Yumusatarak anlatÇok şükür cnm hem erken geldi hem doğumda kalp atışları çok düştü strese girdi falan korkuttu bizi ama küveze girmeden sağlıkla geldibence hiç anlatmıyım cnm benim doğumda ters gidebilecek herşey ters gitti kötü örmek olmayayım
Ohhh mis misBugün kuaför randevum vardı doktorun tatilden dönmesinden sonra 2. Dönemeç kuaför randevumdu onu da doğurmadan atlattım çok şükür. Sırada cumartesi akşamı eşimin gelmesi var inşallah o zamana kadar da doğurmazsam sonrası atış serbest
Yıllardır saçım çoooook uzundu radikal bir değişiklikle omuzlarimda katlı kestirdim. Kırmızı balyaj da yaptırdım bambaşka biri gibi oldum vallaKirpik lifting de yaptırdım, baya kolay bir işlemmiş ama sonucu çok güzel oldu baya havası değişiyor insanın
Ya asıl önemlisi hayatımda ilk defa 35'e beş kala yaşımda ağda yaptırdımZaten tüm vücut lazerliyim ama genital bölge bitmiyor. Cildim çok hassas normal ağda yaparsan komple derin kalkar dedi hep lazer yapar uzmanlar da.
Kuaförümün kendi markası balmumu ağdası var sadece kıla yapışıyor, varislerden dolayı tedirgindim hiç bir şey olmadı, çok da geç çıkarıyormuş oooh doğuma kadar kafam rahat.
Tüy dökücü kremler aşırı tahriş ediyor, jiletle de varisleri keserim diye korkuyordum hem de son zamanlar sık çağırınca sık jiletlemek de tahriş ediyor, kasindiriyor, ne yapıcam diye düşünürken balmumu ağda Hızır gibi imdadıma yetiştiBenim gibi sıkıntıları olan varsa balmumu ağda aklınızda olsun
Benim şurup kalmadı gün içinde otururken filan da yanıyor ne yapacağımı şaşırıyorum bir saga bir sola deli divane oldumBu gece berbat bi mide yanmasina bende uyandim döndüm durdum Allahtan surubum vardida oyle rahatladim uyumusum oyle
Geçmiş olsun toparlaman lazım dikkat et kendine ankaranin havası bizim buralar mesela resmen buz akşam ya artik tek kapi açık onu da kapatcam . Tam hasta etmelik havalar. Balkon keyfi bile yapamıyoruz arkadaş. Benim de ödüm kopuyor hasta olcam doğuma az kaldı diye. İnşallah hasta filan olmadan geçiririm su süreci36+0dan gunaydinlar .. burun akintisi bi yandan kapanmasi birde öksürükle gozumu actim sabahin köründe .. nasil biseydir ki insallah su siralar dogum falan olmaz diye dua etmeye basladim.. bu burunla doguma girilmez perisan olurum bi duzelemedim gitti .. sıkıldım herseyden
C38+6 oluyor canım
Canim en son nisanda gitmiştik 1 doktor vardı sanki oda iki bayan bakiyordu sana yardim etmek isterdim hayirdir neden oraya sevk ettiler banada olmadik seyler soylediler kafana takma cok sukur hicbirseyleri de yok cocuklarimin benim buyuk kizimada bi enfeksiyondan bahsettiler dedi bu hastalık hamilelikten önce olmuşsa bebegi zarari olmaz ama hamilelik sırasında olusmussa zarari olabilir dediler çok şükür kızım suan 5 yaşında hic birseyi yok bin şükür bu oglan da da tedbir amacli bakılsın dedi oda erzuruma gittik ordaki doktor bana size bi kagit birsey vermedilermi ne için gönderdiler sizi dediler ben nerd3n biliyim şikayetiniZ ne bende dedim böyle böyle hamilelik sırasında olusmus birşeyse bebegi zarari olabilir doktor dedi ben senin dediginden hic birsey anlamadim bizde ciktik geldik karsa bir daha o yuzden icin i ferah tut insallah bi sıkıntı olmaz rabbimin izniyleZaten kaç tane perinatolog var ki Erzurum’da ya Metin bey ya İhsan bey .. neyse
Bende yıllardır jilet kullaniyorum kolay oluyor ama dogum icin iskence birsey dediğin gibi sık sık aldığın zamanda tahriş oluyorOhhh mis misBakımlar ne iyi gelir ufff canım çok tatlı hele de aşırı utangaç biri olarak malesef ne lazer ne ağda kimselere gidemem şükür ince kıllarım bacak kol altım hele çok az bi sıkıntı genital bölge işte oda balmumu ağdası nasıl bişe araştırayım kocam yapar napim yoksa mecbur jilet devam.öğrenci iken makina,agda ve eldiven denemiştim oy oy ne cesaret simdilerde canimmdaha tatlı.
