2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aysuncugum.bu sefer de sana geldim sekerim diyip dalsaydin iceri
sabah sabah sinirim bozuldu randevulu olsam hemen alırdı kendi doktorum, bir de yogun hasta var bir sürü, aysuncuguma da giremiyorum artık yanlış olunca sekreter onu iptal etti

Catı kemigimle ortada kaldim sadece sol taraf o kadar agri yapiyo ki oturup kalkarken sag tarafta hic bisey yok sormayi unuttum doktorada ne ile alakasi olabilir ki kizlar ya

Hikaye ne 40 ne 50 hamile kaldigimdan beri soyluyorum yalanci sancilarim vardi onlar bile kesildi sadece kasilma sertlesme var o kadar .. benim yaptigim iside kimse yapmamistir inan öldüm sabahtan beri ne var sanki ufaktan sanci olsa
Tamam senin buna inanman lazım ama sen inanmıyorsun o yüzden olmuyor. Ben söylesem mesela kesin yarın sabah doğururum. Ne güzel ama tüm kışlık işlerini yapıyorsun aslında iyi bir şey. Sonradan vaktin olmayacak çünkü.
Bende iki işin ucundan tutsam sancım tutacak doğuracam diye gözüme bakıyor herkes
Hahaha benim de öyle kimse bi şey yaptırmıyor evde.
En başından beri bu gece sancilanirim, 22sinde dogururum diye dusunuyordum. Bakalim hala bir sey yok. Oysaki hislerim kuvvetlidir.
Hadi bakalım inşallah olur böğün daha gün bitmedi
Selam kızlar nasılsınız? Kapı süsünü kendi ellerimle oğluşum için aşkla yaptım resmen nasıl olmuşş
Maşallah çok güzel olmuş. Sağlıkla kullanın inşallah
Evet canim 18i daha 1 ay var ben sezeryan sectigim icin nornal gelirse diyedir belki bilmiyorum doktordan dojtora fark ediyor sanırım
Sanırım değişiyor. Nst ye bağlanmayı seviyordum ben ya.
Hayırlısı olsun canım haftan iyi sonuçta. Bebişe sağlıkla kavuş gerisi hiç önemli değil.
Benim 9 aydır ağrım sızım olduğu için bu tarz sancılar etkilemiyor sanırım beni
9 aya kadar hiç yaşamadım ama son haftalarda verdiğim tahliller de çıkıyor. Haftaya tekrar tahlil vereceğim yine çıkarsa sezaryeni etkiler mi?
Aslan Burcu annelere gelsin o zaman :)
Valla artık %90 ımız aslan burcu oldu
Ya benimde öyle son zamanlarda. Ayaklarım şişiyor akşam vakti. Tuzlu da yemiyorum.
Aaa korkma canım Bi şey olmaz. Bu şekilde günlerce duran var. Akşama bir şey kalmadı. Ama alabiliyorsan erkene al muayene saatini.
Ben ben asla uyuyamıyorum heyecandan. Sonra bütün gün uykusuz dolanıyorum.
Aaa bizimde 27 kına 28 düğündü. Gönlüm 28 temmuzda doğsun istiyordu ama olmadı işte.

Catı kemigimle ortada kaldim sadece sol taraf o kadar agri yapiyo ki oturup kalkarken sag tarafta hic bisey yok sormayi unuttum doktorada ne ile alakasi olabilir ki kizlar ya
Ben sorduğumda kanala girdiği için öyle demişti. Baskı yapıyormuş. Benim artık sürekli ağrıyor çoğu zaman yürüyemiyorum bile.

sabah sabah sinirim bozuldu randevulu olsam hemen alırdı kendi doktorum, bir de yogun hasta var bir sürü, aysuncuguma da giremiyorum artık yanlış olunca sekreter onu iptal etti
Saka yaptigima bakma cok sinirlenirim boyle seylere. Bana yapsalar gerilir sesimi biraz yukseltirdim.muhtemelen

kızlar 2 3 gündür karnım titriyor sanki telefon titremesi gibi içerde ne oluyor anlamıyorum bu durumu yaşayan var mı
Bende de var o :) bugünde aksine cok sakin ama dün geceden beri. Ara ara minik hareketler yapıyor. Sanırım bol bol uyuyor

