2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bakamadım hepinizin mj na, doğumum normal oldu çok zor bir doğumdu dün gece 2 den beri mafoldum, ama şükür kızım yanımda sağlıklı bende iyiyim şuan mj atan herkese çok teşekkür ederim
Ayyyyh geldin mi seeeeeen Gözlerimiz yollarda kaldı. Doğum hikayeni bekliyoruz mutlaka Tüm zorluklar geçti bitti önemli olan kızın da sen de sağlıklısınız

Ayaklarımın altı yanıyo resmen. Suya soktu . Uyku tutmuyo yatsam yatamıyorum ne oturarak ne de normal . Nasıl dalcam uykuya
Ayakalri yananlar çoraplarınızı ıslatıp giymeyi denediniz mi?
Bence herkesle açık açık konuş. Kızını öne sür onun iyiliği için falan de. Amacım kimseyi kırmak değil aman zaten kızıma kardeş gelecek benim sakın kalıp onunla rahat ilgilenmem için şu şu şu olmalı bu bu bu olmamalı diye güzelce anlat.

Mesela benim annem doğuma giderken onu refakatçi almadığım için bence bana bozuk ki doğumdan sonra eşim gidecek o kalacak. Geçen ona refakatçi kalacaksın ya falan diye bir şey dedim "sen doğuracaksın daaa ben gelecem deeee" diyor. Halbuki en az bir gece hastanede kalicaz ama doğum sürecinde onu değil eşimi tercih ettiğim için bence bana bozuk. Doula bile ona göre gereksiz para tuzağı ama benim için zorunluluk çünkü eşim Türkçe bilmiyor. Doğumda eşim yanımda olsun istiyorum, oğlumu annemden başkasına bırakırsam içim rahat etmez. Ama bence ona göre eşim oğlana baksın o da doğuma gelsin foulaya falan da gerek yok. Ama ben kesin kararımı verdiğim için karışamıyor.

İlk doğumumda kendimi değil hep onları düşündüm ve çok pişmanım. Ücretsiz steajyer doula bulmuştum sırf onlar istemez diye reddettim, doğuma cümbür cemaat gittik. Minnacık sancı odasında annem, yengem, eşim, ben Hastanenin verdiği gecelikle yengemin önünde oram buram açıldı mı diye hep stres oldum. Arada dayımla abim bir uğruyorlardı. Eşim yanımda olup elimi falan bile tutamadı tabi bunca insan içinde. Herkes dogurmamı beklerken iyice stres oldum açılmam gıdım ilerledi falan bir sürü sıkıntı.

Şimdi kimse kusura bakmasın. Doğuran benim artık öncelik kendi huzurum ve rahatım. Doktorum kabul etmiyor, hastane korona dolayısıyla tek refakatçiye izin veriyor diyecem inşallah.

Kiloya hiç takılma, elinden geleni yap sonrasi bebişe kalmış. İri olsalar bir dert minnak olsalar bir dert Doğunca hemen büyüyorlar kiyafetlerin bazılarını giydirmeye bile yetişemiyor insan, bir bakıyorsun daha giydiremeden küçülmüş
Süt içmek dokuları da yumuşatıyormuş. Son haftalarda herkesin içmesinde fayda varmış.

Ayyyy ne güzel. Bak kıskandım şimdi bir İstanbul buluşması da yapmayalım mi biz de

Ben de gebeliğim boyunca 2 kere covid oldum bu mesaj içimi rahatlattı. A avozge sen nasıl oldun, iyileşebildin mi tamamen?

Bugün kuaför randevum vardı doktorun tatilden dönmesinden sonra 2. Dönemeç kuaför randevumdu onu da doğurmadan atlattım çok şükür. Sırada cumartesi akşamı eşimin gelmesi var inşallah o zamana kadar da doğurmazsam sonrası atış serbest

Yıllardır saçım çoooook uzundu radikal bir değişiklikle omuzlarimda katlı kestirdim. Kırmızı balyaj da yaptırdım bambaşka biri gibi oldum valla Kirpik lifting de yaptırdım, baya kolay bir işlemmiş ama sonucu çok güzel oldu baya havası değişiyor insanın

Ya asıl önemlisi hayatımda ilk defa 35'e beş kala yaşımda ağda yaptırdım Zaten tüm vücut lazerliyim ama genital bölge bitmiyor. Cildim çok hassas normal ağda yaparsan komple derin kalkar dedi hep lazer yapar uzmanlar da.

