- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ay yay benim burcum ama yükselenim belki öyledir niye ki?
Yap ama sanki kaç kere olacak. Tabi doğal halini beğeniyorsan o bambaşka bir durum. Ben pek beğenmiyorum mesela fotoğraflarda doğal halimi.
Kuzum benim de sezeryan epidural ile olacağım öyle dedi doktorum benide korku sarmaya başladıYok artık başkaları düşünmeyip acımıyorsa bende acımayacağım. Sinir oluyorum böyle şeylere.
Sen öyle diyorsan öyledir jajajaj
Ahaha allaj kolaylık versin iki inatcı yandın gercektenamiiin rabbim sağlıkla gül yüzlerini göstersin
Anladımyaylar da süslü bak evetteraziler pek sever ya süsü ondan sormuştum
yapayım demi usenmeyim
ben en son ne zaman makyaj yaptım hatırlamıyorum bilefotoshop çok yapmak zorunda kalmasın fotoğrafçı. fotoğrafta çok oynandığında sinirim bozuluyo
inşallah güzel yaparım
Anacım gerilme korkma rahat ol bak ben atlattım o duygu yani sen korksan da korkmasanda çıkaracaklar o bebeği sendenKuzum benim de sezeryan epidural ile olacağım öyle dedi doktorum benide korku sarmaya başladı
Evet kanala girmişti o yüzden olabilir, sancılarımı da takibe alayımbebek kanalda miydi? bebek kanala yerleşmiş olabilir.
o gerçekten yürümeyi hareket etmeyi eziyet haline getiriyo
takipte kal canım. doğum sancısı mutlaka anlaşılıyor.
Anladımvalla severim süsü ama giyinmeyi falan pek bilmem. yap yap üşenme. Dedim ya sanki kaç kere olacak. Desiğin gibi çok oynanınca da güzel durmuyor fotoğraflar.
Anacım gerilme korkma rahat ol bak ben atlattım o duygu yani sen korksan da korkmasanda çıkaracaklar o bebeği sendeno yüzden rahat ve sakin gidiyoruz. Bebikimizin sesine odaklanacağız. Güzel şeyler düşüneceğiz.
Evet kanala girmişti o yüzden olabilir, sancılarımı da takibe alayım
Yani öyle yapabilirsin. Rahat hissedersin hem.o zaman bildiğim gibi belli belirsiz yapayım geçeyimhafif olunca rahatsız da etmez zaten:)
yayları severim❤ kocacım da yay
Aynen bizle yıllamayacaklarAnladımvalla severim süsü ama giyinmeyi falan pek bilmem. yap yap üşenme. Dedim ya sanki kaç kere olacak. Desiğin gibi çok oynanınca da güzel durmuyor fotoğraflar.
Anacım gerilme korkma rahat ol bak ben atlattım o duygu yani sen korksan da korkmasanda çıkaracaklar o bebeği sendeno yüzden rahat ve sakin gidiyoruz. Bebikimizin sesine odaklanacağız. Güzel şeyler düşüneceğiz.
Yani öyle yapabilirsin. Rahat hissedersin hem.Ben mesela normal makyajımı yapacağım ama fondöten sürmeyeceğim yanaklarıma bebekimin teni falan değer diye
Yaylar sevilmez mi hiç??
Canım zaten sıkkındı sebepsiz.
parka çıktık agliyordum taaaa uzaktan sahadan bir top arkamdan kafamin ortasına sert bir şekilde çarptı şaka gibi zaten ağlıyorum canım burnumda üstüne toz biber oldu eşimd gerildi gitti kim att filan diye öyle can sıkıcı bir akşamdı lohusalik geliyor fena fena
AyyyCanım zaten sıkkındı sebepsiz.
parka çıktık agliyordum taaaa uzaktan sahadan bir top arkamdan kafamin ortasına sert bir şekilde çarptı şaka gibi zaten ağlıyorum canım burnumda üstüne toz biber oldu eşimd gerildi gitti kim att filan diye öyle can sıkıcı bir akşamdı lohusalik geliyor fena fena
E yani. O yüzden rahat olacağızAynen bizle yıllamayacaklarinsanı ameliyat ortamı geriyor . Ha bi gayret doğuracaz
Offf geçmiş olsun. Bazen gelenler geliyor işte.Canım zaten sıkkındı sebepsiz.
ben severim sürmeyi falanmantıklı bak yanak olayı
ben o açıdan düşünmemiştim. fondöten üvey evlat gibi benim için
yaylar sevilir❤ hemi de cokca
E yani. O yüzden rahat olacağızhastane her şekilde geriyor insanı aslında. Güzel şeylere odaklanmak kolaylaştırıyor.
Offf geçmiş olsun. Bazen gelenler geliyor işte.
ben severim sürmeyi falanama işte bir yere gideceksen anca öyle yoksa evde falan normal doğal takılırım.
Of evet çıkartması sorun ama ben direkt sabunla yüzümü yıkıyorumbeni bıraksalar her yere makyajsız giderim
bi ara ise giderken yapıyodum. yapması değil de çıkarması beni rahatsız ediyo
çok iyi fikirOf evet çıkartması sorun ama ben direkt sabunla yüzümü yıkıyorum
Bebe şampuanı ile yıka gitsin :)beni bıraksalar her yere makyajsız giderim
bi ara ise giderken yapıyodum. yapması değil de çıkarması beni rahatsız ediyo
Hikaye ne 40 ne 50 hamile kaldigimdan beri soyluyorum yalanci sancilarim vardi onlar bile kesildi40 kere söyle olurmuş öyle derlerben her gün söylüyorum.
Bende indirdim 2 gün önce ama o kadar alıştımki ara ara kasılma girmesine unutuyorum hep uygulamaya girmeyiben de bi heyecanla sancı takip ediyorum ama hala elime geçen bisey yok
inşallah zamanında gelsin sağlıkla gelsin bebeğin
kasılmalar diye bi program indirdim ben. Sen de yoksa onu indirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?