Emin ol çok da farklı şeyler yaşamıyoruz. ben de durduk yere ağlıyorum. bir bebeğim sağlıkla doğacak mı diye, sonra birden kızım yemek yemiyor diye, sonra durup ne kadar kilo aldım, her şeyden bıktım, aynaya bakmak bile istemiyorum artık diye. genelde evde bir şeye ayağım takılsın ya da bir şey ters gitsin, ağlamaya başlarım, ardından tüm endişelerimi bir bir dillendirip daha da gaza gelir daha çok ağlarım. ancak sonra sakinleşiyorum. şekerimin çıktığı günler daha çok ağladığımı fark ettim. ya vicdan azabından daha kötü hissediyorum ya da şeker duygusallık hormonlarımı tetikliyor. ne güzel tatlı şeyler söylemişsin bana, bunları ağlarken kendine de söylemeyi ihmal etme. Sanırım bizim gibi insanların ortak noktası ne yapmaları gerektiklerini bilmeleri ama kendi duygularına söz geçiremiyor olmaları. :/ ben şimdiden böyleysem lohusalığımı hayal etmek istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar 2 3 gündür karnım titriyor sanki telefon titremesi gibi içerde ne oluyor anlamıyorum bu durumu yaşayan var mı
Benim aralarda Titriyor, hareketleri hissettiğimden beri var ama nadir. Bebeğin hareketinden kaynaklı bence. Nasıl bir hareketle beceriyor onu anlamıyorum ama

Tiroid sorunum yok şükür, az once lavaboya girdiğimde kanamam oldu bayagi yogun bi sekilde suan da devam ediyor sanirim adet oluyorum ama batima daha var, gerci gecen ayda 3 4 gun gec adet olmustum normalde 1 hafta surerdi o zaman 3 gun sürmüştü 2 aydir da tam anlamiyla sökülmüyordu

Yaaa analık işde bak biz neler yapıyoruz koz kuru yufka mı yaptınız çok severim ama artık biz köye gidemiyoruz pek kimsemiz kalmadı yaşlılar göçünce zaten bizim köylüler olmuş hanım bişey de yapmıyorlar galiba annem her yaz gidip salçamızı yapıp geliyordu o da ben odun ateşinde salça seviyorum evde ocakta istemiyorum o yüzden. Ama artık salça da yapılmaz kız domates fiyatları çok yüksek hala. Bravo sana valla tebrik ediyorum

önemli olan ilk 15 hafta ölçümleri. gerçek satım 26 Ekim, ama 28 Ekim diye güncellememiz kafiymiş. 2 gün geri çıkıyordu sadece. 1 Kasım diye güncelledik, çünkü o anki hesab-ı ben öyle yaptım, 1 kasım yazmamız gerek dedim, yle bir doktor ki kendi kafa yormadı bana bıraktı sonuç itibarıyla 37+5 değil bugün, 38+1 aslında. neyse 3 günün lafı olmaz. çok dert değil dedi doktor da.

eşinin yoğun olması dezavantaj. ben bu sefer direkt 2 hafta izin alacaksın diye şart koştum. aynı çaresizliği yorgunluğu yeniden yaşayamam. isterse işten çıksın dünya dursun umrumda değil yanımda olacak benim kızım da aslan burcu. seninkiyle benziyolar. bence annelik ince düşünmekle sorgulamakla vicdan azabıyla geçmiyor herkes için. ancak çocuğunu gerçekten önemseyen anneler için geçerli bu durum. anne olup aslında anne olamayan bir sürü insan tanıyorum. inşallah bu süreci düşündüğümüzden daha kolay geçiricez. iyi düşünelim iyi olsun. dün kafana top gelmiş, geçmiş olsun. geçen benim de koluma geldi, Allahtan karnımıza gelmedi.

Hadi bakalım inşallah olur böğün daha gün bitmedi
valla şahsen benim çok umudum kalmadı bugünden. valla çok dincim iyiyim. ağrı sızı da yok kendime diyorum enerji dolusun, bu da bir belirti olabilir. olmayan belirti bulmaca benimkisi. valla insanları sinir etmek istemiyorum ama ne ödem ne bir mide yanması, ne uykusuzluk sorunum var, aslında ben beklerim 2-3 hafta daha. niye acele ediyorsam. tek endişelendiren şu şeker mevzusu. 39dan sonrasına kalsın istemememin sebebi sadece o. doktor da bugün yazmış 2 Agustos doluymuş. 3 Ağustosa randevu alıcam sana diye. 39+3 ki aslında 39+6 olucam aslında o gün. oldu olacak 41e falan versin randevu. git gide öteliyor adam beni.

e suyun geliyor olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…