Benim şurup kalmadı gün içinde otururken filan da yanıyor ne yapacağımı şaşırıyorum bir saga bir sola deli divane oldum
Geçmiş olsun toparlaman lazım dikkat et kendine ankaranin havası bizim buralar mesela resmen buz akşam ya artik tek kapi açık onu da kapatcam . Tam hasta etmelik havalar. Balkon keyfi bile yapamıyoruz arkadaş. Benim de ödüm kopuyor hasta olcam doğuma az kaldı diye. İnşallah hasta filan olmadan geçiririm su süreci
Tebrik ederim. Anali babali buyusun. Huzur dolu, sağlıkli bir hayati olsun. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Ozel degilse kilosu boyu nasildi, liste icin soruyorumÇok şükür cnm hem erken geldi hem doğumda kalp atışları çok düştü strese girdi falan korkuttu bizi ama küveze girmeden sağlıkla geldibence hiç anlatmıyım cnm benim doğumda ters gidebilecek herşey ters gitti kötü örmek olmayayım
Benim genital bölgemde varisler var şu anda baya baya elime geliyor bacaklardaki gibi düşün koca koca damarlar. Tüy dökücü krem denedim aşırı tahriş etti, tek çarem jilet kalmıştı ama oraları çok göremediğim için jiletle varisleri keserim de kanar diye korkuyordum.Oo masallah iyi bakım yapmışsın.
:)
Lazer sonrası agdayi kilo çıkartıyor diye onermedilee bana.jilet kullanıyorum bende.
Hoş hiç ağda yaptırmadım bende
Jilete devam da varis kesmesini ilkkez duydum.
Nasıl oluyor o
Bende doğuma yakın kaş bıyık için gideceğim. Boya yaptıramadigim için saçım renk renk
En önemlisi o zaten bebeğin yaninda ve sağlıklı sen de iyisin gerisi anılarda kalacak. Bebeğinle birlikte taburcu olacaksın kucağı boş hastaneden çıkıp eve dönmek çok çok çok zor. İlk doğumuma dair hatırladığım en kötü 2 şey dikişler ve bebeğimi hastanede bırakıp eve kucağı boş dönmek. 5 güne çıktı oğlum, günlerce hatta aylarca kuvezde kalan bebeklerin yanında çok şükür yine tabi ama Allah kısa da olsa kimseyi bebeğinden ayırmasın.Çok şükür cnm hem erken geldi hem doğumda kalp atışları çok düştü strese girdi falan korkuttu bizi ama küveze girmeden sağlıkla geldibence hiç anlatmıyım cnm benim doğumda ters gidebilecek herşey ters gitti kötü örmek olmayayım
Oh ne güzel harika haberler bunlar. Darısı bizim basımıza. Heyecan dorukta geri sayım basladı . Korkuyorum bir yandanda.Çok şükür cnm hem erken geldi hem doğumda kalp atışları çok düştü strese girdi falan korkuttu bizi ama küveze girmeden sağlıkla geldibence hiç anlatmıyım cnm benim doğumda ters gidebilecek herşey ters gitti kötü örmek olmayayım
nasıl geçti kontrolün?Benim sabah 8 de kontrolüm War sabahın körü niye çünkü doktorum iş kolikbenim özel muayenehanem olsa o saatte hasta almam uyurum yahu inşallah iyi haberler weirirm
Buldum Trendyol da varmış da Acabası gratis filan satar mı oralara baktıktan sonra trendyoldan alırımBenim genital bölgemde varisler var şu anda baya baya elime geliyor bacaklardaki gibi düşün koca koca damarlar. Tüy dökücü krem denedim aşırı tahriş etti, tek çarem jilet kalmıştı ama oraları çok göremediğim için jiletle varisleri keserim de kanar diye korkuyordum.
P -Puffin- eşin çok rahat yapar. Bez falan hiç kullanılmıyor. Balmumu ağda minik kavanozlarda zaten o ısıtılıyor dil çubukları var ya doktorların onunla direkt sürüyorsun biraz soğuyunca katılaşıyor zaten direkt kendisini çekiyorsun. Asla derini kaldırmıyor sadece tüylere yapışıyor. Derideki kararmalara falan da iyi geliyor dedi yapan kadın. Valla çok rahat bir şeymiş. Cezayir'e giderken almayı düşünüyorum hatta. Yüze falan da kullanılabiliyor ihtiyacın varsa. Ben genital bölgede kalanları eldivenle alıyordum o bile kanatıyordu düşün nasıl bir hassasiyet, bununla hiç bir sıkıntı olmadı mis gibi tertemiz olduValla nasıl alıcam her muayenede diye baya dert ediyordum oh bir rahatladım.
