2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlıkla gelsin de zamani ne zamansa artık:)

Sanirim ben nisani ardindan direkt dogumu baslayanlardan olmicam ya. Bakalim. Gerci son gunlerde enerjigim. Egil kalk temizlik yapiyorum hic agir hissetmiyorum. Bu da bi belirti
Benim olan bütün belirtiler bugün itibariyle gitti. Doktor 10 gün deyince yarın pazara gitmeye karar verdim. Az gezip tozayım bari

Kimse dokunmasın modum uzun suredir

Ben artık hiçbir türlü rahat uyuyamıyorum bugün yine mide yanmam tavan buralarda dolaşıyorum uyuyamadım

Bende haftalardır göbeğe sırta yastık koyup uyuyorum ama son 2 3 gündür o da kar etmedi yastık dayalı olsa bile acıyor aşağıya çekiyor çözüm bulamadım az kaldı diye motive olmaya çalışıyorum

M Mirune ayy nişan geldiyse doğumun başlamasj yakın olabiliyor merakla bekliyoruz
Benim sabah 8 de kontrolüm War sabahın körü niye çünkü doktorum iş kolik benim özel muayenehanem olsa o saatte hasta almam uyurum yahu inşallah iyi haberler weirirm

Bugün çok karnım ağrıdı geçmedi tüm gün şimdide buruk akıntısı ve geniz akıntısı War umarım grip filan olmam Allah korusun

CipisS ay az kalmış minik kuşun gelmesine sağlıkla gelsin bugünlerin keyfini sür endişeni son 2 3 gün yaşarsın daha warr

Biz bugün N Nagihan1234 arkadaşımla buluştuk grubun ilk buluşmasını biz yapmış olduk pek güzel bir sohbetti aynı şehir olunca ve küçük şehir olunca görüşmek daha kolay oldu darısı sizlerle buluşmaya inşallah
Ayaklarımla birlikte midemde yanıyor bu gece umarım uyuyabilirim birazcık herkeslere iyi geceler,

Canım çok geçmiş olsun ve gözün aydın. Doğum yaptığın hastaneden memnun kaldım mı ben de orada yapacağım çok merak ediyorum ebe hemşireler ilgili mi bir de hangi doktorsa doğumun gerçekleşti

Ben 5 yil sonra kardesi dogunca ihmal edilmis bi cocugum. 30 yasimda hala bunun buruklugunu tasiyorum. O yuzden oglum asla boyle hissetmesin isterim tum korkum bu aslinda
Ben videoyu izlemedim izleyemiorum oyle seyler. Bende hic bisi olmadi. Takildiktan sonra sadece sanci geldikce buyuk abdest gelmis hissiyati var. Ben ne kataterin sirtima sokuldugunu hissettim ne baska bisey. Sonrasinda 1 saate dogurdum. O 1 saatte de yurudum surekli. Yani hafif bi sarhosluk.gibi bisi oluo ama onun disinda bisi yok. Tabi benm ilk anestezimdi ondan da olabilir

Ay doğurmayı da beceremedim ki geçen gün sancılandım baya da düzenliydi 15-20 dk da geliyordu heyecanlandım gittim doğuruyorum diye hastanede geçti sancılar yarasa gibi dolanacaz heralde doğurana kadar
Ya yalancı kasılmalar baya harekrlendirmiş ortalığı demek.. Neyse hayırlısıyla Eli kulağındadır vaktiyle gelir inş

Bende 36+2 deyim aşırı uykum var gözlerim kapanıyor. Oğlum uyumadığı için uyuyamıyorumda tüm gün yatıyorum 2gündür böyle enerjim çekilmiş resmen hiçbişey yapmak istemiyorum
Aynı ya benim de oğlum olunca uyuyamıyorum bi türlü, yatıyorum dinleneyim bari diye ama o da kar etmiyor.. Ve evet gerçekten insanın hiçbişey yapası gelmiyor ve yapmadım da kalkacak halim bile yoktu.. Su içmek bile gözümde büyüyor o enerjisizlikle.. Halsizlik had safhada..

