2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet devlette yapıcam. bahçeye çıkmak da yasak. öyle cins bir yer hapisane gibi. zaten sezaryen olucam çok büyük büyük ihtimal. yerimden kalkabileceğimi sanmıyorum. kızım çok uslu akıllıydı, 2.den ben de korkmuyor değilim.

Ya bu catı agrısı nerde oluyor çatı neresi beni biri aydınlatsın allah için. Dünden beri sol kasık kemiğimde zonklama sızlama gibi bir agrı girip cıkıyor. Üst bacagıma yayılan bir agrı var o mu ki?

Bence zorunlu değil yani. Mesela burda devlette lime denk gelirsen o doğurtuyor. Bir son sen bakalım. Olabilir gibi.

Aynen bende o durumdayım çatı ağrısı pelvik ağrısı fln diyorlar nedir neresidir ben hiç birşey bilmiyorum

Kızlar ya bu idrarda bakılan protein ile kanda bakılan protein aynı şey mi ?

Benim de yeter ki ayakta durayım anında sağ ayağım balon oluyor.
Ay benim de direj sağ şişiyor sadece
makarna ekmek gibi şeyler sisiriyor beni canım. karbonhidrat hamur yememeye çalış
Ayy en sevdigim şeyler
Yürüyünce ve sandalyede fazla oturunca ayakları boşlukta bırakınca hops balon oluyorlar en güzeli ayaklari uzatıp altına birseyler koyarak yükseltmek
Aynen surekli uzaniyorum ben ama yarin totom cikicak

Ay benim de direj sağ şişiyor sadece

Ayy en sevdigim şeyler

Aynen surekli uzaniyorum ben ama yarin totom cikicak

bi gün iş yerine evde akşamdan kalan makarnadan koyup götürdüm.
öğlen makarnayı yediğim gibi ayağım sisti
iş yerinde yedek ayakkabım vardı hemen onu giydim
aklında bulunsun sistigini hissediyorsan yediklerinin hem tuşuna dikkat et hem de ekmek makarna pilav falan yememeye calis

Biz de kontrolden cıktık benüm bebeto gayet sağlıklıymıs teyzeleri, 2600 gram olmuş 48 cm olmuş oğlum, herhangi bir sıkıntı yok kanala gieip pozisyonu almış, ama yüzüni saklıyor hep totosunu gördük sadece yine, nst de sıkıntı cıkmadı cok sukur, doktorum bebek gelmek isterde bı saatten sonra müdahale etmem dedi gelmek istediğinde gelebilir. Gelmezse 39 a kadar beklemeyi düşünüyorum dedi. 39 jafta 24 agustos oluyor hpv den dolayı sezeryan olacak normali kabul etmiyorum. Yoksa normale engel bir halin görünmüyor dedi. İlerleyen haftalarda bi muayeneni yapacagım simdi uyarmak istemiyorum seni dedi catı muayenesinden bahsediyor herhalde, artık her hafta gidecekmişim doktora, nst ye baglanacakmışım vs. Bakalım zaman bize neler gösteriyor,

Aynen bende o durumdayım çatı ağrısı pelvik ağrısı fln diyorlar nedir neresidir ben hiç birşey bilmiyorum
Vajinanin yanındaki kemik kızlar. Özellikle yatakta dönerken, oturduğunuz yerden kalkarken, ayakta birşey giyinmeye çalışırken oluyor. Doktorlar normal diyor artınca hayat kalitenizi yere seriyor öyle bir şey

Aklımda bulunsun

Maşallah tospike Canim bende sezeryan olcam doktorum çati muaynesi yapmayacagim dedi normal dogum icin yapiliyormus o neden yapicak acaba

Napacan kız yarın
Kaynimi nişanliyoruz yeni elti geliyor bize kac gundür stresi yetti ya ortanca elti olarak ortadan kaybolayim diyorum nasil fikir insallah iyi bi kizdir daha kizla hic muhabbetimde olmadi diger eltim daha heycanlı gerci

Maşallah tospike Canim bende sezeryan olcam doktorum çati muaynesi yapmayacagim dedi normal dogum icin yapiliyormus o neden yapicak acaba
Catı muayenesi değil belki sadece alttan muayene yapacak acıklıga da bakacak olabilir. Catı demedi onu brn soyledim sadece muayene dedi. Bu haftaki randevum biraz karıstı bi dahaki hafta ayrıntılı soracagım, bir suru soracak şeyim vardı soramadım zaten:) ama bebem sağlıklıymıs ya gerisi önemli değil, agustosum sonunu beklicex bakalım galibaa

maşallah bebetoya
kanala yüzü arkaya dönük yerleşmesi lazım zaten. yüzünü gösterse iyi olurmuş tospaga ama cool takılıyor
benimkinin de hep gözleri açık meraklı mi olcak nedir

Maşallah paşaya normale ihtimal verdiği için mi acaba çatı muaynesi düşündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…