Kuaförümün kendi markası balmumu ağdası var sadece kıla yapışıyor, varislerden dolayı tedirgindim hiç bir şey olmadı, çok da geç çıkarıyormuş oooh doğuma kadar kafam rahat.

Tüy dökücü kremler aşırı tahriş ediyor, jiletle de varisleri keserim diye korkuyordum hem de son zamanlar sık çağırınca sık jiletlemek de tahriş ediyor, kasindiriyor, ne yapıcam diye düşünürken balmumu ağda Hızır gibi imdadıma yetişti Benim gibi sıkıntıları olan varsa balmumu ağda aklınızda olsun

Benim saka maka nisanim geliyor 2 gundur. 3 kez geldi. Sumuksu yapida akinti gibi degil. Seffaf denecek kadar açık sari kivamda. Ben kan gormeyince degil herhalde dedim ama böyle de olabiliyormus. Ay cok heyecanli
Ben daha oyle buyuk parcalar gormedim henuz genelde hep sulu beyaz akinti cok nadir sarimsi kucuk parcalar genelde enfeksiyona bagliyorum belki bu haftalardan sonra gelebilir bendede 36+0 olduk sükür

Ooohhh bakimlar bakimlar en sevdigim bende dün agda kaş vs islerimi hallettim ama lifting yapmıyor güzellik merkezindeki uzman gebelikte onermem asla dedi hatta ben ipek kirpik istemistim yapiştirma diye onu bile yapmadilar bana

Bu gece berbat bi mide yanmasina bende uyandim döndüm durdum Allahtan surubum vardida oyle rahatladim uyumusum oyle
Bende bulanti da yok bebek mi acikiyor ne için mi uyanıyorum onu da anlamıyorum hiç uyuyamıyorum ya nasıl yapacağımı zaten şaşırıyorum. Siginamiyorum da Kendimi kundaklicam az kaldı

Ben de gebeliğim boyunca 2 kere covid oldum bu mesaj içimi rahatlattı. A avozge sen nasıl oldun, iyileşebildin mi tamamen?
Doktorunuza danışın yinede.
İhmal etmeyin ben iyileşince ciğere indimi diye göğüs hastaliklarina gittim hemen negatife dönünce.
İmkanınız varsa göğüs hastalıklarına sırtınizi dinlendim. Rotgen tomografi çekmiyor ama en azından sırttan birşeyler söyler.

Bende bulanti da yok bebek mi acikiyor ne için mi uyanıyorum onu da anlamıyorum hiç uyuyamıyorum ya nasıl yapacağımı zaten şaşırıyorum. Siginamiyorum da Kendimi kundaklicam az kaldı
Elin degmisken benide kundaklasan keske

Oo masallah iyi bakım yapmışsın.
:)

Lazer sonrası agdayi kilo çıkartıyor diye onermedilee bana.jilet kullanıyorum bende.
Hoş hiç ağda yaptırmadım bende
Jilete devam da varis kesmesini ilkkez duydum.
Nasıl oluyor o
Bende doğuma yakın kaş bıyık için gideceğim. Boya yaptıramadigim için saçım renk renk

36+0dan gunaydinlar .. burun akintisi bi yandan kapanmasi birde öksürükle gozumu actim sabahin köründe .. nasil biseydir ki insallah su siralar dogum falan olmaz diye dua etmeye basladim.. bu burunla doguma girilmez perisan olurum bi duzelemedim gitti .. sıkıldım herseyden

Hem de ne hoplatmak, bayram sonrası kendi doktorum da yoktu Minik sürprizlere maruz kalmazsam 37 yi bekliyoruz hayırlısı ile teyzesi artık, nasip

Yaaa kalbinden, duasından geçiren herkese çok çok teşekkürler Duanın enerjisi o kadar kıymetli ki... Yaşadığım onca karanlık zamanlardan sonra Minik bebeğim nasıl umut ışığı nasıl bir heyecan şu an benim için...

Hala bu haftalara geldiğimize bile inanamıyorum Rabbım hepimize sağlıkla kucağımıza alıp booool booool sarılıp koklamayi nasip etsin inşallah

Ayyyyh geldin mi seeeeeen Gözlerimiz yollarda kaldı. Doğum hikayeni bekliyoruz mutlaka Tüm zorluklar geçti bitti önemli olan kızın da sen de sağlıklısınız
Çok şükür cnm hem erken geldi hem doğumda kalp atışları çok düştü strese girdi falan korkuttu bizi ama küveze girmeden sağlıkla geldi bence hiç anlatmıyım cnm benim doğumda ters gidebilecek herşey ters gitti kötü örmek olmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…