Merhaba, hakkında hayırlısı olsun hiç takma gerçekten vardır bunda da bi hayır.. Bende normal doğum çok istedim ilkinde bekledik de baya ama olmayınca olmuyor.. İnsan böyle normal doğumu hep en iyi taraflarını düşünerek yürüyerek girip yürüyerek çıkcam gibi düşünüp kıyaslayınca üzülüyor tabi.. Ama her doğum öyle olmuyor benim kuzenim normal yaptı kız oturmakta o kadar zorlandı ki 10-15 gün, her tuvalette kötü anıları da oldu o süre.. Yani bilinmez ama belki de böyle kötü anılardan kurtulmuşsndur herşeyde vardır bi hayır.. Ameliyattan da korkma yani kötü taraflarını düşünme sezaryen yine ameliyatlar içinde hafif olanlarından.. 1hafta 10 güne çook yol katlediliyor.. Bi süre sonra hiçbişey olmamış gibi devam yine hayata... Benim sezaryenim de kolay geçmişti şükür ilk gün acı sızı kaçınılmaz tabi ama 2 gece geçirdikten sonra kalkıp 2 vesayitle yoğun bakımda yatıyordu bebişim ona gitmiştim, iki büklüm sandalye de oturup alıp kucağıma emzirmeye çalıştım falan hiç o anların acısı olmadı demekki acımadı yada hissetmedim o meleğin verdiği histen bilemiyorum..
Maşallah aferin minnoş a, bi ara yürekleri hoplattı ama gönlümüzü aldı 37. Haftaları konu etti dr demek tebrik ediyorum valla çok sevindim.. Inş öyle olur
Kızlar bakamadım hepinizin mj na, doğumum normal oldu çok zor bir doğumdu dün gece 2 den beri mafoldum, ama şükür kızım yanımda sağlıklı bende iyiyim şuan mj atan herkese çok teşekkür ederim
Ay ne güzel maşallah, gözün aydın sağlıkla yanında bebeğin ne mutlu sanadarısı bekleyenlere olsun

Canım çok geçmiş olsun ve gözün aydın. Doğum yaptığın hastaneden memnun kaldım mı ben de orada yapacağım çok merak ediyorum ebe hemşireler ilgili mi bir de hangi doktorsa doğumun gerçekleşti
Çok teşekkür ederim canım Doktorumuz çok iyiydi Alev oral hastanede iyiydi hemşireler bazısı iyiydi bazısı hiçbir şey bilmiyor

Kaynananinki iş görür zaten ilk bir kaç gün lazım bu sıcakta hemen normal öde geçersin eve gelir gelmez muhtemelen. Benim ilk doğumum da yazındı ananemin külot seklinde hasta bezleri vardı onlardan bir kaç tane kullandım yetti.

Orginizerlar klipsli mi deniyor neyli deniyor o poşetlere öyle havasını çıkarıp üstünü parmağımızla düzlüyoruz ya o poşetler de iş görüyor. Ben bebeğin bütün takımlarını tek tek içine birer bez koyup o poşetler koydum. Kalan eşyaları da ayrı ayrı poşetledim. Bebek bezleri bir poşette, ıslak mendil - kağıt havlu bir poşette, benim yedek iç çamaşırlar bir poşette vb. Böylece kullanmadığım şeyler de steril kalacak eve gelince bir daha hastaneden geldi diye yikamama gerek olmayacak.

Benim dé aynı canım ya üstelik oğlan 35. Haftamdayım 2299 kilosu aynı sekilde geri dedi 10 gün sonra gel dedi bana kilo alımına bakalım dedi. Öyle kilosu az diye cok yemek yemene gerek yok dedi değerli şeyleri ye dedi avuç içi kadar et yumurta 1 bardak süt iç dedi bunları yapıyorum dedim ama işte devam dedi bakalım başka sağlık sorunları olmasın da inşallah alırlar bir şekilde
Kızlar bakamadım hepinizin mj na, doğumum normal oldu çok zor bir doğumdu dün gece 2 den beri mafoldum, ama şükür kızım yanımda sağlıklı bende iyiyim şuan mj atan herkese çok teşekkür ederim
Gözün aydın @krtp86cım Allah analı babalı büyütsün. İkinizde iyisiniz çok şükür. Rabbim büyük ecirler vermiştir o kadar acılar çektin.
Hiç bir şey boşuna değil. Çok şükür dayandın Rabbim sabrını da vermiş.kısa sürede iyileşirsin
Bebişinle sağlıklı huzurlu mutlu büyütmek nasip olur inşallah

