2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun. Benim idrarima duzenli bakiyolar, bu pzartesi de bakacaklar. Burda udrar ve tansiyon rutin kontrollerden. Enfeksiyon yok fiye biliyorum. Benim sirt ve regl agrim nisanin gelmesinden sonra basladi. Aslinda regl agrisindan ziyade benim sezaryen yerim zonkluyor gibi geliyor, enfeksiyondan daha cok endiseleniyorum

Yaaa zevkler aynı demekÇok beğendim yıkadım 30derecede Delirella sagolsun o link verince ordan aldım yoksa bir tık daha pahalısını alcaktım bu fermuarlı daha güzel
Bende bu modelden aldım ama benimkinin kenarları ponponlu, önü cırt cırtlı. Görmemiştim burada paylaştığınızı :)

Eklentiler

• 38595E1C-C0C5-4032-BDE2-E943056C4D2B.webp
    22 KB · Görüntüleme: 83
Günaydın canlar ayy akşan elim agağim tospik tospik oldu dün tuzu biraz kaçırmışım yemege bugün full yatmam gerek yarin nişanimiz var çankiriya gidecegiz şişlerimi bol su ve sifir tuz dişinda inmesi için nasil destekleyebilirim

Günaydın ,bugün kontrol günümüz siz de heyecan yapıyormusunuz ertesi gün hastaneyemgidcekseniz hiç uyuyamadım yine yalancı sancılar arttı gibi ,nst ye gircem ,kilosu en son 2700 dü şimdi kaç oldu çok merak ediyorum,oğlum en son ultrasonda gülümsemişti şimdi napcak acaba ,ikinci hamileliğim arada tam 10 sene var ama ilk gibi heyecanlıyım ablası benden heyecanlı

Benim son 4-5 gündür ayağımın üzerinde bi ayak daha var gibi. Normalde tuz kullanmam, bol su içerim. Bunlar dışında yapabileceğin uzanmak ayağının altına yastık koyman olabilir. Başka da bilmiyorum, olsa kendime yaparım dün yürüyüşe çıktım birkenlerim ayağıma girmedi, havaianas giyip yürüdüm. Ayakkabılarımı hiç denemedim bile oluyor mu diye, kendimi üzmek istemiyorum

Benimde aynı. Son 10 gün kaldı bugünü saymassak. Heyecan dorukta. Bugün hareketler cok yavas yok gibi neredeyse cok tedirginim .

Valla bi suru terligim var birken disinda hic biri olmuyor suan zaten elbisenin altina babet giyicem tek derdim ayagimin ona sigmasi

Valla benimde epey az kaldı ne zaman gelecek bilemiyorum sancı yok ama nst de kasılmalar bayağı çıkıyor idı 2 haftadır… pilatese başladım yürüyüş yapıyorum bugün hem doğum günüm hem nikah yıldönümümüz.. 27 temmuzda evlilik yıldönümü inşallah 27 sinde gelir

Buda bizim duvar süsümüz el emeği göz nuru kendimiz yaptık

Eklentiler

• 61C3AE60-1577-4AB7-9DFC-EE6A0954C3B5.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 86
Şişler için en en güzeli bol yürüyüş.. anında etki ediyor gerçekten bide ayaklara biraz masaj çok iyi gelir

Ara ara benim de vuruyor adet ağrısı.gibi hem kasigima hem de belime. Doktora söyledim, yalancı bunlar, düzenli sancin olmadıkça önemsiz dedi

Birkaç ay önce düştü benim B vitamini, bebem deposu kurutmuş doktor 5 tane iğne verdi değerimi yükseltmek için. Normal düşmesi ama takviye de alınması lazım yani

Enfeksiyonla ilgisi yok bence . 10 gündür adet ağrım var, tam idrar tahlili verdim önceki gün tüm değerler eritrosit lökosit vs normal çıktı. Bu haftalarda oluyormuş. Biraz da usutuyorsak demek.

Şişler için en en güzeli bol yürüyüş.. anında etki ediyor gerçekten bide ayaklara biraz masaj çok iyi gelir

Ay yok bende 1 aydır ise yaramıyor, ne yürüyüş ne masaj... Bildiğin ayak bilegim yok artık, ayaktan direkt bacak başlıyor gibi

Yaaa zevkler aynı demekÇok beğendim yıkadım 30derecede Delirella sagolsun o link verince ordan aldım yoksa bir tık daha pahalısını alcaktım bu fermuarlı daha güzel
Ayy yok yok baskasına hic gerek yokmus pahalısına vs. Bu cok güzel tam istediğim gibi benim babynest takım olanlar hiç hosuma gitmedi bu daha güzel geldi gözüme cok da güzel geldi valla. Ben de yıkadım hicbisey olmadı. Almayanlara tavsiyedir

Tiroid sorunu filan olabilir mi bakıldı mı? Ara dönem kanaması için doktor bir şey demedi mi? Döllenme olduysa bile lekelenmeye yerleşme kanaması demek için erken bir tarih gibi geldi bana. Kanamanın sebebi başka bir şey olmasın?

Ayy bu da cok güzelmiş, anneler yetenekli cıktı

Günaydın hanımlar, kontrole geldim saat 9.30 da randevum vardı. Kendi doktorum aylin. Aylin hanıma vereceklerine aysun diye baska bir doktora randevu yazmıslar yanlışlıkla bekleyeceğim simdi doktorun musait olmasını da beni alacak. Makus talihimi yenemiyorum galiba

Ben de cok guveniyorum ilk dogumumda da her konuda cok rahatti. Dun mesela o kadar hazir gittim ki hemoroidim hala kotu durumda. Boyle doguramqzsin gel sezeryan yapalim desin die gozune baktim bisey demeyince sordum. Boyle dogurttugum.gebelerim oldu birazck daha zorlanirsin elbette ama sezeryanla karsilastirilamaz bile dedi. Daha bebek yeterince asagida degil abisi gibiyse 40 i bekler o zamana iyilesirsin. Iyilesirsen de en kotu suanki haline gelir dedi. Smdi bebek baskisindan iyilesmwn uzun suruyo dogumdan sonra bu kadar surmez en kotu o keselerin icini bosaltiriz rahatlarsin o zaman dedi. Tatile gidiyom deyince ilk bi korktim ama bu bebenin de cidden gelesi yok. Benm de dogurasim.kacti totomdan dolayi. Zaten kontrol gunu ayin 30 u dedi. E kendi de 1inde gelicekmis bence beklerim.yani

Aysuncugum.bu sefer de sana geldim sekerim diyip dalsaydin iceri

Bende bu modelden aldım ama benimkinin kenarları ponponlu, önü cırt cırtlı. Görmemiştim burada paylaştığınızı :)
onca model icinde zevklerimiz aynı demekki minnoslar da gelirse içine çok yakışacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…