Ay venim yuruyunce daha cok sişiyorŞişler için en en güzeli bol yürüyüş.. anında etki ediyor gerçekten bide ayaklara biraz masaj çok iyi gelir
Bendede cok oluyo toplanmasi tek bekledigim belden bi sanci nisan .. ama saka maka derken gece cok sancim oldu sabaha biseyim kalmadi yineKeske ben de senin gbi olsam iki eğilip kalkıyorum bebek kirpi gibi toplanıyor hemen bir tarafa kasılıyorum
sabah sabah sinirim bozulduAysuncugum.bu sefer de sana geldim sekerim diyip dalsaydin iceri
Hikaye ne 40 ne 50 hamile kaldigimdan beri soyluyorum yalanci sancilarim vardi onlar bile kesildisadece kasilma sertlesme var o kadar .. benim yaptigim iside kimse yapmamistir inan öldüm sabahtan beri ne var sanki ufaktan sanci olsa
Tamam senin buna inanman lazım ama sen inanmıyorsun o yüzden olmuyor.Ayyy öldüm .. sabahin 8inden beri ayaktayim.. kış hazirligi tam gaz devam agustosta dogum olur diye erkenden yapiyorum saolsun annem geldi 25 kiloluk unla kış icin yufkami annemle ben yaptik kv pisirdi.. eve git tek tek diz geri gel buralari hallet cocuklari dusa sok yemek vs derken sadece sertlesme ve kasilma ile kaliyoruz .. bugunde doguramadim yani isin özü
Hahaha benim de öyle kimse bi şey yaptırmıyor evde.Bende iki işin ucundan tutsam sancım tutacak doğuracam diye gözüme bakıyor herkes
Hadi bakalım inşallah olur böğün daha gün bitmediEn başından beri bu gece sancilanirim, 22sinde dogururum diye dusunuyordum. Bakalim hala bir sey yok. Oysaki hislerim kuvvetlidir.
Maşallah çok güzel olmuş. Sağlıkla kullanın inşallahSelam kızlar nasılsınız? Kapı süsünü kendi ellerimle oğluşum için aşkla yaptım resmen nasıl olmuşş
Sanırım değişiyor. Nst ye bağlanmayı seviyordum ben ya.Evet canim 18i daha 1 ay var ben sezeryan sectigim icin nornal gelirse diyedir belki bilmiyorum doktordan dojtora fark ediyor sanırım
Hayırlısı olsun canım haftan iyi sonuçta. Bebişe sağlıkla kavuş gerisi hiç önemli değil.Hanımlar benimde bugün kontrolüm vardı, tansiyon yüksek çıktı yine . Evde iyi hastanede yüksekPazartesi Sezeryan olacağım.37 haftam tam doluyor. 38. Haftamın başında doğum yapmış olacağım. Korkmaya başladım. Gurbetteyim eşim ve kızım var. Allah yardımcım olsun.
Benim 9 aydır ağrım sızım olduğu için bu tarz sancılar etkilemiyor sanırım beniYa ne güzelmiş 9 aydır hiç adet belirtisi ağrı sızı olmaması. Artık her gün adet olacakmışım gibi belim bacaklarım ağrıyor yıldım artık çok yoruldum bir an önce doğursam keşke en azından lohusayım kanamam var ondan ağrıyor derim kendimi teselli ederim bu şekilde ne bebek geliyor ne nişan ne su sanki durduk yere adet ağrısı çekiyorum
9 aya kadar hiç yaşamadım ama son haftalarda verdiğim tahliller de çıkıyor. Haftaya tekrar tahlil vereceğim yine çıkarsa sezaryeni etkiler mi?Adet ağrısı çeken arkadaşlar büyük ihtimalle sizde de enfeksiyon var.
Dün akşama kadar karnım ağrıdı adet olacakmisim gibi akşam acile gittik. Alttan muayene etti aşırı derecede enfeksiyon var sende dedi. O gelen su gibi akıntılar da ondan kaynakliymis.
Nstde 40-50 üzerinde çok sancı çıktı ama doğum sancısı değilmiş.
Açılmam hiç yokmuş çok şükür.
