Ayyyyh geldin mi seeeeeenKızlar bakamadım hepinizin mj na, doğumum normal oldu çok zor bir doğumdu dün gece 2 den beri mafoldum, ama şükür kızım yanımda sağlıklı bende iyiyim şuan mj atan herkese çok teşekkür ederim
Gelince cantan kullanımı içi nasıl yorum yapar mısın?Hepsi burada da indirim warmis hoşuna gitti şimdi sipariş werdim bunu canım 145tlye aldm
Ayakalri yananlar çoraplarınızı ıslatıp giymeyi denediniz mi?Ayaklarımın altı yanıyo resmen. Suya soktu . Uyku tutmuyo yatsam yatamıyorum ne oturarak ne de normal . Nasıl dalcam uykuya
Bence herkesle açık açık konuş. Kızını öne sür onun iyiliği için falan de. Amacım kimseyi kırmak değil aman zaten kızıma kardeş gelecek benim sakın kalıp onunla rahat ilgilenmem için şu şu şu olmalı bu bu bu olmamalı diye güzelce anlat.Şaka maka doğuma hazır gibi doğumu istesekte hepimizde yumurta dayanınca bi heyecan korku stres bu bebek çıksa rahatlicaz cikmamasina imkan yok ama acılı da olcak kendimi ne kadar sonuca odaklasam da 3 hafta sonra ameliyata gireceğim bebeğim olcak 7 yıl geçmiş aradan ilk kez anne olacağım gibi duygular 2 çocuklu bir hayata başlayacağız kızım aslan ilgi odağı hep onda eşimin trafinda tek torun prenses gibi büyüdü iligiyi seviyor ve hala bebeksi kardeşine alışacak ben stresliyim sinirliyim lohusa depresyonum ağır
Geçecek gibi eve biri gelcek diye ödüm kopuyor kimse yatıya gelsin istemiyorum. Bu hafta sonu kardeşim askere gidiyor daha doğrusu askerliği Ankara’ya çıktı o gelcek kaynım gelcek ayni gün yatıya üniversite tercihleri için abisi ile konuşacak falaaan filann kafam 1 milyonKimseyi kırmakta istemiyorum ama iyi degilim net kirarim kayin valide gelsin hic istemiyorum mecbur gelcek ama bari 40 çıksın öyle gelsin diyorum zorluycam şartları.
Kiloya hiç takılma, elinden geleni yap sonrasi bebişe kalmış. İri olsalar bir dert minnak olsalar bir dertBenim dé aynı canım ya üstelik oğlan 35. Haftamdayım 2299 kilosu aynı sekilde geri dedi 10 gün sonra gel dedi bana kilo alımına bakalım dedi. Öyle kilosu az diye cok yemek yemene gerek yok dedi değerli şeyleri ye dedi avuç içi kadar et yumurta 1 bardak süt iç dedi bunları yapıyorum dedim ama işte devam dedi bakalım başka sağlık sorunları olmasın da inşallah alırlar bir şekilde
Gözün aydın @krtp86cım Allah analı babalı büyütsün.İkinizde iyisiniz çok şükür. Rabbim büyük ecirler vermiştir o kadar acılar çektin.
Hiç bir şey boşuna değil. Çok şükür dayandın Rabbim sabrını da vermiş.kısa sürede iyileşirsin
Bebişinle sağlıklı huzurlu mutlu büyütmek nasip olur inşallah
Ayyyy ne güzel. Bak kıskandım şimdi bir İstanbul buluşması da yapmayalım mi biz de@Mirune ayy nişan geldiyse doğumun başlamasj yakın olabiliyor merakla bekliyoruz
Benim sabah 8 de kontrolüm War sabahın körü niye çünkü doktorum iş kolikbenim özel muayenehanem olsa o saatte hasta almam uyurum yahu inşallah iyi haberler weirirm
Bugün çok karnım ağrıdı geçmedi tüm gün şimdide buruk akıntısı ve geniz akıntısı War umarım grip filan olmam Allah korusun
@Rowlet ay az kalmış minik kuşun gelmesine sağlıkla gelsin bugünlerin keyfini sür endişeni son 2 3 gün yaşarsın daha warr
Biz bugün N Nagihan1234 arkadaşımla buluştuk grubun ilk buluşmasını biz yapmış olduk pek güzel bir sohbetti aynı şehir olunca ve küçük şehir olunca görüşmek daha kolay oldudarısı sizlerle buluşmaya inşallah
Ayaklarımla birlikte midemde yanıyor bu gece umarım uyuyabilirim birazcık herkeslere iyi geceler,
Ben de gebeliğim boyunca 2 kere covid oldum bu mesaj içimi rahatlattı. A avozge sen nasıl oldun, iyileşebildin mi tamamen?Hareketlerini. Takip et am hani arada uyuyordur filan. Sakin olmaya çalış güzel düşün güzel olsun.
