Zaten büyümüş, riske gerek görmemiş doktorun. Sen de içini ferah tut, gelsin mis kokuluBakıldı canım sıkıntı yok, bebeğin kilosu çok iyi riske girmeyelim dediler.
Ben senin doktora çok güveniyorum yaa, aklı başında, ne yaptığını bilen, gebesini endişelendirecek bilgileri vakti gelmeden paylaşmayan, mantıklı bir doktor. Benim Cezayir'deki doktor da öyleydi. Doğurmazsın diye bu kadar net konuştuysa vardır bir bildiği bence yılların tecrübesi var sonuçta.Hastanedeyim muayene icin. Hersey yolunda daha durur bu bebek dedi. Yarin izne cikiyomus ayin 1 inde donecekmis.doktorum şok oldum. Brn dogurursam.nolcak dedm. Baska bi doktor arkadasina yonlendircekmis. Ama endiselenme.gor bak dogurmazsin dedi. Dogurmam demi
Başından beri güncellenen tarihle uyumlu gidiyorPeki sonradan önde gitmeye başladı mı yoksa şuan haftasıyla uyumlu mu
Ben tekrar test yaptırmadım ama cok sukur tüm covid semptomlarım kayboldu iyileştim şükür. Covidken yapılan kan tahlilinde crp 8 cıktı bende, bir önceki ayda yapılan kan tahlilimde crp 12 cıktıgı halde önemli değil normal bir değer demişti doktor. Crp 8 e de normal dediler.Asıl olan değer doğum yaptıktan 1 ay sonrasıymış eğer düşmüyorsa o zaman takibe alınmalı demişti önceden gitmiş olduğum doktorum. İnsan değerleri çok yüksek görünce korkmuyor değilBen gebeliğim boyunca devamlı yoğurt süt ve yumurta yiyorum başka birşey yiyemiyorum desem yeri ve abartırcasına hemde ama canım istiyor dikkat edeyim öyleyse. Bu arada sen nasıl oldun canım negatife döndün mü? Belirtilerin neydi ? Bide crp değerim 0-7 olması gerekirken 14,50 çıktı bende grip gibi birşeyim çözemedim covid crp değerini yükseltirmi.
Ahaha anası inatcı keçi bi kere oglumunaminnn inşallah
bu arada inat genetik gecisliymis özgeailede inatçı biri varsa tetikte ol sen de
benimki ultrasonda aynı abisine benziyodu❤ gelsinler merak ediyoruz sipalari
Bende covid crp yi yükseltmişti. 25 e kadar yükselmişti ardından düşüşe geçti. 7 haftalıkken oldukça ateşli ve ağır geçirmiştimAsıl olan değer doğum yaptıktan 1 ay sonrasıymış eğer düşmüyorsa o zaman takibe alınmalı demişti önceden gitmiş olduğum doktorum. İnsan değerleri çok yüksek görünce korkmuyor değilBen gebeliğim boyunca devamlı yoğurt süt ve yumurta yiyorum başka birşey yiyemiyorum desem yeri ve abartırcasına hemde ama canım istiyor dikkat edeyim öyleyse. Bu arada sen nasıl oldun canım negatife döndün mü? Belirtilerin neydi ? Bide crp değerim 0-7 olması gerekirken 14,50 çıktı bende grip gibi birşeyim çözemedim covid crp değerini yükseltirmi.
Ne kadar sacmalık varsa bizi bulur zaten şu hassas dönemde. Sıkma canını son anlara geldik artık hormonlar tavan sabrımız kalmamış bişeye vallaCanım zaten sıkkındı sebepsiz.
