2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hahah kaçmamıştır içine, hiç belli olmaz, bir bakmışsın 2 saate her şey değişir. hepimiz aynıyız ya. sanırım normal son haftalarda bunlara endişelenmemiz. aklımızda doğum sağlıkla gerçekleşecek mi, bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabilecek miyiz, her şey yolunda gidecek mi? 2. çocuğu olanların ise artı olarak evdeki çocuğumuz bu duruma ne tepki verecek kaygısı oluyor işte. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Bugün kızım kreşte sonunda özgürüm valla yordu beni he. ben muhabbeti yakalayamadım 1 haftadır. nasıl gidiyor, var mı bir gelişme sizde? ben hiçbir şey yapmıyorum doğum için. adaçayını da bıraktım valla. şekerimi çok çıkardı niyeyse. sevmedim. e şekerden dolayı hurma da yiyemiyorum. bende meme uyarımı yapacak doğum başlatacak yürek de yok, vebalini alamam. kısacası akşam yürüyüşü dışında bekliyor, bekliyorum. sağlıkla gelsin de ben 2-3 hafta daha beklerim.

not: liste için bilgi gönderenlerin hepsini ekledim. eklemediğim biri varsa yanlış yazdığım bir yer varsa bana ulaşın lütfen.

Sordum içim rahat etmedi çiş yapıyor olabilirmiş
Ay yerim onun çiş yaparken titremesini minnoşum yaaaa yani hıçkırığı tekmesi derken çişini de mi öğrendik şimdi mucizelerimiz sağlıklı olsunlar inşallah

Catı kemigimle ortada kaldim sadece sol taraf o kadar agri yapiyo ki oturup kalkarken sag tarafta hic bisey yok sormayi unuttum doktorada ne ile alakasi olabilir ki kizlar ya
Benimde bebek baş aşağı döndüğünde beri çatı ağrım var. Doktor normal dedi geçen ay şiddetlendi acile gittik acildeki doktor fazla buldu muayenen sıklaşsın dedi kendi doktorum yine bu kadar artması rahatsız etmesi normal dedi. Ki benim doktorum normalde çok didikleyip tedbirli olmayı sever ama o normal diyor o zaman bence normal
Bende de son günlerde sağ sıkıntı. Bazen uzanırken sağ bacağımı çekemiyorum bile öylece kalıyor

Kızlar covid kitleri eczanelerde satılıyor mu eve kendimiz yapabiliyor muyuz?

makarna ekmek gibi şeyler sisiriyor beni canım. karbonhidrat hamur yememeye çalış

Naptınız merak ettim sonra görmemişsin foruma

Sordum içim rahat etmedi çiş yapıyor olabilirmiş
Allah Allah idrar torbası karında mı oluyormuş? Anatomik bilgim 0.
Biraz daha öne çekemiyor musun? Mesela temmuz 25-31 arası olmuyor mu?
Günaydınnn allah kolaylık versin valla 2 çocuk zor. Ama tadı da başka olur bir süre sonra bende inşallah cesaret ederim bebişim 2 3 yaşa gelince 2. Ye
Bana 36+6 yazmışın benim 38+6 olcekti

İşin garip kısmı tahlil yapmadı alttan muayene etti ve aşırı derecede enfeksiyonun var dedi acildeki doktor neye göre dedi anlamadım belki de enfeksiyondan değil o zaman.
Nişanın geleli kaç gün oldu?

İşin garip kısmı tahlil yapmadı alttan muayene etti ve aşırı derecede enfeksiyonun var dedi acildeki doktor neye göre dedi anlamadım belki de enfeksiyondan değil o zaman.
Nişanın geleli kaç gün oldu?
5 gün oldu. Pazartesi Salı geldi ama bence daha var. Parça parça geldiğinden bir kısmının hala içerde olduğunu düşünüyorum. mantar enfeksiyonunu görebiliyorlar bakınca. öyle bir enfeksiyonun varsa görebilir. peynir kesiği gibi akıntın oluyor mu?

Biraz daha öne çekemiyor musun? Mesela temmuz 25-31 arası olmuyor mu?

Bana 36+6 yazmışın benim 38+6 olcekti
hahah yazmışımdır, düzelttim sağ ol. yok doktor tatilde o zaman. ben yokum o hafta deyip duruyor. e başkasına ver hacı dicem ama olmicak. bilmiyorum takipli doktorum diye illaki onun olması mı lazım, başkasına yönlendiremez mi ki. Pazartesi görüşmemizde sorucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…