İlk haftan bitti çok şükür. Şimdi daha az etkisi var covitin dinlen bol bol bebeğinle konuş dokun ona. İyi olduğunuzu kabul şöyle arada tepki verir o.
Birde doktoruna mesaj atabilir arayabilirsen sorarsın.
Benimki bana bebek için korkme covit geçiren çok gebe hastam oldu bebek etkilenmiuor demişti. Göğüs doktoruda bebek etkilenmiuor demişti.
Ben daha oyle buyuk parcalar gormedim henuz genelde hep sulu beyaz akinti cok nadir sarimsi kucuk parcalar genelde enfeksiyona bagliyorum belki bu haftalardan sonra gelebilir bendede 36+0 olduk sükürBenim saka maka nisanim geliyor 2 gundur. 3 kez geldi. Sumuksu yapida akinti gibi degil. Seffaf denecek kadar açık sari kivamda. Ben kan gormeyince degil herhalde dedim ama böyle de olabiliyormus. Ay cok heyecanli
Bu gece berbat bi mide yanmasina bende uyandim döndüm durdum Allahtan surubum vardida oyle rahatladim uyumusum oyleBen artık hiçbir türlü rahat uyuyamıyorum bugün yine mide yanmam tavan buralarda dolaşıyorum uyuyamadım
Ooohhh bakimlar bakimlar en sevdigimBugün kuaför randevum vardı doktorun tatilden dönmesinden sonra 2. Dönemeç kuaför randevumdu onu da doğurmadan atlattım çok şükür. Sırada cumartesi akşamı eşimin gelmesi var inşallah o zamana kadar da doğurmazsam sonrası atış serbest
Yıllardır saçım çoooook uzundu radikal bir değişiklikle omuzlarimda katlı kestirdim. Kırmızı balyaj da yaptırdım bambaşka biri gibi oldum vallaKirpik lifting de yaptırdım, baya kolay bir işlemmiş ama sonucu çok güzel oldu baya havası değişiyor insanın
Ya asıl önemlisi hayatımda ilk defa 35'e beş kala yaşımda ağda yaptırdımZaten tüm vücut lazerliyim ama genital bölge bitmiyor. Cildim çok hassas normal ağda yaparsan komple derin kalkar dedi hep lazer yapar uzmanlar da.
Kuaförümün kendi markası balmumu ağdası var sadece kıla yapışıyor, varislerden dolayı tedirgindim hiç bir şey olmadı, çok da geç çıkarıyormuş oooh doğuma kadar kafam rahat.
Tüy dökücü kremler aşırı tahriş ediyor, jiletle de varisleri keserim diye korkuyordum hem de son zamanlar sık çağırınca sık jiletlemek de tahriş ediyor, kasindiriyor, ne yapıcam diye düşünürken balmumu ağda Hızır gibi imdadıma yetiştiBenim gibi sıkıntıları olan varsa balmumu ağda aklınızda olsun
Bende bulanti da yok bebek mi acikiyor ne için mi uyanıyorum onu da anlamıyorum hiç uyuyamıyorum ya nasıl yapacağımı zaten şaşırıyorum. Siginamiyorum da Kendimi kundaklicam az kaldıBu gece berbat bi mide yanmasina bende uyandim döndüm durdum Allahtan surubum vardida oyle rahatladim uyumusum oyle
Doktorunuza danışın yinede.
Elin degmisken benide kundaklasan keskeBende bulanti da yok bebek mi acikiyor ne için mi uyanıyorum onu da anlamıyorum hiç uyuyamıyorum ya nasıl yapacağımı zaten şaşırıyorum. Siginamiyorum da Kendimi kundaklicam az kaldı
Oo masallah iyi bakım yapmışsın.Bugün kuaför randevum vardı doktorun tatilden dönmesinden sonra 2. Dönemeç kuaför randevumdu onu da doğurmadan atlattım çok şükür. Sırada cumartesi akşamı eşimin gelmesi var inşallah o zamana kadar da doğurmazsam sonrası atış serbest
Yıllardır saçım çoooook uzundu radikal bir değişiklikle omuzlarimda katlı kestirdim. Kırmızı balyaj da yaptırdım bambaşka biri gibi oldum vallaKirpik lifting de yaptırdım, baya kolay bir işlemmiş ama sonucu çok güzel oldu baya havası değişiyor insanın
Ya asıl önemlisi hayatımda ilk defa 35'e beş kala yaşımda ağda yaptırdımZaten tüm vücut lazerliyim ama genital bölge bitmiyor. Cildim çok hassas normal ağda yaparsan komple derin kalkar dedi hep lazer yapar uzmanlar da.
