hahah kaçmamıştır içine, hiç belli olmaz, bir bakmışsın 2 saate her şey değişir. hepimiz aynıyız ya. sanırım normal son haftalarda bunlara endişelenmemiz. aklımızda doğum sağlıkla gerçekleşecek mi, bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabilecek miyiz, her şey yolunda gidecek mi? 2. çocuğu olanların ise artı olarak evdeki çocuğumuz bu duruma ne tepki verecek kaygısı oluyor işte. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.38+0 dan günaydın kızlar. Son zamanlar geldikçe benim bebenin gelesi kaçtı galiba. 35 haftada sancı ağrı derken şimdi ise yalnızca endişe var. Doğum nasıl olacak, 2 çocuklu hayat, lohusa durumları vs derken bebe geri içime kaçtı
Ay yerim onun çiş yaparken titremesini minnoşum yaaaaSordum içim rahat etmedi çiş yapıyor olabilirmiş
Benim de yeter ki ayakta durayım anında sağ ayağım balon oluyor.Ay venim yuruyunce daha cok sişiyor
Aynen benim de sağ ayak balon maşallah hiç inmiyor desem yeri yaniBenim de yeter ki ayakta durayım anında sağ ayağım balon oluyor.
Benimde bebek baş aşağı döndüğünde beri çatı ağrım var. Doktor normal dedi geçen ay şiddetlendi acile gittik acildeki doktor fazla buldu muayenen sıklaşsın dedi kendi doktorum yine bu kadar artması rahatsız etmesi normal dedi. Ki benim doktorum normalde çok didikleyip tedbirli olmayı sever ama o normal diyor o zaman bence normalCatı kemigimle ortada kaldim sadece sol taraf o kadar agri yapiyo ki oturup kalkarken sag tarafta hic bisey yok sormayi unuttum doktorada ne ile alakasi olabilir ki kizlar ya
Bknz: Azer BülbülSordum çiş yapıyor olabilirmiş
Günaydın canlar ayy akşan elim agağim tospik tospik oldu dün tuzu biraz kaçırmışım yemegebugün full yatmam gerek yarin nişanimiz var çankiriya gidecegiz şişlerimi bol su ve sifir tuz dişinda inmesi için nasil destekleyebilirim
Ben hepsiburada dan almıştım. Eczanelerde de olabilir ama artık herkes kullanıyor.Kızlar covid kitleri eczanelerde satılıyor mu eve kendimiz yapabiliyor muyuz?
Kızlar covid kitleri eczanelerde satılıyor mu eve kendimiz yapabiliyor muyuz?
Yürüyünce ve sandalyede fazla oturunca ayakları boşlukta bırakınca hops balon oluyorlarAy venim yuruyunce daha cok sişiyor
Naptınız merak ettim sonra görmemişsin forumaGünaydın Kızlar,
Ya bacağımı kaldırıyorum sanki idrar kaçırıyorum iç çamaşırım ıslanıyorsanki ağrı var alt tarafta anlayamadım ben bugün doktor randevum var 5 çeyrekte dayanabilir miyim o zamana kadar birşey olmaz değil mi ya
Allah Allah idrar torbası karında mı oluyormuş? Anatomik bilgim 0.Sordum içim rahat etmedi çiş yapıyor olabilirmiş
Biraz daha öne çekemiyor musun? Mesela temmuz 25-31 arası olmuyor mu?valla şahsen benim çok umudum kalmadı bugünden. valla çok dincim iyiyim. ağrı sızı da yokkendime diyorum enerji dolusun, bu da bir belirti olabilir. olmayan belirti bulmaca benimkisi. valla insanları sinir etmek istemiyorum ama ne ödem ne bir mide yanması, ne uykusuzluk sorunum var, aslında ben beklerim 2-3 hafta daha. niye acele ediyorsam. tek endişelendiren şu şeker mevzusu. 39dan sonrasına kalsın istemememin sebebi sadece o. doktor da bugün yazmış 2 Agustos doluymuş. 3 Ağustosa randevu alıcam sana diye. 39+3 ki aslında 39+6 olucam aslında o gün. oldu olacak 41e falan versin randevu. git gide öteliyor adam beni.
Günaydınnn allah kolaylık versin valla 2 çocuk zor. Ama tadı da başka olur bir süre sonra38+0 dan günaydın kızlar. Son zamanlar geldikçe benim bebenin gelesi kaçtı galiba. 35 haftada sancı ağrı derken şimdi ise yalnızca endişe var. Doğum nasıl olacak, 2 çocuklu hayat, lohusa durumları vs derken bebe geri içime kaçtı
Bana 36+6 yazmışın benim 38+6 olcektiBugün kızım kreşte sonunda özgürümvalla yordu beni he. ben muhabbeti yakalayamadım 1 haftadır. nasıl gidiyor, var mı bir gelişme sizde? ben hiçbir şey yapmıyorum doğum için. adaçayını da bıraktım valla. şekerimi çok çıkardı niyeyse. sevmedim. e şekerden dolayı hurma da yiyemiyorum. bende meme uyarımı yapacak doğum başlatacak yürek de yok, vebalini alamam. kısacası akşam yürüyüşü dışında bekliyor, bekliyorum. sağlıkla gelsin de ben 2-3 hafta daha beklerim.
not: liste için bilgi gönderenlerin hepsini ekledim. eklemediğim biri varsa yanlış yazdığım bir yer varsa bana ulaşın lütfen.
İşin garip kısmı tahlil yapmadı alttan muayene etti ve aşırı derecede enfeksiyonun var dedi acildeki doktor neye göre dedi anlamadım belki de enfeksiyondan değil o zaman.Gecmis olsun. Benim idrarima duzenli bakiyolar, bu pzartesi de bakacaklar. Burda udrar ve tansiyon rutin kontrollerden. Enfeksiyon yok fiye biliyorum. Benim sirt ve regl agrim nisanin gelmesinden sonra basladi. Aslinda regl agrisindan ziyade benim sezaryen yerim zonkluyor gibi geliyor, enfeksiyondan daha cok endiseleniyorum
5 gün oldu. Pazartesi Salı geldi ama bence daha var. Parça parça geldiğinden bir kısmının hala içerde olduğunu düşünüyorum. mantar enfeksiyonunu görebiliyorlar bakınca. öyle bir enfeksiyonun varsa görebilir. peynir kesiği gibi akıntın oluyor mu?İşin garip kısmı tahlil yapmadı alttan muayene etti ve aşırı derecede enfeksiyonun var dedi acildeki doktor neye göre dedi anlamadım belki de enfeksiyondan değil o zaman.
Nişanın geleli kaç gün oldu?
hahah yazmışımdır, düzelttim sağ ol. yok doktor tatilde o zaman. ben yokum o hafta deyip duruyor. e başkasına ver hacı dicem ama olmicak. bilmiyorum takipli doktorum diye illaki onun olması mı lazım, başkasına yönlendiremez mi ki. Pazartesi görüşmemizde sorucam.Biraz daha öne çekemiyor musun? Mesela temmuz 25-31 arası olmuyor mu?
Bana 36+6 yazmışın benim 38+6 olcekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?