Daha yeni çıkardı bu markayı kuaförüm Serap Abla çok da titiz bir kadındır her yaptığına gözüm kapalı kefil olurum zaten de bunu bizzat denedim. Sır ağda gibi yağ sürme derdi falan da yok çok pratik geldi bana.Buldum Trendyol da varmış da Acabası gratis filan satar mı oralara baktıktan sonra trendyoldan alırım
Çocugun anasının derdini anlamış gibi bu sabah hareketleri ile uyandım cok şükür, bir saattir sağa da yatsam sola da hareket ediyor, dua ederek uyumuştum rabbim ne büyüksün ya, benim doktor da aynısını dedi konustuk zaten merak etme bebek etkilenmiyor sen kendine iyi bak demiştiHareketlerini. Takip et am hani arada uyuyordur filan. Sakin olmaya çalış güzel düşün güzel olsun.
İlk haftan bitti çok şükür. Şimdi daha az etkisi var covitin dinlen bol bol bebeğinle konuş dokun ona. İyi olduğunuzu kabul şöyle arada tepki verir o.
Birde doktoruna mesaj atabilir arayabilirsen sorarsın.
Benimki bana bebek için korkme covit geçiren çok gebe hastam oldu bebek etkilenmiuor demişti. Göğüs doktoruda bebek etkilenmiuor demişti.
Hayır yine hastalıgın etkileri var üstümde ama yüzde 90 iyileştim gibi cok şukur. Yarın tekrar test vercem bakalım. Koku tat hafif geri gelir gibi oluyor sanki, ama mide yanmasından uyuyamıyorum geceleri artık covitle beraber basladı bu mide sorunu ya covit yüzünden ya da denk geldi aynı ana su bile içsrm midem yanıyor tüm gece su içmedim o yüzden. Gece 3 te kalktım rennie çiğnedim oyle uyuyabildim. Baska böyle olanlar var mı hanımlar
Çok sükür kurtardı rabbim sağlıkla, ayrıntıları anlat bize toparlayıncaKızlar bakamadım hepinizin mj na, doğumum normal oldu çok zor bir doğumdu dün gece 2 den beri mafoldum, ama şükür kızım yanımda sağlıklı bende iyiyim şuan mj atan herkese çok teşekkür ederim
Evet baktım makinesi ile almak lazımmış ama trendyolda stoğu yoktu hepsiburadayada bakım deniycem bakalımDaha yeni çıkardı bu markayı kuaförüm Serap Abla çok da titiz bir kadındır her yaptığına gözüm kapalı kefil olurum zaten de bunu bizzat denedim. Sır ağda gibi yağ sürme derdi falan da yok çok pratik geldi bana.
Şu anda sadece balmumu kozmetik markasının Trendyol ve Hepsiburada mağazasında satışı var bir de kendi sitelerinde galiba. Bir de kuaförde elden satıyorlar tabi. Henüz zincir mağazalarla anlaşmamışlar, ortağımı değiştiricem diyordu bu işlerin peşinde koşacak biriyle anlaşıcam dedi.
Kendileri kuaförde ağda yaparken tek defa kullanıp atıyorlar ama internetteki yorumlarda 3 tur ısınıp bir daha kullanan olmuş eve alınca denicem bakalım
Esaskiz43 M mayonezmayonez zeykus M Merakli annem kk birinci noteri S Siyahhhinci N Nagihan1234 S scarletwitch_ D DDYE bebeklerinizin cinsiyeti isimleri, doğum yapacağınız tarih vs belliyse paylaşabilir misiniz?
Bende kabarcık var ama damar mi ki acbaa? Krem verdi doktor. Ben jilet kullanıyorum göremiyorum ama rastgele geçiriyorum yavaşça kadın jiletleriniBenim genital bölgemde varisler var şu anda baya baya elime geliyor bacaklardaki gibi düşün koca koca damarlar. Tüy dökücü krem denedim aşırı tahriş etti, tek çarem jilet kalmıştı ama oraları çok göremediğim için jiletle varisleri keserim de kanar diye korkuyordum.
P -Puffin- eşin çok rahat yapar. Bez falan hiç kullanılmıyor. Balmumu ağda minik kavanozlarda zaten o ısıtılıyor dil çubukları var ya doktorların onunla direkt sürüyorsun biraz soğuyunca katılaşıyor zaten direkt kendisini çekiyorsun. Asla derini kaldırmıyor sadece tüylere yapışıyor. Derideki kararmalara falan da iyi geliyor dedi yapan kadın. Valla çok rahat bir şeymiş. Cezayir'e giderken almayı düşünüyorum hatta. Yüze falan da kullanılabiliyor ihtiyacın varsa. Ben genital bölgede kalanları eldivenle alıyordum o bile kanatıyordu düşün nasıl bir hassasiyet, bununla hiç bir sıkıntı olmadı mis gibi tertemiz olduValla nasıl alıcam her muayenede diye baya dert ediyordum oh bir rahatladım.
Çok şükür canım hareket etmis. Hissediyordur bebek içerde.Çocugun anasının derdini anlamış gibi bu sabah hareketleri ile uyandım cok şükür, bir saattir sağa da yatsam sola da hareket ediyor, dua ederek uyumuştum rabbim ne büyüksün ya, benim doktor da aynısını dedi konustuk zaten merak etme bebek etkilenmiyor sen kendine iyi bak demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?