyor kendimde sürekli doğum belirtisi arayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…