Bende haftaya olsun diyecektim ama ciğerleri biraz daha gelişsin dedi. Temmuzu bitirelim dedi 38+6 ya kadar bekleyeceğiz yani.
Hayırlısı olsun güzelim belki böyle ha doğurdum ha doğurucam psikolojisinden de çıkarsın böyle günü belli olunca bence senin için daha iyi. Stresin azalır. Doktora için sinmese bir doktor görüşü daha al derdim ama hastane ve doktoru da beğenmişsin gibi doğuma da bir şey kalmadı bir daha kafa karıştırmaya gerek yok sanki.
Ben sabah 7'de yatış yaptım 18.13'te doğurdum o saate kadar aç susuzdum Doğal doğum kitabında önceden kullanılan anestezi ilaçları farklıydı acil ameliyat gerekirse hasta ameliyatta kusmasın diye aç bırakılıyordu ama artık şimdiki ilaçlar öyle değil annenin sancı surecinde aç susuz kalmasına asla gerek yok biz yemesine içmesine müsade ediyoruz diyor. Seruma bile karşı serum hastaya takılır diye düşünüp anne kendini hasta hisseder diyor. Benim hastanede bu kafada doula da gebeleri alıp lokantaya, parka götürüyor falan Ameliyat önlüğü de giydirmiyorlarmiş onu giyince insan hem kendini hasta hissediyor hem de oram buram açıldı mı diye tedirgin oluyor gerçekten. Doula hastane yönetimini zor ikna ettik ama başardık dedi.

Amin canım hepimiz sağlıkla alın kucağınıza
Valla kuzum normal doğumun bana tek güzel tarafı hemen ayaklandım hiç bişeyim yok, öncesini anlatsam korkarsınız bende diyorum çok şükür hem kızım hem ben sağlıklıyız çektiğim acılara değdi

Topikte en çok dua alan gebe olabilirsin. Hepimizin aklı sende sağlıkla haftaların ilerledikçe bizim de içimiz rahatlıyor. İnşallah 37yi de görürsün ve bebeğine sağlıkla kavuşursun ve hiç ayrilmazsınız

Yaa ben de bu doğumda çok heveslenmiştim çok istiyordum ama doktorum aşırı doğal doğumcu olduğu için epidurale karşı. Varislerden dolayı benim önceliğim de dikişsiz olması zaten. Sancıları hissetmeyince doğum süreci uzatabiliyormuş. Doula zaten epidural desem döver beni Kadın 2 güne bir zoom yapıyor, şunu yiyin bunu için yok şu yağı oranıza buraniza sürün falan sürekli takipte doulası olduğu gebeleri. Doktor doğum anında muayenelerde hindistan cevizi yağı kullanıyormuş. İnşallah bu doğumum kolay olur

Güle güle kullanın canım. Nasıl Kraft. ? İçi filan nasıl bende baktımda bebek arabasıni alayım ona göre alırım dedimdi. Kullanımı içine eşya alma kapasitesi nasil

Aynen canım korkuttu ama sağlıkla dogsunda neyapalim buna şükür diyelim.

Evet sürekli hareket takip ediyorum ediyor allahtan ama cok olmayınca ters biseyler mi var diye düşünmekten kendimü alamıyorum. Yarın da bakacagım boyle olacak mı
Hareketlerini. Takip et am hani arada uyuyordur filan. Sakin olmaya çalış güzel düşün güzel olsun.
İlk haftan bitti çok şükür. Şimdi daha az etkisi var covitin dinlen bol bol bebeğinle konuş dokun ona. İyi olduğunuzu kabul şöyle arada tepki verir o.
Birde doktoruna mesaj atabilir arayabilirsen sorarsın.
Benimki bana bebek için korkme covit geçiren çok gebe hastam oldu bebek etkilenmiuor demişti. Göğüs doktoruda bebek etkilenmiuor demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…