- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Ayyy öldüm .. sabahin 8inden beri ayaktayim.. kış hazirligi tam gaz devam agustosta dogum olur diye erkenden yapiyorum saolsun annem geldi 25 kiloluk unla kış icin yufkami annemle ben yaptik kv pisirdi.. eve git tek tek diz geri gel buralari hallet cocuklari dusa sok yemek vs derken sadece sertlesme ve kasilma ile kaliyoruz .. bugunde doguramadim yani isin özü
Çok teşekkür ederim.Doktor normal görmeseydi mudahale ederdi merak etme sıkma canını, benim de ateşim cıktıgında bebek nabızları yükselmişti ama doktorlar sıkıntı etmemişti
Havuzun kloru çok kurutuyor canım çıkar çıkmaz Kırkpınar'a transfer olacak gibi her yerini yağlaBen doktora sordum öyle başladım, ama o da etki etmeyeceğini biliyor bence ondan iç dedi. Etkisi vardır doğuma elbet ama düşük heralde. Ben bio oil, lierac, kakao yağı karışık kullandım Elime hangisi geldiyse. Çok su içiyorum ona da güvendim, bu ara havuza girdim havuzdan sonra da yağlanmadım ondan mı çatladım anlamadım. Telefonuma anımsatıcı kurdum artık, kalça, üst bacak, göbek, yanlar yağlanıyorum
Bende indirdim 2 gün önce ama o kadar alıştımki ara ara kasılma girmesine unutuyorum hep uygulamaya girmeyiinşallah zamanında gelir bebişler
Harf harf baktikta orada yaramaz haylazlik çıkmadı
Eymen de güzel ama herkes çok yaramaz oluyor dedi
Evet canim 18i daha 1 ay var ben sezeryan sectigim icin nornal gelirse diyedir belki bilmiyorum doktordan dojtora fark ediyor sanırımSen sezaryen olacaktın demi? Nst istiyor mu doktorun? Benden istemiyor da neden istemiyor acaba merak ettim
Valla hayirli zamanda dogru şekulde gelsinler de farketmezYok ben brlki 30 kere gitmişimdir muayeneye de, haftalarımız aynı ya demekki ben de 3 muayeneden sonra dogurabilirim demek istedim. 3 muayenr fazla geldi ama 5 güne bir gidersen 15 gün sonra da olabilir dogum
Protein baktılar mi idrarda? Hafta olarak çok iyi, icini ferah tutHanımlar benimde bugün kontrolüm vardı, tansiyon yüksek çıktı yine . Evde iyi hastanede yüksekPazartesi Sezeryan olacağım.37 haftam tam doluyor. 38. Haftamın başında doğum yapmış olacağım. Korkmaya başladım. Gurbetteyim eşim ve kızım var. Allah yardımcım olsun.
Sagolun canlar biraz sarstıAyyybaşında Ağrı falan var mı
Bende uyku tutmayinca ordan bilgi kapıyorum. Şimdi elimde örgü karnım burnumda canta siparişi aldımUyku tutmayanları temmuz anneleri grubuna davet ediyorum.Hem bilgilenelim hem de motivasyon olsun. Hepimiz güzel güzel doğurmuşuz ve bu süreci sağlıkla atlatmışız gibi yapabiliriz böylelikle.
Emzirme süreci hakkında da şimdiden ne öğrenirsek iyi sanırım.
Esin haklı ama canım top oynayanlar etrafta insan olduğunu unutuyorSagolun canlar biraz sarstıİyiyim ama ağlamaklı üzerine de tuz biberli bir akşamdı.karnıma filan gelse eşim ortalığı yıkardı en korktuğum şeydir top sesi bile ürkütür ve çektim herhalde o enerjiyi yoksa o mesafede beni bulmus olması garip
Protein baktılar mi idrarda? Hafta olarak çok iyi, icini ferah tutSağlıkla gelsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?