parka çıktık agliyordum taaaa uzaktan sahadan bir top arkamdan kafamin ortasına sert bir şekilde çarptı şaka gibi zaten ağlıyorum canım burnumda üstüne toz biber oldu eşimd gerildi gitti kim att filan diye öyle can sıkıcı bir akşamdı lohusalik geliyor fena fena
Keske ben de senin gbi olsam iki eğilip kalkıyorum bebek kirpi gibi toplanıyor hemen bir tarafa kasılıyorumHikaye ne 40 ne 50 hamile kaldigimdan beri soyluyorum yalanci sancilarim vardi onlar bile kesildisadece kasilma sertlesme var o kadar .. benim yaptigim iside kimse yapmamistir inan öldüm sabahtan beri ne var sanki ufaktan sanci olsa
Ay cok güzelnolmuuus ben de kendim yapıyorum isimlik filan yaptıramadığım için buraya atamadım dahaSelam kızlar nasılsınız? Kapı süsünü kendi ellerimle oğluşum için aşkla yaptım resmen nasıl olmuşş
Sağlıkla rabbim kurtarsın inşallah. Üstesinden gelirsin cabuk adapte olursun merak etöe bebeni koklayınca herseyi unutursun. Ayy pazartesi 3 gün sonra valla cok heyecanlıHanımlar benimde bugün kontrolüm vardı, tansiyon yüksek çıktı yine . Evde iyi hastanede yüksekPazartesi Sezeryan olacağım.37 haftam tam doluyor. 38. Haftamın başında doğum yapmış olacağım. Korkmaya başladım. Gurbetteyim eşim ve kızım var. Allah yardımcım olsun.
Sağlıkla rabbim kurtarsın inşallah. Üstesinden gelirsin cabuk adapte olursun merak etöe bebeni koklayınca herseyi unutursun. Ayy pazartesi 3 gün sonra valla cok heyecanlı
Yaaa zevkler aynı demekNe kadar sacmalık varsa bizi bulur zaten şu hassas dönemde. Sıkma canını son anlara geldik artık hormonlar tavan sabrımız kalmamış bişeye vallabu arada aynı puset örtüsünü minderini almışız haa paylaşımını gördüm
Çok güzel olmuşşSelam kızlar nasılsınız? Kapı süsünü kendi ellerimle oğluşum için aşkla yaptım resmen nasıl olmuşş
Şu saat olmuş hala yatamadim midem yanıyor yatinca karnimda rahatsızlık hissi çocu pit pit vuruyor adet sancıları nadir sızı şeklinde geliyor çoktan yoğun deği ama lohusa olalım süreceYa ne güzelmiş 9 aydır hiç adet belirtisi ağrı sızı olmaması. Artık her gün adet olacakmışım gibi belim bacaklarım ağrıyor yıldım artık çok yoruldum bir an önce doğursam keşke en azından lohusayım kanamam var ondan ağrıyor derim kendimi teselli ederim bu şekilde ne bebek geliyor ne nişan ne su sanki durduk yere adet ağrısı çekiyorum
Benim de ahşap kısmı bugün geldi çiçekler evde vardı öylesine bı nasıl yapsam acaba diye prova yapayım dedim bı baktım yapmışımÇok güzel olmuşşben hala yapamadim 1 malzemem eksik onu alsam yapcam da
Çok sağol canım. Düzelmene sevindim hayırlısıyla alsak bebişleri kucağımıza herşey düzelecek gibiBen tekrar test yaptırmadım ama cok sukur tüm covid semptomlarım kayboldu iyileştim şükür. Covidken yapılan kan tahlilinde crp 8 cıktı bende, bir önceki ayda yapılan kan tahlilimde crp 12 cıktıgı halde önemli değil normal bir değer demişti doktor. Crp 8 e de normal dediler.
Bende bugün gidip devlette bütün kan tahlillerimi istedim. İdrarımda protein vardı hala varmı diye dedim istemişken bütün tahlilleri isteyeyim dedim. Kendim iki gündür grip gibiyim ondan mı yüksek çıktı crp anlamadım. Crp, ldl kolesterol, trigliserid,protein bunlar yüksek çıktı b12 mde düşük tü anlayamadım . Hamilelikte normal sanırım.Bende covid crp yi yükseltmişti. 25 e kadar yükselmişti ardından düşüşe geçti. 7 haftalıkken oldukça ateşli ve ağır geçirmiştim
Ahaha anası inatcı keçi bi kere oglumunbir koç burcu olarak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?