2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yay benim burcum ama yükselenim belki öyledir niye ki?
Yap ama sanki kaç kere olacak. Tabi doğal halini beğeniyorsan o bambaşka bir durum. Ben pek beğenmiyorum mesela fotoğraflarda doğal halimi.

yaylar da süslü bak evet teraziler pek sever ya süsü ondan sormuştum

yapayım demi usenmeyim
ben en son ne zaman makyaj yaptım hatırlamıyorum bile fotoshop çok yapmak zorunda kalmasın fotoğrafçı. fotoğrafta çok oynandığında sinirim bozuluyo
inşallah güzel yaparım

Yok artık başkaları düşünmeyip acımıyorsa bende acımayacağım. Sinir oluyorum böyle şeylere.

Sen öyle diyorsan öyledir jajajaj
Kuzum benim de sezeryan epidural ile olacağım öyle dedi doktorum benide korku sarmaya başladı

Ahaha allaj kolaylık versin iki inatcı yandın gercekten amiiin rabbim sağlıkla gül yüzlerini göstersin

aminnn inşallah
bu arada inat genetik gecisliymis özge ailede inatçı biri varsa tetikte ol sen de
benimki ultrasonda aynı abisine benziyodu❤ gelsinler merak ediyoruz sipalari

Anladım valla severim süsü ama giyinmeyi falan pek bilmem. yap yap üşenme. Dedim ya sanki kaç kere olacak. Desiğin gibi çok oynanınca da güzel durmuyor fotoğraflar.
Kuzum benim de sezeryan epidural ile olacağım öyle dedi doktorum benide korku sarmaya başladı
Anacım gerilme korkma rahat ol bak ben atlattım o duygu yani sen korksan da korkmasanda çıkaracaklar o bebeği senden o yüzden rahat ve sakin gidiyoruz. Bebikimizin sesine odaklanacağız. Güzel şeyler düşüneceğiz.

o zaman bildiğim gibi belli belirsiz yapayım geçeyim hafif olunca rahatsız da etmez zaten:)

yayları severim❤ kocacım da yay

Evet kanala girmişti o yüzden olabilir, sancılarımı da takibe alayım

ben de bi heyecanla sancı takip ediyorum ama hala elime geçen bisey yok
inşallah zamanında gelsin sağlıkla gelsin bebeğin
kasılmalar diye bi program indirdim ben. Sen de yoksa onu indirebilirsin

o zaman bildiğim gibi belli belirsiz yapayım geçeyim hafif olunca rahatsız da etmez zaten:)

yayları severim❤ kocacım da yay
Yani öyle yapabilirsin. Rahat hissedersin hem. Ben mesela normal makyajımı yapacağım ama fondöten sürmeyeceğim yanaklarıma bebekimin teni falan değer diye

Yaylar sevilmez mi hiç??

Aynen bizle yıllamayacaklar insanı ameliyat ortamı geriyor . Ha bi gayret doğuracaz

Canım zaten sıkkındı sebepsiz.
parka çıktık agliyordum taaaa uzaktan sahadan bir top arkamdan kafamin ortasına sert bir şekilde çarptı şaka gibi zaten ağlıyorum canım burnumda üstüne toz biber oldu eşimd gerildi gitti kim att filan diye öyle can sıkıcı bir akşamdı lohusalik geliyor fena fena

Yani öyle yapabilirsin. Rahat hissedersin hem. Ben mesela normal makyajımı yapacağım ama fondöten sürmeyeceğim yanaklarıma bebekimin teni falan değer diye

Yaylar sevilmez mi hiç??

mantıklı bak yanak olayı
ben o açıdan düşünmemiştim. fondöten üvey evlat gibi benim için

yaylar sevilir❤ hemi de cokca

geçmiş olsun canım
kötü olmuş ben de korkarım top gelecek diye.

Ayyy başında Ağrı falan var mı

Aynen bizle yıllamayacaklar insanı ameliyat ortamı geriyor . Ha bi gayret doğuracaz
E yani. O yüzden rahat olacağız hastane her şekilde geriyor insanı aslında. Güzel şeylere odaklanmak kolaylaştırıyor.
Offf geçmiş olsun. Bazen gelenler geliyor işte.
mantıklı bak yanak olayı
ben o açıdan düşünmemiştim. fondöten üvey evlat gibi benim için

yaylar sevilir❤ hemi de cokca
ben severim sürmeyi falan ama işte bir yere gideceksen anca öyle yoksa evde falan normal doğal takılırım.

beni bıraksalar her yere makyajsız giderim
bi ara ise giderken yapıyodum. yapması değil de çıkarması beni rahatsız ediyo

40 kere söyle olurmuş öyle derler ben her gün söylüyorum.
Hikaye ne 40 ne 50 hamile kaldigimdan beri soyluyorum yalanci sancilarim vardi onlar bile kesildi sadece kasilma sertlesme var o kadar .. benim yaptigim iside kimse yapmamistir inan öldüm sabahtan beri ne var sanki ufaktan sanci olsa

ben de bi heyecanla sancı takip ediyorum ama hala elime geçen bisey yok
inşallah zamanında gelsin sağlıkla gelsin bebeğin
kasılmalar diye bi program indirdim ben. Sen de yoksa onu indirebilirsin
Bende indirdim 2 gün önce ama o kadar alıştımki ara ara kasılma girmesine unutuyorum hep uygulamaya girmeyi inşallah zamanında gelir bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…