Enfeksiyon zaten vardı bende bir de usuttum galiba cam açık yatıyoruz sıcaktan ikisi bir araya gelince fena ağrı yapıyor
Valla artık %90 ımız aslan burcu olduAslan Burcu annelere gelsin o zaman :)
Ya benimde öyle son zamanlarda. Ayaklarım şişiyor akşam vakti. Tuzlu da yemiyorum.Günaydın canlar ayy akşan elim agağim tospik tospik oldu dün tuzu biraz kaçırmışım yemegebugün full yatmam gerek yarin nişanimiz var çankiriya gidecegiz şişlerimi bol su ve sifir tuz dişinda inmesi için nasil destekleyebilirim
Aaa korkma canım Bi şey olmaz. Bu şekilde günlerce duran var. Akşama bir şey kalmadı. Ama alabiliyorsan erkene al muayene saatini.Günaydın Kızlar,
Ya bacağımı kaldırıyorum sanki idrar kaçırıyorum iç çamaşırım ıslanıyorsanki ağrı var alt tarafta anlayamadım ben bugün doktor randevum var 5 çeyrekte dayanabilir miyim o zamana kadar birşey olmaz değil mi ya
Ben benGünaydın ,bugün kontrol günümüz siz de heyecan yapıyormusunuz ertesi gün hastaneyemgidcekseniz hiç uyuyamadım yine yalancı sancılar arttı gibi ,nst ye gircem ,kilosu en son 2700 dü şimdi kaç oldu çok merak ediyorum,oğlum en son ultrasonda gülümsemişti şimdi napcak acaba ,ikinci hamileliğim arada tam 10 sene var ama ilk gibi heyecanlıyımablası benden heyecanlı
Aaa bizimde 27 kına 28 düğündü. Gönlüm 28 temmuzda doğsun istiyordu ama olmadı işte.Valla benimde epey az kaldı ne zaman gelecek bilemiyorum sancı yok ama nst de kasılmalar bayağı çıkıyor idı 2 haftadır… pilatese başladım yürüyüş yapıyorum bugün hem doğum günüm hem nikah yıldönümümüz.. 27 temmuzda evlilik yıldönümü inşallah 27 sinde gelir
Buda bizim duvar süsümüz el emeği göz nuru kendimiz yaptık
Ben sorduğumda kanala girdiği için öyle demişti. Baskı yapıyormuş. Benim artık sürekli ağrıyor çoğu zaman yürüyemiyorum bile.Catı kemigimle ortada kaldim sadece sol taraf o kadar agri yapiyo ki oturup kalkarken sag tarafta hic bisey yok sormayi unuttum doktorada ne ile alakasi olabilir ki kizlar ya
Saka yaptigima bakma cok sinirlenirim boyle seylere. Bana yapsalar gerilir sesimi biraz yukseltirdim.muhtemelensabah sabah sinirim bozuldurandevulu olsam hemen alırdı kendi doktorum, bir de yogun hasta var bir sürü, aysuncuguma da giremiyorum artık yanlış olunca sekreter onu iptal etti
Bende de var o :) bugünde aksine cok sakin ama dün geceden beri. Ara ara minik hareketler yapıyor. Sanırım bol bol uyuyorkızlar 2 3 gündür karnım titriyor sanki telefon titremesi gibi içerde ne oluyor anlamıyorum bu durumu yaşayan var mı
Emin ol çok da farklı şeyler yaşamıyoruz. ben de durduk yere ağlıyorum. bir bebeğim sağlıkla doğacak mı diye, sonra birden kızım yemek yemiyor diye, sonra durup ne kadar kilo aldım, her şeyden bıktım, aynaya bakmak bile istemiyorum artık diye. genelde evde bir şeye ayağım takılsın ya da bir şey ters gitsin, ağlamaya başlarım, ardından tüm endişelerimi bir bir dillendirip daha da gaza gelir daha çok ağlarım. ancak sonra sakinleşiyorum. şekerimin çıktığı günler daha çok