2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben senin doktora çok güveniyorum yaa, aklı başında, ne yaptığını bilen, gebesini endişelendirecek bilgileri vakti gelmeden paylaşmayan, mantıklı bir doktor. Benim Cezayir'deki doktor da öyleydi. Doğurmazsın diye bu kadar net konuştuysa vardır bir bildiği bence yılların tecrübesi var sonuçta.

Ben tekrar test yaptırmadım ama cok sukur tüm covid semptomlarım kayboldu iyileştim şükür. Covidken yapılan kan tahlilinde crp 8 cıktı bende, bir önceki ayda yapılan kan tahlilimde crp 12 cıktıgı halde önemli değil normal bir değer demişti doktor. Crp 8 e de normal dediler.

aminnn inşallah
bu arada inat genetik gecisliymis özge ailede inatçı biri varsa tetikte ol sen de
benimki ultrasonda aynı abisine benziyodu❤ gelsinler merak ediyoruz sipalari
Ahaha anası inatcı keçi bi kere oglumun bir koç burcu olarak,

Bende covid crp yi yükseltmişti. 25 e kadar yükselmişti ardından düşüşe geçti. 7 haftalıkken oldukça ateşli ve ağır geçirmiştim

Ne kadar sacmalık varsa bizi bulur zaten şu hassas dönemde. Sıkma canını son anlara geldik artık hormonlar tavan sabrımız kalmamış bişeye valla bu arada aynı puset örtüsünü minderini almışız haa paylaşımını gördüm

Hikaye ne 40 ne 50 hamile kaldigimdan beri soyluyorum yalanci sancilarim vardi onlar bile kesildi sadece kasilma sertlesme var o kadar .. benim yaptigim iside kimse yapmamistir inan öldüm sabahtan beri ne var sanki ufaktan sanci olsa
Keske ben de senin gbi olsam iki eğilip kalkıyorum bebek kirpi gibi toplanıyor hemen bir tarafa kasılıyorum

Sağlıkla rabbim kurtarsın inşallah. Üstesinden gelirsin cabuk adapte olursun merak etöe bebeni koklayınca herseyi unutursun. Ayy pazartesi 3 gün sonra valla cok heyecanlı

Ya ne güzelmiş 9 aydır hiç adet belirtisi ağrı sızı olmaması. Artık her gün adet olacakmışım gibi belim bacaklarım ağrıyor yıldım artık çok yoruldum bir an önce doğursam keşke en azından lohusayım kanamam var ondan ağrıyor derim kendimi teselli ederim bu şekilde ne bebek geliyor ne nişan ne su sanki durduk yere adet ağrısı çekiyorum

Allah razı olsun inşallah, çok heyecanlı evet ya 12 yıl sonra sil baştan Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah
Sağlıkla rabbim kurtarsın inşallah. Üstesinden gelirsin cabuk adapte olursun merak etöe bebeni koklayınca herseyi unutursun. Ayy pazartesi 3 gün sonra valla cok heyecanlı

Yaaa zevkler aynı demekÇok beğendim yıkadım 30derecede Delirella sagolsun o link verince ordan aldım yoksa bir tık daha pahalısını alcaktım bu fermuarlı daha güzel

Eklentiler

• 27AC6784-320A-4B63-9E29-A525BE923D3E.webp
    49 KB · Görüntüleme: 98
Şu saat olmuş hala yatamadim midem yanıyor yatinca karnimda rahatsızlık hissi çocu pit pit vuruyor adet sancıları nadir sızı şeklinde geliyor çoktan yoğun deği ama lohusa olalım sürece
girelim artık kafasındayım ben de

Çok güzel olmuşş ben hala yapamadim 1 malzemem eksik onu alsam yapcam da
Benim de ahşap kısmı bugün geldi çiçekler evde vardı öylesine bı nasıl yapsam acaba diye prova yapayım dedim bı baktım yapmışım bebişim için yaptığım her şey o kadar zevk veriyor ki resmen terapi

Çok sağol canım. Düzelmene sevindim hayırlısıyla alsak bebişleri kucağımıza herşey düzelecek gibi

Bende covid crp yi yükseltmişti. 25 e kadar yükselmişti ardından düşüşe geçti. 7 haftalıkken oldukça ateşli ve ağır geçirmiştim
Bende bugün gidip devlette bütün kan tahlillerimi istedim. İdrarımda protein vardı hala varmı diye dedim istemişken bütün tahlilleri isteyeyim dedim. Kendim iki gündür grip gibiyim ondan mı yüksek çıktı crp anlamadım. Crp, ldl kolesterol, trigliserid,protein bunlar yüksek çıktı b12 mde düşük tü anlayamadım . Hamilelikte normal sanırım.

Adet ağrısı çeken arkadaşlar büyük ihtimalle sizde de enfeksiyon var.
Dün akşama kadar karnım ağrıdı adet olacakmisim gibi akşam acile gittik. Alttan muayene etti aşırı derecede enfeksiyon var sende dedi. O gelen su gibi akıntılar da ondan kaynakliymis.
Nstde 40-50 üzerinde çok sancı çıktı ama doğum sancısı değilmiş.
Açılmam hiç yokmuş çok şükür.
Enfeksiyon zaten vardı bende bir de usuttum galiba cam açık yatıyoruz sıcaktan ikisi bir araya gelince fena ağrı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…