Gecmis olsun. Benim idrarima duzenli bakiyolar, bu pzartesi de bakacaklar. Burda udrar ve tansiyon rutin kontrollerden. Enfeksiyon yok fiye biliyorum. Benim sirt ve regl agrim nisanin gelmesinden sonra basladi. Aslinda regl agrisindan ziyade benim sezaryen yerim zonkluyor gibi geliyor, enfeksiyondan daha cok endiseleniyorumAdet ağrısı çeken arkadaşlar büyük ihtimalle sizde de enfeksiyon var.
Dün akşama kadar karnım ağrıdı adet olacakmisim gibi akşam acile gittik. Alttan muayene etti aşırı derecede enfeksiyon var sende dedi. O gelen su gibi akıntılar da ondan kaynakliymis.
Nstde 40-50 üzerinde çok sancı çıktı ama doğum sancısı değilmiş.
Açılmam hiç yokmuş çok şükür.
Enfeksiyon zaten vardı bende bir de usuttum galiba cam açık yatıyoruz sıcaktan ikisi bir araya gelince fena ağrı yapıyor
Bende bu modelden aldımYaaa zevkler aynı demekÇok beğendim yıkadım 30derecede Delirella sagolsun o link verince ordan aldım yoksa bir tık daha pahalısını alcaktım bu fermuarlı daha güzel
Benim son 4-5 gündür ayağımın üzerinde bi ayak daha var gibi. Normalde tuz kullanmam, bol su içerim. Bunlar dışında yapabileceğin uzanmak ayağının altına yastık koyman olabilir. Başka da bilmiyorum, olsa kendime yaparımGünaydın canlar ayy akşan elim agağim tospik tospik oldu dün tuzu biraz kaçırmışım yemegebugün full yatmam gerek yarin nişanimiz var çankiriya gidecegiz şişlerimi bol su ve sifir tuz dişinda inmesi için nasil destekleyebilirim
Hanımlar benimde bugün kontrolüm vardı, tansiyon yüksek çıktı yine . Evde iyi hastanede yüksekPazartesi Sezeryan olacağım.37 haftam tam doluyor. 38. Haftamın başında doğum yapmış olacağım. Korkmaya başladım. Gurbetteyim eşim ve kızım var. Allah yardımcım olsun.
Valla bi suru terligim var birken disinda hic biri olmuyor suanBenim son 4-5 gündür ayağımın üzerinde bi ayak daha var gibi. Normalde tuz kullanmam, bol su içerim. Bunlar dışında yapabileceğin uzanmak ayağının altına yastık koyman olabilir. Başka da bilmiyorum, olsa kendime yaparımdün yürüyüşe çıktım birkenlerim ayağıma girmedi, havaianas giyip yürüdüm. Ayakkabılarımı hiç denemedim bile oluyor mu diye, kendimi üzmek istemiyorum
Şişler için en en güzeli bol yürüyüş.. anında etki ediyor gerçekten bide ayaklara biraz masaj çok iyi gelirGünaydın canlar ayy akşan elim agağim tospik tospik oldu dün tuzu biraz kaçırmışım yemegebugün full yatmam gerek yarin nişanimiz var çankiriya gidecegiz şişlerimi bol su ve sifir tuz dişinda inmesi için nasil destekleyebilirim
Ya ne güzelmiş 9 aydır hiç adet belirtisi ağrı sızı olmaması. Artık her gün adet olacakmışım gibi belim bacaklarım ağrıyor yıldım artık çok yoruldum bir an önce doğursam keşke en azından lohusayım kanamam var ondan ağrıyor derim kendimi teselli ederim bu şekilde ne bebek geliyor ne nişan ne su sanki durduk yere adet ağrısı çekiyorum
Bende bugün gidip devlette bütün kan tahlillerimi istedim. İdrarımda protein vardı hala varmı diye dedim istemişken bütün tahlilleri isteyeyim dedim. Kendim iki gündür grip gibiyim ondan mı yüksek çıktı crp anlamadım. Crp, ldl kolesterol, trigliserid,protein bunlar yüksek çıktı b12 mde düşük tü anlayamadım . Hamilelikte normal sanırım.
Adet ağrısı çeken arkadaşlar büyük ihtimalle sizde de enfeksiyon var.
Dün akşama kadar karnım ağrıdı adet olacakmisim gibi akşam acile gittik. Alttan muayene etti aşırı derecede enfeksiyon var sende dedi. O gelen su gibi akıntılar da ondan kaynakliymis.
Nstde 40-50 üzerinde çok sancı çıktı ama doğum sancısı değilmiş.
Açılmam hiç yokmuş çok şükür.
