2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bakamadım hepinizin mj na, doğumum normal oldu çok zor bir doğumdu dün gece 2 den beri mafoldum, ama şükür kızım yanımda sağlıklı bende iyiyim şuan mj atan herkese çok teşekkür ederim
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Benim saka maka nisanim geliyor 2 gundur. 3 kez geldi. Sumuksu yapida akinti gibi degil. Seffaf denecek kadar açık sari kivamda. Ben kan gormeyince degil herhalde dedim ama böyle de olabiliyormus. Ay cok heyecanli

Eklentiler

• Screenshot_20220719-230131_Chrome.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 74
Benim saka maka nisanim geliyor 2 gundur. 3 kez geldi. Sumuksu yapida akinti gibi degil. Seffaf denecek kadar açık sari kivamda. Ben kan gormeyince degil herhalde dedim ama böyle de olabiliyormus. Ay cok heyecanli
Sen daha söyler söylemez nişan demiştim ben. Çünkü normal akıntıdan hemen ayırt edilebiliyor. Hadi bakalım nişan geldikten sonra sıra suyun gelmesinde

Ciğer geliştiriciden olan anneler bebenizin hareketleri ne kadae azalmıştı, bit de ne zaman azaldı ne zaman geri geldi. 4 gündür belli belirsiz arada oynuyor bebem neredeyse hiç oynamıyor
Benim 5 6 gün bariz bir şekilde azalmıştı korkutmuştu beni korkma canım yeniden hareketleniyor Allah'ın izniyle

Hazır mısın

Bunlar alle sağlık doktorları Furkan kayabasoglu oranın kurucusu kitabıda çok güzel öneririm com keyifli bir ekipler uzun zamandır takip ediyorum

Hahah Diyor ki kimisinin 37. Haftadan doguma kadar parca parca gelirmis. Sanirim ben nisan ardindan hemen dogumu baslayanlardan olmicam. Geldikten sonra cogunlukla dogum 2-3 hafta icinde baslicak anlamina gelirmismis. E zaten sezaryen tarihime (2 Agustos )tam 2 hafta var. Benim icin cok bir sey degismemis oldu yani.

Doğum haftan 37. Haftanın içini gösteriyor uygulamada 34+3 için iyi bence canım daha War zamanın büyür minnoş hiç üzülme benim ilk kızım 2300 doğdu şimdi kocaman bakımında öyle abartıldığı gibi zor filan değildi yeme konusunda neler önerdi, beslenmene dikkat edersen genetik faktörde yoksa alır bebeğin de kilo endişe etme sağlıklı olsun yeterki

Sen daha söyler söylemez nişan demiştim ben. Çünkü normal akıntıdan hemen ayırt edilebiliyor. Hadi bakalım nişan geldikten sonra sıra suyun gelmesinde
Sanirim ben nisani ardindan direkt dogumu baslayanlardan olmicam ya. Bakalim. Gerci son gunlerde enerjigim. Egil kalk temizlik yapiyorum hic agir hissetmiyorum. Bu da bi belirti

D dhggg rahim ağzında baskı bende de oluyor bebek kafasıyla baskı yapıyor ama bize belli noktalarda hissediyoruz sadece. Yoksa yumruk atıyor ya da ayağını oradan çıkarak gibi bir his oluyor. Ben özellikle yürüyüşe.ilk başladığımda oluyor nefes egzersizleri yaparak yürümeye devam edince biraz geçiyor.

CipisS bir an önce doğurayım dedin durdun şimdi de doğurucam diye korkuyorsun Hep 37-38 istiyordun zaten ama her gün galiba doğuruyorum diye diye gerçekten doğuma gittiğinde kimse inanamayacak Herkes yine yanlış alarmmış diye geri gelmeni geklerken sen Almila İnci ile geleceksin herkes şok

Bende takılıyorum aslında ama biranda öyle söyleyince ne diyeceğimi şaşırdım emmede falan sıkıntı yaşar dedi ki zaten öyle kilosu az doğsa emmese mama var takviye her şekilde toparlar
Hiç emmede filan sorun olmadı benim canım boşuna üzmüş seni 2 yaşına kadar emdi sadece başta tutarlarken yanında bilen biri olur tutturmaya gayretle destek olsun yeter

Şaka maka doğuma hazır gibi doğumu istesekte hepimizde yumurta dayanınca bi heyecan korku stres bu bebek çıksa rahatlicaz cikmamasina imkan yok ama acılı da olcak kendimi ne kadar sonuca odaklasam da 3 hafta sonra ameliyata gireceğim bebeğim olcak 7 yıl geçmiş aradan ilk kez anne olacağım gibi duygular 2 çocuklu bir hayata başlayacağız kızım aslan ilgi odağı hep onda eşimin trafinda tek torun prenses gibi büyüdü iligiyi seviyor ve hala bebeksi kardeşine alışacak ben stresliyim sinirliyim lohusa depresyonum ağır
Geçecek gibi eve biri gelcek diye ödüm kopuyor kimse yatıya gelsin istemiyorum. Bu hafta sonu kardeşim askere gidiyor daha doğrusu askerliği Ankara’ya çıktı o gelcek kaynım gelcek ayni gün yatıya üniversite tercihleri için abisi ile konuşacak falaaan filann kafam 1 milyonKimseyi kırmakta istemiyorum ama iyi degilim net kirarim kayin valide gelsin hic istemiyorum mecbur gelcek ama bari 40 çıksın öyle gelsin diyorum zorluycam şartları.

Ben göbeğimin altına çok ince bir yastık koyuyorum. Annemlerdeyim şimdi burada yatağım duvar dibinde sırtıma da bir yastık koyuyorum önden ve arkadan desteklenmiş oluyor yani. Göbeğimin altına yastık koymazsam acıyor resmen boşlukta sallanıyor gibi

Anneliğin getirdiği kaygılar bunlar canım doğumun normal olursa hiç endişe etme hemen ayaklanacaksj oğlunu kucağına alrsn bebeği birlitke sewersiniz bezi ıslak mendilini getirir abisi oyke öyle bağ da kurmuş olursn aralarında bende kazara 3. Ye hamile kaldm hala inanamıyorum doğum yapacak olanın ben olduğuma ve birçok şeye yeniden başlayacagima... İş hayatım ew hayatım tam oturdu çocuklar büyüdü derken sil baştan besliyorum inşallah ve yeniden ameliyat olmak hemen kalkamamk şimdiden ürkütüyr birde kızlarım büyük 10 ve 6 buçuk yaşında özellikle küçük olan kucağıma çok gelir sarılırrz şimdi 1 ay rahat bunu yapamıycaz bilinçaltında doğum kötü bişi algısı oluşur mu beni öyle görecekleri için diye üzülüyorm yada ben öyle hastaym diye kardeşine karşı tepkili olur mu insan düşünüyo herşeyi maalesef ama hepsi bir süreç yaşanacak ve geçecek bunu da biliyrm ama işte gelde kalbime anlat

Duygular hepimizin çok karışıklık bence sonuçta ağrısz sızısız bir süreç değil e bizde hergun hastanelerde olan insanlar değiliz haliyle korku kaygı War... Ay bende kimseyi görmek istemiyorum yarın annem geliyor ama kimsenin nazını çekecek psikolojide değilim sevinemiyrm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…