2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yumusatarak anlat 2018 de bi arkadas vardi o da cok zor dogum yapmisti hepimiz dogurana kadar anlatmamisti bize. Herkes dogurunca gelin size korkunclu dogum.hikayemi anlatcam demisti aklima onu getirdin

Ohhh mis mis Bakımlar ne iyi gelir ufff canım çok tatlı hele de aşırı utangaç biri olarak malesef ne lazer ne ağda kimselere gidemem şükür ince kıllarım bacak kol altım hele çok az bi sıkıntı genital bölge işte oda balmumu ağdası nasıl bişe araştırayım kocam yapar napimyoksa mecbur jilet devam.öğrenci iken makina,agda ve eldiven denemiştim oy oy ne cesaretsimdilerde canimmdaha tatlı.
Bu gece berbat bi mide yanmasina bende uyandim döndüm durdum Allahtan surubum vardida oyle rahatladim uyumusum oyle
Benim şurup kalmadı gün içinde otururken filan da yanıyor ne yapacağımı şaşırıyorum bir saga bir sola deli divane oldum
Geçmiş olsun toparlaman lazım dikkat et kendine ankaranin havası bizim buralar mesela resmen buz akşam ya artik tek kapi açık onu da kapatcam . Tam hasta etmelik havalar. Balkon keyfi bile yapamıyoruz arkadaş. Benim de ödüm kopuyor hasta olcam doğuma az kaldı diye. İnşallah hasta filan olmadan geçiririm su süreci

Benim suanki haftamdan 6gun sonra yani
38+6 oluyor canım
C
Zaten kaç tane perinatolog var ki Erzurum’da ya Metin bey ya İhsan bey .. neyse
Canim en son nisanda gitmiştik 1 doktor vardı sanki oda iki bayan bakiyordu sana yardim etmek isterdim hayirdir neden oraya sevk ettiler banada olmadik seyler soylediler kafana takma cok sukur hicbirseyleri de yok cocuklarimin benim buyuk kizimada bi enfeksiyondan bahsettiler dedi bu hastalık hamilelikten önce olmuşsa bebegi zarari olmaz ama hamilelik sırasında olusmussa zarari olabilir dediler çok şükür kızım suan 5 yaşında hic birseyi yok bin şükür bu oglan da da tedbir amacli bakılsın dedi oda erzuruma gittik ordaki doktor bana size bi kagit birsey vermedilermi ne için gönderdiler sizi dediler ben nerd3n biliyim şikayetiniZ ne bende dedim böyle böyle hamilelik sırasında olusmus birşeyse bebegi zarari olabilir doktor dedi ben senin dediginden hic birsey anlamadim bizde ciktik geldik karsa bir daha o yuzden icin i ferah tut insallah bi sıkıntı olmaz rabbimin izniyle

Bende yıllardır jilet kullaniyorum kolay oluyor ama dogum icin iskence birsey dediğin gibi sık sık aldığın zamanda tahriş oluyor

Tebrik ederim. Anali babali buyusun. Huzur dolu, sağlıkli bir hayati olsun. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Ozel degilse kilosu boyu nasildi, liste icin soruyorum

Benim genital bölgemde varisler var şu anda baya baya elime geliyor bacaklardaki gibi düşün koca koca damarlar. Tüy dökücü krem denedim aşırı tahriş etti, tek çarem jilet kalmıştı ama oraları çok göremediğim için jiletle varisleri keserim de kanar diye korkuyordum.

P -Puffin- eşin çok rahat yapar. Bez falan hiç kullanılmıyor. Balmumu ağda minik kavanozlarda zaten o ısıtılıyor dil çubukları var ya doktorların onunla direkt sürüyorsun biraz soğuyunca katılaşıyor zaten direkt kendisini çekiyorsun. Asla derini kaldırmıyor sadece tüylere yapışıyor. Derideki kararmalara falan da iyi geliyor dedi yapan kadın. Valla çok rahat bir şeymiş. Cezayir'e giderken almayı düşünüyorum hatta. Yüze falan da kullanılabiliyor ihtiyacın varsa. Ben genital bölgede kalanları eldivenle alıyordum o bile kanatıyordu düşün nasıl bir hassasiyet, bununla hiç bir sıkıntı olmadı mis gibi tertemiz oldu Valla nasıl alıcam her muayenede diye baya dert ediyordum oh bir rahatladım.

