- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar bakamadım hepinizin mj na, doğumum normal oldu çok zor bir doğumdu dün gece 2 den beri mafoldum, ama şükür kızım yanımda sağlıklı bende iyiyim şuan mj atan herkese çok teşekkür ederim
Gözünüz aydın canımKızlar bakamadım hepinizin mj na, doğumum normal oldu çok zor bir doğumdu dün gece 2 den beri mafoldum, ama şükür kızım yanımda sağlıklı bende iyiyim şuan mj atan herkese çok teşekkür ederim
Şuan aynı kaderi paylaşıyoruz canımAyaklarımın altı yanıyo resmen. Suya soktu . Uyku tutmuyo yatsam yatamıyorum ne oturarak ne de normal . Nasıl dalcam uykuya
Benim saka maka nisanim geliyor 2 gundur. 3 kez geldi. Sumuksu yapida akinti gibi degil. Seffaf denecek kadar açık sari kivamda. Ben kan gormeyince degil herhalde dedim ama böyle de olabiliyormus. Ay cok heyecanliHerkeste jel kivaminda olmuyor .. kimisinde direk kan kiminde akinti seklinde sulu kimindede sümüksü afedersin yumurta aki kivaminda oluyor .. bazilari 2 3 gun görüyor nisani bazisida hafta aralarinda .. bende aksamı nisan geldi ama sadece kan olarak akinti bile degildi sanci ile bitlikte geldi 24 saat sonra dogurdum..
Sen daha söyler söylemez nişan demiştim ben. Çünkü normal akıntıdan hemen ayırt edilebiliyor. Hadi bakalım nişan geldikten sonra sıra suyun gelmesindeBenim saka maka nisanim geliyor 2 gundur. 3 kez geldi. Sumuksu yapida akinti gibi degil. Seffaf denecek kadar açık sari kivamda. Ben kan gormeyince degil herhalde dedim ama böyle de olabiliyormus. Ay cok heyecanli
Benim 5 6 gün bariz bir şekilde azalmıştı korkutmuştu beni korkma canım yeniden hareketleniyor Allah'ın izniyleCiğer geliştiriciden olan anneler bebenizin hareketleri ne kadae azalmıştı, bit de ne zaman azaldı ne zaman geri geldi. 4 gündür belli belirsiz arada oynuyor bebem neredeyse hiç oynamıyor
Hazır mısınBenim saka maka nisanim geliyor 2 gundur. 3 kez geldi. Sumuksu yapida akinti gibi degil. Seffaf denecek kadar açık sari kivamda. Ben kan gormeyince degil herhalde dedim ama böyle de olabiliyormus. Ay cok heyecanli
Bunlar alle sağlık doktorları Furkan kayabasoglu oranın kurucusu kitabıda çok güzel öneririm com keyifli bir ekipler uzun zamandır takip ediyorumŞu doğum vloğunu izledim, normalde izlemem başka bişey araştırırken karşıma çıktı 3 milyon izlenmesine şaşırdım bi bakayım dedim, çok güzeldi sonlarda ağlamadan duramadım zaten birlikte çalıştığı ebe, doktor çok iyi. Eşime attım izle çalış bu performansı bekliyorum senden dedim :) sadece normal doğumla ilgili de değil sezeryan normal farketmiyor, en önemlisi sakin olup kendini rahat bırakmak, onu daha iyi anladım.