Enfeksiyon zaten vardı bende bir de usuttum galiba cam açık yatıyoruz sıcaktan ikisi bir araya gelince fena ağrı yapıyor
Şişler için en en güzeli bol yürüyüş.. anında etki ediyor gerçekten bide ayaklara biraz masaj çok iyi gelir
Ayy yok yok baskasına hic gerek yokmus pahalısına vs. Bu cok güzel tam istediğim gibi benim babynest takım olanlar hiç hosuma gitmedi bu daha güzel geldi gözüme cok da güzel geldi valla. Ben de yıkadım hicbisey olmadı. Almayanlara tavsiyedirYaaa zevkler aynı demekÇok beğendim yıkadım 30derecede Delirella sagolsun o link verince ordan aldım yoksa bir tık daha pahalısını alcaktım bu fermuarlı daha güzel
Tiroid sorunu filan olabilir mi bakıldı mı? Ara dönem kanaması için doktor bir şey demedi mi? Döllenme olduysa bile lekelenmeye yerleşme kanaması demek için erken bir tarih gibi geldi bana. Kanamanın sebebi başka bir şey olmasın?Hanimlar merhaba
Sat 29 haziran Bat 29 temmuz
Ovulasyon testi yapmadim ama Pepapp uygulamasini baz alırsak;
10-16 temmuz arasi yumurtlama dönemim gözüküyor.
Bense 16 temmuz ikindi vakti lekelenme yaşamışım kilodumda leke gorunce ped taktim ama pede daha az akmış.
17 temmuzun gecesi lekelenmem olmus hafif bi sekilde o günee ilişkimiz oldu.
18 temmuzda leke yoktu
19 temmuzda hastaneye gittim hormon sonuclarim iyi çıkmış doktor vajinal ultrasonla bakti bisey yok dedi.
20 temmuzda yine cok hafif lekelenme oldu ve iliskimiz oldu,
suan ise kahverengi siyaha yakin bi lekelenme oldu cok afedersiniz damla gibi sivi bisey degil sümük gibi nasil anlatsam hafif koyu bi akinti bunlara ek olarak iki kasigimda da agri vardi bacaklarima vuran ve gaz sorunu kabizlik vardi göğus hassasiyetim vardi sanki göbek altim rahim üstüm pıt pıt atiyodu rahmime sanci giriyodu arada test yapmistim 2 3 once negatifti 19 unda da kan testi istemis doktor oda negatif
Neden böyle oluyor acaba, bu arada en son care adetimin baslayinca hsg randevusu alacağım. Yine test yapicam ama korkuyorum da basina boyle bisey gelen var mi
Ayy bu da cok güzelmiş, anneler yetenekli cıktıValla benimde epey az kaldı ne zaman gelecek bilemiyorum sancı yok ama nst de kasılmalar bayağı çıkıyor idı 2 haftadır… pilatese başladım yürüyüş yapıyorum bugün hem doğum günüm hem nikah yıldönümümüz.. 27 temmuzda evlilik yıldönümü inşallah 27 sinde gelir
Buda bizim duvar süsümüz el emeği göz nuru kendimiz yaptık
Esnek babetse olur, umarım sert değildir ayağını zorlamasın:)Valla bi suru terligim var birken disinda hic biri olmuyor suanzaten elbisenin altina babet giyicem tek derdim ayagimin ona sigmasi
Ben de cok guveniyorum ilk dogumumda da her konuda cok rahatti. Dun mesela o kadar hazir gittim ki hemoroidim hala kotu durumda. Boyle doguramqzsin gel sezeryan yapalim desin die gozune baktim bisey demeyince sordum. Boyle dogurttugum.gebelerim oldu birazck daha zorlanirsin elbette ama sezeryanla karsilastirilamaz bile dedi. Daha bebek yeterince asagida degil abisi gibiyse 40 i bekler o zamana iyilesirsin. Iyilesirsen de en kotu suanki haline gelir dedi. Smdi bebek baskisindan iyilesmwn uzun suruyo dogumdan sonra bu kadar surmez en kotu o keselerin icini bosaltiriz rahatlarsin o zaman dedi. Tatile gidiyom deyince ilk bi korktim ama bu bebenin de cidden gelesi yok. Benm de dogurasim.kacti totomdan dolayi. Zaten kontrol gunu ayin 30 u dedi. E kendi de 1inde gelicekmis bence beklerim.yaniBen senin doktora çok güveniyorum yaa, aklı başında, ne yaptığını bilen, gebesini endişelendirecek bilgileri vakti gelmeden paylaşmayan, mantıklı bir doktor. Benim Cezayir'deki doktor da öyleydi. Doğurmazsın diye bu kadar net konuştuysa vardır bir bildiği bence yılların tecrübesi var sonuçta.
Aysuncugum.bu sefer de sana geldim sekerim diyip dalsaydin iceriGünaydın hanımlar, kontrole geldim saat 9.30 da randevum vardı. Kendi doktorum aylin. Aylin hanıma vereceklerine aysun diye baska bir doktora randevu yazmıslar yanlışlıklabekleyeceğim simdi doktorun musait olmasını da beni alacak. Makus talihimi yenemiyorum galiba
onca model icinde zevklerimiz aynı demekkiBende bu modelden aldımama benimkinin kenarları ponponlu, önü cırt cırtlı. Görmemiştim burada paylaştığınızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?