Kuaförümün kendi markası balmumu ağdası var sadece kıla yapışıyor, varislerden dolayı tedirgindim hiç bir şey olmadı, çok da geç çıkarıyormuş oooh doğuma kadar kafam rahat.
Tüy dökücü kremler aşırı tahriş ediyor, jiletle de varisleri keserim diye korkuyordum hem de son zamanlar sık çağırınca sık jiletlemek de tahriş ediyor, kasindiriyor, ne yapıcam diye düşünürken balmumu ağda Hızır gibi imdadıma yetiştiBenim gibi sıkıntıları olan varsa balmumu ağda aklınızda olsun
Ya yalancı kasılmalar baya harekrlendirmiş ortalığı demek.. Neyse hayırlısıyla Eli kulağındadır vaktiyle gelir inş
Aynı ya benim de oğlum olunca uyuyamıyorum bi türlü, yatıyorum dinleneyim bari diye ama o da kar etmiyor.. Ve evet gerçekten insanın hiçbişey yapası gelmiyor ve yapmadım da kalkacak halim bile yoktu.. Su içmek bile gözümde büyüyor o enerjisizlikle.. Halsizlik had safhada..
Merhaba, hakkında hayırlısı olsun hiç takma gerçekten vardır bunda da bi hayır.. Bende normal doğum çok istedim ilkinde bekledik de baya ama olmayınca olmuyor.. İnsan böyle normal doğumu hep en iyi taraflarını düşünerek yürüyerek girip yürüyerek çıkcam gibi düşünüp kıyaslayınca üzülüyor tabi.. Ama her doğum öyle olmuyor benim kuzenim normal yaptı kız oturmakta o kadar zorlandı ki 10-15 gün, her tuvalette kötü anıları da oldu o süre.. Yani bilinmez ama belki de böyle kötü anılardan kurtulmuşsndur herşeyde vardır bi hayır.. Ameliyattan da korkma yani kötü taraflarını düşünme sezaryen yine ameliyatlar içinde hafif olanlarından.. 1hafta 10 güne çook yol katlediliyor.. Bi süre sonra hiçbişey olmamış gibi devam yine hayata... Benim sezaryenim de kolay geçmişti şükür ilk gün acı sızı kaçınılmaz tabi ama 2 gece geçirdikten sonra kalkıp 2 vesayitle yoğun bakımda yatıyordu bebişim ona gitmiştim, iki büklüm sandalye de oturup alıp kucağıma emzirmeye çalıştım falan hiç o anların acısı olmadı demekki acımadı yada hissetmedim o meleğin verdiği histen bilemiyorum..
Maşallah aferin minnoş a, bi ara yürekleri hoplattı ama gönlümüzü aldı37. Haftaları konu etti dr demek tebrik ediyorum valla çok sevindim.. Inş öyle olur
Ay ne güzel maşallah, gözün aydın sağlıkla yanında bebeğin ne mutlu sanadarısı bekleyenlere olsun
Yaaa kalbinden, duasından geçiren herkese çok çok teşekkürlerTopikte en çok dua alan gebe olabilirsin. Hepimizin aklı sende sağlıkla haftaların ilerledikçe bizim de içimiz rahatlıyor. İnşallah 37yi de görürsün ve bebeğine sağlıkla kavuşursun ve hiç ayrilmazsınız
Ben epiduralciyim tavsiyem epiduralNormal doğum yapan arkadaşlar ne tavsiye edersiniz, ben normal doğum olsun istiyorumeylül anneleri grubundan geliyorum
Çok şükür cnm hem erken geldi hem doğumda kalp atışları çok düştü strese girdi falan korkuttu bizi ama küveze girmeden sağlıkla geldiAyyyyh geldin mi seeeeeenGözlerimiz yollarda kaldı. Doğum hikayeni bekliyoruz mutlaka Tüm zorluklar geçti bitti önemli olan kızın da sen de sağlıklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?