En önemlisi o zaten bebeğin yaninda ve sağlıklı sen de iyisin gerisi anılarda kalacak. Bebeğinle birlikte taburcu olacaksın kucağı boş hastaneden çıkıp eve dönmek çok çok çok zor. İlk doğumuma dair hatırladığım en kötü 2 şey dikişler ve bebeğimi hastanede bırakıp eve kucağı boş dönmek. 5 güne çıktı oğlum, günlerce hatta aylarca kuvezde kalan bebeklerin yanında çok şükür yine tabi ama Allah kısa da olsa kimseyi bebeğinden ayırmasın.

Oh ne güzel harika haberler bunlar. Darısı bizim basımıza. Heyecan dorukta geri sayım basladı . Korkuyorum bir yandanda.

Buldum Trendyol da varmış da Acabası gratis filan satar mı oralara baktıktan sonra trendyoldan alırım

Buldum Trendyol da varmış da Acabası gratis filan satar mı oralara baktıktan sonra trendyoldan alırım
Daha yeni çıkardı bu markayı kuaförüm Serap Abla çok da titiz bir kadındır her yaptığına gözüm kapalı kefil olurum zaten de bunu bizzat denedim. Sır ağda gibi yağ sürme derdi falan da yok çok pratik geldi bana.

Şu anda sadece balmumu kozmetik markasının Trendyol ve Hepsiburada mağazasında satışı var bir de kendi sitelerinde galiba. Bir de kuaförde elden satıyorlar tabi. Henüz zincir mağazalarla anlaşmamışlar, ortağımı değiştiricem diyordu bu işlerin peşinde koşacak biriyle anlaşıcam dedi.

Kendileri kuaförde ağda yaparken tek defa kullanıp atıyorlar ama internetteki yorumlarda 3 tur ısınıp bir daha kullanan olmuş eve alınca denicem bakalım

Çocugun anasının derdini anlamış gibi bu sabah hareketleri ile uyandım cok şükür, bir saattir sağa da yatsam sola da hareket ediyor, dua ederek uyumuştum rabbim ne büyüksün ya, benim doktor da aynısını dedi konustuk zaten merak etme bebek etkilenmiyor sen kendine iyi bak demişti

Ben de gebeliğim boyunca 2 kere covid oldum bu mesaj içimi rahatlattı. A avozge sen nasıl oldun, iyileşebildin mi tamamen?
Hayır yine hastalıgın etkileri var üstümde ama yüzde 90 iyileştim gibi cok şukur. Yarın tekrar test vercem bakalım. Koku tat hafif geri gelir gibi oluyor sanki, ama mide yanmasından uyuyamıyorum geceleri artık covitle beraber basladı bu mide sorunu ya covit yüzünden ya da denk geldi aynı ana su bile içsrm midem yanıyor tüm gece su içmedim o yüzden. Gece 3 te kalktım rennie çiğnedim oyle uyuyabildim. Baska böyle olanlar var mı hanımlar

Kızlar bakamadım hepinizin mj na, doğumum normal oldu çok zor bir doğumdu dün gece 2 den beri mafoldum, ama şükür kızım yanımda sağlıklı bende iyiyim şuan mj atan herkese çok teşekkür ederim
Çok sükür kurtardı rabbim sağlıkla, ayrıntıları anlat bize toparlayınca

Evet baktım makinesi ile almak lazımmış ama trendyolda stoğu yoktu hepsiburadayada bakım deniycem bakalım merak ettim yorumlar iyi genelde sağol canım

Bende kabarcık var ama damar mi ki acbaa? Krem verdi doktor. Ben jilet kullanıyorum göremiyorum ama rastgele geçiriyorum yavaşça kadın jiletlerini
Tüy dökücü eskiden kullanırdım uzun sürmüyor etkisi daha yorucu o.

Çok şükür canım hareket etmis. Hissediyordur bebek içerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…