ağladığımı fark ettim. ya vicdan azabından daha kötü hissediyorum ya da şeker duygusallık hormonlarımı tetikliyor. ne güzel tatlı şeyler söylemişsin bana, bunları ağlarken kendine de söylemeyi ihmal etme. Sanırım bizim gibi insanların ortak noktası ne yapmaları gerektiklerini bilmeleri ama kendi duygularına söz geçiremiyor olmaları. :/ ben şimdiden böyleysem lohusalığımı hayal etmek istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.M Mirune canım beni gör sen bi ara haftada 3 gün ağlayıp geziyordum evde niye ağladığım belli değil 18 yaşımda çalışıp ilk maaşımla aldığım yemek takımımın tabağını bile duvara fırlatıp kırdım kahve kupa takımım artık takım değil kocama bu koltuğun yerini değiştirecekmisin diye soru sordum diye bana bakışına kızıp alet çantasını tekmeleyip kendimi yatak odasına kilitleyip 3 saat ağladım. Hani diyorum ki evi terk edeyim ne alaka ya insan hamileyken saçma şeyleri düşünüyor ama oğlumda çok sakin bi hamilelik geçirmiştim hiç sinirlenmemiştim şimdi biri nefes alsa üstüne atlıyorum resmen. En son kocam doktora yalvarıyordu nolur bu kıza bi sakinleştirici verin mahvetti bizi de kendini de diyedoktor diyor ki o kadar mı kötü herşeye mi kızıyorsun diyor ben de dedim kızmak ne kelime en son kocama yumruk atıyordum sürekli ağlıyorum dedim. Doktor ilaç veremem ama doğumdan sonra düzelir diye dua et dedi kocama Normal de hani balık burcuyum çok sakin uyumluyum ama sinirlendim mi yakar geçerim ama hamileyken ayağımı kaldırıp tekme atamıyorum diye bile sinirlendim düşün bunlar geçecek canım düzelecek herşey yoluna girecek içimizdeki canlar biraz bizim dengemizi bozmuş olabilir ama düzene girecek. Ve biliyorsun eşyalar beşik falan hop oluyor hatta her yer bez ıslak mendil kıyafet vs doluyor ki zaten senin diğeri de minik ve bu bebeğe bi beşik yada park yatak yeter hiç gerek yok kendimizi üzmeye
Benim aralarda Titriyor, hareketleri hissettiğimden beri var ama nadir. Bebeğin hareketinden kaynaklı bence. Nasıl bir hareketle beceriyor onu anlamıyorum amakızlar 2 3 gündür karnım titriyor sanki telefon titremesi gibi içerde ne oluyor anlamıyorum bu durumu yaşayan var mı
Bende de var. Değişik bi şey. Ama takmadım önemsizdir diye düşündümkızlar 2 3 gündür karnım titriyor sanki telefon titremesi gibi içerde ne oluyor anlamıyorum bu durumu yaşayan var mı
Sordum içim rahat etmedi çiş yapıyor olabilirmişBende de var. Değişik bi şey. Ama takmadım önemsizdir diye düşündüm
Tiroid sorunum yok şükür, az once lavaboya girdiğimde kanamam oldu bayagi yogun bi sekilde suan da devam ediyor sanirim adet oluyorum ama batima daha var, gerci gecen ayda 3 4 gun gec adet olmustum normalde 1 hafta surerdi o zaman 3 gun sürmüştü 2 aydir da tam anlamiyla sökülmüyorduTiroid sorunu filan olabilir mi bakıldı mı? Ara dönem kanaması için doktor bir şey demedi mi? Döllenme olduysa bile lekelenmeye yerleşme kanaması demek için erken bir tarih gibi geldi bana. Kanamanın sebebi başka bir şey olmasın?