Hahah Diyor ki kimisinin 37. Haftadan doguma kadar parca parca gelirmis. Sanirim ben nisan ardindan hemen dogumu baslayanlardan olmicam. Geldikten sonra cogunlukla dogum 2-3 hafta icinde baslicak anlamina gelirmismis. E zaten sezaryen tarihime (2 Agustos )tam 2 hafta var. Benim icin cok bir sey degismemis oldu yani.Hazır mısın
Doğum haftan 37. Haftanın içini gösteriyor uygulamada 34+3 için iyi bence canım daha War zamanın büyür minnoş hiç üzülme benim ilk kızım 2300 doğdu şimdi kocaman bakımında öyle abartıldığı gibi zor filan değildiKizlarr iyi akşamlar bugün doktora gittim 34+3um 2350 kilosu karın çevresi küçük 2 hafta geri dedi..32+4te gittiğimde 2 kilo falan demişti az almış kiloyu dedi yemek gereken şeyleri söyledi 1 hafta sonraya çağırdı kız bebeği minyon 3 kilo bari doğsa dedi bakimi yönünden de dedicokmu az kilosu acaba
Sanirim ben nisani ardindan direkt dogumu baslayanlardan olmicam ya. Bakalim. Gerci son gunlerde enerjigim. Egil kalk temizlik yapiyorum hic agir hissetmiyorum. Bu da bi belirtiSen daha söyler söylemez nişan demiştim ben. Çünkü normal akıntıdan hemen ayırt edilebiliyor. Hadi bakalım nişan geldikten sonra sıra suyun gelmesinde
Hiç emmede filan sorun olmadı benim canım boşuna üzmüş seni 2 yaşına kadar emdi sadece başta tutarlarken yanında bilen biri olur tutturmaya gayretle destek olsun yeterBende takılıyorum aslında ama biranda öyle söyleyince ne diyeceğimi şaşırdım emmede falan sıkıntı yaşar dedi ki zaten öyle kilosu az doğsa emmese mama var takviye her şekilde toparlar
Hepsi burada da indirim warmis hoşuna gitti şimdi sipariş werdim bunu canım 145tlye aldmAnne Bebek çantası ne marka nasıl birşey aldınız
Ben göbeğimin altına çok ince bir yastık koyuyorum. Annemlerdeyim şimdi burada yatağım duvar dibinde sırtıma da bir yastık koyuyorum önden ve arkadan desteklenmiş oluyor yani. Göbeğimin altına yastık koymazsam acıyor resmen boşlukta sallanıyor gibiKızlar uyku pozisyonlarınız nasıl? Artık yastık destekleriyle de uyuyamaz oldum yan yatabiliyorum sadece ama bebek büyüdükçe ağır geliyor karnımın alt tarafta kalan kısmı da acıyor üst tarafta kalan kısmı da karın yana düştüğü için gerilip acıyor. Bebek de rahat edemiyor sanırım kalktığımda karnım hep semsert oluyor bi süre acıyorsizlerin rahat edebildiği uyku pozisyonu var mı bu işin de var mı bi taktiği
Anneliğin getirdiği kaygılar bunlar canım doğumun normal olursa hiç endişe etme hemen ayaklanacaksj oğlunu kucağına alrsn bebeği birlitke sewersiniz bezi ıslak mendilini getirir abisi oyke öyle bağ da kurmuş olursn aralarında37. Haftaya geldigime inanamiyorum. Tekrardan anne olacagima doguracagima surecin sonuna geldigime de. Smdi donup bakinca sanki hic istememisim de kendiliginden olmua gibi bu bebek. Lohusa depresyonu yukleniyo galiba bana. Cok endiseli cok gerginim. Hem nasi dogurcam.diye korkuyorum. Hem sonra buyuk oglum nolucak diye dusunuyorum. Cok cabuk gerilen ses yukselten bi insanim ona hic gerginlik yasatip kardesim yuzunden diye dusunsun istemiyorum. Yanimda bana yardmici olucak benimle ben iyilesene kadar kalicak kmse yok malesef. Kucuk bisey anlamaz ama o surecte buyuk oglum yalnizlasir die cok cok.korkuyorum cunku cok algisi acik. Kendimi yeniden anne olmaya karar vererek yanlis yapmis gibi hissediyorum
Duygular hepimizin çok karışıklık bence sonuçta ağrısz sızısız bir süreç değil e bizde hergun hastanelerde olan insanlar değiliz haliyle korku kaygı War... Ay bende kimseyi görmek istemiyorum yarın annem geliyor ama kimsenin nazını çekecek psikolojide değilim sevinemiyrm...Şaka maka doğuma hazır gibi doğumu istesekte hepimizde yumurta dayanınca bi heyecan korku stres bu bebek çıksa rahatlicaz cikmamasina imkan yok ama acılı da olcak kendimi ne kadar sonuca odaklasam da 3 hafta sonra ameliyata gireceğim bebeğim olcak 7 yıl geçmiş aradan ilk kez anne olacağım gibi duygular 2 çocuklu bir hayata başlayacağız kızım aslan ilgi odağı hep onda eşimin trafinda tek torun prenses gibi büyüdü iligiyi seviyor ve hala bebeksi kardeşine alışacak ben stresliyim sinirliyim lohusa depresyonum ağır
Geçecek gibi eve biri gelcek diye ödüm kopuyor kimse yatıya gelsin istemiyorum. Bu hafta sonu kardeşim askere gidiyor daha doğrusu askerliği Ankara’ya çıktı o gelcek kaynım gelcek ayni gün yatıya üniversite tercihleri için abisi ile konuşacak falaaan filann kafam 1 milyonKimseyi kırmakta istemiyorum ama iyi degilim net kirarim kayin valide gelsin hic istemiyorum mecbur gelcek ama bari 40 çıksın öyle gelsin diyorum zorluycam şartları.
Bu akşam benAyaklarımın altı yanıyo resmen. Suya soktu . Uyku tutmuyo yatsam yatamıyorum ne oturarak ne de normal . Nasıl dalcam uykuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?