2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy öldüm .. sabahin 8inden beri ayaktayim.. kış hazirligi tam gaz devam agustosta dogum olur diye erkenden yapiyorum saolsun annem geldi 25 kiloluk unla kış icin yufkami annemle ben yaptik kv pisirdi.. eve git tek tek diz geri gel buralari hallet cocuklari dusa sok yemek vs derken sadece sertlesme ve kasilma ile kaliyoruz .. bugunde doguramadim yani isin özü

Havuzun kloru çok kurutuyor canım çıkar çıkmaz Kırkpınar'a transfer olacak gibi her yerini yağla Ben hamile değilken bile havuzdan gelince duş alıp hemen losyonlanıyordum yoksa klor mahvediyor hem saçları hem cildi.

Hanimlar merhaba
Sat 29 haziran Bat 29 temmuz
Ovulasyon testi yapmadim ama Pepapp uygulamasini baz alırsak;
10-16 temmuz arasi yumurtlama dönemim gözüküyor.
Bense 16 temmuz ikindi vakti lekelenme yaşamışım kilodumda leke gorunce ped taktim ama pede daha az akmış.
17 temmuzun gecesi lekelenmem olmus hafif bi sekilde o günee ilişkimiz oldu.
18 temmuzda leke yoktu
19 temmuzda hastaneye gittim hormon sonuclarim iyi çıkmış doktor vajinal ultrasonla bakti bisey yok dedi.
20 temmuzda yine cok hafif lekelenme oldu ve iliskimiz oldu,
suan ise kahverengi siyaha yakin bi lekelenme oldu cok afedersiniz damla gibi sivi bisey degil sümük gibi nasil anlatsam hafif koyu bi akinti bunlara ek olarak iki kasigimda da agri vardi bacaklarima vuran ve gaz sorunu kabizlik vardi göğus hassasiyetim vardi sanki göbek altim rahim üstüm pıt pıt atiyodu rahmime sanci giriyodu arada test yapmistim 2 3 once negatifti 19 unda da kan testi istemis doktor oda negatif

Neden böyle oluyor acaba, bu arada en son care adetimin baslayinca hsg randevusu alacağım. Yine test yapicam ama korkuyorum da basina boyle bisey gelen var mi

Yok ben brlki 30 kere gitmişimdir muayeneye de, haftalarımız aynı ya demekki ben de 3 muayeneden sonra dogurabilirim demek istedim. 3 muayenr fazla geldi ama 5 güne bir gidersen 15 gün sonra da olabilir dogum
Valla hayirli zamanda dogru şekulde gelsinler de farketmez

Protein baktılar mi idrarda? Hafta olarak çok iyi, icini ferah tut Sağlıkla gelsin insallah

Uyku tutmayanları temmuz anneleri grubuna davet ediyorum.Hem bilgilenelim hem de motivasyon olsun. Hepimiz güzel güzel doğurmuşuz ve bu süreci sağlıkla atlatmışız gibi yapabiliriz böylelikle.
Emzirme süreci hakkında da şimdiden ne öğrenirsek iyi sanırım.

Ayyy başında Ağrı falan var mı
Sagolun canlar biraz sarstıİyiyim ama ağlamaklı üzerine de tuz biberli bir akşamdı.karnıma filan gelse eşim ortalığı yıkardı en korktuğum şeydir top sesi bile ürkütür ve çektim herhalde o enerjiyi yoksa o mesafede beni bulmus olması garip

Bende uyku tutmayinca ordan bilgi kapıyorum. Şimdi elimde örgü karnım burnumda canta siparişi aldım i phone borcumu bitirmeye çalışıyorumdur.

Esin haklı ama canım top oynayanlar etrafta insan olduğunu unutuyor neyseki karnına gelmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…