Sordum çiş yapıyor olabilirmişBenim aralarda Titriyor, hareketleri hissettiğimden beri var ama nadir. Bebeğin hareketinden kaynaklı bence. Nasıl bir hareketle beceriyor onu anlamıyorum ama
Yaaa analık işde bak biz neler yapıyoruz koz kuru yufka mı yaptınız çok severim ama artık biz köye gidemiyoruz pek kimsemiz kalmadı yaşlılar göçünce zaten bizim köylüler olmuş hanım bişey de yapmıyorlar galiba annem her yaz gidip salçamızı yapıp geliyordu o da ben odun ateşinde salça seviyorum evde ocakta istemiyorum o yüzden. Ama artık salça da yapılmaz kız domates fiyatları çok yüksek hala. Bravo sana valla tebrik ediyorumAyyy öldüm .. sabahin 8inden beri ayaktayim.. kış hazirligi tam gaz devam agustosta dogum olur diye erkenden yapiyorum saolsun annem geldi 25 kiloluk unla kış icin yufkami annemle ben yaptik kv pisirdi.. eve git tek tek diz geri gel buralari hallet cocuklari dusa sok yemek vs derken sadece sertlesme ve kasilma ile kaliyoruz .. bugunde doguramadim yani isin özü
önemli olan ilk 15 hafta ölçümleri. gerçek satım 26 Ekim, ama 28 Ekim diye güncellememiz kafiymiş. 2 gün geri çıkıyordu sadece. 1 Kasım diye güncelledik, çünkü o anki hesab-ı ben öyle yaptım, 1 kasım yazmamız gerek dedim, yle bir doktor ki kendi kafa yormadı bana bıraktıBenimde karışık ben yumurtalama takibi yaptığım için biliyorum hangi gün hamile kaldığımı normale göre 4 gün geç oldu başta bebek 8 gün geri çıkıyordu. Doktora geç döllenme güncelleyelim dedi bende dedim sadece 4 gün böyle diye sonraki haftalarda normal satımla uyunlu hale gelmişti önden gidiyor gibi gözüküyor şuan halbuki sata uyumlu oldu sezeryan 39 da olacak ama ben 40 olmuş olacağım inşallah sıkıntı olmaz bu kadar geç olması sezeryanın
eşinin yoğun olması dezavantaj. ben bu sefer direkt 2 hafta izin alacaksın diye şart koştum. aynı çaresizliği yorgunluğu yeniden yaşayamam. isterse işten çıksın dünya dursun umrumda değil yanımda olacakBenim kızım çok sosyal ortam göremedi hep tayinci idik vs şansına yaşıtı arkadaşı filan olmadı babası ve benden başka nadir insan gördü utangaç ama aslan burcu müzik tiyatro dehset ilgisi var sahneyi seviyor ama iste yalnız büyüdü insanların yüzüne pek bakamıyor kreşle filan biraz açıldı terapi de baya gittik bu yaz ara verdik devam etcek velhasıl en iyi arkadaşı biziz ve bebeksi bir yapısı var kişilik olarak oyun istiyor park istiyor sıkılıyor geliyor beni öpüyor ilgi bekliyor ve ben şu sıra çok stresli gergin sinirliyim kızıma karşı çok ilgili olmama rağmen ona karşı bile tahammülsüz bir dönemdeyim doğurup lohusa dönemini atlatıp umarım rahatlarım onun isteklerine karşılık verememek üzüyor beni ama patlamaya hazır bombayim her aneşim üniversite okuyor ve yaz aylarında da düğün açılış vs gibi yerlerde bando grupları var çalıyorlar. Ekstra bir çok işle ilgileniyor yazılım , reklam, görsel tasarım onunda işleri çok yoğun adamda yetişemiyor ekonomik durumlar malum her an ihtiyaç bitmiyor yavrucum sıkıldı bu yaz telefonda oyun kısıtlı veriyorum ama haliyle bu yaz daha çok sıkıldı ve oynamak istiyor. Telefona maruz kalsin da isteniyorum. Yani annelik her an ince düşünmekle sorgulamakla geçiyor. Bebişle hayatımızda neler olacak bilmiyorum tek istediğim sağlık tabi sonrası hallolur umarim
valla şahsen benim çok umudum kalmadı bugünden. valla çok dincim iyiyim. ağrı sızı da yokHadi bakalım inşallah olur böğün daha gün bitmedi
e suyun geliyor olmasın?Günaydın Kızlar,
Ya bacağımı kaldırıyorum sanki idrar kaçırıyorum iç çamaşırım ıslanıyorsanki ağrı var alt tarafta anlayamadım ben bugün doktor randevum var 5 çeyrekte dayanabilir miyim o zamana kadar birşey olmaz değil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?